Reklamelink*

US Open odds US Open odds

På denne side finder du de bedste odds på US Open 2019 (tennis). Samtidig får du en US Open optakt, hvor vi anbefaler, hvem du med fordel kan spille på. Bliver det Novak Djokovic, Roger Federer, Rafa Nadal eller en helt fjerde hos herrerne? Og hvad med Caroline Wozniacki – kan hun drille Serena Williams, Simona Halep og co. hos kvinderne? Vi bringer de bedste odds på US Open, som afvikles fra mandag d. 26. august til og med søndag d. 8. september.

Odds på US Open 2019

Odds på US Open 2019

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på vinderen af US Open 2019. Odds opdateres løbende.

Vinder hos herrerne
Rafael Nadal: 1,30 - SPIL HER >>*

Daniil Medvedev: 6,00 - SPIL HER >>*

Grigor Dimitrov: 10,00 - SPIL HER >>*

Matteo Berrettini: 21,00 - SPIL HER >>*

Vinder hos kvinderne
Serena Williams: 1,34 - SPIL HER >>*

Bianca Andreescu: 3,40 - SPIL HER >>*

Odds kan ændre sig. Odds er senest opdateret d. 6. september 2019 kl. 08:08.

Spilforslagene i afsnittet herunder er skrevet d. 26. august 2019 kl. 06:44.

Optakt: Hvem kan true Novak Djokovic ved US Open 2019?

Novak Djokovic besejrede Roger Federer i en af de mest mindeværdige Wimbledon-finaler nogensinde. Den schweiziske maestro misbrugte to matchbolde i egen serv ved stillingen 8-7 i femte sæt, og så var det i stedet serberen, der kunne forsvare titlen efter (den nyligt indførte) tiebreak ved 12-12. Det var også Novak Djokovic, der vandt Australian Open tidligere på året, og det er såmænd også serberen, der er forsvarende mester ved US Open. ’Djokernole’ is the man to beat.

De mest oplagte konkurrenter er (som altid) Rafa Nadal og Roger Federer. Flere af de yngre kræfter er dog begyndt at røre på sig, men endnu ikke i en sådan grad, at de kan hamle op med de to tennisikoner på de allerstørste Grand Slam-scener. Det skulle da lige være en Daniil Medvedev, der har spillet sig i tre hardcourt-finaler (hvoraf han vandt den ene) i kølvandet på Wimbledon. Den talentfulde russer slog Novak Djokovic i semifinalen i Cincinnati.

Se resultatet af herrernes lodtrækning HER.

SpilXperten.com anbefaler: Roger Federer vinder herrernes US Open til odds 8,00 - SPIL HER >>*

Novak Djokovic har fået en svær lodtrækning, hvor han kan rende ind i Querrey, Lajovic og Wawrinka inden formstærke Medvedev (som har fået en ret heldig med lodtrækningen) formentlig venter i en kvartfinale. Derfor synes odds 2,20 simpelthen for lavt på den serbiske maestro. Hvem så? Et frækt bud er Roger Federer, der måske nok er i Djokovic’ halvdel, men som faktisk har en ganske overkommelig vej til semifinalen. Den rutinerede schweizer blev blæst ud af banen af Andrey Rublev i Cincinnati, men det var som om, han ikke rigtigt havde hovedet med her – det har han i US Open. Odds 8,00 er godkendt på Roger Federer, som havde to titelbolde i sin seneste Grand Slam-optræden.

Optakt: Kan Serena bryde sit finalekompleks ved US Open 2019?

Serena Williams er fyldt 37 år, og selvom hun har skruet mærkbart ned for antallet af kampe i løbet af sæsonen, så formår hun stadig at levere varen, når der er Grand Slam-tennis på menuen. Amerikaneren har været i tre Grand Slam-finaler efter sin graviditet, men alle tre gange er hun endt som taber (senest mod Simona Halep ved Wimbledon 2019). Serena Williams har dog tung erfaring i US Open, som hun har vundet seks gange tidligere, og foran hjemmepublikummet kan hun måske finde det sidste, der gør, at hun ender med den største pokal.

Den nybagte Wimbledon-mester Simona Halep og den unge komet Naomi Osaka (som slog Serena Williams i finalen sidste år) regnes for de mest seriøse udfordrere til kvindernes titel. En Ashleigh Barty, der for alvor har løftet sit spil i 2019, lurer imidlertid også i kulissen, og så skal man heller ikke afskrive unge stjerneskud som Bianca Andreescu, der vandt Rogers Cup, og Sofia Kenin, der nåede semifinalen i både Toronto og Cincinnati.

Se resultatet af kvindernes lodtrækning HER.

SpilXperten.com anbefaler: Madison Keys vinder kvindernes US Open til odds 15,00 - SPIL HER >>*

Serena Williams er kvindernes største favorit, men det er svært at give amerikaneren tilliden, når hun efterhånden har haft mange problemer med at toppræstere i finalerne. Ingen af de øvrige topkandidater har haft ideel forberedelse frem mod US Open, og det får os til at kigge mod en Madison Keys. Hun leverede tennis på et meget højt niveau, da hun for nyligt tog titlen i Cincinnati – og hun har fået en ganske taknemmelig lodtrækning, hvor Sofia Kenin (som hun lige har slået) ligner eneste seriøse bump på vejen mod kvartfinalen, hvor Karolina Pliskova potentielt venter. Madison Keys nåede US Open-finalen i 2017 og semifinalen i 2018, så hun har altså psyken til at gå dybt på den helt store scene.

Caroline Wozniacki i US Open

Caroline Wozniacki elsker at spille på de amerikanske hardcourts, og således ser hun også frem til at give den gas ved US Open 2019. Danskeren har dog kæmpet meget med skader og sygdom tidligere på året, og selvom hun slap hæderligt igennem græssæsonen, virker hun fortsat mærket. Hun har tabt sine to seneste hardcourt-kampe (til Iga Swiatek og Dayana Yastremska) forud for turneringsstart ved US Open.

Caroline Wozniacki har to gange formået at gå i finalen ved US Open (2014 og 2009), og tre gange er endestationen blevet semifinalerne (2016, 2011, 2010). Det er i US Open, og ved Australian Open, at danskeren typisk finder sit højeste Grand Slam-niveau, men selvom der er statistisk grund til beskeden dansk optimisme forud for 2019-årets sidste Grand Slam-turnering, vidner odds 101 (Mr. Green*) på Caroline Wozniacki om, at bookmakerne ikke har specielt stor tiltro til danskeren.

Bookmakere med odds på US Open

Alle bookmakere dækker selvfølgelig den store tennisturnering, men der er nu alligevel et par stykker, der fortjener en særligt positiv anbefaling.

bet365*
Hos bet365* kan du naturligvis spille på vinderen i både herre- og kvinderækken, og du kan også finde H2H-specials, spil på fjerdedelsvindere og meget andet. Bookmakeren er hurtigt ude med konkurrencedygtige odds på de enkelte kampe, og så har de et særligt stærkt livebetting-produkt. Bemærk i øvrigt, at du kan live streame* alle US Open kampe hos bet365*, hvis du har penge stående på din konto.

Spil på US Open hos bet365*

Mr. Green*
Mr. Green* får sine odds leveret af Kambi, og det betyder, at du spiller til ganske gunstige og konkurrencedygtige odds, hvis du placerer dine væddemål her. I skrivende stund er det Mr. Green*, der tilbyder markedets højeste odds på en sejr til Caroline Wozniacki.

Spil på US Open hos Mr. Green*

betfair*
Endelig vil vi gerne fremhæve betfair*, som ofte stikker ud på de undertippede spillere i tennisturneringerne. Er du typen, der leder efter generøse odds på underdogs, så er betfair* helt sikkert et besøg værd. Det er i øvrigt her, du skal hen, hvis du har fidus til 2016-vinderen Stan Wawrinka.

Spil på US Open hos betfair*

Om US Open

US Open har eksisteret siden 1881, og dermed har turneringen efterhånden en del år på bagen. Det er årets sidste Grand Slam-turnering, og den afvikles på udendørs hardcourt-baner i New York, USA. Roger Federer har, ligesom Jimmy Connors og Pete Sampras, vundet turneringen fem gange i den åbne æra. Schweizeren vandt turneringen fem gange i træk fra 2004 til 2008. Hos kvindernes deler Chris Evert og Serena Williams førstepladsen med hver seks sejre i den åbne æra.

De aktuelle mestre i hhv. herresingle og damesingle er Novak Djokovic og Naomi Osaka.

De 10 seneste vindere hos kvinderne og herrerne

Kvinderne:
2018: Naomi Osaka
2017: Sloane Stephens
2016: Angelique Kerber
2015: Flavia Pennetta
2014: Serena Williams
2013: Serena Williams
2012: Serena Williams
2011: Samantha Stosur
2010: Kim Clijsters
2009: Kim Clijsters

Herrerne:
2018: Novak Djokovic
2017: Rafa Nadal
2016: Stan Wawrinka
2015: Novak Djokovic
2014: Marin Cilic
2013: Rafa Nadal
2012: Andy Murray
2011: Novak Djokovic
2010: Rafa Nadal
2009: Juan Martin del Potro

Læs med her, hvis du vil live streame US Open 2019.

Odds på US Open 2019

Bookmakere til US Open

Reklame.

bet365
bethard
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
nordicbet
tipwin
onsidebetting