18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Vild med dans 2023 – Show 5: Odds og optakt til fredag d. 20. oktober 2023

Vi er nået til show nummer 5 i årets Vild med dans. Det er et meget, meget vigtigt show, for overlevelse i fredagens program sikrer mindst to uger mere på dansegulvet. I næste uge er der nemlig jubilæumsprogram, og der bliver ingen stemt ud. Så mon ikke alle par er oppe på både hæl og tå for at gøre deres bedste?

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard - Vild med dans show #5 2023

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard har trænet på Rhodos i denne uge. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Hvem stemmes ud i Vild med Dans?

Odds på næste udstemte i Vild med dans (fredag d. 20. oktober 2023).

Par Udbyder Odds
Sebastian Bull & Asta Björk bet365
2.50
Katinka Lærke & Mads Vad Unibet
2.50
Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen LeoVegas
6.00
Kasper Fisker & Karina Frimodt Mr Green
15.00
Søren Le Schmidt & Mie Moltke bet365
21.00
Frederik Trudslev & Jenna Bagge Nordicbet
25.00
Mette Sommer & Morten Kjeldsgaard bet365
50.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. okt. 22:07.

Sidste fredag i Vild med dans

I fredags måtte Frederik Trudslev og Jenna Bagge sluge den banan at få færrest point fra dommerne af alle parrene. Til gengæld fik parret så meget støtte fra seerne, at de slap for omdans. 

Det gjorde for anden uge i træk også Sebastian Bull og Asta Björk, og selv hos dommerne fik det unge par tredjefærrest stemmer. 

I omdansen havnede Andreas Bo og Camilla Dalsgaard sammen med Katinka Lærke og Mads Vad. Det betød, at Andreas og Camilla gentog deres showdans, mens Katinka og Mads igen kastede sig ud i en quickstep.

Seerne stemte Andreas Bo og Camilla Dalsgaard ud af programmet, men det tog komikeren med ophøjet værdighed, for da han blev spurgt, hvad han følte ved det, svarede han: Ikke en skid, som vel mest bare er den voksne pendant til Æv-bæv-busse, jeg gad jo alligevel ikke lege med jer.

I den anden ende af feltet fik Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen delt flest point af alle i en dyster tango.

De endte med lige så mange point som Mette Sommer og Morten Kjeldgaard, der samba’ede sig videre endnu en uge.

Soren Le Schmidt og Mie Moltke - Vild med dans show #5 2023

Søren Le Schmidt og Mie Moltke er stadig blandt de forrest i feltet hos bookmakerne. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Spilforslag: Katinka Lærke og Mads Vad ryger ud af Vild med dans fredag d. 20. oktober 2023

Det var en overraskelse at se Katinka Lærke og Mads Vad i omdans. De havde ellers placeret sig på en delt 3. plads hos dommerne, men deres quickstep faldt åbenbart ikke i seernes smag. 

Det kan blive et problem for det ellers sympatiske par, for seerne er jo nok de samme i denne uge. Så nu skal Lærke og Vad finde ud af at samle de stemmer op, som Andreas Bo efterlader på bordet. 

Her kan de få hård konkurrence fra Sebastian Bull og Asta Björk, der for anden uge i træk undgik omdans, og som har vist sig at have et solidt publikum med stærke stemmer blandt seerne. 

Derfor er mit bud også, at det denne gang er Katinka Lærke og Mads Vad, der må forlade programmet. 

Teknisk kan de sagtens vise sig at få flere point hos dommerne end deres nærmeste rivaler, Bull og Bjok, men den unge duo har tilsyneladende godt fat i seernes gunst.

Næste bud hos bookmakerne er Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen, og parret scorede ikke bare pænt men rigtig flot hos dommerne i fredags. Dem tror jeg ikke på kommer i omdans. 

Derfor bliver buddet, at det er Katinka Lærke og Mads Vad, der må forlade programmet.  

Katinka Lærke & Mads Vad - Vild med dans show #5 2023

Katinka Lærke og Mads Vad er i fare for at ryge ud i fredagens program. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix).

*Reklamelink

Unibet
2,50
Katinka Lærke og Mads Vad ryger ud
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Næste fredag i Vild med dans

Det er fredagen før fredagen. Aftenen før det store jubilæumsshow. Til næste uges show ved vi, at gæstedommeren bliver Jens Werner, der i mange år har været en elsket del af dommerpanelet. 

Men hvem det bliver fredag aften, der sætter sig gæstedommerstolen, ved vi endnu ikke. 

Claus Elming har teaset for et besøg på et tidspunkt, og med Claudia Rex i stolen i fredags kan man også forestille sig, at pro-dansere som Michael Olesen og Silas Holst har udsigt til en tur i studiet. Måske allerede på fredag?

Kampen for at blive i programmet endnu en uge – som jo reelt er endnu to uger på grund af næste uges jubilæumsshow – er stor, og danserne vil formentlig gå meget langt for at sikre overlevelse i programmet. 

Der er blandt andet ønskedanse, chachacha og samba på menuen, så det bliver endnu en fredag med swing, rytmer og livsglæde fra The Antonelli Orchestra.

Fortsætter den imponerende udvikling for Mette Sommer og Morten Kjeldgaard? Er Frederik Trudslev og Jenna Bagge tilbage i storform? Mere magi fra Søren Le Schmidt og Mie Moltke? Kan Kasper Fiskers hofter snart blive løsere?

Og er Özlem Cekic virkelig i fare for omdans, som bookmakernes odds antyder?

Efter en mildt skuffende landskampspause trænger vi alle til fest, farver, drama, pailetter og store smil. Lad dansen begynde!

Format, regler og tidligere vindere

Vil du gerne være godt klædt på til sæsonpremieren på Vild med dans 2023, så bliv klogere på format, regler og tidligere vindere på vores dedikerede Vild med dans-side.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar