Reklame*

X Factor odds

X Factor odds 2018X Factor er uden tvivl Danmarks mest populære underholdningsprogram på TV, og derfor er det også populært at oddse på, hvem der ender med at løbe med sejren. Vil du have ekstra spænding og samtidig chancen for at tjene lidt håndøre på din favorit, så finder du herunder de bedste odds på X Factor 2018. Vi har også lavet en gennemgang af de ni finalister og de tre dommere.

Odds på X Factor

Odds på X Factor 2018

Du finder herunder de bedste odds, hvis du vil spille på hvilken artist, der vinder X Factor 2018, eller hvilken kategori vinderen kommer fra. Du kan også finde oddset på, hvem der bliver fredagens udstemte artist eller gruppe.

Hvem vinder X Factor 2018?
Place on Earth (gruppe): 2,00 - SPIL HER >>*
Rasmus (voksne): 2,50 - SPIL HER >>*
Jamie Talbot (voksne): 5,00 - SPIL HER >>*

Oddsene er opdateret 5. april. Odds kan ændre sig.

Spil på X Factor 2018 - klik her!*

Bookmakere med spil på X Factor

Her er de fire bookmakere, der typisk har de bedste odds på X Factor uge efter uge.

bet365*
Verdens største bookmaker er selvfølgelig det oplagte sted at søge hen, når du skal spille på den største sangkonkurrence på dansk grund. Vi oplever, at du får rigtig god værdi for pengene hos denne bookmaker, og det er derfor vores foretrukne sted at placere væddemål på X Factor.

Spil på X Factor 2018 hos bet365 - klik her!*

LeoVegas*
Hos LeoVegas* er de vilde med X Factor. Frontmand Uffe Holm er en ægte champ på scenen, og du kan hos LeoVegas* spille med på, hvem der klarer det bedst på X Factor-scenen. Glæd dig til at spille på vinderen, finalisterne og den vindende dommer, men også på de ugentlige spil; hvem kommer i farezonen, og hvem ryger ud af konkurrencen. Hos LeoVegas* kan du få op til 500 kroner i freebet som ny spiller.

Spil på X Factor hos LeoVegas – og få et 500 kroners freebet i bonus – KLIK HER! *

NordicBet*
Hvis du gerne vil satse på Remee, Blachman eller Sannes deltagere i X Factor 2018, så har du mulighed for det hos NordicBet*, der tilmed giver dig op til 1.000 kroner i bonus, hvis du opretter dig som kunde her. Du finder adskillige spil på X Factor og gode tilbagebetalinger på udfaldene af konkurrencen.

Spil på X Factor hos NordicBet – og få 1.000 kroner i bonus – KLIK HER! *

Betfair*
Deltagerne i X Factor er næppe uden nerver, når de skal på scenen fredag aften på landsdækkende tv. Vil du også mærke hjertet banke, når deltagerne optræder, og afgørelsen falder, så kan du få mere spænding fredag efter fredag, hvis du besøger og spiller med hos betfair*. Her får du enten helt op til 300% i bonus på 600 kroner eller 2.000 kroner i en fantastisk velkomstbonus, der kræver en bonuskode, som du kan få fat i HER.

Spil på X Factor hos betfair – og få enten 300% eller 2.000 kroner i bonus – KLIK HER!*

Odds tips til X Factor 2018

Her på SpilXperten.com vil du kunne finde flere spilforslag til X Factor. Vores eksperter vil, når de finder et godt tip til X Factor, med glæde dele det med dig. Du vil kunne finde aktuelle bud fra vores spileksperter, hvis du trykker på "Eksperttips*", der er at finde i toppen af menuen.

Årets ni finalister/deltagere i musikshowet

Læs her om de ni deltagere, som er med i X Factors liveshows.

Oliver
15-årige Oliver er den yngste deltager ved liveshows. Det purunge talent, der har en karakteristisk hæs countrystemme, er fra Aarhus, men er flyttet til København for at kunne fokusere på X Factor. Oliver gjorde stort indtryk ved sin audition, men nervøsiteten var ikke til at overse hos det blonde sangtalent, da han under bootcampen skulle kæmpe for deltagelse i året liveshows.

Spil på Oliver som vinder af X Factor – KLIK HER!

Sigmund
Den unge kategori har i Sigmund et spektakulært stjernefrø med stor personlighed, der ikke holder sig tilbage fra at udfolde sig hverken fysisk eller vokalt, når han er på scenen. Det så man især under 5 Chair Challenge, hvor den frygtløse jyde blæste alle bagover med sin fremførsel af nummeret ”Feeling Good”. Sigmund er 22 år, danseinstruktør og er meget inspireret af feminin amerikansk popkultur.

Spil på Sigmund som vinder af X Factor – KLIK HER!

Vita
Vita har næsten ikke fået andet end ros fra dommerne i årets X Factor. Den 17-årige aalborgenser er et kæmpe musisk talent, som spiller på guitar og skriver sine egne sange, som man også oplevede i hendes audition, hvor hun fremførte en rørende sang til sin afdøde far. Det bliver Sanne Salomonsens opgave at udstikke kursen for Vitas stil, som endnu ikke er helt fastlagt. Vita ser dog meget op til Amy Winehouse.

Spil på Vita som vinder af X Factor – KLIK HER!

Jamie Talbot
Jamie er fra 29 år og fra Aalborg. Han blev nærmest presset af sin omgangskreds til at gøre noget ved musikken. Jamie har en bred musiksmag, men har en yndlingssangerinde i Susanne Sundfør. Jamie vil gerne gå i fodsporene af sin far, der har optrådt med musik over hele verden. Jamie er ikke ukendt med at stå på en scene, hvilket han blandt har gjort med sin far i et Bee Gees-tributeband.

Spil på Jamie Talbot som vinder af X Factor – KLIK HER!

Anja Nynne
Anja Nynne har brugt en stor del af sit liv på musik. Indtil for ti år siden, hvor hun satte musikken på pause, har Anja Nynne sunget en masse på musikskoler. Nu indtager hun som 27-årig X Factor-scenen med stor selvtillid og inspiration fra stemmer som Adele og Sam Smith, som Anja Nynne begge ser meget op til, hvilket er nemt at afkode i hendes optrædener. Den aalborgensiske diva med den store stemme arbejder til daglig som stewardesse.

Spil på Anja Nynne som vinder af X Factor – KLIK HER!

Rasmus
Rasmus har flere optrædener bag sig, men det har primært været på Sams Bar, hvor han har sunget karaoke. Rasmus er 27 år og tømrer. Han har med stor indlevelse været i stand til at bevæge alle, der har lyttet til de rørende sange, der er kommet ud af munden på den følsomme tømrer, der nu ikke kun skal forkæle diverse byggepladser med sin sang, når han skal give prøver på sit talent fredag aften.

Spil på Rasmus som vinder af X Factor – KLIK HER!

Anne Mette & Tomas
Anne Mette og Tomas fra Testrup fandt hinanden i et soulorkester. De to soulsangere udgør i år ikke kun det eneste ægtepar blandt X Factor-deltagerne. De er samtidig også den eneste gruppe ved liveshows, der i første omgang stillede op til audition som gruppe. Anne Mette og Tomas på henholdsvis 51 og 46 år danner musikalsk og privat par, men de er også partnere i et e-lærings-firma.

Spil på Anne Mette & Tomas som vinder af X Factor – KLIK HER!

Sol & Christian
Sol og Christian, der har fulgt med i samtlige sæsoner af X Factor, får nu en chance for at få succes ved sangkonkurrencen ved fælles hjælp. De to blonde teenagere kunne ikke bruges hos Sanne Salomonsen og blev derfor bragt sammen som duo af Thomas Blachman, der så et godt match i den 15-årige Sol og den 17-årige Christian, som den karismatiske dommer ser samme yndefulde renhed i.

Spil på Sol & Christian som vinder af X Factor – KLIK HER!

Place on Earth
Place on Earth er et produkt af Thomas Blachman, der satte tre unge solister sammen til en trio. Gruppen er udgjort af 17-årige Mille, 21-årige Andreas og 19-årige Kathrine. Der er tale om tre meget forskellige sangere, som nu bliver spændende at se som en enhed på den store X Factor-scene.

Spil på Place On Earth som vinder af X Factor – KLIK HER!

Dommerne

To af dommerne i årets X Factor er gengangere fra de sidste mange år. Remee og Thomas Blachman er atter at finde i dommerstolene, men der er foretaget en udskiftning på den centrale plads. Mette Lindberg er efter to sæsoner nemlig ikke længere dommer, og det er nu selveste Sanne Salomonsen, der skal flankeres af de to rutinerede dommere.

Thomas Blachman
Den nok mest karakteristiske og omdiskuterede dommer i dommerpanelet er Thomas Blachman, som nu har været med i ti ud af de elleve sæsoner, der er blevet lavet af X Factor i Danmark. Den succesfulde producer, der også er jazzmusiker og komponist, har selv arbejdet sammen med sin meddommer Remee i 1994. Blachman deltog selv i det danske Melodi Grand Prix i 1996 med nummeret Røde Kinder og har også været meddommer på talentprogrammet Idol. Blachmans image som værende filosofisk på den ene side og meget direkte og hård i tonen på den anden side, har resulteret i adskillige DR-programmer med den karismatiske Blachman.

I år står Blachman i spidsen for konkurrencens gruppekategori, og det har bragt visse rynker i panden på det ellers så glatte hoved. Blachman har dog gode erfaringer med gruppekategorien, da denne stod bag hans eneste sejr i X Factor nogensinde - det var i 2014, hvor han vandt med gruppen Anthony Jasmin, som han selv sammensatte af to solister, der ikke nåede videre i programmet hver for sig. Blachman har også benyttet sig af denne mulighed for at sætte ”kasserede” solister sammen til grupper i dette års udgave af konkurrencen. To af hans tre grupper er således sammensat på denne måde. Mon ikke Blachman satser på at vinde den sidste udgave af X Factor på DR?

Spil på Blachman til X Factor 2018 - klik her!*

Remee
Sangskriveren og produceren Remee er i år med i X Factor for ottende gang. Han er født i 1974 og havde allerede sin musikalske debut som 15-årig. Han har selv været del af gruppen Sound & Seduction, men har senere brugt mere tid som producer end musiker, hvor han blandt andet har arbejdet med kunstnere som S.O.A.P, Robyn og Blue. Som sangskriver har Remee over 60 hits på CV’et, som er blevet solgt og hørt i hele verden.

Remee scorede et vaskeægte hattrick, da han vandt sidste års X Factor med solisten over 23, Morten. For Remee havde også vundet programmet de to foregående år med henholdsvis gruppen Embrace og Emilie Esther. Over de seneste tre år har han dermed vundet X Factor med en deltager fra hver af de tre kategorier. Remee var mentor for den første X Factor-vinder i Danmark, Martin, der nu har stor succes med bandet SAVEUS. Remee er oppe på at have vundet hele fire sæsoner af programmet, hvilket gør ham til den dommer, der har vundet programmet flest gange. I år har han ligesom sidste år ansvaret for solisterne over 23 år. Bliver det endnu en sejr til Remee i 2018?

Spil på Remee til X Factor 2018 - klik her!*

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen debuterer som X Factor-dommer i denne sidste sæson af X Factor på DR. Sanne er hele Danmarks Rock-Mama og er en mildest talt erfaren og scenevant sangerinde. Siden Sanne i 1970'erne slog igennem, har hun udgivet 16 soloalbums, men hun har også gennem 80’erne nydt stor succes og udgivet musik som en del af Anne Linnet Band og Sneakers.

Sanne har stor erfaring, som hun kan dele ud af til de unge solister under 23, som hun har fået ansvaret for. Skal Sanne skrive sig ind i historiebøgerne som vindende X Factor-dommer og udligne antallet af sejre, som hendes dommerkollega Thomas Blachman har formået at fået i ni sæsoner af programmet?

Spil på Sanne til X Factor 2018 - klik her!

X Factor 2018 og koncept

De fleste er ret så bekendte med X Factor og det koncept, programmet kører efter, hvilket også er kendt fra andre lande. Mange håbe- og talentfulde personer går til audition, hvor de tre dommere udvælger dem, de mener har størst X Factor til at gøre sig gældende i programmet og senere i musikbranchen. Når et stort antal deltagere er siet fra via auditions, får de tre dommere tildelt hver deres kategori, som de har ansvaret for i resten af sæsonen. Efterfølgende afholdes der 5 Chair Challenge, hvor dommerne endegyldigt beslutter, hvilke fem deltager de hver især vil have med videre i programmet fra deres kategori. Når det er afviklet, tager dommerne deres udvalgte deltagere med på bootcamp, som afsluttes med, at dommerne sier yderligere to deltagere fra, så hver dommer har tre deltagere tilbage. Herefter går det løs med de store live shows direkte fra DR Byen, og det er her, du begynder at kunne spille på X Factor. I hvert program bliver én af deltagerne sorteret fra – baseret på seerstemmer og sidenhen dommernes afgørelse blandt de to deltagere, der har modtaget færrest stemmer. Dette sker, indtil det er tre deltagere tilbage. Disse dyster i den store finale om titlen som vinder af X Factor 2018.

Spil på X Factor 2018 - klik her!*

Facts om X Factor på DR1

- Årets udgave af X Factor bliver den sidste på DR1. Programmet er blevet vist årligt på DR1 siden 2007. TV2 har købt rettighederne til konceptet.

- X Factor består i alt af 15 programmer, og der er syv live shows. Der sidder mere end én million og følger med foran skærmen hver fredag.

- Dommer Thomas Blachman har, trods sine mange sæsoner, kun vundet programmet én gang. Han været med i alle sæsonerne bortset fra én, men har alligevel efter næsten hver sæson proklameret, at han ikke ville fortsætte i den efterfølgende programserie. Men hverken Blachman eller X Factor vil være foruden hinanden, og det forstår man godt, når man ser programmerne. Men bliver det sidste år med X Factor på DR1 også det sidste med Thomas Blachman i dommerstolen?

- Remee vandt med Morten sidste år, og Remee er indehaver af rekorden for flest X Factor-sejre som dommer. Sejren sidste år var hans fjerde, og den dommer, der har vundet næstflest gange, er Pernille Rosendahl, som har vundet to programmer.

- I denne sæson er det igen Sofie Linde, der er vært. Eller det skal hun i hvert fald være på et tidspunkt. Sofie har nemlig været gravid under optagelserne af auditions, 5 Chair Challenge og bootcamp, men fik få dage før det første live show født lille Trine. Hun springer i hvert fald over det første live show, hvor det er faderen til barnet, DR Ultra-værten Joakim Ingversen, der vikarierer. Tidligere år har Lise Rønne, Signe Mussmann, Signe Molde og Eva Harlou været værter på X Factor.

- Årets X Factor-finale finder sted den 6. april 2018.

Odds på X Factor

Bookmakere med X Factor

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars