Reklame

Wimbledon odds1

Skal du spille på Wimbledon 2017? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi giver dig her odds på vinderen hos både herrerne og kvinderne, og så kigger vi også nærmere på de allerstørste favoritter i turneringen + Caroline Wozniacki. Hos Bet365 kan du live streame hele herligheden, så du ikke behøver at misse en eneste kamp. Vi bringer her de bedste odds på Wimbledon 2017, som afvikles fra mandag d. 3. juli til og med søndag d. 16. juli.

Odds på Wimbledon 2017

Odds på Wimbledon 2017

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på vinderen af Wimbledon 2017. Du ser dem herunder.

Vinder hos herrerne
Andy Murray: 3,75 - SPIL HER >>
Roger Federer: 3,75 - SPIL HER >>
Novak Djokovic: 7,00 - SPIL HER >>
Rafael Nadal: 7,00 - SPIL HER >>
Milos Raonic: 14,00 - SPIL HER >>
Nick Kyrgios: 21,00 - SPIL HER >>
Alexander Zverev: 21,00 - SPIL HER >>
Stan Wawrinka: 26,00 - SPIL HER >>
Grigor Dimitrov: 34,00 - SPIL HER >>
Juan Martin del Potro: 41,00 - SPIL HER >>

Vinder hos kvinderne
Karolina Pliskova: 7,00 - SPIL HER >>
Petra Kvitova: 9,00 - SPIL HER >>
Johanna Konta: 10,00 - SPIL HER >>
Angelique Kerber: 12,00 - SPIL HER >>
Victoria Azarenka: 13,00 - SPIL HER >>
Madison Keys: 15,00 - SPIL HER >>
Garbine Muguruza: 15,00 - SPIL HER >>
Venus Williams: 17,00 - SPIL HER >>
Jelena Ostapenko: 17,00 - SPIL HER >>
Simona Halep: 23,00 - SPIL HER >>

Caroline Wozniacki: 34,00 - SPIL HER >>

Få bonus her: bet365 stream

Bookmakere (med de bedste odds) til Wimbledon

Wimbledon er en stor begivenhed hos bookmakerne, og derfor har du masser af muligheder for at spille på den prestigefyldte tennisturnering. Vi giver dig her de tre bedste bookmakere til formålet.

1. Bet365
Hos Bet365 finder du et stort spiludvalg på kampene ved Wimbledon, når turneringen ruller. Allerede nu har Bet365 markeret sig positivt med en fin tilbagebetaling på vinderodds, og du kan forvente mere af den slags fra bookmakeren, mens turneringen er i gang. Hos Bet365 kan du live streame alle kampene fra Wimbledon, blot du har en enkelt krone på kontoen.

Få 100 % bonus op til 1.000 kroner - KLIK HER!

2. 888sport (100 % bonus op til 1.200 kroner)
888sport er også anbefalelsesværdig til spil på Wimbledon. Tror du, at Angelique Kerber kan forsvare sin titel? Eller har du fidus til, at danske Caroline Wozniacki tager sin første Grand Slam-titel nogensinde? I begge tilfælde giver det mening at spille hos 888sport, der har en høj tilbagebetaling på disse vinderodds. Så snart turneringen går i gang, tilbyder 888sport også en lang række kampspecifikke væddemål.

Få 100 % bonus op til 1.200 kroner - KLIK HER!

3. Danske Spil (100 % bonus op til 500 kroner)
Danske Spil er også en bookmaker, vi må fremhæve i forbindelse med Wimbledon. Hos Danske Spil får du pt. det bedste odds på, at Andy Murray forsvarer sin titel, og har du fidus til en spiller som Venus Williams hos kvinderne, er det også hos Danske Spil, at du skal spille. Danske Spil tilbyder naturligvis også odds på samtlige turneringens kampe, både på herre- og kvindesiden.

Få 100 % velkomstbonus op til 500 kroner - KLIK HER!

Favoritter ved herrernes Wimbledon 2017

I dette afsnit kigger vi nærmere på bookmakernes største herre-favoritter til at løbe med titlen ved Wimbledon 2017.

Andy Murray
Andy Murray er forsvarende mester ved Wimbledon, så han skal selvfølgelig være blandt de absolutte favoritter til at vinde titlen. Andy Murray går ind til turneringen som verdensetter, men det er længe siden, at briten for alvor har toppræsteret. Titlen i Dubai er sæsonens hidtidige højdepunkt for Andy Murray, der selvfølgelig har spillet til at gå hele vejen, hvis han får styr på formen og temperamentet.

Roger Federer
Roger Federer er tilbage på den helt store scene, og han er også en af topfavoritterne til at løbe med titlen. Schweizeren vandt Australian Open tidligere på året, og han har droppet hele grussæsonen, så han kunne få en ideel forberedelse til græssæsonen og Wimbledon i særdeleshed. Roger Federer har vundet Wimbledon-turneringen hele syv gange tidligere, senest i 2012.

Novak Djokovic
Novak Djokovic vandt Wimbledon i både 2011, 2014 og 2015, men der er ikke meget i serberens aktuelle spil, der tyder på, at endnu en titel er på vej. Han snuppede titlen i Doha i sæsonens første uge, men siden har han ikke været i nærheden af sit topniveau. Novak Djokovic kæmper tilsyneladende lidt med selvtilliden forud for turneringsstart – blandt andet oven på et smertefuldt 7-6 6-3 6-0 nederlag til Dominic Thiem ved French Open.

Rafael Nadal
Hvor Novak Djokovic er en mand, der mangler selvtillid, er Rafael Nadal en mand, der kommer ind til Wimbledon-turneringen med maksimal selvtillid. Rafael Nadal har lige vundet sin 10. French Open titel i fuldstændig suveræn stil, og forinden vandt gruskongen også i både Monte Carlo, Barcelona og Madrid. Kan Rafael Nadal omstille sig til græsset? Han har gjort det i 2008 og 2010, hvor han ved begge lejligheder vandt Wimbledon.

Favoritter ved kvindernes Wimbledon 2017

Herunder tager vi et kig på de kvinder, der ifølge bookmakerne har bedst chance for at sejre ved Wimbledon 2017.

Karolina Pliskova
Den høje tjekke Karolina Pliskova har et spil, der passer godt til det hurtige underlag ved Wimbledon. Karolina Pliskova slog Caroline Wozniacki i Doha-finalen tidligere på året, og hun gik helt til semifinalen ved French Open – til trods for grusunderlaget. Karolina Pliskova har aldrig leveret et stort resultat ved Wimbledon, men hun er en spiller, der bare bliver og bedre og bedre i disse år.

Petra Kvitova
Petra Kvitova er først for nyligt kommet tilbage fra en alvorlig håndskade, men alligevel er hun blandt bookmakernes største favoritter til at løbe med titlen. Ligesom Karolina Pliskova har Petra Kvitova et spil, der umiddelbart er godt til græsset, og hun nævnes selvfølgelig som favorit, fordi hun allerede har formået at gå hele vejen til titlen i både 2011 og 2014.

Johanna Konta
Der er ingen tvivl om, at Johanna Konta ville elske at vinde Wimbledon. Det britiske tennishåb kommer til at have massiv opbakning på lægterne, men hun mangler altså at bevise sig selv i Grand Slam-sammenhæng. Johanna Konta vandt turneringen i Miami tidligere på året, og hvis hun kan holde fejlmarginen nede, er hun en seriøs trussel.

Angelique Kerber
Angelique Kerber ligger på toppen af kvindernes verdensrangliste, men tyskerens aktuelle spil retfærdiggør ikke placeringen. Kerber er droppet et par niveauer siden sidste år, og hvis hun ikke finder sin fightervilje frem, kan hun være tidligt ude ved Wimbledon. Hun nåede finalen sidste år, hvor hun også vandt både Australian Open og US Open, men hun virker slidt i 2017.

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki er ikke blandt de største favoritter hos kvinderne, men vi kan ikke dy os for lige at kommentere på danskerens chancer. Caroline Wozniacki er kravlet helt op som 7’er på verdensranglisten, og hun fik reddet en skidt grussæson med et fint kvartfinaleresultat ved French Open. Caroline Wozniacki nåede finalen i både Doha, Dubai og Miami tidligere på året, så danskeren har vist, at hun mener det alvorligt i 2017.

Live stream Wimbledon hos Bet365

Du kan se samtlige kampe fra Wimbledon hos Bet365. Det gælder således, når Roger Federer og herrerne spiller, ligesom det gælder, når Caroline Wozniacki og kvinderne er i aktion. Du skal blot sørge for at have mindst én krone stående på kontoen, så har du adgang til direkte signal fra verdens mest prestigefyldte tennisturnering. Du kan streame både på computer, mobil og tablet.

1. Gå til Bet365.dk - klik her!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for, at der er minimum én krone på kontoen

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen og vælg tennis

5. Vælg en kamp og se den

Stream Wimbledon 2017 direkte hos Bet365 - KLIK HER!

Om Wimbledon

Wimbledon er den ældste og mest prestigefyldte tennisturnering på touren. Den engelske Grand Slam har været afviklet siden 1877, og det er den eneste Grand Slam-turnering, der foregår på græs. Alle spillerne stiller op helt i hvidt, og der er dermed maksimalt fokus på den atletiske præstation. Hvis Roger Federer vinder herrernes turnering, skriver han sig i historiebøgerne som alletiders mest vindende herrespiller ved Wimbledon. Serena Williams er back-to-back forsvarende mester hos kvinderne, men den ikoniske amerikaner stiller ikke op i år, da hun er gravid. Wimbledon 2017 afvikles fra mandag d. 3. juli til og med søndag d. 16. juli.

Odds på Wimbledon 2017

Af Peter Larsen
Google+: 
26-06-2015 12:44

Bookmakere til Wimbledon

Reklame.

betfair2
leovegas
nordicbet
bwin
888sport
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull