Reklame*

Zulu Awards odds

Zulu Awards odds 2013TV2 Zulu sender igen i år Zulu Awards, som er en årlig prisuddeling, hvor der skal uddeles awards inden for både musik, film, TV og sport. Det hele løber af stablen søndag d. 13. maj, hvor der sendes direkte fra Den Grå Hal på Christiania fra klokken 19:00. Det er dog allerede nu muligt at indgive dine stemmer på de forskellige kategorier, så du kan være med til at påvirke valget af de forskellige vindere. Vi samler også de bedste Zulu Awards odds, når de kommer online.

Odds på Zulu Awards 2013

Der er endnu ikke Zulu Awards odds online, men så snart det er tilfældet, opdaterer vi med de bedste odds på kategorierne her. Så er du sikker på, at du får det bedste odds på Zulu Awards, ligesom du allerede nu kan stemme på dine favoritter. Dermed kan du gøre dine Zulu Awards 2013 odds endnu bedre.

Vigtige kategorier ved Zulu Awards 2013

I alt skal der uddeles priser i 12 forskellige kategorier, og med så mange forskellige kategorier siger det sig selv, at nogle kategorier er mere eftertragtede end andre og dermed får større opmærksomhed.

Blandt de mest populære kategorier findes årets mandlige og kvindelige kunster. Her er nogle af de største danske kunstnere i øjeblikket nomineret, hvor navne som LOC, Shaka LoveLess, Lukas Graham, Marie Key, Medina og Nabiha kæmper om priserne. Årets danske hit er også altid populært, hvor sangene Faxe Kondi, Mind the Gap, Ordinary Things, Tomgang og Helt min egen skal kæmpe om prisen. Årets film kommer til at blive afgjort mellem En Kongelig Affære, Den skaldede frisør, Kapringen, Jagten og Alle for to.

Den sidste af de mere populære kategorier er årets sportspræstation, som i år vil blive afgjort mellem Lasse Norman Hansen for OL-guld, Mads Rasmussen og Rasmus Quist ligeledes for OL-guld, Frederik Løchte Nielsen for sin Wimbledon-sejr, Thorbjørn Olesen for sin sejr ved Sicilian Open og til sidst Herrelandsholdet i håndbold for deres VM-sølvmedaljer.

Værter ved Zulu Awards 2013

I år bliver det de to komikere Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff, som har fået værtsrollerne og dermed skal stå for showet. De to komikere vil helt sikkert være med til at pifte showet op, og det ligner på forhånd et godt valg af værter. Som tidligere nævnt kan du gå ind og stemme på dine favoritter, og en af kendetegnende ved Zulu Awards har da også været at det er op til seerne at bestemme hvem, der skal vinde. Som seer er det altså bare at vente på denne store danske begivenhed, som helt sikkert vil byde på god underholdning og mindeværdige øjeblikke. Har du samtidige lyst til at oddse på Zulu Awards 2013, finder du altså de bedste odds på denne side.

30-04-2013 11:15