18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spil på Vild med Dans deltagere 2022

Er du også Vild med Dans?

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang, og noget af det vigtigste er jo, hvem der skal udfylde rollerne som nydansere.

Opdatering 11-08-2022: Deltagerne i Vild med dans er nu offentliggjort, og du kan læse om dem via linket.


Favoritterne – til at være med

Hos bet25* er der allerede gang i spekulationerne, og du kan spekulere med. Favoritter lige nu er et felt med skuespillerne Cecilie Stenspil og Claire Ross-Brown, der giver henholdsvis 10 og 12 gange pengene tilbage, hvis de deltager i den kommende sæson af danserierne.

Tidligere fodbolddommer og nuværende powerpoint-betvinger Kenn Hansen er også blandt de hotte favoritter til at indtage gulvet i en formentlig hidsig dommer-tango, mens den tidligere Linie 3-guitarist Anders Bircow også er blandt favoritterne til odds 15.

Er vi på udkig efter tidligere sportsfolk, er den tidligere svømmer Rikke Møller Pedersen til odds 15 og Claus Møller Jacobsen til odds 20 fornuftige bud.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Kandidatlisten kan ændre sig.


Langskuddene

Leder du mere efter en ny ‘Allan Simonsen’, kan du for eksempel finde navne som Jacob Haugaard (50,00), Flemming Povlsen (30,00) og Morten Bruun (100,00) på listen, mens vores helt egen letbenede ekspert, Benjamin Leander, med en fortid som topdommer i fodboldverdenen giver odds 75, hvis han glider ind på de bonede gulve til en charmerende foxtrot.

Der er spilstop 31. juli klokken 23:59, og normalt offentliggøres deltagerne fra cirka midt i august.

Hvem er vært på Vild med dans 2022?

Den ene vært kommer til at være Sarah Grünewald, lige som sidste år. Afløseren for Christiane Schaumburg-Müller er dog ikke offentliggjort endnu.

Hvem skal være med i Vild med Dans 2022?

Der er ikke afsløret nogle deltagere endnu, men hvis man kigger på oddsene, så er Cecilie Stenspil til odds 10,00 og Kenn Hansen til odds 12,00 favoritter til at være med.

Skriv et svar