Reklame

Wimbledon odds Wimbledon odds

Skal du spille på Wimbledon 2018? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi giver dig her odds på vinderen hos både herrerne og kvinderne, og så kigger vi også nærmere på de allerstørste favoritter i turneringen + Caroline Wozniacki. Vi bringer her de bedste odds på Wimbledon 2018, som afvikles fra mandag d. 2. juli til og med søndag d. 15. juli.

Odds på Wimbledon 2018

Odds på Wimbledon 2018

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på vinderen af Wimbledon 2018. Du ser dem herunder.

Vinder hos herrerne
Roger Federer: 2,75 - SPIL HER >>
Andy Murray: 6,00 - SPIL HER >>
Rafael Nadal: 7,50 - SPIL HER >>
Novak Djokovic: 10,00 - SPIL HER >>
Alexander Zverev: 15,00 - SPIL HER >>
Marin Cilic: 15,00 - SPIL HER >>
Grigor Dimitrov: 17,00 - SPIL HER >>
Milos Raonic: 17,00 - SPIL HER >>
Juan Martin Del Potro: 21,00 - SPIL HER >>
Nick Kyrgios: 21,00 - SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Vinder hos kvinderne
Serena Williams: 6,00 - SPIL HER >>
Karolina Pliskova: 9,00 - SPIL HER >>
Garbine Muguruza: 9,00 - SPIL HER >>
Petra Kvitova: 10,00 - SPIL HER >>
Angelique Kerber: 11,00 - SPIL HER >>
Maria Sharapova: 15,00 - SPIL HER >>
Johanna Konta: 15,00 - SPIL HER >>
Sloane Stephens: 17,00 - SPIL HER >>
Simona Halep: 18,00 - SPIL HER >>
Madison Keys: 21,00 - SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Bookmakere med odds på Wimbledon

Wimbledon er en stor begivenhed hos bookmakerne, og derfor har du masser af muligheder for at spille på den prestigefyldte tennisturnering. Vi giver dig her tre solide bookmakere.

888sport
888sport* er anbefalelsesværdig til spil på Wimbledon. Tror du, at Roger Federer kan forsvare sin titel hos herrerne? Hvad kan Caroline Wozniacki drive det til hos kvinderne? 888sport* har allerede nu vinderodds på Wimbledon, og du kan naturligvis også sætte en masse kampspecifikke væddemål, når vi kommer nærmere turneringsstart.

KLIK HER og få op til 1.000 kroner i bonus hos 888sport*

Nordicbet
Nordicbet* er også en bookmaker, vi må fremhæve i forbindelse med Wimbledon. Hos Nordicbet* får du pt. det bedste odds på, at Andy Murray stempler ind med en titel, og har du fidus til en spiller som Petra Kvitova hos kvinderne, er det også hos Nordicbet*, at du skal spille. Nordicbet* tilbyder naturligvis også odds på samtlige turneringens kampe, både på herre- og kvindesiden.

KLIK HER og få op til 500 kroner i bonus + freebet hos Nordicbet*

Betfair
Betfair* fortjener også en anbefaling, når det handler om odds og tennis. Bookmakeren har typisk nogle meget pæne odds på de undertippede spillere, så hvis du kan spotte en god underdog, giver det mening at gøre det hos Betfair*.

KLIK HER og få op til 1.000 kroner i hos Betfair*

Favoritter ved Wimbledon 2018

Favoritfeltet ved herrerne tæller Roger Federer, Andy Murray og Rafael Nadal. Roger Federer har igen i 2018 valgt at droppe grussæsonen, og derfor bør den rutinerede schweizer stempler ind til græs-spillet med fornyet energi. Andy Murray har været ude med skade i lang tid, og pt. er det et spørgsmål, om englænderen overhovedet når at blive klar. Endelig er Rafael Nadal en del af feltet, men der er store spørgsmålstegn ved spanierens fysik på dette stadie i sæsonen.

Hos kvinderne har bookmakerne fidus til nogle af de stort servende spillere. Det bedste bud på en vinder er pt. Serena Williams, som er på vej tilbage til eliten efter en længere graviditetspause. Oddsene på Caroline Wozniacki (odds 30 ved Nordicbet*) indikerer, at bookmakerne ikke har den store fidus til danskeren på det hurtige græs-underlag.

Om Wimbledon

Wimbledon er den ældste og mest prestigefyldte tennisturnering på touren. Den engelske Grand Slam har været afviklet siden 1877, og det er den eneste Grand Slam-turnering, der foregår på græs. Alle spillerne stiller op helt i hvidt, og der er dermed maksimalt fokus på den atletiske præstation. Roger Federer vandt hos herrerne i 2017, og dermed er han oppe på hele syv engelske GS-titler. Hos kvinderne tog Garbine Muguruza en overraskende sejr sidste år.

Odds på Wimbledon 2018

Af Peter Larsen
Google+: 

Bookmakere til Wimbledon

Reklame.

bet365
betfair
888sport
bwin
nordicbet
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
leovegas
jetbull
betstars