Reklame*

Wimbledon odds Wimbledon odds

Skal du spille på Wimbledon 2018? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi giver dig her odds på vinderen hos både herrerne og kvinderne, og så kigger vi også nærmere på de allerstørste favoritter i turneringen + Caroline Wozniacki. Vi bringer de bedste odds på Wimbledon 2018, som afvikles fra mandag d. 2. juli til og med søndag d. 15. juli.

Odds på Wimbledon 2018

Odds på Wimbledon 2018

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på vinderen af Wimbledon 2018. Du ser dem herunder.

Vinder hos herrerne
Roger Federer: 2,75 - SPIL HER >>*
Novak Djokovic: 8,00 - SPIL HER >>*
Rafael Nadal: 8,00 - SPIL HER >>*
Alexander Zverev: 15,00 - SPIL HER >>*
Marin Cilic: 15,00 - SPIL HER >>*
Juan Martin Del Potro: 17,00 - SPIL HER >>*
Milos Raonic: 21,00 - SPIL HER >>*
Nick Kyrgios: 21,00 - SPIL HER >>*
Andy Murray: 26,00 - SPIL HER >>*
Grigor Dimitrov: 34,00 - SPIL HER >>*

Vinder hos kvinderne
Petra Kvitova: 6,50 - SPIL HER >>*
Serena Williams: 7,00 - SPIL HER >>*
Garbine Muguruza: 8,50 - SPIL HER >>*
Angelique Kerber: 12,00 - SPIL HER >>*
Maria Sharapova: 15,00 - SPIL HER >>*
Karolina Pliskova: 16,00 - SPIL HER >>*
Simona Halep: 16,00 - SPIL HER >>*
Madison Keys: 17,00 - SPIL HER >>*
Sloane Stephens: 17,00 - SPIL HER >>*
Victoria Azarenka: 21,00 - SPIL HER >>*

Caroline Wozniacki: 26,00 - SPIL HER >>*

Odds ændrer sig. Senest opdateret d. 23. juni kl. 12:40.

Optakt: Federer og herrerne ved Wimbledon 2018

På herresiden er den helt store favorit Roger Federer. Den bundrutinerede schweizer er forsvarende mester på græsset ved Wimbledon, og han har sparet sig selv i hele grussæsonen – netop således, at han kan være klar til græssvinget. Schweizeren har vundet Wimbledon imponerende otte gange i karrieren. Briternes helt store håb, Andy Murray, er først lige vendt tilbage fra skade, og en lang 5-sæts Grand Slam virker umiddelbart som for stor en mundfuld. Novak Djokovic har efterhånden fået nogle kampe i kroppen, siden han vendte tilbage fra langtidsskade tidligere på sæsonen, men det halter stadig en del for spillere som Stan Wawrinka og Milos Raonic. Rafael Nadal havde som altid en stærk grussæson, og selvom spanieren rent faktisk har triumferet ved Wimbledon i 2008 og 2010, er han klart bedst på det røde underlag. Den australske badboy Nick Kyrgios er blomstret lidt op på det seneste, men det er stadig tvivlsomt, om den iltre spiller kan styre temperamentet på tværs af to Grand Slam-uger med stor opmærksomhed.

SpilXperten.com anbefaler: Roger Federer vinder Wimbledon til odds 2,75 hos Nordicbet - SPIL HER >>*

Roger Federer er i en liga for sig på græsset. Rutinen arbejder for ham, og fysikken bør være fin – oven på grus-pausen. De stærkeste udfordrere er først nu på vej tilbage fra skader.

Optakt: Kvitova er favorit til kvindernes Grand Slam-sejr på græsset

Petra Kvitova er bookmakernes bedste bud på en Grand Slam-vinder ved Wimbledon, og det forstår man egentlig godt. Den stort servende tjekke har vundet turneringen i både 2011 og 2014, så hun ved, hvad der skal til. Hun har haft en fabelagtig sæson i 2018 indtil videre, og hun kommer ind til turneringen med høj selvtillid. De nærmeste udfordrere er ifølge bookmakerne Serena Williams (som ikke har spillet særligt mange kampe efter graviditeten), Garbiñe Muguruza (som er den forsvarende mester) og Angelique Kerber. Spanieren vandt mere eller mindre ud af det blå i 2017, og hun har et enestående topniveau. Kan hun finde det igen? Tyske Kerber var i finalen i 2016, og selvom hun har lagt på sit spil i 2018 ift. 2017, så mangler hun stadig at tage så tilpas store skalpe til, at man for alvor kan tro på endnu en Grand Slam-sejr til hende. Danske Caroline Wozniacki er ikke på bookmakernes top 10, og danskeren kommer da også fra en ganske skuffende grussæson. Men: Hun vandt trods alt karrierens første Grand Slam-titel ved Australian Open tidligere på året, så nu ved hun, hvad der skal til. En spiller som Karolina Pliskova har et spil, der passer rigtig godt til græsset, men hun har haft svært ved at håndtere presset på Grand Slam-scenen (utroligt nok er hun aldrig nået længere end 2. runde ved Wimbledon).

SpilXperten.com anbefaler: Petra Kvitova vinder Wimbledon til odds 6,50 hos bet365 - SPIL HER >>*

Petra Kvitova har haft en meget overbevisende sæson, og hun har tidligere vist, at hun har klassen ved Wimbledon. Hun får fuld valuta for sit store spil på græsset.

Bookmakere med odds på Wimbledon

Wimbledon er en stor begivenhed hos bookmakerne, og derfor har du masser af muligheder for at spille på den prestigefyldte tennisturnering. Vi giver dig her tre solide bookmakere.

888sport*
888sport* er anbefalelsesværdig til spil på Wimbledon. Tror du, at Roger Federer kan forsvare sin titel hos herrerne? Hvad kan Caroline Wozniacki drive det til hos kvinderne? 888sport* har allerede nu vinderodds på Wimbledon, og du kan naturligvis også sætte en masse kampspecifikke væddemål, når vi kommer nærmere turneringsstart.

KLIK HER og få op til 1.000 kroner i bonus hos 888sport*

Nordicbet*
Nordicbet* er også en bookmaker, vi må fremhæve i forbindelse med Wimbledon. Hos Nordicbet* får du pt. det bedste odds på, at Nick Kyrgios stempler ind med en titel, og har du fidus til en spiller som Marin Cilic, er det også hos Nordicbet*, at du skal spille. Nordicbet* tilbyder naturligvis også odds på samtlige turneringens kampe, både på herre- og kvindesiden.

KLIK HER og få op til 500 kroner i risikofrit spil hos Nordicbet*

Betfair*
Betfair* fortjener også en anbefaling, når det handler om odds og tennis. Bookmakeren har typisk nogle meget pæne odds på de undertippede spillere, så hvis du kan spotte en god underdog, giver det mening at gøre det hos Betfair*. I skrivende stund kigger det mening at kigge mod Betfair*, hvis du har fidus til spillere som Alexander Zverev og Maria Sharapova.

KLIK HER og få op til 1.000 kroner i bonus hos Betfair*

Om Wimbledon

Wimbledon er den ældste og mest prestigefyldte tennisturnering på touren. Den engelske Grand Slam har været afviklet siden 1877, og det er den eneste Grand Slam-turnering, der foregår på græs. Alle spillerne stiller op helt i hvidt, og der er dermed maksimalt fokus på den atletiske præstation. Roger Federer vandt hos herrerne i 2017, og dermed er han oppe på hele otte engelske GS-titler. Hos kvinderne tog Garbine Muguruza en overraskende sejr sidste år.

Odds på Wimbledon 2018

Af Peter Larsen
Google+: 

Bookmakere til Wimbledon

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars