18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Zulu Awards odds

Torsdag d. 13. februar 2020 skal vi til det igen: Zulu Awards. 12 statuetter skal uddeles til kunstnere og personer, der har sat et særligt aftryk på det forgangne år, og du kan spille på, hvem der løber med priserne. Her samler vi de bedste Zulu Awards odds, når de kommer online.


Odds på Zulu Awards 2020

Der er endnu ikke Zulu Awards odds online, men så snart det er tilfældet, opdaterer vi med de bedste odds på kategorierne her. Så er du sikker på, at du får de bedste odds på Zulu Awards. Husk: Du kan stemme på dine favoritter.

Traditionelt er Unibet hurtigt ude med odds på underholdningsshows.


Vigtige kategorier ved Zulu Awards 2020

I alt skal der uddeles priser i 12 forskellige kategorier, og med så mange forskellige kategorier siger det sig selv, at nogle kategorier er mere eftertragtede end andre og dermed får større opmærksomhed.

Blandt de mest populære kategorier findes ”Årets mandlige kunstner” og ”Årets kvindelige kunstner”. ”Årets danske hit” er også altid populær, og det samme er ”Årets film”. Den sidste af de mere populære kategorier er ”Årets sportspræstation”.


Værter ved Zulu Awards 2020

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal være vært ved showet d. 13. februar 2020. Pilou Asbæk fungerede i værtsrollen sidste år.


TV: Her kan du se Zulu Awards

TV2 og TV2 Play sender herligheden i reprise søndag d. 16. februar.