Reklamelink*

Wimbledon odds Wimbledon odds

Skal du spille på Wimbledon 2019? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi giver dig her odds på vinderen hos både herrerne og kvinderne, og så kigger vi også nærmere på de allerstørste favoritter i turneringen + Caroline Wozniacki. Vi bringer de bedste odds på Wimbledon 2019, som afvikles fra mandag d. 1. juli til og med søndag d. 14. juli.

Odds på Wimbledon 2019

Odds på Wimbledon 2019

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på vinderen af Wimbledon 2019. Du ser dem herunder.

Vinder hos herrerne
Novak Djokovic: 2,40 - SPIL HER >>*

Roger Federer: 4,33 - SPIL HER >>*

Rafael Nadal: 7,00 - SPIL HER >>*

Stefanos Tsitsipas: 20,00 - SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 34,00 - SPIL HER >>*

Dominic Thiem: 34,00 - SPIL HER >>*

Milos Raonic: 41,00 - SPIL HER >>*

Marin Cilic: 41,00 - SPIL HER >>*

Nick Kyrgios: 41,00 - SPIL HER >>*

Felix Auger-Aliassime: 50,00 - SPIL HER >>*

Matteo Berrettini: 51,00 - SPIL HER >>*

Kevin Anderson: 61,00 - SPIL HER >>*

Vinder hos kvinderne
Ashleigh Barty: 7,00 - SPIL HER >>*

Karolina Pliskova: 9,00 - SPIL HER >>*

Serena Williams: 9,50 - SPIL HER >>*

Angelique Kerber: 9,50 - SPIL HER >>*

Petra Kvitova: 13,00 - SPIL HER >>*

Naomi Osaka: 17,00 - SPIL HER >>*

Simona Halep: 18,00 - SPIL HER >>*

Kiki Bertens: 23,00 - SPIL HER >>*

Johanna Konta: 23,00 - SPIL HER >>*

Madison Keys: 24,00 - SPIL HER >>*

Belinda Bencic: 35,00 - SPIL HER >>*

Caroline Wozniacki: 67,00 - SPIL HER >>*

Odds ændrer sig. Senest opdateret d. 28. juni 2019 kl. 15:44.

Optakt: Federer og herrerne ved Wimbledon 2019

Har Roger Federer en sidste Grand Slam-titel i sig? Den 37-årige schweizer, der er særligt ikonisk for sine meritter på græsset, vandt Wimbledon i 2017. Da han skulle forsøge at forsvare titlen i 2018, gik det dog helt galt i kvartfinalen mod Kevin Anderson, da han smed 2-0 i sæt til 2-3-nederlag. I år har Roger Federer gjort tingene anderledes; således kommer han fra en grussæson, hvor han faktisk gik ret dybt i French Open. Det bliver spændende at se, om fysikken kan holde til det ekstra pres. I første omgang lykkedes det for Roger Federer at tage titlen på græs i Halle, så selvtilliden bør i hvert fald være i orden.

Novak Djokovic er bookmakernes største favorit. Serberen har vundet tre af de fire seneste Grand Slam-turneringer, og han er bare en mand, der ved, hvordan man topper ved de allerstørste begivenheder. Novak Djokovic er forsvarende mester ved Wimbledon (han slog en udmattet Kevin Anderson i finalen sidste år).

Den tredje mand i rækken er selvfølgelig Rafa Nadal. Spanieren får ikke fuld valuta for sin vilde topspundne forhånd på græsset, som traditionelt er hans svageste underlag. Men: Han kommer med nok en French Open-titel i bagagen, og selvtilliden vil selvfølgelig være derefter.

Lodtrækningerne er netop foretaget, og du kan se resultatet HER.

SpilXperten.com anbefaler: Roger Federer vinder til odds 4,33 - SPIL HER >>*

Roger Federer kan først møde Novak Djokovic i en eventuel finale. Han er i samme halvdel som Rafa Nadal, men spanierens vej til en eventuel semifinale er noget hårdere end den, schweizeren har fået. Federer kommer i glimrende form med en titel fra græsset i Halle.

Optakt: Ashleigh Barty er favorit til kvindernes Grand Slam-sejr på græsset

Serena Williams tabte til en amerikansk teenager ved den seneste Grand Slam-turnering French Open, men til trods for dette fastholder bookmakerne den mangedobbelte vinder i favoritfeltet. Serena Williams har vundet Wimbledon hele syv gange, og hun var faktisk i finalen i turneringen sidste år. Serena Williams spiller med power som få, men de 37 år efterlader hende med en ringere bevægelighed end tidligere i karrieren.

23-årige Ashleigh Barty regnes også som en del af favoritfeltet. Australieren, der på et tidspunkt overvejede at lægge ketsjeren på hylden, forløste endelig sit enorme potentiale, da hun triumferede ved French Open i juni måned. Efterfølgende triumferede hun så også på græsset i Birmingham. Ashleigh Barty er en meget begavet spiller, som har teknikken til hele tiden at sætte sin modstander i nye og ubehagelige situationer.

Endelig nævnes spillere som Naomi Osaka og Petra Kvitova også som forholdsvis oplagte vinderbud. Naomi Osaka er forsvarende mester ved både US Open og Australian Open, og Petra Kvitova har allerede to Wimbledon-titler på CV’et. Vi har altså at gøre med to spillere, der ved, hvad der skal til – og som trives med presset – på den helt store scene.

Lodtrækningerne er netop foretaget, og du kan se resultatet HER.

SpilXperten.com anbefaler: Karolina Pliskova vinder til odds 9,00 - SPIL HER >>*

Den stort servende tjekke har vist forrygende form på græsset i Eastbourne, og hun ligner en spiller, der er klar til at gå ind og levere varen på Wimbledon-anlægget. Hun har fået en fin lodtrækning, og hun lavede sit hidtil bedste Wimbledon-resultat (4. runde) sidste år. Er Karolina Pliskova klar til at erobre den helt store scene? Vi tror det.

Hvor står Caroline Wozniacki forud for Wimbledon?

For bare en uge siden, så det dystert ud for Caroline Wozniacki. Danskeren har haft et meget skades- og sygdomsplaget 2019, og derfor var det svært at spå om, hvordan hun ville trives med presset i sit comeback på græs.

Caroline Wozniacki leverede imidlertid en ganske fin Eastbourne-indsats, hvor det blev til sejre over Flipkens og Petkovic, inden en misset matchbold blev dyr mod Sabalenka i tredje runde. Danskeren så ud til at være i fin form, men man kan alligevel ikke lade være med at spekulere i, om den lange periode uden kampe er for kostbar forud for Wimbledon.

Caroline Wozniacki starter sin Wimbledon-turnering mod Sara Sorribes Tormo, og allerede i tredje runde kan hun rende ind i Caroline Garcia. I en fjerde runde står potentielt Naomi Osaka.

Bookmakere med odds på Wimbledon

Wimbledon er en stor begivenhed hos bookmakerne, og derfor har du masser af muligheder for at spille på den prestigefyldte tennisturnering. Vi giver dig her tre solide bookmakere.

888sport*
888sport* er anbefalelsesværdig til spil på Wimbledon. Tror du, at Novak Djokovic kan forsvare sin titel hos herrerne? Hvad kan Caroline Wozniacki drive det til hos kvinderne? 888sport* har selvfølgelig vinderodds på Wimbledon, og du kan naturligvis også sætte en masse kampspecifikke væddemål løbende. I skrivende stund har 888sport*, Unibet* og de øvrige Kambi-bookmakere flotte odds 67,00 på Caroline Wozniacki.

Spil på Wimbledon hos 888sport*

Nordicbet*
Nordicbet* er også en bookmaker, vi må fremhæve i forbindelse med Wimbledon. Hos Nordicbet* får du pt. det bedste odds på, at stjerneskuddet Felix Auger-Aliassime tager titlen. Nordicbet* tilbyder naturligvis også odds på samtlige turneringens kampe, både på herre- og kvindesiden.

Spil på Wimbledon hos Nordicbet*

Betfair*
Betfair* fortjener også en anbefaling, når det handler om odds og tennis. Bookmakeren har typisk nogle meget pæne odds på de undertippede spillere, så hvis du kan spotte en god underdog, giver det ofte mening for dig at sætte spillet hos Betfair*. I skrivende stund giver det mening at kigge mod Betfair*, hvis du har fidus til kontroversielle Nick Kyrgios.

Spil på Wimbledon hos Betfair*

Om Wimbledon

Wimbledon er den ældste og mest prestigefyldte tennisturnering på touren. Den engelske Grand Slam har været afviklet siden 1877, og det er den eneste Grand Slam-turnering, der foregår på græs. Alle spillerne stiller op helt i hvidt, og der er dermed maksimalt fokus på den atletiske præstation. Novak Djokovic vandt hos herrerne i 2018, og dermed er han oppe på fire engelske GS-titler (Roger Federer har otte). Hos kvinderne tog Angelique Kerber sejren i 2018.

De 10 seneste vindere hos kvinderne og herrerne

Kvinderne:
2018: Angelique Kerber
2017: Garbine Muguruza
2016: Serena Williams
2015: Serena Williams
2014: Petra Kvitova
2013: Marion Bartoli
2012: Serena Williams
2011: Petra Kvitova
2010: Serena Williams
2009: Serena Williams

Herrerne:
2018: Novak Djokovic
2017: Roger Federer
2016: Andy Murray
2015: Novak Djokovic
2014: Novak Djokovic
2013: Andy Murray
2012: Roger Federer
2011: Novak Djokovic
2010: Rafael Nadal
2009: Roger Federer

Læs med her, hvis du vil live streame Wimbledon 2019.

Odds på Wimbledon 2019

Bookmakere til Wimbledon

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting