18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.65
1/10
Corinthians
Gremio
Tipped at 1.65
Frank Pilantra-avatar
26. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Club Brugge
KV Mechelen
Tipped at 1.96
Dagens Spil-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.22
1/10
Drogheda United
Waterford FC
Tipped at 2.22
Dagens BetBuilder-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.87
3/10
FC København
AGF
Tipped at 1.87
MJN1999-avatar
28. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Flamengo
Atletico GO
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
28. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
3/10
Holdforfølgelse (M)
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
5. aug.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Vitesse
Telstar
Tipped at 1.88
BettingGuru-avatar
9. aug.
20:00

Vild med dans – odds og optakt til det store Finaleshow fredag den 24. november 2023

Det er tid for den store finale i Vild med dans. Forum Horsens er pakket til sidste plads, og parrene er veltrænede, nervøse og klar til at levere på dansegulvet endnu engang. Mette Sommer og Morten Kjeldgaard har været bookmakernes og dommernes favoritter fra første dansetrin, og de er også favoritter i fredagens show.

De tre finalepar i Vild med dans sæson 20, 2023

Efter en hæsblæsende semifinale i lørdags fandt vi de tre finalepar i sæsonens Vild med dans. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix 2023)

Hvem vinder sæson 20 af Vild med dans?

Odds på vinderen i Vild med dans fredag d. 24. november 2023.

Par Udbyder Odds
Mette Sommer og Morten Kjeldgaard Unibet
2,00
Kasper Fisker og Karina Frimodt bet365
3,80
Frederik Trudslev & Jenna Bagge Unibet
4,50
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. nov. 07:03.

Sidste fredag (lørdag) i Vild med dans

På grund af fodbold fredag aften var sidste uges Vild med dans rykket til lørdag aften, og det fungerede også. Parrene dansede hver en individuel dans, og så var de sat på den umulige opgave af shine sammen med Toniah og hendes vanvittigt dygtige moderne street-dansere. 

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard fik mest ros og flest point af alle, da de fik rene 10-taller fra dommerbordet for en betagende og vidunderlig vals. Nikolaj Hübbe var meget imponeret og sagde, “Du kronede dig selv som valsens dronning.

Kasper Fisker og Karina Frimodt dansede samba, og det benyttede den tidligere fodboldspiller til at have en bold med på gulvet i de indledende trin.

Det vakte begejstring hos Sonny Fredie-Pedersen, der sagde, at det var fedt, du bragte fodbold ind, og du vokser uge for uge.

Sidste par, der imponerede nok til at gå i finalen, var Frederik Trudslev og Jenna Bagge. De var på gulvet i en livlig jive og scorede næsthøjest hos dommerne. 

Marianne Eihilt sagde egentlig, at Det er din allerbedste dans, da Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen var på gulvet, men det kunne altså ikke ændre på, at de fik færrest point hos dommerne og til slut måtte forlade programmet, da seerstemmerne var talt sammen. 

Dermed stod de tre finalepar klar, og de har kun haft seks dage fra semifinalen til fredagens finale. Godt de er så skrappe. Det klarer de også. Må det bedste par vinde!

Værterne Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen tager mod Danmarks modigste dansere, når der fredag er finale i Vild med Dans 2023.

Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen styrer løjerne til sæsonens Vild med dans-finale. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix 2023)

Spilforslag: Mette Sommer og Morten Kjeldgaard vinder Vild med dans fredag d. 24. november 2023

Det er et værdigt finalefelt, vi har tilbage i denne sæson. Tre par, der har været en del forskelligt igennem i sæsonen, og som har haft vidt forskellige veje til finalen.

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard har været favoritter fra før det første dansetrin. Og på gulvet har de levet op til det. 

Der har været mange flotte præstationer, og parret har scoret højest hos dommerne i fire af de seneste fem programmer.

Men de har også prøvet at være i omdans, og spørgsmålet er, hvor mange stemmer de egentlig får hos seerne.  

Frederik Trudslev og Jenna Bagge har både prøvet at score højest – i en tango – og de har været i omdans. 

Det er meget patosfyldt og emotionelt med den unge Trudslev, og finalepræstationen må siges at være et stort spørgsmålstegn, til han har været på gulvet. Det kan blive både fugl og fisk. 

Endelig er der Kasper Fisker og Karina Frimodt. De har endnu ikke været i omdans, og de fik sæsonens eneste fredning undervejs.

I streetdansen i lørdags scorede Kasper Fisker topkarakter, og det kan blive en dark horse i freestyle i finalen. 

Parret har også vist sig at have godt fat i seerne, og der er en scenevant charme over den tidligere fodboldspiller, som appellerer til publikum. 

Alligevel bliver buddet herfra, at det bliver Mette Sommer og Morten Kjeldgaard, der løber med sejren.

De er – og har været det hele vejen – programmets dygtigste dansere. Det bør være nok til også at vinde.

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard er favoritter, når der er finale i Vild med Dans 2023.

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard er favoritter, når der er finale i Vild med dans 2023. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

*Reklamelink

Unibet
2,00
Mette Sommer og Morten Kjeldgaard vinder Vild med dans
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Dommerpanelet er klar med de flotte karakterer, når der er finale i Vild med Dans.

Vi er i den dejlige ende af karakterskalaen, når der er finale i Vild med dans. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Næste fredag i Vild med dans

Jens Werner vender tilbage i gæstedommerstolen til finalen. Dér har han allerede siddet en gang i sæsonen, og det var tilbage i show nummer 6.

Her gav han følgende point til de tre finalepar:

  • Mette Sommer/Morten Kjeldgaard 9
  • Kasper Fisker/Karina Frimodt 6
  • Frederik Trudslev/Jenna Bagge 6

Måske er der allerede på forhånd et lille plus til Sommer/Kjeldgaard med den oplevelse fra tidligere. Måske. Men vi kender Werner: Hård, fair og retfærdig!

Showet vender tilbage til Forum Horsens, hvor der næppe kommer til at være 30.000, som Sarah Grünewald i ren begejstring fik sagt, men de 3.000, der rettelig vil være på plads, skal nok skabe en helt forrygende ramme om finaleshowet. 

Vi har tidligere på sæsonen haft både dommer Sonny Fredie-Pedersen og nydanser Sebastian Bull i programmet for at synge, så måske kan vi håbe på en duet mellem Anne Laxholm og Jens Werner – måske Skibet skal sejle i nat – i fredagens finale …

Sikkert er det i hvert fald, at det igen bliver en enorm fest, og at det bliver neglebidende spændende, når vi afgør den 20. sæson af Vild med dans.

Format, regler og tidligere vindere

Vil du gerne være godt klædt på til finalen i Vild med dans 2023, så bliv klogere på format, regler og tidligere vindere på vores dedikerede Vild med dans-side.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!



Skriv første kommentar

Skriv et svar