Reklame*

unibet

Unibet: Live stream

Live stream hos UnibetFor at forbedre brugernes oplevelse og udbygge sit renommé indenfor spilleverdenen, forsøger Unibet* konstant at højne niveauet af de forskellige tjenester. Unibet* har især dygtiggjort sig i forbindelse med deres udbud af live streaming, hvor udvalget af sport og kvaliteten af videotransmissionerne er i top. Muligheden for at placere væddemål samtidig med, at det er muligt at se den givne sportsbegivenhed med egne øjne, gør alt andet end lige oplevelsen meget bedre.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du skaffer dig adgang til Unibets* suveræne live streaming tjeneste og hvilke sportsbegivenheder, du har mulighed for at se live, når du har oprettet en konto hos bookmakeren.

Live stream sport hos Unibet*

Få adgang til Unibets live stream

Vi har lavet en guide til dig, som gerne vil benytte dig af Unibets* suveræne live streaming tjeneste. Følg guiden og du kan få adgang til Unibets* live streaming på mindre end 5 minutter.

1. Gå til Unibet.dk - klik her!*
2. Klik på ”Opret konto” og udfyld formularen
3. Indbetal minimum 100 kroner til din nyoprettede konto
4. Tryk på Sport → Vælg sportsgren → find din kamp

Regler og vilkår

Så længe du har penge stående på din konto (minimum 1 krone) eller har spillet et væddemål indenfor de sidste 24 timer, har du mulighed for at bruge Unibets* live streaming tjeneste.

Live stream sport hos Unibet*

Platforme

Udover at se din yndlingssport på computer giver Unibet* dig også adgang til al live streaming materiale på mobile enheder som smartphones og tablets. Selvom man skulle tro, at billedkvaliteten i samspil med den naturligt mindre skærm ville gøre det svært at følge med i en sportsbegivenhed, er dette ikke tilfældet. På telefonen bliver hele skærmen udfyldt af streamingen, og det er ligeledes muligt at vende telefonen og få billedet i bredformat. Skærmen på computer er til gengæld relativt lille, hvilket kan være irriterende.

Udvalg af sport hos Unibet

Unibets* udvalg af sportsgrene og sportsbegivenheder spænder vidt og bredt. Der er alt fra ishockey til rugby og endda atletik, så hvis det ikke vises i tv, er der gode muligheder for, at Unibet* har det på sendeplanen. Her er nogle af de største ligaer og sportsgrene, som Unibets* live streaming tjeneste dækker.

La Liga i Spanien
Et af de helt store trækplastrer på Unibets* sendeplan er fodbold fra den bedste spanske fodboldrække. Som kontoindehaver hos Unibet* kan du altså se Ronaldo, Messi, Neymar og Bale folde sig ud på en af fodboldens største scener.

Æresdivisionen i Holland
Den bedste hollandske fodboldrække er en anden liga, som også dækkes. Hvis du opretter en konto, kan du se de mange danskere, der spilles hollandsk fodbold, i aktion.

NBA
NBA er ikke altid på sendeplanen hos de kanaler, der udbydes på dansk tv. Derfor kan det være en oplagt mulighed en oprette en konto og se basketball, hvor det er bedst.

Grand Slam
Unibet* viser en masse kampe fra de forskellige Grand Slams. Du kan altså følge vores helt egen Caroline Wozniacki, når hun kæmper mod Serena Williams, Maria Sharapova og alle de andre stjerner på både kvinde- og herresiden.

EHF Champions League
Også hvis du er interesseret i håndbold, kan du bruge Unibet* til at se nogle af de største giganter støde sammen i Champions League. Ydermere kan du følge flere af de største danske håndboldspillere udfolde sig i den tyske Bundesliga, som Unibet* også dækker.

Værd at vide

For at få adgang til at se de mange sportsbegivenheder via Unibets* live streaming tjeneste er der nogle få regler og vilkår, der skal overholdes, førend du kan på begynde streamingen.

Regler og vilkår

Hvis du har i sinde at anvende Unibets* live streaming skal du enten have minimum 1 krone stående på din konto, eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Hvis ikke du opfylder et af disse krav, kan du ikke benytte tjenesten.

Skærmstørrelse

Derudover er det også værd at notere sig, at selve streamingen ikke foregår på hele skærmen, hvis du bruger en computer. Du kan kun se din valgte sportsbegivenhed på et minimeret billede. Hvis du derimod benytter en smartphone eller en tablet og den dertilhørende app fra Unibet*, kan du benytte hele din mobile enheds skærm til at se Unibets* live streaming.

Generelt om Unibet

Unibet* er en af de mest udbredte bookmakere i hele verden. Bookmakeren har opbygget et brand, hvor et stort spiludvalg, god kundeservice og flotte odds er alment kendte egenskaber.
Som yderligere incitament til at oprette en konto hos Unibet*, skal bookmakerens utrolig flotte velkomstbonus nævnes. Med en bonus på helt op til 1.500 kroner, kan du få en 100 % velkomstbonus på dit første indskud.

Sådan får du fat i Unibets* velkomstbonus i forbindelse med oprettelse af en konto:

1. Gå til Unibet.dk - klik her!*
2. Klik på ”Opret konto”
3. Udfyld formularen og sæt flueben i ”Ja” under ”accepter bonus”
4. Indsæt minimum 80 kroner på din konto og modtag automatisk din bonus

Regler og vilkår for velkomstbonus

Du skal notere dig, at der er regler og vilkår som gælder for velkomstbonussen. Du skal gennemspille dit indskud plus bonussen 3 gange, før du kan udbetale din bonus. Derudover gælder kun væddemål med odds på minimum 1,50.

Se sport hos Unibet via live stream

12-02-2016 14:35