Reklamelink*

X Factor odds

X Factor odds 2020X Factor er uden tvivl Danmarks mest populære underholdningsprogram på TV, og derfor er det også populært at oddse på, hvem der ender med at løbe med sejren. Vil du have ekstra spænding og samtidig chancen for at tjene lidt håndøre på din favorit, så finder du herunder de bedste odds på X Factor 2020. Første audition sendes på TV2 d. 1. januar 2020.

Odds på X Factor

Odds på X Factor 2020

Herunder opdaterer vi løbende med de bedste odds på X Factor 2020. Typisk vil du kunne spille på deltagerne, når liveshows starter.

Hvem vinder X Factor 2020?
TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

Spil på X Factor 2020 – KLIK HER*

Bookmakere med spil på X Factor

Her er de tre bookmakere, der typisk har de bedste odds på X Factor uge efter uge.

bet365*
Verdens største bookmaker er selvfølgelig det oplagte sted at søge hen, når du skal spille på den største sangkonkurrence på dansk grund. Vi oplever, at du får rigtigt god værdi for pengene hos denne bookmaker, og det er derfor vores foretrukne sted at placere væddemål på X Factor.

Spil på X Factor 2020 hos bet365 - KLIK HER*

LeoVegas*
Hos LeoVegas* er de vilde med X Factor. Frontmand Uffe Holm er en ægte champ på scenen, og du kan hos LeoVegas* spille med på, hvem der klarer det bedst på X Factor-scenen. Glæd dig til at spille på vinderen, finalisterne og den vindende dommer, men også på de ugentlige spil; hvem kommer i farezonen, og hvem ryger ud af konkurrencen.

Spil på X Factor hos LeoVegas – KLIK HER*

betfair*
Deltagerne i X Factor er næppe uden nerver, når de skal på scenen på landsdækkende tv. Kan du lure, hvilke af deltagerne, der bedst kan håndtere presset? Så ligger der måske et værdi-spot og venter på dig hos betfair*.

Spil på X Factor hos betfair – KLIK HER*

Odds tips til X Factor 2020

Her på SpilXperten.com vil du kunne finde flere spilforslag til X Factor. Vores eksperter vil, når de finder et godt tip til X Factor, med glæde dele det med dig. Du vil kunne finde aktuelle bud fra vores spileksperter, hvis du vælger "Eksperttips*", der er at finde i toppen af menuen.

Årets ni finalister/deltagere i musikshowet

Afsnittet opdateres med liveshow-deltagerne i 2020-udgaven, når disse er kendt.

Læs her om de ni deltagere, som er med i X Factors liveshows. Vi gennemgår først Ankerstjernes tre udvalgte i kategorien ”Solister under 23”, så følger Blachmans ”Solister over 23” og til sidst "Grupperne", som Oh Land har ansvaret for.

Patrick Smith
18-årige Patrick Smith er et stort sangtalent. Han imponerede ved både audition og den såkaldte ”5 Chair Challenge”, men under bootcampen oplevede Ankerstjerne ham som en anelse utilbøjelig til at tage imod feedback. Patrick Smith har en skæv personlighed, og det ligner umiddelbart lidt af en chance-spiller, som Ankerstjerne har plukket sig her.

Spil på Patrick Smith som vinder af X Factor – KLIK HER*

Live Vogel
Blot 15-årige Live Vogel har en meget karakteristik stemme, og så kan hun spille ukulele. Hun ser sød ud, og hun agerer meget sympatisk. Live Vogel har høstet roser hele vejen igennem programmet indtil videre, og derfor er hun da også i den halvdel, som bookmakerne har fidus til.

Spil på Live Vogel som vinder af X Factor – KLIK HER*

Benjamin Rosenbohm
Skal man tro bookmakerne, så har Ankerstjerne sangkonkurrencens største talent på sit hold. 16-årige Benjamin har en utrolig kontrol over sin stemme, og han virker allerede fuldkommen. Ankerstjerne ser dog gerne, at der bliver åbnet mere op for posen med følelser.

Spil på Benjamin Rosenbohm som vinder af X Factor – KLIK HER*

Kristian Kjærlund
23-årige Kristian brød ud i tårer, da han fik beskeden om, at han skulle med til liveshows. Blachman sendte ham videre med en bemærkning om, at han redder kategorien, så der er lagt noget af et forventningspres over på den unge musikalske herre. Kristian er dygtig til at vælge sine sange, og han synger sikkert.

Spil på Kristian Kjærlund som vinder af X Factor – KLIK HER*

Gina Michaells
43-årige Gina er den ældste solist, der skal med til liveshows. Kvinden, med de filippinske rødder, har en smuk og diva-agtig måde at fremføre sine sange på, og så virker hun gennemført sympatisk. Hun kan synge i et meget højt register.

Spil på Gina Michaells som vinder af X Factor – KLIK HER*

Andrea Brøndsted
29-årige Andrea er med som Blachmans dark horse. Hun floppede fuldstændigt til ”5 Chair Challenge”, men blev taget til nåde af Blachman, der syntes at se noget særligt i hende. Præstationen ved bootcamp var heller ikke videre imponerende, men det fik alligevel Blachman til at byde Andrea en kinddans + en billet til liveshows.

Spil på Andrea Brøndsted som vinder af X Factor – KLIK HER*

Dr. Rolf og Kanylerne
Dr. Rolf og Kanylerne er konkurrencens ældste bidrag. Gruppen består af fire gode venner fra Svendborg, og det er den 70-årige karismatiske forsanger, der kalder shotsne. Han har en meget karakteristisk og dunkel stemme, som han leger med. Selvom Dr. Rolf og Kanylerne skiller sig meget ud, har bookmakerne dog ikke den store fidus til gruppen, når snakken falder på vinderkandidatur.

Spil på Dr. Rolf og Kanylerne som vinder af X Factor – KLIK HER*

Maria og Bea
Den unge, sønderjyske rap-duo, Maria og Bea, har stjålet overskrifterne i programmet indtil videre. Ikke mindst på grund af deres vilde optræden i ”5 Chair Challenge”, der fik Ankerstjerne til at tro, at vokalerne var playback. Nå ja, så kom de naturligvis også helt ud over scenekanten med en twerk-afslutning. På bootcampen har duoen vist, at de tager showet seriøst, og det gør dem altså til et af de mest solide vinderbud. Pigerne har masser af karisma og kant.

Spil på Maria og Bea som vinder af X Factor – KLIK HER*

Echo
Echo er Oh Lands wildcard. Oh Land har sammensat en pigegruppe af deltagere, der er blevet kasseret i de andre kategorier, og umiddelbart virker gruppens deltagere faktisk til – på kort tid – at have fået en fin fornemmelse for hinanden. På bootcampen leverede de nogle smukke harmonier, og det skal blive spændende at se, om de kan holde kadencen i liveshows.

Spil på Echo som vinder af X Factor ��� KLIK HER*

Dommerne

Ligesom i sidste sæson vil det være Ankerstjerne, Oh Land og bundrutinerede Thomas Blachmann, der styrer slagets gang i 2020.

Thomas Blachman
Den nok mest karakteristiske og omdiskuterede dommer i dommerpanelet er Thomas Blachman, som nu har været med i 12 ud af de 13 sæsoner, der er blevet lavet af X Factor i Danmark. Den succesfulde producer, der også er jazzmusiker og komponist, deltog i det danske Melodi Grand Prix i 1996 med nummeret Røde Kinder og har også været meddommer på talentprogrammet Idol. Blachmans image, som værende filosofisk på den ene side og meget direkte og hård i tonen på den anden side, har resulteret i adskillige DR-programmer.

Thomas Blachman vandt den første TV2-udgave i 2019 med solisten Kristian Kjærlund, og mon ikke han satser på også at vinde 2020-udgaven?

Spil på Blachman som vinder af X Factor 2020 – KLIK HER*

Ankerstjerne
Sangskriveren og sangeren Ankerstjerne gjorde sin debut i X Factor 2019. Han er primært kendt for sine rap-evner, og han har udgivet adskillige store sange, der har nået toppen af hitlisterne. Ankerstjerne, der tidligere i karrieren gik under navnet Jinks, er 35 år, og han har samarbejdet med blandt andre Rasmus Seebach, Xander og Burhan G.

Ankerstjerne efterlod et positivt indtryk i X Factor i sin debutsæson. Han er god til at drille sine meddommere, ikke mindst Blachman, hvilket giver programmet en god dynamik.

I 2019 gik Ankerstjerne i finalen med solisten Benjamin Rosenbohm, der fik 45,7 % af stemmerne.

Spil på Ankerstjerne som vinder af X Factor 2020 – KLIK HER*

Oh Land
Ligesom Ankerstjerne debuterede Oh Land også i X Factor 2019. Den charmerende 34-årige sangskriver og sangerinde har flere prominente udgivelser på CV’et – blandt andet ”Sun of a Gun” og ”Speak Out Now”. Hun vandt GAFFA-prisen for årets danske popudgivelse i 2011.

Oh Land er god til at give deltagerne brugbar feedback, og hendes farvestrålende personlighed giver en frugtbar nuance til programmet.

Oh Land arbejdede med et af de mest lovende vinderbud i 2019, Maria og Bea, men på grund af tragiske, personlige omstændigheder, måtte gruppen trække sig fra programmet i utide.

Spil på Oh Land som vinder af X Factor 2020 – KLIK HER*

X Factor 2020 og koncept

De fleste er ret så bekendte med X Factor og det koncept, programmet kører efter, hvilket også er kendt fra andre lande. Mange håbe- og talentfulde personer går til audition, hvor de tre dommere udvælger dem, de mener har størst X Factor til at gøre sig gældende i programmet og senere i musikbranchen. Når et stort antal deltagere er siet fra via auditions, får de tre dommere tildelt hver deres kategori, som de har ansvaret for i resten af sæsonen. Efterfølgende afholdes der 5 Chair Challenge, hvor dommerne endegyldigt beslutter, hvilke fem deltager de hver især vil have med videre i programmet fra deres kategori. Når det er afviklet, tager dommerne deres udvalgte deltagere med på bootcamp, som afsluttes med, at dommerne sier yderligere to deltagere fra, så hver dommer har tre deltagere tilbage. Herefter går det løs med de store liveshows, og det er her, du begynder at kunne spille på X Factor. I hvert program bliver én af deltagerne sorteret fra – baseret på seerstemmer og sidenhen dommernes afgørelse blandt de to deltagere, der har modtaget færrest stemmer. Dette sker, indtil det er tre deltagere tilbage. Disse dyster i den store finale om titlen som vinder af X Factor 2020.

Se X Factor fra d. 1. januar 2020

I 2020 vil X Factor allerede have premiere onsdag d. 1. januar, så du kan pleje nytårstømmermændene. Herefter følger andet afsnit allerede fredag d. 3. januar, og så ruller konceptet ellers afsted hver fredag som vanligt. I 2020-udgaven vil der være i alt fire audition-programmer, mens der til gengæld kun vil være ét program fra dommernes bootcamps (således findes alle live-deltagerne på én gang).

Spil på X Factor 2020 – KLIK HER*

Facts om X Factor

- Igen i år er det TV2, der har værtskabet. TV2 overtog X Factor i 2019 til den 12. sæson (de foregående 11 sæsoner blev sendt på DR1).

- X Factor består i alt af 15 programmer, og der er syv liveshows. Der sidder mere end én million mennesker og følger med foran skærmen hver fredag.

- Dommer Thomas Blachman har, trods sine mange sæsoner, kun vundet programmet tre gange. Han har været med i alle sæsonerne bortset fra én, men han har alligevel - efter næsten hver sæson - proklameret, at han ikke ville fortsætte i den efterfølgende programserie. Men hverken Blachman eller X Factor vil være foruden hinanden, og det forstår man godt, når man ser programmerne.

- Remee er alle tiders mest vindende X Factor-dommer. Han har fire sejre på CV’et. Han får dog ikke mulighed for at bygge på, eftersom han ikke er en del af dommerpanelet i sæson 13.

- I denne sæson er det igen hjertlige Sofie Linde, der er vært. Tidligere har Lise Rønne, Signe Mussmann, Signe Molde og Eva Harlou indtaget værtsrollen på X Factor.

Odds på X Factor

Bookmakere med X Factor

Reklame.

bet365
bethard
unibet
comeon
bwin
leovegas
888sport
betfair
mrgreen
nordicbet