18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.65
1/10
Corinthians
Gremio
Tipped at 1.65
Frank Pilantra-avatar
26. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Club Brugge
KV Mechelen
Tipped at 1.96
Dagens Spil-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.22
1/10
Drogheda United
Waterford FC
Tipped at 2.22
Dagens BetBuilder-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.87
3/10
FC København
AGF
Tipped at 1.87
MJN1999-avatar
28. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Flamengo
Atletico GO
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
28. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
3/10
Holdforfølgelse (M)
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
5. aug.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Vitesse
Telstar
Tipped at 1.88
BettingGuru-avatar
9. aug.
20:00

Vild med dans 2023 – Show 1: Odds og optakt til fredag d. 22. september

Vild med dans er tilbage, og det bliver med en jubilæumssæson, der fejrer udgave nummer 20 af det populære danseprogram. Det første program blev sendt i 2005, og hvis du tænker: Det er da ikke 20 år siden! har du ret. I begyndelsen var der to sæsoner hvert år. Selv dengang var vi alle helt vilde med dans.

Mette Sommer blandt favoritterne ved Vild med dans 2023

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard er blandt favoritterne ved Vild med dans 2023. (Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix)

Hvem vinder Vild med Dans?

Par Udbyder Odds
Kasper Fisker & Karina Frimodt Bet25
6.00
Katinka Lærke Petersen & Mads Vad Bet25
6.00
Mette Sommer & Morten Kjeldsgaard Bet25
6.00
Dulfi Al-Jabouri & Malene Østergaard Bet25
8.00
Sebastian Bull & Asta Björk Bet25
8.00
Andreas Bo & Camilla Dalsgaard Bet25
10.00
Frederik Trudslev & Jenna Bagge Bet25
10.00
Barbara Moleko & Damian Czarnecki Bet25
15.00
Søren Le Schmidt & Mie Moltke Bet25
15.00
Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen Bet25
15.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. sep. 21:46.


Første fredag i Vild med dans

Det første program er altid en festforestilling, hvor ingen af danserne bliver stemt ud. Vi hilser på dommerne, som i denne sæson består af Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Sonny Freddie Pedersen og Marianne Eihilt.

Et ekstra jubilæumskrydderi betyder, at der til hvert program vil være en gæstedommer, og på åbningsaftenen er det ingen andre end skuespiller Mia Lyhne. Hun vandt den allerførste sæson i 2005, hvor hun dansede med Thomas Evers Poulsen – som siden har vundet yderligere to gange.

I det faktiske jubilæumsprogram og i finalen er det allerede afsløret, at legendariske Jens Werner bliver gæstedommer, men ellers holder TV2 indtil videre kortene tæt til kroppen med hensyn til gæsterne i dommerpanelet. 

Til gengæld er alle parrene afsløret, og her har bookmakerne straks udpeget deres favoritter. Det skal dog nok tages med et gran salt, indtil vi rent faktisk får set parrene på gulvet, men i første omgang er det tre par, der er favoritter i oddssætningen. 

Det er skuespiller Katinka Lærke Petersen, som danser med den rutinerede Mads Vad, der har vundet to gange tidligere tilbage i 2010 og 2013.

Favorit er også tidligere fodboldspiller og nu podcastvært Kasper Fisker, som har fornøjelsen af at blive dirigeret rundt af Karina Frimodt, der stadig har sin første sejr til gode efter at have deltaget 11 gange tidligere. 

For en anden professionel danser, Morten Kjeldgaard, er det også hans 12. forsøg, og han skal lære Mette Sommer at danse.

Mette Sommer har ledt efter kærligheden i tv-programmerne Bachelor og Bachelorette, og nu kan hun jo prøve at gøre som de professionelle dansere, Mie Moltke og Jenna Bagge, der begge har fundet partnere via danseprogrammet. 

Sidste års vinder blandt de professionelle dansere, Malene Østergaard, skal i år lære skuespiller Dulfi Al-Jabouri at svinge benene på dansegulvet.

Rutinerede Thomas Evers Poulsen har fået til opgave at forvandle tidligere politiker og nuværende kaffedrikker, Özlem Cekic til dansegulvets dronning. Der er nok at gå i gang med, og der er meget at sætte sig ind i de kommende fredage, når det går løs.

Værtsparret er endnu engang Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen. Grünewald har på forhånd meddelt, at det er hendes sidste sæson i spidsen for programmet, så der er altså en ledig tjans som værtinde fra den kommende sæson.    

Men først har vi en hel sæson spækket med pailletter, flotte danse, endnu flottere kostumer og drama, sved, hårdt arbejde, skuffelse, succes og smukke, smukke præstationer. Er du klar?

Spilforslag: Sebastian Bull og Asta Björk vinder Vild med dans 2023

Uden at have set et eneste dansetrin er der dog et par parametre, vi kan bringe i spil i forhold til at pege på mulige vindere af årets Vild med dans. 

Der er hele tre skuespillere med. Katinka Lærke Petersen, Dulfi Al-Jabouri og Sebastian Bull, og lidt i samme boldgade er Andreas Bo, der præsenteres som ‘skuespiller og komiker’.

Ni af de foregående 19 sæsoners vindere har været skuespillere. Der er noget med bevægelse, noget med at fortælle en historie og noget med evnen til at skifte fra en rolle (dans) til en anden. 

Så de tre skuespillere – Andreas Bo er i sin egen kategori – er på forhånd fine bud på at nå langt.

Omvendt er der ikke mange af de charmerende deltagere, som lige er ude over den første ungdom – John Faxe Jensen, Tommy Kenter og Allan Simonsen fx – som er gået hele vejen til sejr. 

Måske er det dårligt nyt for både Özlem Cekic og Andreas Bo?

Hvad med Frederik Trudslev? 23 år gammel og youtuber og influencer. Vi så ved det danske Melodi GP tidligere på året, hvad det gjorde for Reilly, at han var kendt fra sociale medier i forvejen. 

Det er et sats, og det er et frisk ét af TV2 på den måde at bringe fremtiden ind i programmet.

Det kan måske kaste et yngre publikum af sig, og så har Trudslev måske gode chancer med Jenna Bagge, der har en 2. plads som foreløbigt bedste placering.

Sebastian Bull og Asta Björk er ikke blandt bookmakernes absolutte favoritter. Men det kan de blive, når de først kommer på dansegulvet.

Sebastian Bull og Asta Björk er ikke blandt bookmakernes absolutte favoritter. Men det kan de blive, når de først kommer på dansegulvet. (Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix)

Det er svært helt uden at have set danserne på gulvet, men i skrivende stund før første program vil jeg byde på skuespiller Sebastian Bull og hans partner Asta Björk.

Den 25-årige dansk-islandske danser er med for 6. gang, og de seneste to sæsoner er hun henholdsvis endt som nummer 1 og 2. Det er mit vinderbud netop nu. 

*Reklamelink

Bet25
8,00
Sebastian Bull og Asta Björk
Gå til bet25 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Format, regler og tidligere vindere

Vil du gerne være godt klædt på til sæsonpremieren på Vild med dans 2023, så bliv klogere på format, regler og tidligere vindere på vores dedikerede Vild med dans-side.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar