VM i landevejscykling odds

Reklamelink*

VM i cykling oddsVil du spille på VM i cykling? På denne side dækker vi VM i cykling 2020 med al den info, du har brug for, når du skal oddse på verdensmesterskaberne i landevejscykling. VM i landevejscykling afvikles i Schweiz fra d. 20. til d. 27. september, og hovedbegivenheden, herrernes linjeløb, runder det hele af søndag d. 27. september. Vi giver dig her de bedste odds, optakt m. gennemgang af favoritterne og spilforslag til VM 2020 i landevejscykling.VM i cykling odds

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på herrernes linjeløb. Sektionen opdateres med odds, så snart bookmakerne har frigivet disse.

Hvem vinder VM-linjeløbet?
TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

Optakt: Favoritterne ved VM i cykling

I dette afsnit kigger vi nærmere på de fem største favoritter ved VM i cykling. Afsnittet opdateres frem mod VM-starten d. 20. september.

Danskere ved VM i cykling 2020

Vi opdaterer dette afsnit med info om de danskere, der stiller op ved VM i landevejscykling, så snart startlisterne offentliggøres. Mads Pedersen vandt herrernes linjeløb sidste år, og mon ikke den talentfulde dansker får chancen for at forsvare sin regnbuetrøje i 2020.

Programmet ved VM i landevejscykling

Her finder du dit hurtige overblik over programmet for arrangementet.

Søndag d. 20. september
Enkeltstart (herrer) – 46 km.

Mandag d. 21. september
Enkeltstart (U23 herrer) – 33,4 km.
Enkeltstart (damer) – 33,4 km.

Tirsdag d. 22. september
Enkeltstart (junior damer) – 18,3 km.
Enkeltstart (junior herrer) – 24,6 km.

Onsdag d. 23. september
Blandet holdløb (stafet) – 18,3 km.

Fredag d. 25. september
Linjeløb (junior damer) – 69,5 km.
Linjeløb (U23 herrer) – 164 km.

Lørdag d. 26. september
Linjeløb (junior herrer) – 124 km.
Linjeløb (damer) – 124 km.

Søndag d. 27. september
Linjeløb (herrer) – 249 km.

VM i cykling på TV

Det er TV2, der har sikret sig rettighederne til at vise VM i cykling i 2020. Vi forventer, at kanalerne TV2 Sport og TV2 Play bliver taget i brug for at supplere hovedkanalen. Den eksakte sendeplan bliver indsats her, så snart TV2 har foretaget deres kanalfordeling.

Ruten ved VM i cykling (linjeløb): 249 km. med 4040 højdemeter

I årets udgave af linjeløbet ved VM i landevejscykling, er det primært de klatrestærke ryttere, der er blevet tilgodeset. Rytterne skal i alt ud på en 244 km lang rute, som starter i Aigle, som i øvrigt er byen, hvor Den Internationale Cykelunion, UCI, har deres hovedkvarter. Løbet starter med ca. 110 kilometers rundtur på de schweiziske landeveje, inden finalen skal afgøres på syv rundtrækninger á 20 kilometer, hvor rytterne bl.a. skal passere stigningen Col de la Petite Forclaz. Stigningen er en fire kilometers lang stigning som i gennemsnit stiger 10,2 % og på sit højeste er oppe på 14,5 %. I alt skal rytterne køre 4.384 højdemeter, før verdensmesteren anno 2020 kan lade sig hylde i målbyen, Martigny. Der er altså tale om en rute, hvor det primært vil være de ryttere, der har de bedste bjergben, der har den største chance for at ende med regnbuetrøjen.

Vores vinderbud: Han vinder VM i cykling 2020

Dette afsnit opdateres med et bud på vinderen af VM i cykling, så snart bookmakerne har frigivet odds på eventet.

SpilXperten.com anbefaler: TBA - SPIL HER >>*

Bookmakerne til VM i cykling 2020

Herunder anbefaler vi tre bookmakere, du med fordel kan have ved hånden, når du skal spille på VM i cykling.

bet365*
bet365* er en af de skarpeste bookmakere, når det handler om odds på cykling. Her finder du konkurrencedygtige odds på VM i cykling, og så kan du også gå på opdagelse i spændende H2H specials.

KLIK HER og spil hos bet365*

LeoVegas*
Når du skal oddse på de store cykelløb, er det oplagt at have en konto hos LeoVegas*. Bookmakeren har typiske pæne vinderodds, ligesom du altid kan spille på Top 3.

KLIK HER og spil hos LeoVegas*

Nordicbet*
Nordicbet* er også altid godt med på cykelsport. Derfor går du sjældent galt i byen med en konto her.

KLIK HER og spil hos Nordicbet*

Mads Pedersen er forsvarende verdensmester

VM i Yorkshire blev historisk, set med danske briller. For første gang nogensinde vandt en dansker VM i landevejscykling for herrer, da Mads Pedersen sikrede sig sejren i regnfulde Yorkshire i Storbritannien. Mads Pedersen angreb fra favoritfeltet med 47,5 kilometer til mål og kørte op til de to forreste. Trioen blev senere til en femmandsgruppe, hvor Mads Pedersen sad sammen med favoritter som hollandske van der Poel og de to italienere Trentin og Moscon. Der blev dog tyndet ud i gruppen, og til sidst stod det hele mellem schweiziske Küng, italienske Trentin og danske Mads Pedersen. De fleste havde skudt på Trentin som den hurtigste af de tre, men Mads Pedersen viste sig at være den stærkeste og tog en suveræn sejr i spurten - og kunne dermed lade sig krone som vinder af VM i 2020 og iklæde sig regnbuetrøjen.

Bonus til VM i cykling 2020

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting