Reklamelink*

Vinter OL oddsVinter OL odds

Vinter OL 2018 i Pyeongchang (Sydkorea) afvikles fra d. 9. februar til d. 25. februar. Danmark lykkedes for nyligt med at kvalificere begge deres curlinghold, tre speedskatere, en langrend-herre, to alpine skiløbere (én på kvote) og en kvindelig freestyler - dermed er DK flot repræsenteret, når 2018 Winter Olympics skydes i gang. Du finder selvfølgelig alle klassikerne som styrtløb, slalom, storslalom, skiskydning, snowboard, bobslæde og ishockey på OL-programmet, så der er nok at glæde sig til. Har du lyst til at blive forkælet med de bedste odds til vinterens olympiade i Sydkorea, så er du havnet det helt rigtige sted.

Odds på Vinter OL 2018

Odds på Vinter OL 2018

Herunder opdaterer vi løbende, så du har de bedste odds på de kommende og mest spektakulære discipliner ved Vinter OL i Pyeongchang.

Lørdag - 24/02-2018

Skiskydning: Hvem vinder herrernes Big Air? (kl. 02:00)
Max Parrot: 2,75 – SPIL HER >>*
Mark McMorris: 4,00 – SPIL HER >>*
Carlos Garcia Knight: 5,50 – SPIL HER >>*

Langrend: Hvem vinder herrernes Massestart? (kl. 06:00)
Iivo Niskanen: 3,50 – SPIL HER >>*
Alexey Poltoranin: 3,75 – SPIL HER >>*
Dario Cologna: 4,25 – SPIL HER >>*

Speedskating: Hvem vinder kvindernes Massestart? (kl. 12:00)
Irene Schouten: 3,50 – SPIL HER >>*
Kim Bo-Reum: 3,75 – SPIL HER >>*
Ivanie Blondin: 8,00 – SPIL HER >>*
Elena Rigas: 41,00 – SPIL HER >>*

Søndag - 25/02-2018

Langrend: Hvem vinder kvindernes Massestart? (kl. 07:15)
Marit Bjørgen: 1,75 – SPIL HER >>*
Charlotte Kalla: 3,50 – SPIL HER >>*
Krista Pärmäkoski: 7,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Vinter OL 2018 - et kig på disciplinerne

I dette afsnit kigger vi nærmere på nogle af mest spektakulære discipliner ved Vinter OL 2018. Bliv klogere på curling, alpint skiløb, langrend, skihop, speedskating, skiskydning og snowboard.

Curling
Curling kan blive en af de helt store sportsgrene for Danmark ved Vinter OL 2018, eftersom både herrerne og kvinderne formåede at kvalificere sig. Både herre- og kvindelandsholdet var igennem en hæsblæsende kvalifikation for at sikre billetten til Pyeongchang. Herrerne missede den første mulighed mod Italien, men i en knald-eller-fald kamp mod Tjekkiet holdt skipper Rasmus Stjerne hovedet koldt på sidste sten i tiende ende. Kvinderne var ligeledes i playoff, og her skulle man helt ud i en ekstra 11. ende, før den danske OL-billet blev sikret på bekostning af Italien.

Alpint skiløb
De alpine skiløb er altid genstand for stor opmærksomhed i forbindelse med vinterolympiaden. Kategorien indeholder en række under-discipliner, som vil blive beskrevet i det følgende.

Styrtløb
Styrtløbet er en klassiker indenfor alpint skiløb. Der er en kategori for vovehalsene, og det handler om at tilbagelægge en nedadgående bane på mellem 2,5 (kvinder) og 2,9 kilometer (herrer) i hurtigst mulige tempo. Fordi banen dropper med cirka 800 højdemeter på den korte distance, opnår deltagerne hastigheder på op imod 130 km/t, og det bevirker, at intensiteten er helt i top, mens konkurrencen står på. Forsimplet kan man sige, at styrtløbet handler meget om fart.

Slalom
Slalom foregår i et lavere tempo end styrtløb, fordi deltagerne skal passere et hav af porte på vej mod mål. Det stiller altså i højere grad krav til deltagernes tekniske formåen, da der konstant skal foretages retningsskifte. Portene kommer gerne med mindre end 10 meters afstand. I 2018 foregår slalom-disciplinen på en bane, der er lidt mere end 550 meter lang – med et højdedrop på omkring 200 meter.

Storslalom
I storslalom skal der selvfølgelig også foretages en række passager af porte, men her er højde-droppet markant større end i slalom (gerne dobbelt så stort), og derfor foregår disciplinen i et noget højere tempo. For at muliggøre passagen af porte, er disse placeret med stor afstand (cirka 25 meters afstand i snit). I Pyeongchang skal herrerne tilbagelægge 1.326 meter (440 meter drop), mens kvinderne skal ud på 1.250 meter (400 meter drop).

Super G
Super G minder om storslalom, men banen er længere og det vertikale drop er noget større. Derfor foregår disciplinen i endnu højere fart end storslalom, og deltagerne har således kun splitsekunder til at placere sig fordelagtigt i forhold til portene, de skal entrere på vej mod målet. I 2018 er banen henholdsvis 2.217 m. og 1.982 m. for herrer og kvinder. Det vertikale drop er henholdsvis 650 m. og 565 m.

Langrend
Langrend er også en klassiker ved Vinter OL. Deltagerne skal på ski forsøge at tilbagelægge store distancer på kortest mulig tid. Der konkurreres på både 15, 30 og 50 km. samt sprint og stafet. Sverige, Norge og Schweiz hører traditionelt til blandt nationerne, der klarer sig godt i langrendsdisciplinen, men i 2018 skal Martin Møller forsøge at sætte Danmark på landkortet.

Skihop
Mens de ovenfor beskrevne discipliner foregår med tæt kontakt til sneen, foregår skihoppet også i loftrummet. Deltagerne glider ned ad en rampe, og så skal de forsøge at få maksimal længde på deres spring, samtidig med at de udfører det stilistisk korrekt. I 2014 fik kvinderne lov til at deltage ved skihop-disciplinen for første gang, og de kan se frem til en gentagelse i 2018. Herrerne konkurrerer både på normal og stor bakke.

Speedskating
I speedskating skal deltagerne forsøge at tilbagelægge en distance på is, iført skøjter, hurtigst muligt. Disciplinen kaldes også for ”hurtigløb på skøjter”, og det foregår på en oval-formet 400 meter lang bane. Danmark har tre lovende deltagere i Elena Rigas, Stefan Due Schmidt og Viktor Hald Thorup, der alle har formået at kvalificere sig til vinterolympiaden. Ved OL 2018 konkurreres der på både 500, 1.000, 1.500, 5.000 og 10.000 meter samt i massestart og hold-forfølgelsesløb.

Skiskydning
Skiskydning er en disciplin, der kombinerer langrend med riffelskydning. Deltagerne skal tilbagelægge flere kilometer i højt tempo, inden de så hurtigt skal have pulsen ned og fokusere på præcisionsskydning. Hvis man misser på skydningen, koster det strafsekunder. Det handler naturligvis om at komme i mål hurtigst muligt. Ved Vinter OL 2018 foregår skiskydning på både 7.5, 10, 12.5, 15 og 20 km. Herudover er der nogle forskellige stafet-kombinationer, som der også konkurreres i.

Snowboard
I snowboard er skiene byttet ud med et snowboard. Der konkurreres i både storslalom, half-pipe, cross, slopestyle og big air – så du kan altså se frem til hele 10 forskellige snowboard events (fem for herrer og fem for kvinder) ved OL i Pyeongchang. Der er både discipliner, hvor deltagerne skal lave tricks, og discipliner, hvor deltagerne skal forcere forhindringer på vej mod mål.

Danskere ved OL

17 deltagere er aktuelle for Danmark ved Vinter OL 2018. De 17 atleter, der skal forsøge at hente danske medaljer, er udøverne på henholdsvis herre- og kvindelandsholdet i curling, tre speedskating-talenter, en langrendsudøver, to herrer i alpint skiløb og en kvinde i freestyle.

Danskere i curling
Kvinderne: Madeleine Dupont, Denise Dupont, Julie Dall Høgh, Mathilde Halse og Lina Knudsen.
Herrerne: Rasmus Stjerne, Johnny Frederiksen, Mikkel Poulsen, Oliver Dupont og Morten Thomsen.

Danskere i speedskating
Elena Rigas, Stefan Due Schmidt og Viktor Hald Thorup.

Danskere i langrend
Martin Møller

Danskere i alpint skiløb
Christoffer Faarup
Casper Dyrbye

Danskere i freestyle ski
Laila Friis-Salling

8 timers tidsforskel ved OL 2018 i Pyeongchang

Vinter OL 2018 afvikles i Pyeongchang i Sydkorea fra d. 9. februar til d. 25. februar 2018. Der er 8 timers tidsforskel mellem Pyeongchang og Danmark, og det har som konsekvens, at du vil kunne opleve mange af disciplinerne i de tidlige morgentimer på dansk tv. Typisk foregår de tidligste disciplin-afviklinger ved 10-tiden i Sydkorea, og det betyder altså, at du skal tænde for TV’et klokken 02:00 om natten, hvis du vil være med her. OL-programmet slutter oftest omkring kl. 22:00 sydkoreansk tid, hvilket svarer til kl. 14:00 over frokost i Danmark.

Bookmakere med odds på Vinter OL 2018

Har du lyst til at oddse på OL 2018 i Pyeongchang, kan du med fordel kigge nærmere på en eller flere af de bookmakere, vi anbefaler herunder. Bookmakerne er blevet bedre til at dække vintersporten, og derfor kan du sagtens finde flotte odds, hvis du har konto hos en af de nedenstående.

LeoVegas*
LeoVegas* er tidligt ude med en lang række odds på Vinter OL 2018. Bookmakeren er kendt for at have en rigtigt fin tilbagebetaling på deres spil, og så udmærker de sig også ved at have mange fede specials. Vil du spille på det danske curlinghold? Gør det hos LeoVegas* i dag.

Få din bonus hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* er helt sikkert også et besøg værd, hvis du ønsker at oddse på vinterens olympiade i februar 2018. Nordicbet* har altid et stort nordisk fokus, og da de nordiske lande traditionelt klarer sig rigtig godt ved Vinter OL, kan du naturligvis spille på en masse forskellige ting, når vi kommer nærmere åbningsceremonien.

Få din bonus hos Nordicbet – KLIK HER!*

888sport*
888sport* er også på banen med odds til Vinter OL 2018. Uanset om du vil spille på alpint styrtløb, storslalom, Super G eller noget helt fjerde, så kan du gøre det hos den skarpe bookmaker, der altid er garant for kvalitetsodds.

Få din bonus hos 888sport – KLIK HER!*

Tips til odds på Vinter OL 2018

Her på SpilXperten vil vi naturligvis også fokusere på Vinter OL, der afvikles fra d. 9. til d. 25. februar 2018. Vi vil primært fokusere på de store sportsgrene som curling, alpint skiløb, langrend, skihop, speedskating, skiskydning og snowboard.

Vil du blive klogere på de enkelte atleter og medaljehåb? Tjek atleterne herunder.

Lindsey Vonn - Alpint skiløb

Kelly Clark - Snowboard

Shaun White - Snowboard

Martin Fourcade - Skiskydning

Laura Dahlmeier - Skiskydning

Gus Kenworthy - Freestyle

Aksel Lund Svindal - Alpint skiløb

Marcel Hirscher - Alpint skiløb

Kamil Stoch - Skihop

Elena Rigas - Speedskating

Siden opdateres løbende.

Odds på Vinter OL 2018

Menu

Her har du et overblik over disciplinerne ved vinter OL 2018 i Pyeongchang, som du kan læse mere om på vores site.

--> Odds på Vinter OL 2018

--> Danskerne ved Vinter OL 2018

--> TV-program og sendeplan til Vinter OL 2018

--> Disciplinerne ved Vinter OL 2018

---

--> Alpint skiløb

--> Curling

--> Langrend

--> Skihop

--> Skiskydning

--> Snowboard

--> Speed skating

Odds på OL-disciplinerne

Herunder har du et overblik over forskellige sportsgrene og discipliner, du kan spille på ved Vinter OL 2018.

- Ishockey: Se odds på ishockey*
- Curling: Se odds på curling*
- Alpint skiløb: Se odds på alpint skiløb*
- Skihop: Se odds på skihop*

- Langrend: Se odds på langrend*
- Speedskating: Se odds på speedskating*
- Snowboard: Se odds på snowboard*
- Skiskydning: Se odds på skiskydning*

- Bobslæde: Se odds på bobslæde*
- Kunstskøjteløb: Se odds på kunstskøjteløb*
- Freestyle: Se odds på freestyle*
- Kælk: Se odds på kælk*

- Kortbaneløb: Se odds på kortbaneløb*
- Nordisk kombi: Se odds på nordisk kombi*
- Skeleton: Se odds på skeleton*

Bonusser til Vinter OL 2018

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting