18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Vild med dans 2023 – Show 4: Odds og optakt til fredag d. 13. oktober 2023

En rumba blev afskedsdansen for Barbara Moleko og Damian Czarnecki, der måtte forlade Vild med dans sidste fredag. I toppen af feltet har bookmakerne stadig Mette Sommer og Morten Kjeldgaard som favoritter, men de er nu skarpt pressede af Frederik Trudslev og Jenna Bagge, der er on fire.

Odds og optakt til Vild med dans fredag den 13. oktober 2023 klokken 20:00.

Sebastian Bull og Asta Björk har taget store skridt fra omdans til direkte videre. Fortsætter fremgangen fredag for det unge par? (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Hvem stemmes ud i Vild med Dans?

Odds på næste udstemte i Vild med dans (fredag d. 13. oktober 2023).

Par Udbyder Odds
Andreas Bo & Camilla Dalsgaard bet365
2.25
Sebastian Bull & Asta Björk bet365
2.75
Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen bet365
5.50
Katinka Lærke Petersen & Mads Vad bet365
12.00
Kasper Fisker & Karina Frimodt bet365
17.00
Søren Le Schmidt & Mie Moltke bet365
23.00
Frederik Trudslev & Jenna Bagge bet365
50.00
Mette Sommer & Morten Kjeldsgaard bet365
75.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 13. okt. 21:03.

Sidste fredag i Vild med dans

Det var et brag af et program i fredags. Sikke et show. Frederik Trudslev og Jenna Bagge leverede en samba sprængfyldt med livsmod, flotte trin og masser af show. Wow.

Katinka Lærke viste store fremskridt – selvfølgelig! Hun danser med Mads Vad! – og hun kan sagtens blive en dark horse i kampen om den samlede sejr, hvis hun fortsætter samme stil. 

I bunden var der en kæmpe overraskelse, da Sebastian Bull og Asta Björk, som det første par af alle gik videre – det er tilfældig rækkefølge, jovist, men det åbnede jo for spekulationer, for mange troede, de to var sikre i omdansen – og i stedet blev det så Andreas Bo og Camilla Dalsgaard, der måtte ud i forlænget dansetid mod Barbara Moleko og Damian Czarnecki. 

Moleko og Czarnecki måtte til slut forlade showet, men at Andreas Bo og Camilla Dalsgaard røg i omdansen siger nok også noget om, at man altså ikke nødvendigvis kan charmere sig gennem programmet med humor og skiftende hårpragter. 

Andreas Bo og Camilla Dalsgaard er vurderet næstmest sandsynlige til at ryge ud på fredag, så der er ingen tid til at hvile på laurbærrene for parret, der i diverse seerafstemninger får markant færre stemmer end for eksempel Bull & Björk. 

Kasper Fisker og Karina Frimodt leverede en kraftfuld jive, der vel en gang for alle fik fjernet ideen om, at Fisker skulle slæbe rundt på stive fodboldben og mangle en masse motorisk for at kunne danse.

For det var en fremragende jive. 

Odds og optakt til Vild med dans fredag den 13. oktober 2023 klokken 20:00.

Katinka Lærke udvikler sig med stormskridt, og samarbejdet med Mads Vad kan tage dem langt i konkurrencen. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Spilforslag: Andreas Bo og Camilla Dalsgaard ryger ud af Vild med dans fredag d. 13. oktober 2023

Udfordringen for Andreas Bo og Camilla Dalsgaard er nok, at det ikke ser ud til at gå voldsomt hurtigt for komikeren med at udvikle sig fra nydanser til nogenlunde danser.

Parret har overlevet de første to udstemninger, fordi der har været ringere par, men det er ved at tynde ud i selskabet dernede i bunden af pointtavlen. 

Sebastian Bull og Asta Björk flyttede sig fra vundet omdans til direkte videre, og hvis det unge par kan fortsætte udviklingen – som Nikolaj Hübbe formulerede det: Flytte dansen og rytmen fra kroppen og videre op til ansigtet – vil de formentlig udvikle sig helt enormt også på den showmæssige side. 

Det kan stadig sagtens blive omdans mellem Bo/Dalsgaard og Bull/Björk, men det kan sådan set også være, at Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen risikerer at havne i den ubehagelige situation, at de skal på gulvet en ekstra gang.

De fik dog markant flere dommerstemmer end Bull og Björk, så mon ikke de slipper denne gang?

I stedet kan det altså blive en omdans mellem Bo/Dalsgaard og Bull/Björk, og her ser det ud til, at seerne hælder mere til det unge par end til Andreas Bo og Camilla Dalsgaard.

Og i omdansen er dommerstemmerne ikke en faktor, så det kan blive til exit for komikeren og hans humoristiske tilgang til dansen. 

Odds og optakt til Vild med dans fredag den 13. oktober 2023 klokken 20:00.

Andreas Bo er fuld af pep og sjove ideer, men dansetrinene sidder ikke helt i skabet. (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

*Reklamelink

bet365
2,25
Andreas Bo og Camilla Dalsgaard ryger ud
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Næste fredag i Vild med dans

Der er lagt op til et show, hvor omdansens to deltagere næsten ligger fast, og skal det ikke blive Bo/Dalsgaard mod Bull/Björk, skal der ske en overraskelse så stor som at … eh, at Bull/Björk ikke var i omdans i fredags. Det kan ske. Overraskelser sker. 

I den skarpe ende af feltet står favoritterne Sommer/Kjeldgaard foran en anderledes uge, hvis de som forventet får endnu en uge i programmet.

Mette Sommer skal på familieferie i Grækenland for at fejre rund fødselsdag i familien, og der har Morten Kjeldgaard simpelthen forpligtet sig til at tage med, hvis parret går videre. Anderledes! Specielt. Men egentlig også noget, der kunne lyde som århundredets jinx.

Ellers skal vi også have løftet sløret for den fjerde gæstedommer. Efter Mia Lyhne og Jimillians noget vidtløftige pointgivning i de første to shows landede tidligere vært Andrea Elisabeth Rudolph mere stilsikkert i fredags. 

Nu er det så spændende, om det var resultatet af skærpede retningslinjer for programmet, og om trenden fortsætter, eller om det endnu engang bliver en mere happy-go-lucky-gæstedommer med løse point og feststemning. 

Sikkert er det, at det bliver en fest, når værterne Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen fredag 20:00 endnu engang byder op til løjer på Danmarks varmeste dansegulv.

Format, regler og tidligere vindere

Vil du gerne være godt klædt på til sæsonpremieren på Vild med dans 2023, så bliv klogere på format, regler og tidligere vindere på vores dedikerede Vild med dans-side.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar