18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.17
5/10
Kalmar FF
IFK Göteborg
Tipped at 2.17
PC Betting-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
4/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 3.25
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
AGF
Brøndby IF
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
14. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
14. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Vild med dans 2023 – Show 6: Odds og optakt til fredag d. 27. oktober 2023

Fredagens Vild med dans kan næsten kun blive en kæmpe fest. Ingen af parrene ryger ud, når programmet for alvor fejrer sig selv og den 20. jubilæumssæson. Der er dog lidt at dyste om, for det par, der får flest point, er fredet i næste uges program. Det er vel nok en gulerod, der er værd at række ud efter. 

Sebastian Bull og Asta Björk er ikke længere automatisk bookmakernes favoritter til at ryge ud.

Sebastian Bull og Asta Björk er ikke længere automatisk bookmakernes favoritter til at ryge ud. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Hvem stemmes ud i Vild med Dans?

Odds på næste udstemte i Vild med dans (Lukker fredag d. 27. oktober 2023, men alle par er med i næste program fredag den 3. november).

Par Udbyder Odds
Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen bet365
2,90
Frederik Trudslev & Jenna Bagge bet365
4,20
Kasper Fisker & Karina Frimodt bet365
4,50
Sebastian Bull & Asta Björk bet365
4,50
Søren Le Schmidt & Mie Moltke bet365
7,50
Mette Sommer & Morten Kjeldsgaard bet365
40,0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 12. feb. 11:49.

Sidste fredag i Vild med dans

Der var syv par tilbage i fredags, og der blev rystet godt og grundigt på kortene. Søren Le Schmidt og Mie Moltke, der ellers har været helt suveræne indtil videre fik tredjefærrest point blandt dommerne, men de fik dog seerstemmer nok til at sende dem videre uden omdans. 

Omdans måtte til gengæld Katinka Lærke og Mads Vad ud i, og her skulle de dyste mod Frederik Trudslev og Jenna Bagge. 

De to unge nydansere viste en klædelig nervøsitet, og det har i undertegnedes øjne været en stor styrke ved sæsonen indtil videre, at man kan både se og fornemme, at det betyder meget for deltagerne at være med. 

Omdansen betød, at Katinka Lærke og Mads Vad måtte forlade programmet, da deres samba ifølge seerne ikke var nok til at overtrumfe Frederik Trudslev og Jenna Bagges chachacha.

I den anden ende af skalaen var Mette Sommer og Morten Kjeldgaard endnu engang topscorerne med en ønskedans, der gav kuldegysninger, 36 point og fik ordene Det var über-mega-overfantastisk fedt med på vejen af dommer Hübbe. Wow.

Wow må de også have tænkt hos Sebastian Bull og Asta Björk. Parret var i omdans tidligt på sæsonen og blev kaldt Underdogs af Sonnie Freddie for et par uger siden, men de høstede flotte 34 point og fik delt næstflest på aftenen. Det er imponerende. 

Claus Elming var gæstedommer, og ud over hans skuffelse ved den manglende efterfest viste han også beslutsomhed ved konsekvent at give lavere karakterer end dommerne.

Mere skal det ikke give i program 5, udtalte han efter showet. Det kan han jo have en pointe i på en aften med tre gange 8 og et 9-tal fra dommerne.

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard har imponeret fra allerførste dansetrin, og de gør det stadig.

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard har imponeret fra allerførste dansetrin, og de gør det stadig. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Spilforslag: Ingen ryger ud af Vild med dans fredag d. 27. oktober 2023

Det er en næsten gratis aften for deltagerne, der kan se frem til et festligt program fredag aften med Special Guest Stars og altså ingen deltagere, der bliver sendt hjem. 

Kun én ting har de at dyste om, og det er at score flest point. Tre af de foreløbige fem programmer er endt med, at Mette Sommer og Morten Kjeldgaard har scoret højest. 

Det kunne jo indikere, at de ender som de samlede vindere, men det odds er aktuelt nede i 1,7-1,8. Det er for lidt. Det er trods alt mere et underholdningsprogram end en sportskonkurrence, så det vil jeg vurdere er for usikkert i forhold til oddset. 

Så vil der være mere ræson i at kigge lige præcis midt i feltet. Der er 6 par tilbage. Kasper Fisker og Karina Frimodt samt Sebastian Bull og Asta Björk vurderes som 3. og 4. bedst af de tilbageværende. 

De står lige nu med 2,20 på Kasper Fisker og 2,40 på Sebastian Bull for at slutte i top 3. Det virker mere fristende. Men måske ikke fristende nok til ligefrem at satse penge. 

Fredag er nok mest en aften skabt til hygge, begejstring og jubilæumsfejring.

Ingen spilforslag i denne uge, men vi putter i stedet Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen i spotlightet, fordi parret lige nu er bookmakernes bedste bud på næste udstemte. Men meget kan ske på en uge …

Özlem Cekic og Thomas Evers bringer farve, glæde og humør med i hver eneste dans.

Özlem Cekic og Thomas Evers bringer farve, glæde og humør med i hver eneste dans. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

*Reklamelink

bet365
2,90
Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen ryger ud
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Næste fredag i Vild med dans

Vi er allerede nået til det store jubilæums-show. Det sagnomspundne program 6, hvor vi får fornøjelsen af Jens Werner som gæstedommer – og der er noget af leve op til, efter Spilxpertens helt egen NFLming var i studiet i fredags! 

Der er også lagt op til trio-danse, hvor tidligere deltagere er inviteret til at danse med hver af de seks tilbageværende par. 

Sebastian Bull og Asta Björk danser tango sammen med Simon Stenspil, der vandt programmet med Asta i 2018.

Frederik Trudslev og Jenna Bagge har inviteret Jennas partner Albert Harson til at danse ønskedans med dem. Albert og Jenna fandt kærligheden og hinanden via programmet, hvor de nåede finalen sammen i 2020.

Jakob Fauerby vandt i 2019 hele molevitten, da han som den første nogensinde dansede mand-mand med Silas Holst. Denne gang skal Fauerby danse med Kasper Fisker og Karina Frimodt i en slowfox.

Anne-Mette Rasmussen var med som landets førstedame i 2008, og hun er med igen fredag, hvor hun danser quickstep med Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen 

Den elegante designer Søren Le Schmidt og hans lige så elegante partner Mie Moltke har inviteret den tidligere vinder, Sarah Mahfoud, med i programmet, og de tre skal sammen danse jive. Mahfoud vandt i 2016 med Morten Kjeldgaard.

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard har inviteret Den store bagedyst-deltageren Micki Cheng med til deres dans, som også er en jive.

Aftenen bliver præget af tilbageblik, fællesjubel og begejstring over de mange dansere, der har deltaget både som nydansere og professionelle.

Der kan vel godt risikere at gå lidt selv-hyl i det hele, men sådan må det være med et jubilæumsprogram. 

Format, regler og tidligere vindere

Vil du gerne være godt klædt på til sæsonpremieren på Vild med dans 2023, så bliv klogere på format, regler og tidligere vindere på vores dedikerede Vild med dans-side.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar