Reklame

X Factor oddsX Factor odds 2016

X Factor er uden tvivl Danmarks mest populære underholdningsprogram på TV, og derfor er det også populært at oddse på, hvem der ender med at løbe med sejren. Vil du have ekstra spænding og samtidigt chancen for at tjene lidt håndøre på din favorit, så finder du herunder de bedste odds på X Factor 2017. Vi har også lavet en gennemgang af de ni finalister og de tre dommere.

Odds på X Factor

Odds på X Factor 2017

Du finder herunder de bedste odds, hvis du vil spille på hvilken artist, der vinder X Factor 2017, eller hvilken kategori vinderen kommer fra.

Få bonus på bet365:læs mere

Hvem vinder X Factor 2017?
Chili (unge): 1,70 - SPIL HER >>
Mia (unge): 3,50 - SPIL HER >>
Morten Nørgaard (voksne): 4,50 - SPIL HER >>

Hvem kommer længst af De Unge?
Mia: 2,70 - SPIL HER >>
Chili: 1,40 - SPIL HER >>

Spil på X Factor-finalen 2017 og få velkomstbonus - klik her!

De tre finalister i X Factor 2017

Vi giver dig her en gennemgang af de tre finalister i dette års X Factor.

Chili
16-årige Chilis vej til finalen har ikke været helt nem. Allerede til auditionerne var Thomas Blachman ikke imponeret over den 16-årige. Han var ikke vild med hendes attitude, men da hun begyndte at synge, kom han på helt andre tanker. Hun fik senere hen Thomas Blachman som mentor, og hun har imponeret lige siden. Hun er lige nu favorit til at vinde X Factor ifølge bookmakerne, da hun bare har udviklet sig fra program til program. Chili har ikke været i farezonen endnu i dette års X Factor. Hun skal synge "Plated Gold" til finaleshowet, og det bliver interessant at se, om den 16-årige kan gå hele vejen.

Spil på Chili som vinder af X Factor 2017 til odds 1,70 - SPIL HER >>

Mia
Mia har i mange uger været stor favorit til at vinde X Factor 2017. Hun har også Thomas Blachman som mentor. Hun fik stor opmærksomhed, da hun sang sin egen sang til sin audition og til 5 Chair Challenge, og det fik mange til fælde en tåre til showet blandt andet hendes far. Hun fik derudover en del opmærksom ved at blive kæreste med en anden X Factor-deltager Martin, som røg ud d. 19. marts. Mia er blevet rost for sin fantastiske stemme og hendes store musiske talent. Hun skal synge sangen "Sick" i finalen. Hun har et stort potentiale til at få sig en karriere efter X Factor, men spørgsmålet er, om hun vinder finalen? Både Chili og Morten Nørgaard er nogle gode konkurrenter. Hun formåede heller ikke at komme i farezonen i løbet af liveshowsene.

Spil på Mia som vinder af X Factor 2017 til odds 3,50 - SPIL HER >>

Morten Nørgaard
Morten Nørgaard er den eneste tilbage fra "Voksen" kategorien. Han har Remee som mentor. Morten Nørgaard fik meget opmærksomhed, da han noget overraskede ikke kunne huske teksten d. 18. marts til liveshowet. Her blev han hjulpet igennem af publikum og vært Sofie Linde. På flot vis kom han videre til finalen på trods af dette på grund af hans flotte stemme. Morten Nørgaard har ikke været i farezonen i liveshowsene. Han fik dog noget af medfart af dommer Mette Lindberg i semifinalen, da hun sagde, at han sang falsk. Det har fået diskussioner til at rulle på internettet. En ting er sikkert. Han er en charmerende, ung fyr, som med endnu mere sangtræning kan få sig en karriere.

Spil på Morten Nørgaard som vinder af X Factor 2017 til odds 4,50 - SPIL HER >>

Bookmakere med odds på X Factor

Her er de fem bookmakere, der typisk har de bedste odds på X Factor uge efter uge.

- Danske Spil
- Bet365
- Betfair
- 888sport
- Nordicbet

Spil på X Factor-finalen 2017 og få velkomstbonus - klik her!

Odds tips til X Factor 2017

Her på SpilXperten.com vil vi hver fredag komme med spilforslag til de bedste X Factor odds, når vi finder noget godt. Det vil vore egne eksperter, som finder de bedste odds og tips til X Factor Danmark, og du kan så vælge at følge dem, hvis du har lyst. Du finder eksperternes bud på de bedste X Factor odds i toppen af menu, hvor der står "Eksperttips".

Årets ni finalister/deltagere i musikshowet

Læs alt om de ni deltagere, som er med i X Factors liveshows.

Chili
16-årige Chili fra Kirke Hyllinge har altid sunget, og hun spiller både klaver og guitar derhjemme. Hun går til musical og begyndte desuden til sangundervisning for et nogle år siden. Chili er lidt mere scenevant, end så mange andre på hendes alder, da hun både optræder med at synge på nogle af nabolagets caféer og også har deltaget i MGP i 2014.

Martin
Martin er 16 år og fra Lolland. Han har optrædt på nogle mindre steder på Lolland samt til musikskolens forårskoncert, men derudover synger han mest på inde på sit værelse. Af samme årsag kom det som en overraskelse for Martins forældre, at deres søn gik videre fra X Factor-audition og nu er nået helt til live shows.

Mia
Mia fra Ølsted er med sine 15 år konkurrencens yngste finalist, men hun er samtidigt blandt bookmakernes favoritter til at vinde X Factor. Mia tænker konstant på musik, men det var rent held, at hendes store sangtalent blev opdaget. Hun stod og sang på gaden, da en kvinde pludseligt kom hen for at spørge hende, om hun vil synge til kvidnes bryllup.

Mike Beck
Mike fra Aarhus har allerede prøvet at vinde én sangkonkurrence. Det var dog en lille, lokal en af slagsen, og det vil derfor være noget lidt andet, hvis aarhusianeren skulle ende med at gå hele vejen i X Factor. Den 33-årige stilladsbygger begyndte at synge og spille guitar i 1999, og siden da har han spillet både pop og rock i flere forskellige bands.

Morten Nørgaard
Morten er 26 år, men det er alligevel først for ganske nyligt, at han er begyndt at tage sangen mere alvorligt end bare at skråle med til radioen. Han har ikke den store erfaring med at synge, men det naturlige talent er blevet udviklet ved at synge med på sangene derhjemme. Morten er uddannet automatmekaniker, og så nyder han at spille computer i sin fritid.

Samanta Gomez
Samanta er født i Argentina og er stolt af at være halvt argentiner og halvt dansker. Hun elsker at synge og male men tager også gerne en tur på sin motorcyklen, når der skal kobles af. Samanta har aldrig fået undervisning i sang, men hun har sunget i band, hjemme under bruseren og også på sit arbejde på et socialpsykiatrisk botilbud, hvor hun synger sammen med patienterne.

Fyhnen Sisters
Søskendegruppen Fyhnen Sisters udgøres at Signe og Janne på 22 og 18 år. De to søstre fra Lindknud optrædte for nogle år siden til den lokale byfest, og det blev startskuddet til en Youtube-kanal, hvor de lægger sangvideoer op. Signe og Janne har sunget i kirkekor sammen i lang tid, men når de selv synger, står der country på menuen.

Ladies With Attitude
Zara og Allen på 17 og 18 år har haft meget forskellige opvækster, men de to teenageveninder fandt hinanden på efterskolen, hvor de for første gang stod på scenen sammen. Zara er vokset i Valby, hvorfra hun senere flyttede til Greve, mens Allen voksede op i Cameroun og først kom til Danmark i en alder af 12 år.

VKation
De to fætre William og Victor udgør tilsammen VKation, og de har sammen optrædt på caféer og til fødselsdage. 16-årige Victor har både sunget og spillet guitar i lang tid, mens William på 17 år ikke har den samme erfaring med musik. Han går dog på musiklinjen på sin efterskole, og musikken ligger i hans gener, da hans far er musiklærer.

Spil på X Factor-finalen 2017 og få velkomstbonus - klik her!

Dommerne

Sidste sæsons dommere har alle fået genvalg, og du kan her læse lidt om dem alle tre.

Thomas Blachman
Den nok mest karakteristiske og omdiskuterede dommer i dommerpanelet er Thomas Blachman, som nu har været med i ni ud af de ti sæsoner, der er blevet lavet af X Factor i Danmark. Den succesfulde producer, der også er jazzmusiker og komponist, har selv arbejdet sammen med sin med-dommer Remee i 1994. Blachman deltog selv i det danske Melodi Grand Prix i 1996 med nummeret Røde Kinder og har også været med-dommer på talent-programmet Idol. Blachmans image som værende filosofisk på den ene side og meget direkte og hård i tonen på den anden side, har resulteret i adskillige DR-programmer om ham selv.

I år står Blachman i spidsen for konkurrences unge kategori, og det er han rigtig godt tilfreds med. Han nyder at kunne forme det unge talent, og mon ikke han satser på at vinde årets udgave af X Factor? På trods af at have været med i ni sæsoner, har Blachman nemlig kun vundet programmet en enkelt gang - det var i 2014, hvor han vandt med gruppen Anthony Jasmin, som han selv sammensatte af to solister, der ikke nåede videre i programmet hver for sig.

Spil på X Factor-finalen 2017 og få velkomstbonus - klik her!

Remee
Sangskriveren og produceren Remee er i år med i X Factor for syvende gang. Han er født i 1974, men havde allerede sin musikalske debut som 15-årig. Han har selv været del af gruppen Sound & Seduction, men har senere brugt mere tid som producer end musiker, hvor han blandt andet har arbejdet med kunstnere som S.O.A.P, Robyn og Blue. Som sangskriver har Remee over 60 hits på CV’et, som er blevet solgt og hørt i hele verden.

Remee vandt sidste års X Factor med gruppen Embrace, så han har nu vundet hele tre sæsoner af programmet. Han var mentor for den første X Factor-vinder i Danmark, Martin, og stod også bag forrige års vinder Emilie Esther. Han er den dommer, der har været med til at vinde programmet flest gange, og i år har han ansvaret for solisterne over 23 år.

Spil på X Factor-finalen 2017 og få velkomstbonus - klik her!

Mette Lindberg
Mette Lindberg debuterede som X Factor-dommer i sidste sæson, hvor hun havde to deltagere fra den unge kategori med i finalen. Både Reem og Alex måtte dog se Embrace tage sejren, og forsangeren i The Asteroids Galaxy Tour fik derfor ingen debutsejr. I denne sæson er hun tilbage i dommerstolen, og denne gang har hun erfaring med i bagagen.

Mette Lindberg skal i år være mentor for grupperne, og det skal blive spændende at se, hvor langt hun kan føre dem. Alle de tre grupper består af unge mennesker, så selvom hun har skiftet kategori i forhold til hendes første sæson, er det igen unge talenter, hun skal arbejde sammen med.

Spil på X Factor-finalen 2017 og få velkomstbonus - klik her!

X Factor 2016 og koncept

Konceptet i X Factor er ganske simpelt. Så mange håbe- og talentfulde personer som muligt går til audition, hvor de tre dommere udvælger dem, de mener, har en chance og dermed også X Factor til gøre sig i musikbranchen. Når et stort antal deltagere er siet fra via auditions, får de tre dommere tildelt hver deres kategori, som de får ansvaret i resten af sæsonen. Efterfølgende afholdes der 5 Chair Challenge, hvor dommerne endegyldigt beslutter, hvilke fem deltager de hver især vil have med videre i programmet fra deres kategori. Når det er gjort, tager dommerne deres udvalgte deltagere med på bootcamp, som afsluttes med, at dommerne sier yderligere to deltagere fra, sådan at hver dommer har tre deltagere tilbage. Herefter går det løs med de store live shows direkte fra DR Byen, og det er her, du begynder at kunne spille på X Factor odds. Løbende sorteres deltagerne fra, indtil tre er tilbage. Disse dyster om titlen som vinder af X Factor 2017.

Spil på X Factor-finalen 2017 og få velkomstbonus - klik her!

(Sjove) facts om X Factor på DR1

- X Factor består i år af af 14 programmer, og der sidder mere end én million og følger med foran skærmen hver fredag.

- Den omtalte dommer Thomas Blachman har, trods sine mange sæsoner, kun vundet programmet én gang. Han været med i alle sæsonerne bortset fra én, men har alligevel efter næsten hver sæson proklameret, at han ikke ville fortsætte i den efterfølgende programserie. Men hverken Blachman eller X Factor vil være foruden hinanden, og det forstår man godt, når man ser programmerne.

- Med sidste års sejr er Remee nu indehaver af rekorden for flest X Factor-sejre som dommer. Sejren var hans tredje, og han derfor alene i front efter at have været lige med Pernille Rosendahl, som har vundet to programmer.

- I denne niende sæson er det igen skuespillerinde og TV-vært Sofie Linde Lauridsen, som skal være vært. Hun er bl.a. kendt fra børnekanalerne DR Ultra og Ramasjang. Tidligere år har Lise Rønne, Signe Mussmann, Signe Molde og Eva Harlou været værter på programmet.

- Årets X Factor-final bliver finder sted den 31. marts.

Odds på X Factor

Af Peter Larsen
Google+: 
10-12-2012 15:18

Odds på afstemning

Hvem bliver stemt ud af X Factor næste gang? Vi har oddsene på afstemningen om hvem, der siger farvel og tak.

Der er ingen afstemning i finalen d. 1. april 2016 om hvem, der skal ryge ud. Alle tre deltagere på lige vilkår om at vinde.

Du kan derimod se oddsene til venstre på hvem, der rent faktisk vinder X Factor 2016.

06-02-2013 11:33

Bookmakere med X Factor

Reklame.

betfair2
leovegas
nordicbet
bwin
888sport
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull