Reklamelink*

Vild med Dans oddsVild med dans odds

Den 17. udgave af Vild med Dans igangsættes til efteråret, og på denne side vil vi opdatere med al den info, du har brug for, når du skal spille på Vild med Dans 2020. Hvem er deltagerne? Hvem er de sat sammen med? Hvordan er deres vinderchancer? Vi giver dig de bedste Vild med Dans odds på denne side, hvor vi også løbende supplerer med Vild med Dans spiltips.

Odds på Vild med Dans 2020

Afsnittene herunder opdateres, så snart deltagerlisten for Vild med Dans 2020 er officiel.

Odds på Vild med Dans 2020

Vild med Dans 2019 er nået til sin afgørelse. Herunder finder du odds på, hvem der vinder finalen i Danmarks størte dansekonkurrence fredag d. 29. november.

Hvem vinder Vild med Dans?
Jakob Fauerby og Silas Holst: 1,50 – SPIL HER >>*

Christopher Læssø og Karina Frimodt: 3,80 – SPIL HER >>*

Coco O. og Morten Kjeldgaard: 5,50 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret kl. 13:48 tirsdag d. 26. november 2019. Odds kan ændre sig.

Spil på 17. sæson af dansekonkurrencen

Har du tænkt dig at følge med i Vild med Dans 2020? Den ekstremt populære dansekonkurrence kan overværes direkte på TV2 fra kl. 20:00 om fredagen, og hvis du har lyst til at krydre oplevelsen med lidt ekstra underholdning, har du muligheden hos flere bookmakere. Vi anbefaler tre fine Vild med Dans-bookmakere herunder.

bet365*
bet365* har en lang tradition for at udbyde odds på Vild med Dans. Bookmakeren udbyder selvfølgelig vinderodds, men det vil også være muligt for dig at spille på ”Næste udstemte”, så snart konkurrencen er i gang.

KLIK HER og spil på Vild med Dans hos bet365*

Unibet*
Unibet* er også en bookmaker, vi gerne anbefaler, når det handler om odds på underholdning. Ligesom det er tilfældet ved bet365*, vil du også hos Unibet* kunne spille på både vinderen og den næste udstemte, når konkurrencen kører.

KLIK HER og spil på Vild med Dans hos Unibet*

Nordicbet*
Endelig vil vi også gerne sende en anbefaling i retning af Nordicbet*. Bookmakeren udmærkede sig ved at være tidligt ude med odds på den næste udstemte i 2019-udgaven, og det samme er tilfældet i 2020.

KLIK HER og spil på Vild med Dans hos Nordicbet*

Odds eksperter til Vild med Dans 2020

På Spilxperten.com råder vi over kompetente eksperter til underholdningsbranchen i Danmark. Disse vil løbende poste spilforslag i ekspertpanelet, så hold dig opdateret HER, hvis du ønsker at fange de skarpe fiduser til den 16. sæson af Vild med Dans. Det er ganske gratis at modtage spilforslagene, som inkluderer Vild med Dans odds 2020.

Optakt til årets udgave af VMD - her er deltagerne

I det følgende afsnit gennemgår vi alle 12 par, der deltager i den 16. udgave af Vild Med Dans. Nydanserne er markeret med fed, mens de professionelle dansere figurerer i parantes.

Mikkel Kessler (Mille Funk)
Danmarks største boksedarling, 40-årige Mikkel Kessler, har meldt sig klar til at deltage i 16. sæson af Vild med Dans. Vi ved, at Mikkel Kessler, der har vundet 46 af sine 49 kampe i professionel boksning, er i stand til at danse rundt i bokseringen – men kan han håndtere udfordringen, når der stilles større krav til graden af ynde på dansescenen? Vi har tidligere set, hvordan det danske publikum hjælper sportsstjerner godt på vej uanset kvaliteten af dansen, og Mikkel Kessler ligger umiddelbart lunt i svinget til at modtage publikums gunst.

Coco O. (Morten Kjeldgaard)
Cecilie Maja Hastrup Karshøj, som du formentlig kender bedre under kunstnernavnet Coco O., er en 31-årig dansk sangerinde. Coco O. har i løbet af karrieren samarbejdet med store amerikanske sangere som Kendrick Lamar og Tyler, the Creator – men nu får hun altså en ny samarbejdspartner, når hun skal forsøge at danse sig til tops i Vild med Dans 2019. Hun erobrede de danske hjerter med sangen ’Hey Love’ – kan hun gentage svendestykket med ekstraordinære dansetrin?

Michael Maze (Mie Martha Moltke)
Endnu et dansk sportsikon, 37-årige Michael Maze, har fundet vej til konkurrencen. Michael Maze har en fortid som professionel bordtennisspiller, og han har præsteret at snuppe metal ved både EM, OL og VM. Han er faktisk aktiv igen, i skrivende stund, med ambitionen om at deltage ved OL i 2020. Men nok om hans meritter i sporten; hvad kan han på et dansegulv? Der er pres på Maze, eftersom en anden ex-bordtennisspiller, Mie Skov, vandt Vild med Dans i 2013 - og eftersom han angiveligt har indgået et væddemål med Mikkel Kessler.

Birgit Aaby (Frederik Nonnemann)
51-årige Birgit Aaby kender du hverken fra sportens verden eller den musikalske scene. Til gengæld er du formentlig stødt på hende af flere omgange, hvis du har set TV-programmet ”Løvens Hule”. Her har den kendte erhvervskvinde nemlig fungeret som ”løve” i perioden fra 2014 til 2017. Birgit Aaby har udtalt til TV2, at hun deltager for at tabe sig – og at hun absolut ingen danseerfaring har. Hun er dog et meget stædigt væsen, og det skulle undre meget, om hun lægger sig ned uden at give de øvrige deltagere kamp til stregen.

Jakob Fauerby (Silas Holst)
Den 42-årige skuespiller Jakob Fauerby har allerede trukket en del overskrifter forud for sin deltagelse i Vild med Dans, og det hænger sammen med, at han – som den første i programmets historie – skal danse sammen med en anden mand, nemlig danseren Silas Holst. Jakob Fauerby glæder sig til at optræde i rollen som foregangsmand, og da han jo er bekendt med at stå på de skrå brædder, ligger dansen måske ikke alt for langt væk?

Umut Sakarya (Jenna Bagge)
Kendiskokken, Umut Sakarya, er også klar til at prøve kræfter med den udfordring, det er at deltage i Vild med Dans. Umut Sakarya står bag flere etablerede spisesteder i det københavnske, heriblandt Guldkroen og Guldgrillen, og så har han allerede erfaring med at deltage i populære TV-konkurrencer. Således vandt han ”Mig og min kok – Masterchef” sammen med René Dif i 2015. Senest har han også medvirket i programmet ”Tyrkersvin”.

Neel Rønholt (Michael Olesen)
En skuespillerinde har også fundet vej til konkurrencen i 2019, og det drejer sig om 34-årige Neel Rønholt. Du husker formentlig Neel Rønholt fra roller i ”Anja og Viktor – Kærlighed ved første hik 2” og ”Badehotellet”. I optakten til programmet reflekterer Neel Rønholt over udfordringen ved, at hun i Vild med Dans ikke kan gemme sig bag en rolle – hun er sig selv, og hun bliver nødt til at vise, hvad hun duer til. Som 10-årig dansede hun jazzballet, og måske hun trods alt har mere rytme i kroppen end nogle af de øvrige deltagere?

Oscar Bjerrehuus (Asta Björk)
18-årige Oscar Bjerrehuus, søn af Oliver Bjerrehuus, har udseendet med sig. Han arbejder til dagligt som model, og han er således vant til at være i kameraernes linser. Det skal nok hjælpe ham i Vild med Dans, men han klarer den selvfølgelig næppe, hvis ikke han – foruden selvtillid – kommer med bløde hofter? Oliver Bjerrehuus røg ud i første runde af konkurrencen i 2008, og Oscar Bjerrehuus har sat sig det beskedne mål, at han gerne vil nå længere end sin far.

Christel Pixie (Thomas Evers Poulsen)
Hvis du synes, at Christel Pixie virker bekendt, så er det med overvejende sandsynlighed fordi, du har oplevet hende som dessertkok på "Go’ Morgen Danmark". Måske har du også set hende i TV-programmet ”Over Atlanten”. Christel Pixie har en sidegesjæft som DJ, og derfor føler hun sig ganske godt med på den musikalske forståelse. Christel Pixie udtaler, at hun går efter at vinde hele showet – og det skal blive spændende at se, om den fitnessdyrkende mor kan indfri sine egne høje forventninger.

Marie Bach Hansen (Martin Reichhardt)
Den 34-årige skuespillerinde Marie Bach Hansen, som du måske kender fra TV-serien ”Arvingerne”, er også klar til at teste dansetalentet. Marie Bach Hansen har, foruden TV, prøvet kræfter med både film og teater, og hun er således vant til at performe på en scene foran live-publikum. Marie Bach afslører, at hun i ungdomsårene har prøvet kræfter med både folkedans og hiphop.

Anne Dorte Michelsen (Marc Christensen)
Den 61-årige sangerinde Anne Dorte Michelsen har også meldt sin deltagelse i Vild med Dans 2019. Man kan på ingen måde så tvivl om det musikalske talent – både når det kommer til sang og sangskrivning – men spørgsmålet er, om hofterne vil det rigtige? Hun indrømmer, at der skal flyttes nogle grænser, og at det har været en mindre ”overvindelse” at takke ja til at medvirke i programmet.

Christopher Læssø (Karina Frimodt)
Cristopher Læssø, der i øjeblikket er aktuel i værtsrollen på sangprogrammet ”All Together Now”, fuldender feltet af dansere i den 16. udgave af Vild med Dans. Selvom han kun er 34 år, har han allerede varetaget adskillige store vært-funktioner på TV, og han bør således ikke være beklemt ved at optræde foran hele Danmark. Det bliver dog sjovt at se, hvordan kan klarer transitionen fra dommer til deltager.

Afsnittet er blevet skrevet med inspiration fra TV2’s deltagergennemgang fra d. 14. august 2019.

De professionelle dansere i Vild med Dans

Der er sat navn på samtlige de 12 professionelle dansere, der skal deltage i Vild med Dans 2019. Det drejer sig om: Asta Björk (sidste års vinder), Frederik Nonnemann, Karina Frimodt, Thomas Evers Poulsen, Mie Moltke, Michael Olesen, Mille Funk, Morten Kjeldgaard, Jenna Bagge, Silas Holst, Marc Christensen og Martin Parnov Reichhardt.

Ingen Britt Bendixen i VMD 2019

Dommerpanelet kommer til at se anderledes ud i år, eftersom Britt Bendixen har måttet melde afbud pga. en hjerteoperation. Det betyder, at der er blevet plads til den tidligere professionelle danser Marianne Eihilt. Resten er dommerpanelet udgøres, som vanligt, af Jens Werner, Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe.

Før du oddser på Vild med Dans – reglerne i 2020

Den 15. sæson af Vild med Dans bød på et par regelændringer i forhold til sæsonen forinden. Væsentligst var det, at finaleformatet blev ændret, så der i finalen var tre par (og ikke kun to par). Herudover blev det vedtaget, at ingen par skulle elimineres i den første udsendelse – alle havde dermed en chance for lige at finde fodfæste på dansegulvet, inden det hårde udskillelsesløb gik i gang.

Tidligere vindere af Vild med Dans

Herunder får du et overblik over de tidligere vindere af den store danske dansekonkurrence.

2019: Jakob Fauerby & Silas Holst
2018: Simon Stenspil & Asta Björk
2017: Sofie Lassen-Kahlke & Michael Olesen.
2016: Sarah Mahfoud & Morten Kjeldgaard.
2015: Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen.
2014: Sara Maria Franch-Mærkedahl & Silas Holst.
2013: Mie Skov & Mads Vad.
2012: Joakim Ingversen & Claudia Rex.
2011: Sophie Fjellvang-Sølling & Silas Holst.
2010: Cecilie Hother & Mads Vad.
2009: Casper Elgaard & Vickie Jo Ringgaard.
2008: Joachim B. Olsen & Marianne Eihilt.
2007 (efterår): Simon Mathew & Viktoria Franova.
2007 (forår): Robert Hansen & Marianne Eihilt.
2006: Christina Roslyng & Steen Lund.
2005 (efterår): David Owe & Vickie Jo Ringgaard.
2005 (forår): Mia Lyhne & Thomas Evers Poulsen.

Odds på Vild med Dans 2020

Bookmakere til Vild med dans

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting