Reklame*

Vild med Dans odds

Vild med dans odds i 2019Den 16. udgave af Vild med Dans står for døren. Kan bokseren Mikkel Kessler erobre Danmarks største dansescene, eller bliver han sat til vægs af deltagere som Michael Maze og Jakob Fauerby? Vi giver dig her de bedste odds på Vild med Dans 2019, og vi gennemgår også samtlige 12 par, der stiller op i Danmarks største dansekonkurrence.

Spil på Vild med Dans 2019

OBS: Artiklen opdateres forud for 2019-udgaven af Vild med Dans.

Odds på Vild med Dans 2019

Her ser du bookmakernes bedste odds på Vild med Dans 2018. Oddsene opdateres løbende.

Hvem vinder Vild med Dans?
Molly Egelind: 1,30 - SPIL HER >>*

Simon Stenspil: 4,50 - SPIL HER >>*

Esben Dalgaard: 9,00 - SPIL HER >>*

Hvem stemmes ud af Vild med Dans?
Esben Dalgaard: 1,36 - SPIL HER >>*

Simon Stenspil: 3,20 - SPIL HER >>*

Molly Egelind: 13,00 - SPIL HER >>*

Odds kan ændre sig. Oddsene er senest opdateret d. 16. november kl. 13:37.

Deadline for at spille på vinderen og næste udstemte af Vild med Dans 2018 er klokken 20:00 om fredagen. Den kommende deadline er fredag d. 16. november.

Spil på 16. sæson af dansekonkurrencen

Har du tænkt dig at følge med i Vild med Dans 2019? Den ekstremt populære dansekonkurrence kan overværes direkte på TV2 fra kl. 20:00 om fredagen, og hvis du har lyst til at krydre oplevelsen med lidt ekstra underholdning, har du muligheden hos flere bookmakere. Vi anbefaler tre fine Vild med Dans-bookmakere herunder.

bet365*
bet365* har en lang tradition for at udbyde odds på Vild med Dans. Bookmakeren udbyder selvfølgelig vinderodds, men det vil også være muligt for dig at spille på ”Næste udstemte”, så snart konkurrencen er i gang.

KLIK HER og spil på Vild med Dans hos bet365*

LeoVegas*
LeoVegas* er også en bookmaker, vi gerne anbefaler, når det handler om odds på underholdning. Ligesom det er tilfældet ved bet365*, vil du også hos LeoVegas* kunne spille på både vinderen og den næste udstemte, når konkurrencen kører.

KLIK HER og spil på Vild med Dans hos LeoVegas*

Nordicbet*
Endelig vil vi også gerne sende en anbefaling i retning af Nordicbet*. Bookmakeren udmærkede sig ved at være tidligt ude med odds på den næste udstemte i 2018-udgaven.

KLIK HER og spil på Vild med Dans hos Nordicbet*

Odds eksperter til Vild med Dans 2019

På Spilxperten.com råder vi over kompetente eksperter til underholdningsbranchen i Danmark. Disse vil løbende poste spilforslag i ekspertpanelet, så hold dig opdateret her, hvis du ønsker at fange de skarpe fiduser til den 16. sæson af Vild med Dans. Det er ganske gratis at modtage spilforslagene.

Optakt til årets udgave af VMD

I det følgende afsnit gennemgår vi alle 12 par, der deltager i den 16. udgave af Vild Med Dans.

Emmelie de Forest (Frederik Nonnemann)
Emmelie de Forest er bookmakernes bedste bud på en vinder af Vild med Dans 2018. Den 25-årige sangerinde erobrede hele Danmarks musikhjerte, da hun snuppede sejren ved det europæiske Melodi Grand Prix med ’Only Teardrops’ i 2013. Hun trives således godt med at optræde på scenen. Sangerinden er blevet parret med danser Frederik Nonnemann, der er med i Vild med Dans for sjette gang. Frederik Nonnemann dansede sig til en samlet 5. plads sammen med Youtuberen Julia Sofia i den seneste udgave af danseprogrammet.

Lars Christiansen (Sofie Kruuse)
Den 46-årige håndboldlegende Lars Christiansen skal forsøge at gøre sin hustru Christina Roslyng kunsten efter (hun vandt dansekonkurrencen tilbage i 2006), når han deltager i Vild med Dans 2018. Lars Christiansen var ekstremt populær på håndboldbanen, og måske han også kan erobre seernes tillid på dansegulvet? Eks-håndboldspilleren er blevet parret med Sofie Kruuse, der blandt andet dannede par med Allan Simonsen i 2013. Sofie Kruuse endte på en samlet 10. plads med skuespilleren Lucas Hansen i den seneste sæson.

Molly Egelind (Mads Vad)
30-årige Molly Egelind regnes også for en af topfavoritterne i programmet. Og det er ikke bare fordi, at det var en skuespillerinde, der vandt i 2017. Nej, det er såmænd også fordi, at hun danner par med rutinerede Mads Vad, som deltager for 13. gang. Mads Vad dannede sågar par med Søs Egelind (Molly Egelinds mor) i 2015, så mon ikke det indbyrdes kendskab allerede er etableret. Mads Vad har vundet Vild med Dans to gange tidligere, men i den seneste sæson blev det kun til en 6. plads med svømmeren Mie Ø. Nielsen.

Signe Lindkvist (Thomas Evers Poulsen)
Den 44-årige TV-vært Signe Lindkvist er blevet sat sammen med rutinerede Thomas Evers Poulsen til denne 15. sæson af Vild med Dans. Den 40-årige danser har været en del af Vild med Dans-programmet lige siden første sæson, og han har præsteret at vinde showet to gange tidligere. Thomas Evers Poulsen dansede sig til en samlet 4. plads med Dak Laddaporn i den seneste udgave af Vild med Dans.

Laila Friis-Salling (Morten Kjeldgaard)
Hvis du fulgte med ved Vinter OL i 2018, så kender du Laila Friis-Salling. Den 33-årige freestyle-skiløber repræsenterede Danmark ved olympiaden, og nu er hun så klar til at kaste sig over udfordringerne i Vild med Dans. Her skal hun danne par med danser Morten Kjeldgaard, der må siges at have vindergenet i orden. Morten Kjeldgaard vandt programmet i 2016, og i 2017 blev han slået på målstregen med Iben Hjejle.

Adam Duvå Hall (Mie Moltke)
TV- og radiovært Adam Duvå Hall er ikke helt uden kendskab den musikalske scene. Han har således ageret vært ved tre udgaver af Dansk Melodi Grand Prix, og det skal blive interessant at se, hvad han kan bedrive, når han får danseskoene på. Han skal danse med Mie Moltke, der i sidste sæson kæmpede sig vej til en samlet 9. plads med den depressionsramte rapper ’Jokeren’.

Emil Thorup (Jenna Bagge)
Altmuligmanden, men måske mest af alt TV-vært, Emil Thorup deltager i den 15. udgave af Vild med Dans. Emil Thorup skal bevæge sig ud på dansegulvet sammen med danserinden Jenna Bagge, der opnåede en samlet 7. plads med roeren René Holten Poulsen i den seneste udgave af programmet.

Lucy Love (Michael Olesen)
Hun kan rappe… men kan hun danse? Den 33-årige rapper er blevet sat sammen med Michael Olesen, der stod øverst på sejrsskamlen med skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke i den seneste udgave af Vild med Dans. Det bliver 12. gang, at Michael Olesen deltager, så ’Daddy was a DJ’-kreatøren kan glæde sig til kompetente fødder på dansegulvet.

Esben Dalgaard (Mille Funk)
Den 42-årige skuespiller Esben Dalgaard, som du for nyligt har kunnet opleve i serien ”En fremmed flytter ind”, deltager i Vild med Dans med danserinden Mille Funk. Mille Funk deltager for fjerde gang, og hun skal forsøge at forbedre den sidsteplads, hun og Christian Bækgaard satte sig på i 2017.

Simon Stenspil (Asta Björk)
Endnu en skuespiller er klar til Vild med Dans. 35-årige Simon Stenspil, der er aktuel med sin rolle i Netflix-serien ”The Last Kingdom”, skal danne par med Vild med Dans-debutant Asta Björk. Mens Vild med Dans er nyt territorie for den 20-årige islænding, er dansekonkurrencer ikke fremmede. Således vandt hun DM i De Danske Danseskoler i 2017.

Rosa Kildahl (Esbern Syhler-Hansen)
Hvor er det nu, at du kender Rosa Kildahl fra? Svaret er formentlig ”Den Store Bagedyst”, hvor hun i 2017 nåede semifinalerne og undervejs erobrede mange fans ude i de danske stuer. Den 60-årige kagebager har fået en ung danser i 36-årige Esbern Syhler-Hansen, og denne vil være ivrig efter at forbedre sin indsats fra den seneste udgave, hvor han debuterede med en 11. plads sammen med Ane Høgsberg.

Rolf Sørensen (Karina Frimodt)
Bookmakerne har ikke meget fidus til Rolf Sørensen, men måske de bliver klogere? Den tidligere cykelrytter, og nuværende kommentator, er nemlig sat sammen med danserinden Karina Frimodt, der hjalp en anden sportsmand, Daniel Sverrison, til en samlet 3. plads i programmet sidste år. Karina Frimodt har tidligere hentet ’sølv’ med Uffe Holm, og hun vil selvfølgelig være sulten efter at kravle helt til tops i Vild med Dans.

Afsnittet er blevet skrevet med inspiration fra TV2’s deltagergennemgang fra d. 22. august 2018.

Før du oddser på Vild med Dans – reglerne i 2019

Den 15. sæson af Vild med Dans bød på et par regelændringer i forhold til sæsonen forinden. Væsentligst var det, at finaleformatet blev ændret, så der i finalen var tre par (og ikke kun to par). Herudover blev det vedtaget, at ingen par skulle elimineres i den første udsendelse – alle havde dermed en chance for lige at finde fodfæste på dansegulvet, inden det hårde udskillelsesløb gik i gang.

Tidligere vindere af Vild med Dans

Herunder får du et overblik over de tidligere vindere af den store danske dansekonkurrence.

2018: Simon Stenspil & Asta Björk
2017: Sofie Lassen-Kahlke & Michael Olesen.
2016: Sarah Mahfoud & Morten Kjeldgaard.
2015: Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen.
2014: Sara Maria Franch-Mærkedahl & Silas Holst.
2013: Mie Skov & Mads Vad.
2012: Joakim Ingversen & Claudia Rex.
2011: Sophie Fjellvang-Sølling & Silas Holst.
2010: Cecilie Hother & Mads Vad.
2009: Casper Elgaard & Vickie Jo Ringgaard.
2008: Joachim B. Olsen & Marianne Eihilt.
2007 (efterår): Simon Mathew & Viktoria Franova.
2007 (forår): Robert Hansen & Marianne Eihilt.
2006: Christina Roslyng & Steen Lund.
2005 (efterår): David Owe & Vickie Jo Ringgaard.
2005 (forår): Mia Lyhne & Thomas Evers Poulsen.

Spil på Vild med Dans 2019

Bookmakere til Vild med dans

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars