Reklamelink*

X Factor odds

X Factor odds 2020X Factor er uden tvivl Danmarks mest populære underholdningsprogram på TV, og derfor er det også populært at oddse på, hvem der ender med at løbe med sejren. Vil du have ekstra spænding og samtidig chancen for at tjene lidt håndøre på din favorit, så finder du herunder de bedste odds på X Factor 2020. X Factor er nået til finalen, som kan følges på TV2 lørdag d. 23. maj 2020 fra kl. 20:00, og du kan allerede nu spille på X Factor vinderen.

Odds på X Factor

Odds på X Factor 2020

Herunder opdaterer vi løbende med de bedste odds på X Factor 2020. Vi er nået til finalen, og mens det allerede er givet, at Blachman bliver vindende dommer, er spændingen endnu intakt ift. vindene deltager.

Hvem vinder X Factor 2020?

Alma Agger: 1,57 - SPIL HER >>*

Emil Wismann: 4,50 - SPIL HER >>*

Mathilde Caffey: 5,00 - SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 23. maj kl. 18:00. Odds kan ændre sig.

Odds tips til X Factor 2020

Her på SpilXperten.com vil du kunne finde flere spilforslag til X Factor. Vores eksperter vil, når de finder gode X Factor odds, med glæde dele det med dig. Du kan finde aktuelle X Factor betting tips fra vores spileksperter, hvis du går til Eksperttips*.

Odds på X Factor

X Factor vinder odds: Kun Blachmans deltagere er tilbage

Aldrig har konkurrencen i X Factor været så domineret af én dommer: Når finalen løber af stablen i aften fra kl. 20:00, er det udelukkende Thomas Blachmans tre deltagere, der er tilbage. Blachman arbejder med solisterne under 23, og disse har vist sig at være langt stærkere end de deltagere, der var at finde i kategorierne "Solister over 23" og "Grupperne". Smokey Eyes, som var Ankerstjernes sidste håb, måtte forlade programmet i går - og dermed lyder spørgsmålet nu:

Bliver det Alma, Mathilde eller Emil, der kan kalde sig selv X Factor vinder anno 2020?

Bookmakernes X Factor finale odds afslører, at Alma går ind til finalen som forholdsvis klar favorit. Herefter følger Emil, og så kommer Mathilde.

X Factor fra d. 15. maj: Forandret format pga. corona

X Factor liveshows genoptages fredag d. 15. maj, men konkurrencens afslutning bliver noget anderledes i forhold til, hvad vi har været vant til at se i Danmark. I alt sendes tre liveshows på bare otte dage, og finalen bliver en todagesbegivenheden, som afvikles fredag d. 22. og lørdag d. 23. maj. Det anderledes format er allerede testet i England, hvor det har vist sig ganske vellykket, så TV2 er fortrøstningsfulde.

Fredag d. 15. maj: Normalt liveshow ('Sange fra musikfilm' er temaet)

Fredag d. 22. maj: Deltagerne skal i aktion to gange (én dommervalgt sang og én duet med en kendt solist)

Lørdag d. 23. maj: Tre deltagere er tilbage, og de skal fremføre deres vindersange

De resterende shows bliver afviklet uden live-publikum.

Magnus og Aksel trækker sig fra X Factor

D. 5. maj er det kommet frem, at Magnus og Aksel ikke vil være at finde i programmet, når det vender tilbage. Aksel er endt i et dilemma, hvor han ikke har tid til både X Factor og eksamen, og da han prioriterer sidstnævnte, er der dermed dømt tidligt farvel til den sympatiske duo.

Årets ni deltagere i X Factor liveshows

Læs her om de ni deltagere, som er med i X Factors liveshows. Vi gennemgår først Blachmans tre udvalgte i kategorien ”Solister under 23”, så følger Oh Lands ”Solister over 23” og til sidst "Grupperne", som Ankerstjerne har ansvaret for.

Blachmans deltagere - Solister under 23

Her finder du Blachmans tre deltagere, der er med i liveshows ved X Factor 2020.

Alma Agger
Alma Agger fik en ret hård medfart af Thomas Blachman ved 5 Chair Challenge, men måske det mest af alt handlede om, at den rutinerede dommer ville have sin 20-årige deltager til at presse sig selv mere. I hvert fald var Blachman blæst bagover af Alma Aggers forrygende præstation i Bootcamp, og han sendte hende til liveshows med ordene ”Du har virkelig musikken i dig”.

Spil på Alma Agger som vinder af X Factor – KLIK HER*

Mathilde Caffey
Mathilde Caffey er blot 15 år, så der er ikke noget at sige til, at hun var en smule nervøs, da hun skulle forsøge at synge sig videre ved det hårde udskillelsesløb på Bootcamp. Hun havde valgt en udfordrende sang, og selvom der var skønhedsfejl i fremførslen, var helhedsindtrykket alligevel så stærkt, at Blachman trykkede på liveshow-knappen. Mathilde Caffey leverede en af de mere mindeværdige præstationer ved 5 Chair Challenge, da hun sang The Cranberries’ ”Zombie”.

Spil på Mathilde Caffey som vinder af X Factor – KLIK HER*

Emil Wismann
Den svageste vokal blandt samtlige deltagere, der er med ved liveshows, finder man hos Emil Wismann. Hvad den 21-årige datatekniker ikke har i vokal, har han til gengæld i showmanship, naturlige dansefærdigheder og likeability. ”Vi skal vise Danmark, at Danmark også har en krop” lød det fra Blachman, der valgte at sende Emil Wismann videre til liveshows, selvom han leverede en skuffende – og ikke Emilsk – præstation (han valgte en stille sang i Bootcamp).

Spil på Emil Wismann som vinder af X Factor – KLIK HER*

Oh Lands deltagere - Solister over 23

Her får du overblikket over de tre solister, som Oh Land har taget med til liveshows.

Kali
Kasper Andersen, aka. ”Kali”, er en af de deltagere, man lettest husker fra Auditions, 5 Chair Challenge og Bootcamp. Den 34-årige renovationsarbejder har forladt stoffer og alkohol for sin datter, og nu rapper han på dansk - ærligt - med sine egne tekster. Kali er meget upoleret, og han giver så meget af sig selv, når han optræder, at Oh Land stak ham en billet til liveshows med ordene ”Du har så meget på hjerte, og du er så klar til at dele…”.

Opdatering: Kali blev tredje deltager, der måtte lade livet ved liveshows fredag d. 6/3.

Ilona Mihaela Artene
Rumænskfødte Ilona Mihaela Artene har X Factor. Det konstaterede Oh Land, da den 24-årige solist havde leveret Sias udfordrende sang ”Titanium” i meget overbevisende stil på Bootcamp. Sangtalentet er åbenlyst, og at dømme ud fra Oh Lands reaktion, var Ilona Mihaela Artene et af de allermest sikre kort til liveshow-avancement.

Opdatering: Ilona blev første deltager, der måtte sige farvel efter programmets corona-comeback d. 15/3.

Nicklas Mietke
23-årige Nicklas Mietke fik et ”Nej” fra Oh Land, da dommerende voterede ved Auditions, men ”Ja” fra Blachman og Ankerstjerne betød, at Nicklas Mietke alligevel fik chancen i 5 Chair Challenge. Her slog han til, og det gjorde han så igen, i endnu højere grad, på bootcampen. Det er meget poppet, grænsende til det ”flødepoppede”, men Oh Land ser et enormt udviklingspotentiale i Nicklas Mietke, og derfor sendte hun ham i liveshows. ”Du er virkelig eksemplet på, når en underdog overhaler de andre indenom…” lød det fra Oh Land.

Opdatering: Nicklas blev første deltager, der måtte lade livet ved liveshows fredag d. 21/2.

Ankerstjernes deltagere - Grupperne

Herunder finder du Ankerstjernes deltagere – Grupperne.

Smokey Eyes
”Smokey Eyes” er den eneste gruppe, der har klaret sig igennem helt fra Auditions. Samtlige øvrige grupper, der deltog i Auditions, er allerede sorteret fra forud liveshows, og det fortæller en del. Smokey Eyes består af de jævnaldrende venner Cecilie (22 år) og Morten (23 år), som virkelig komplimenterer hinanden flot på scenen. Begge sangere er meget ydmyge, og de lader simpelthen bare deres vokaler tale for sig selv – det er i grunden ganske befriende.

Opdatering: Smokey Eyes måtte forlade showet som sidste deltager inden finalen (d. 22/5).

Sway
Blachman havde en overflod af talent til rådighed blandt De Unge, og da han ikke kunne tage rub og stub med videre i programmet, lå der guld på gaden til Ankerstjerne, der ikke tøvede med at fjerne to stole ved 5 Chair Challenge. Tiffany (15 år), Roya (16 år), Miriam (17 år) og Camilla (18 år) er blevet sat sammen i en ren pigegruppe, og førstehåndsindtrykket ved Bootcamp var overraskende positivt. Gruppen tæller både sangerinder og rappere, og den indbyrdes dynamik lader til at være tiptop.

Opdatering: Sway blev anden deltager, der måtte lade livet ved liveshows fredag d. 28/2.

Magnus & Aksel
Hvis man kan tale om, at der lå guld på gaden blandt pigerne, der ikke klarede cuttet, så kan man sandelig også tale om det blandt drengene. Særligt 19-årige Magnus, der nu er sat sammen med jævnaldrende Aksel, virker som en utroligt stærk sanger, der har et helt unikt og dragende udtryk, når han optræder. For Aksel var det primært nervøsiteten, der fældede ham ved 5 Chair Challenge, men i selskab med Magnus lader han til at være langt mere tryg, og de to deltagere er lynhurtigt blevet bedste venner.

Opdatering: Magnus og Aksel har trukket sig fra programmet forud for corona-comebacket, fordi sidstnævnte har for travlt med eksamen (d. 5/5).

Odds på X Factor

X Factor dommerne

Ligesom i sidste sæson er det Ankerstjerne, Oh Land og bundrutinerede Thomas Blachmann, der styrer slagets gang i 2020.

Thomas Blachman
Den nok mest karakteristiske og omdiskuterede dommer i dommerpanelet er Thomas Blachman, som nu har været med i 12 ud af de 13 sæsoner, der er blevet lavet af X Factor i Danmark. Den succesfulde producer, der også er jazzmusiker og komponist, deltog i det danske Melodi Grand Prix i 1996 med nummeret Røde Kinder og har også været meddommer på talentprogrammet Idol. Blachmans image, som værende filosofisk på den ene side og meget direkte og hård i tonen på den anden side, har resulteret i adskillige DR-programmer.

Thomas Blachman vandt den første TV2-udgave i 2019 med solisten Kristian Kjærlund, og mon ikke han satser på også at vinde 2020-udgaven?

I 2020 har Thomas Blachman fået ansvaret for de yngste deltagere (Solister under 23 år).

Spil på Blachman som vinder af X Factor 2020 – KLIK HER*

Ankerstjerne
Sangskriveren og sangeren Ankerstjerne gjorde sin debut i X Factor 2019. Han er primært kendt for sine rap-evner, og han har udgivet adskillige store sange, der har nået toppen af hitlisterne. Ankerstjerne, der tidligere i karrieren gik under navnet Jinks, er 35 år, og han har samarbejdet med blandt andre Rasmus Seebach, Xander og Burhan G.

Ankerstjerne efterlod et positivt indtryk i X Factor i sin debutsæson. Han er god til at drille sine meddommere, ikke mindst Blachman, hvilket giver programmet en god dynamik.

I 2019 gik Ankerstjerne i finalen med solisten Benjamin Rosenbohm, der fik 45,7 % af stemmerne.

I 2020 har Ankerstjerne fået ansvaret for grupperne. Han har kun taget én gruppe med, der rent faktisk var igennem audition som gruppe – de resterende to grupper, der skal i liveshows, har han selv sammensat af kasserede solister.

Spil på Ankerstjerne som vinder af X Factor 2020 – KLIK HER*

Oh Land
Ligesom Ankerstjerne debuterede Oh Land også i X Factor 2019. Den charmerende 34-årige sangskriver og sangerinde har flere prominente udgivelser på CV’et – blandt andet ”Sun of a Gun” og ”Speak Out Now”. Hun vandt GAFFA-prisen for årets danske popudgivelse i 2011.

Oh Land er god til at give deltagerne brugbar feedback, og hendes farvestrålende personlighed giver en frugtbar nuance til programmet.

Oh Land arbejdede med et af de mest lovende vinderbud i 2019, Maria og Bea, men på grund af tragiske, personlige omstændigheder, måtte gruppen trække sig fra programmet i utide.

I 2020 har Oh Land fået til opgave at arbejde med de ældste solister (Solister over 23 år).

Spil på Oh Land som vinder af X Factor 2020 – KLIK HER*

X Factor 2020 og koncept

De fleste er ret så bekendte med X Factor og det koncept, programmet kører efter, hvilket også er kendt fra andre lande. Mange håbe- og talentfulde personer går til audition, hvor de tre dommere udvælger dem, de mener har størst X Factor til at gøre sig gældende i programmet og senere i musikbranchen. Når et stort antal deltagere er siet fra via auditions, får de tre dommere tildelt hver deres kategori, som de har ansvaret for i resten af sæsonen. Efterfølgende afholdes der 5 Chair Challenge, hvor dommerne endegyldigt beslutter, hvilke fem deltager de hver især vil have med videre i programmet fra deres kategori. Når det er afviklet, tager dommerne deres udvalgte deltagere med på bootcamp, som afsluttes med, at dommerne sier yderligere to deltagere fra, så hver dommer har tre deltagere tilbage. Herefter går det løs med de store liveshows, og det er her, du begynder at kunne spille på X Factor. I hvert program bliver én af deltagerne sorteret fra – baseret på seerstemmer og sidenhen dommernes afgørelse blandt de to deltagere, der har modtaget færrest stemmer. Dette sker, indtil det er tre deltagere tilbage. Disse dyster i den store finale om titlen som vinder af X Factor 2020.

X Factor 2020: Sådan er programmet

X Factor 2020 havde premiere onsdag d. 1. januar, så du kunne pleje nytårstømmermændene. Herefter fulgte andet afsnit allerede fredag d. 3. januar, og så rullede konceptet ellers afsted hver fredag som vanligt. I 2020-udgaven var der i alt fire audition-programmer, mens der til gengæld kun var ét program fra dommernes bootcamps (således blev alle live-deltagerne fundet på én gang).

X Factor 2020: Sådan sendes live shows på TV2
- Fredag d. 21. februar kl. 20:00
- Fredag d. 28. februar kl. 20:00
- Fredag d. 6. marts kl. 20:00
- Fredag d. 13. marts kl. 20:00
- Fredag d. 20. marts kl. 20:00
- Fredag d. 27. marts kl. 20:00
- Fredag d. 3. april kl. 20:00 (FINALEN)

Spil på X Factor 2020 – KLIK HER*

Bookmakere med odds på X Factor

Er du på udkig efter X Factor bookmaker odds? Her er de tre bookmakere, der typisk har de bedste X Factor odds 2020 uge efter uge.

bet365*
Verdens største bookmaker er selvfølgelig det oplagte sted at søge hen, når du skal spille på den største sangkonkurrence på dansk grund. Vi oplever, at du får rigtigt god værdi for pengene hos denne bookmaker, og det er derfor vores foretrukne sted at placere væddemål på X Factor.

Spil på X Factor 2020 hos bet365 - KLIK HER*

Unibet*
Deltagerne i X Factor er næppe uden nerver, når de skal på scenen på landsdækkende tv. Kan du lure, hvilke af deltagerne, der bedst kan håndtere presset? Så ligger der måske et værdi-spot og venter på dig hos Unibet*, som generelt udbyder et solidt produkt til X Factor betting.

Spil på X Factor hos Unibet – KLIK HER*

LeoVegas*
Hos LeoVegas* er de vilde med X Factor, og hos bookmakeren kan du spille med på, hvem der klarer det bedst på X Factor-scenen. Glæd dig til at spille på vinderen, finalisterne og den vindende dommer, men også på de ugentlige spil; hvem kommer i farezonen, og hvem ryger ud af x factor.

Spil på X Factor hos LeoVegas – KLIK HER*

Facts om X Factor

- Igen i år er det TV2, der har værtskabet. TV2 overtog X Factor i 2019 til den 12. sæson (de foregående 11 sæsoner blev sendt på DR1).

- X Factor består i alt af 15 programmer, og der er syv liveshows. Der sidder mere end én million mennesker og følger med foran skærmen hver fredag.

- Dommer Thomas Blachman har, trods sine mange sæsoner, kun vundet programmet tre gange. Han har været med i alle sæsonerne bortset fra én, men han har alligevel - efter næsten hver sæson - proklameret, at han ikke ville fortsætte i den efterfølgende programserie. Men hverken Blachman eller X Factor vil være foruden hinanden, og det forstår man godt, når man ser programmerne.

- Remee er alle tiders mest vindende X Factor-dommer. Han har fire sejre på CV’et. Han får dog ikke mulighed for at bygge på, eftersom han ikke er en del af dommerpanelet i sæson 13.

- I denne sæson er det igen hjertlige Sofie Linde, der er vært. Tidligere har Lise Rønne, Signe Mussmann, Signe Molde og Eva Harlou indtaget værtsrollen på X Factor.

Odds på X Factor

Bookmakere med X Factor

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting