VM oddsVM odds

VM 2014 i Brasilien afvikles fra d. 12. juni til d. 13. juli med 32 nationer fordelt i otte indledende grupper. Det betyder tonsvis af fodboldkampe i TV med verdens bedste spillere og ikke mindst uendelige mængder af VM odds fra bookmakerne, som du kan spille på. Vi har derfor også samlet de bedste odds på VM 2014 sammen med de bedste spiludbydere, så du får allermest for pengene, når du spiller på VM i fodbold. Ude til højre finder du odds på vinderen af VM samt topscorer, mens du under disse finder aktuelle bonustilbud fra bookmakerne. Odds på alle VM-kampe finder du lige nedenfor med odds direkte fra bookmakerne. God fornøjelse!

VM 2014 odds

Hvis du gerne vil oddse på vinderen af VM i fodbold 2014, har vi samlet de bedste odds på vinderen ude til højre. Vil du derimod spille på kampene, kan du se oddsene nedenfor.

Odds på VM-bronzekampen

Brasilien - Holland
Brasilien: 2,30
Uafgjort: 3,75
Holland: 3,10

Over 2,5 mål: 1,57
Under 2,5 mål: 2,35

Brasilien vinder (draw no bet): 1,61
Holland vinder (draw no bet): 2,20

Se alle 143 spilmuligheder hos Bet365 >>

Odds på VM-finalen

Tyskland - Argentina
Tyskland: 2,30
Uafgjort: 3,25
Argentina: 3,50

Over 2,5 mål: 2,50
Under 2,5 mål: 1,50

Tyskland vinder VM: 1,66
Argentina vinder VM: 2,26

Se alle 143 spilmuligheder hos Bet365 >>

Få de bedste odds på VM i fodbold

Alle danske bookmakere har naturligvis odds på fodbold VM, men der er også stor forskel på, hvor gode odds og hvor stort et udvalg, de kan tilbyde dig. Derfor har vi fundet de fem bedste bookmakere til dig, som alle giver dig op til 1.000 kroner i bonus som ny kunde, tilbyder de allerbedste odds på VM 2014 og selvfølgelig tilbyder et stort udvalg af spilmuligheder.

Bet365
Udvalget af VM odds hos Bet365 er nærmest uendeligt, og som du kan se ovenfor på vinder-odds, så har de typisk de allerhøjeste odds. Du får således omkring 200 spilmuligheder på hver eneste kamp, hvor oddsene tilmed også er blandt de absolut bedste. Til VM 2014 er bet365 altså den perfekte bookmaker.

Unibet
De fleste herhjemme kender Unibet, og det er ikke uden grund. Deres udvalg af odds på alt fodbold er enormt, og VM er selvfølgelig heller ikke nogen undtagelse. Du finder alt fra 1X2 til hundrevis af specials, og det bedste er, at alle odds er nogle af de bedste. Du får altså både et stort udvalg at spille på og høje odds til din kupon.

Danske Spil
Alle kender Danske Spil. Engang blev Danske Spil udkonkurreret af de udenlandske bookmakere, men sådan er det ikke længere. Danske Spil og Oddset er på fuld omgangshøjde, og så er de i en klasse for sig, når det kommer til promotions og gode tilbud under VM i fodbold.

Nordicbet
I Danmark er en af de mest populære bookmakere Nordicbet, netop fordi de kun satser på Norden. Det betyder masser af fokus på Danmark, også selvom vi ikke er med ved VM 2014. Det ændrer dog ikke på, at du får gode odds på kampene samt 100 kroner helt gratis.

Scandic Bookmakers
Har i mange år været kendt for deres "frækhed" og status som ærkedansk. Der er ikke så mange dikkedarer, men til gengæld er stort udvalg af spilmuligheder. Samtidig er Scandic Bookmakers ofte blandt de sidste til at justere oddsene på favoritterne.

Odds tips til VM 2014 på SpilXperten.com

Når VM 2014 er i gang, kan du naturligvis finde tips til kampene hver eneste dag. Vores eksperter leverer råd til dine odds tips hver eneste dag, så VM 2014 også kan blive profitabelt for dig og dine odds. Du kan således forvente at finde mere end ét tip til flere af kampene.

Hvad kan jeg oddse på ved fodbold VM?

Når VM i fodbold 2014 begynder, kan du stort set oddse på alt mellem himmel og jord. Derfor har vi også samlet et lille udsnit af spilmulighederne her:

- 1X2: Det klassiske odds på, om kampen ender med 1-tal, X eller 2-tal
- Over/under: Scores der over et bestemt antal mål i kampen
- Første målscorer: Hvem scorer første mål i kampen?
- Hjørnespark: Hvor mange hjørnespark, kommer der i kampen?
- Ciffertips: Odds på kampens præcise resultat. Eksempelvis: 2-1 til Danmark
- Boldbesiddelse: Hvilket hold vil have mest boldbesiddelse?
- Frispark: Odds på antal frispark, gule kort, bestemte spillere m.m.
- 1. halvleg: Spil på alle de klassiske spil – bare kun for 1. Halvleg
- Vinderspil: Før tuneringen findes der hundredvis af vinderspil på VM 2014

Odds på VM 2014

Af Peter Larsen
Google+: 

Odds-bonusser til VM

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull