Vores skribenter

På denne side vil vi introducere vores skribenter fra nyhedsafsnittet og sektionen om spiltips mere detaljeret.

Vores skribenter har mange årtiers erfaring med sportsvæddemål og er naturligvis alle store fans af fodbold og andre sportsgrene. De er glade for, at de kan videregive deres viden, analyse og indtryk i deres daglige nye artikler og er altid glade for at hjælpe, hvis læsere har et spørgsmål.

Du kan også finde spiltips fra vores “Boblerpanel”, hvor nye, eksterne tippere deler deres spiltips. Du kan også blive en del af panelet. Tilmeld dig her.

Benjamin Leander

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Alle fodboldligaer

Benjamin Leander har beskæftiget sig med odds og betting siden slut 90’erne, og han har ved flere lejligheder vist, at han er i stand til at slå bookmakerne. Den tidligere elitedommer har 2 x 1.000.000 kroner i Tips13 blandt sine mange odds-meritter, og han udkommer tre gange ugentligt med formatet Leanders Luringer – ligesom han også medvirker fast i SpilXpoden. Senest er Benjamin Leander også blevet aktuel med en tilbagevendende blog på siden.

Læs mere om Benjamin Leander her.

@LeandinhoDK

LinkedIn profil

Claus Elming

Sportsgren(e): Amerikansk fodbold, ishockey, Vild med dans
Ligaer: NFL, NHL

Claus Elming har en udtalt passion for ishockey og NFL, og den rutinerede herre er derfor oplagt som SpilXpertens ishockey- og NFL-skribent. Claus Elming har desuden været vært for Vild med Dans i hele 12 sæsoner, og han har således et helt særligt indblik i Danmarks største danskekonkurrence, som han også dækker på SpilXperten.

Læs mere om Claus Elming her.

@nflming

LinkedIn profil

Mathias Kragh
UFC

Mathias Kragh

Sportsgren(e): MMA, Fodbold, eSport
Ligaer: UFC, Bellator, Cage Warriors, PFL, ONE

Mathias er stifter af Danmarks største MMA-nyhedsside, MMAmedia, og podcast, “En På Pod’en”. Kragh har fulgt tæt med i sporten siden sine tidlige teenage-dage. Med et stort netværk og indblik i MMA-miljøet, leverer han altid nyheder, optakter og analyser med et skarpt blik for de små detaljer. Udover MMA, er fodbold og esport, især Counter Strike, også en interesse for vores MMA-ekspert.

Læs mere om Mathias Kragh her.

@MMathiasK

LinkedIn profil

Mads Larsen

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Alle fodboldligaer

Mads Larsen har tidligere været på udveksling i Italien, hvor igennem han fandt kærligheden for Serie A og lærte at mestre sproget. Det er derfor med god ro i maven, at vi har sat ham til at dække Serie A, da Mads også har vist, at han kan kombinere sin viden med det oddsfaglige. Mads fungerer dels som oddsekspert, dels som optaktskribent på SpilXperten.

Læs mere om Mads Larsen her.

LinkedIn profil

Michael Rundager

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Serie A, MLS

Michael Rundager er en mand med mange kasketter inden for fodboldens verden, men mest kendt er han nok for sin kommentatorrolle. Hos SpilXperten fungerer Michael Rundager som fast ekspert på den italienske liga, Serie A. Han udkommer hver uge med en rundeoptakt til den forestående Serie A-runde – og så sniger der sig også en MLS-optakt ind i ny og næ.

Læs mere om Michael Rundager her.

@MPRundager

LinkedIn profil

Michael Vilster
All around

Michael Vilster

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Alle fodboldligaer

Michael Vilster har skrevet om sport, siden han “lavede turneringer på papir og afviklede kampe med et stopur og bordfodboldspil i barndommen”, efter eget udsagn. Men det blev først alvor, da han som praktikant på journalistuddannelsen begyndte på Tipsbladet i 2004. I 2007 blev han færdiguddannet som journalist og har siden arbejdet på bl.a. Fynsk Stiftende og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi som hhv. journalist og kommunikationskonsulent. Nu skriver han fodboldoptakter på forskellige ligaer for SpilXperten.

Læs mere om Michael Vilster her.

@msvilster2020

Nicolai Lisberg

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Bundesliga, La Liga, Champions League, Europa League

Nicolai Lisberg er lidt af en blæksprutte inden for fodboldens verden. Han er blevet uddannet journalist fra Danmarks medie og journalisthøjskole i 2012 og har siden arbejdet som journalist forskellige steder så som Carlsberg Group, Tipsbladet, UEFA og TV2. Igennem sin journalistuddannelse har han udviklet en forkærlighed for at sætte ord på fodboldens verden, om det så er i form af lyd eller skrift. Nicolai Lisberg dækker både tysk og spansk fodbold for SpilXperten, og han laver også de faste artikler til Champions League og Europa League.

Læs mere om Nicolai Lisberg her.

@NicolaiLisberg

LinkedIn Profil

Per Pedersen

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Superliga

Per Pedersen kommer med en stor pose erfaring fra livet i fodbolden, som er de færreste forundt. Som tidligere professionel spiller er han i stand til at bidrage med unik indsigt, og han har dækket den danske Superliga på SpilXperten siden 2007.

Læs mere om Per Pedersen her.

@P69Per

LinkedIn Profil

Rasmus G

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Alle fodboldligaer

Rasmus G, som også har en tjans som fast ekspert i vores podcast SpilXpoden, er en talentfuld tipper, der fokuserer på fodbolden. Det er sådan set underordnet, om det er den danske Superliga, den tredjebedste tyske række eller den næstbedste japanske række – Rasmus sætter ind der, hvor værdien er.

Læs mere om Rasmus G her.

@JoergensenBet

LinkedIn Profil


Søren Sorgenfri

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer: Premier League

Søren Sorgenfri er uddannet fra Roskilde Universitet i Journalistik i 2006, og han har siden da arbejdet på diverse fodboldmagasiner som enten skribent eller redaktør. Desuden har han arbejdet for Berlingske Medier i flere år, også her som journalist. Søren Sorgenfri har i over et årti beskæftiget sig med Premier League, og i hans hverdag bliver der dagligt fulgt med i pressekonferencer, nyheder og alt, hvad der rører sig på den engelske scene. Søren Sorgenfri er også meget passioneret omkring transferjournalistik.

Læs mere om Søren Sorgenfri her.

@SSorgenfri

LinkedIn profil

Martin Vilster

Sportsgren(e): Fodbold, Cykling, Amerikansk fodbold
Ligaer: Premier League, Superligaen, NFL

Martin Vilster har altid haft en stor interesse for sport. Her er især den danske Superliga, den engelske Premier League, cykelsport og NFL i højsædet. Martin læner sig meget op af data i hans analyser, men elsker stadig at holde med en underdog.

Læs mere om Martin Vilster her.

@MartinVilster

Loke Barrett

Sportsgren(e): MMA, boksning
Ligaer: 
UFC, Cage Warriors, boksekampe

Loke Barrett sluttede sig til SpilXperten i 2020 for at dække boksning og MMA. Loke Barrett har skrevet om kampsport i mere end et årti, og han er bredt anerkendt som ekspert i branchen. Loke Barrett fungerer også som ekspert i vores MMA-vodcastserie med Mark O. Madsen.

Læs mere om Loke Barrett her.

@CPH_Sluggah

Mike Larsen

Sportsgren(e): Ishockey

Jens Bøye

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer:
Ligue 1

Jens Bøye er en yderst velkendt herre fra betting miljøet. Han har været med omkring sider som SpilXperten siden de helt tidlige dage, og har igennem årene bevist at han kan levere overskud og besidder en stor viden om betting både teoretisk og i praksis.

@YeJens

Stefan Lind

Sportsgren(e): Fodbold
Ligaer:
La Liga

@Linden1984

Jesper Carstens

Sportsgren(e): Cykling, Underholdninge
Ligaer:
Tour de France, Eurovision, Oscars

@JesperCarstens

Nicholas Albek
All around
ConteNestor
All around