18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
5/10
Toulouse
Nice
Tipped at 1.70
Jens Bøye-avatar
3. mar.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.97
3/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 1.97
BettingGuru-avatar
3. mar.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Nantes
Metz
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
3. mar.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.89
3/10
Brøndby IF
Vejle Boldklub
Tipped at 1.89
MJN1999-avatar
3. mar.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.60
3/10
Roma
Brighton
Tipped at 2.60
Mads Larsen-avatar
7. mar.
18:45
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 2.75
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
3/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 3.25
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00

Vild med dans 2023 – Show 2: Odds og optakt til fredag d. 29. september 2023

Vi valser videre med Vild med dans show nummer 2 i sæsonen. Og hvor det hele var jordbær, røde roser og store smil i åbningsprogrammet sidste uge, bliver det anderledes alvorligt denne gang. For der er omdans mellem de to par med færrest point, og så bestemmer seerne hvem af de to, der skal forlade showet. 

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard - Vild med Dans 2023 show nummer 2

Mette Sommer kæmper med at finde kærligheden, men hun har ingen problemer med at finde dansetrinene. (Foto: Martin Sylvest/2023)

Hvem stemmes ud i Vild med Dans?

Odds på næste udstemte i Vild med dans (fredag d. 29. september 2023).

Par Udbyder Odds
Dulfi Al-Jabouri & Malene Østergaard Bet25
2.75
Sebastian Bull & Asta Björk Bet25
5.00
Katinka Lærke Petersen & Mads Vad Bet25
5.50
Andreas Bo & Camilla Dalsgaard Bet25
8.00
Barbara Moleko & Damian Czarnecki Bet25
8.00
Frederik Trudslev & Jenna Bagge Bet25
10.00
Kasper Fisker & Karina Frimodt Bet25
15.00
Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen Bet25
15.00
Søren Le Schmidt & Mie Moltke Bet25
35.00
Mette Sommer & Morten Kjeldsgaard Bet25
50.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. sep. 00:53.

Sidste fredag i Vild med dans

Wow for en åbning på jubilæumssæsonen. Dommerpanelet var voldsomt begejstrede for niveauet blandt nydanserne, men vi ved jo godt, at når først det bliver alvor, og der skal stemmes ud og sendes videre, kan tonen blive anderledes barsk. 

Forhåndsfavoritten Mette Sommer leverede en forrygende præstation sammen med Morten Kjeldgaard, og hun ligner absolut en danser, der har tænkt sig at komme langt i konkurrencen. 

Mia Lyhne var et underholdende indslag i dommerpanelet, for hun virkede egentlig mest, som om hun ikke rigtig havde lyst til at være tilbage i studiet, men nu var hun der, og så legede hun med på bedste vis og gav sig endda tid til at hylde det forrygende Antonelli Orchestra, 

Resten af dommerpanelet var i storslået humør, og det var tydeligt, de havde glædet sig til igen at komme i rampelyset for alvor. Der skal nu nok komme aftener, hvor humøret er knap så højt. 

Blandt danserne var der flere fine præstationer, og ud over Mette Sommer leverede den tidligere fodboldspiller Kasper Fisker en godkendt dans med Karina Frimodt. De fik ikke voldsomt mange point, men blandt seerne fik de fin opbakning.

Designer Søren Le Schmidt og Mie Moltke leverede en forrygende tango, og de to har allerede nu placeret sig som dark horses til sejren, hvis nu Mette Sommer sænker barren en anelse undervejs.  

Værtsparret tilbragte det meste af den første aften hver for sig, hvor Sarah Grünewald opholdt sig i studiet, mens Martin Johannes Larsen havde den utaknemmelige opgave at få noget meningsfuldt ud af deltagerne lige efter deres danse. Det kom der ikke meget interessant indhold ud af. 

Det gjorde der nu egentlig omvendt i studiet, hvor Grünewald tydeligt har brugt noget af sin forberedelse til at finde på finurlige formuleringer at spraye deltagerne med, og hun delte lystigt ud af sprogblomster som “Er du sindssyg hvor er du velkommen på det her gulv” og “Man skulle tro, I havde fået hinanden i julegave”. 

Det var trygt, og det er tydeligt, hun er rutineret i faget, og det bliver et stort savn for programmet, når hun stopper efter denne sæson.

Dulfi Al-Jabouri og Malene Østergaard - Vild med Dans 2023 show nummer 2

Dulfi Al-Jabouri og Malene Østergaard er favoritter til at forlade programmet fredag aften. (Foto: Martin Sylvest/2023)

Spilforslag: Barbara Moleko og Damian Czarnecki ryger ud af Vild med dans fredag d. 29. september 2023

Selv om dommerne gav udtryk for begejstring, så var der jo forskel på Dulfi Al-Jaburi og Sebastian Bull, der fik 13 point af dommerpanelet, og så på Mette Sommer, Søren Le Schmidt og Özlem Cekic, der fik henholdsvis 25, 21 og 21 point. Selvfølgelig var der forskel. 

I en afstemning, Billed-Bladet har lavet, ser det ud til, at seerne er stort set enige med dommerne, og det lover ikke godt for den kvartet, der endte med færrest point. 

Det betyder nok, at vi skal kigge blandt de fire med færrest point, når vi skal finde det par, der ryger ud fredag aften. Det vil sige, vi kigger på Sebastian Bull, Dulfi Al-Jabouri, Katinka Lærke Petersen og Barbara Moleko. 

Katinka Lærke er formentlig virkelig godt hjulpet af den rutinerede Mads Vad, og det er svært at forestille sig, at en af de helt store darlings blandt de professionelle dansere bliver ekspederet ud så tidligt i sæsonen. Men de fik nu alligevel blot 3% af stemmerne i Billed-Bladets afstemning. 

Det fik også Sebastian Bull og Asta Björk. Unge Asta er både dygtig og charmerende, så selv om hun skal løfte en del i den noget stive Sebastian Bull, bør hun få dem trukket sikkert på land. I hvert fald en uge mere. 

Barbara Moleko og Damian Czarnecki fik 15 point og næstfærrest stemmer i Billed-Bladets afstemning. Det lover ikke godt for den sprudlende sangerinde. 

Czarnecki er en skarp danser og fremragende koreograf, men spørgsmålet er, om hans evner helt kan tage hensyn til en absolut nydanser og de begrænsninger, det giver. 

Sebastian Bull og Asta Björk skal danse quickstep, som bliver regnet for en af de sværere danse, og derfor kan de to meget vel havne i en omdans. 

Barbara Moleko og Damian Czarnecki faldt hverken i seernes eller i dommernes smag i fredagens åbningsprogram. (Foto: Martin Sylvest/2023)

Her kan de skulle ud i en popularitetskonkurrence – det er kun seernes stemmer, der tæller i omdansen – mod formentlig enten Dulfi Al-Jabouri eller Barbara Moleko. 

Al-Jabouri er bookmakernes favorit til at ryge ud, men jeg synes, oddsene er for lave i en dansekonkurrence, hvor nydanserne kan udvikle sig med stormskridt fra uge til uge. 

Derfor bliver mit bud, at Barbara Moleko og Damian Czarnecki må forlade programmet. Han er ikke blandt de meget kendte professionelle dansere, og Barbara Moleko scorede næstlavest i Billed-Bladets afstemning. 

*Reklamelink

Bet25
8,00
Barbara Moleko og Damian Czarnecki ryger ud
Gå til bet25 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Næste fredag i Vild med dans

Fredag bliver det altså alvor for de 10 par, der forhåbentlig fik danset og svedt premierenerverne ud i sidste uges åbningsshow. 

Der skal i hvert fald 2 par i omdans, og 1 par skal stemmes ud denne gang. 

Det er en ordentlig mundfuld point, der er at tage stilling til, for både dommernes point og seernes stemmer fra første program tæller med. 

De bliver så lagt sammen med dommerstemmerne denne gang og også med seernes stemmer. 

Derfra skal 2 par så i omdans, og her kan dommerne lægge pointtavlerne ned og bare nyde, for det er seernes stemmer, der suverænt afgør, hvem der går videre, og hvem der ryger ud. Gulp!

Vi får også besøg af endnu en gæstedommer, og så tidligt i sæsonen er der jo en bred vifte af tidligere dommere, værter og vindere (eller deltagere), som det kan blive. 

For eksempel kunne man forestille sig, at de populære ex-værter Christiane Schaumburg-Müller Aaxman og Claus Elming dukker op på et tidspunkt. Måske allerede denne gang.

Format, regler og tidligere vindere

Vil du gerne være godt klædt på til sæsonpremieren på Vild med dans 2023, så bliv klogere på format, regler og tidligere vindere på vores dedikerede Vild med dans-side.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar