18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Spiltips til 9. show i Vild med dans d. 5. november 2021

Wauw. Jeg må sige, at lige i fredags var en af de få gange, hvor jeg for alvor savnede at lave Vild med dans. Der var Knæk Cancer danseshow direkte fra Det Kongelige Teater, og hele introen med en fællesdans til Donna Summers “I feel love”, der startede som video og sluttede på scenen gav mig kuldegysninger. Det gjorde resultatet også med et indsamlet beløb på næsten 25 millioner kr. Det er der, Vild med dans virkelig kan noget.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Sidste gang i Vild med dans

De seks par var alle fredede, men dansede stadig om karakterer og sms’er, som de tager med sig til på fredag. Stillingen efter dansene endte meget interessant med ét vinderpar, to på en delt andenplads, og resten på en delt 4. plads, hvilket giver denne uheldige pointfordeling for de nederste tre par, hvor de allerede er to point efter, inden fredagens konkurrence.

PosParDansKarakterPoint
1Pernille & MortenJive436
2Jimillian & AstaVals395
2Lise & SilasRumba395
4Mascha & ThomasModerne dans383
4Michelle & MadsRumba383
4Micki & JennaJive383

Her får du lige en gennemgang af de seks tilbageværende pars præstationer i fredags og kommende dans i den rækkefølge de sluttede i. Det var i øvrigt kun Pernille og Morten samt Michelle og Mads, der ikke satte personlig rekord i fredags.  


OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard

Pernille har noget rytme og lethed, som ingen af de andre tilbageværende har. Det er ret tydeligt.

Men der var også et par fejl undervejs, og det betød “kun” 43 i karakterer, én karakter mindre end deres års bedste. Afslutningen med et buk og nej på den Kongelige scene var godt tænkt af Morten

Næste dans: Slowfox


Sanger Jimilian og Asta Björk

Altså det er jo lige meget, om han danser en hurtig quickstep eller en langsom vals, så er der noget charmerende over ham, som får en til at smile og bare skinner igennem helt ud gennem tv-skærmen.

Apropos skærmen, så var skuddet bagfra med Asta svævende i Jimilians arm med publikum i det Kongelige foran et fantastisk tv-øjeblik.

Fredag danser han Jive. Jeg glæder mig allerede.

Næste dans: Jive


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst

Wauw, hvor så hun godt ud. Hendes skovkjole og grønne øjne passende perfekt til et eventyr på det Kongelige Teater, og dansen var lige så smuk og eventyragtig.

Yndefuld og elegant, og for en gangs skyld holdt Silas koreografien til en udgave, som også faldt i dommernes smag.

De kom tilbage i top 3 efter et par udenfor for det fine selskab. 

Næste dans: Tango


Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen

Iklædt en kort, løsthængende kjole og bare tæer indtog Mascha det Kongelige Teater som aftenens første danser.

Det var både lækkert og bevægende, og de fik 38 i karakterer, som var deres bedste i år, og som samtidig skulle vise, at give dem en samlet 4. plads, men samtidig en delt sidsteplads.

Næste dans: Wienervals


Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad

Hun er altså vanvittig atletisk og meget lækker og præcis i sine bevægelser.

Rumbaen er svær, og de lagde meget flot fra land, men desværre sad hendes sko fast i kjolen, og det betød at Michelle gik lidt i stå halvvejs.

Hun kom fint tilbage, og parret fik lidt overraskende 38, fordi både Jens Werner og Britt Bendixen hev et 9-tal op af kassen. 

Næste dans: Slowfox


Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge

Det var Mickis ambition at bringe et smil frem hos seerne, og det lykkedes til fulde.

De fik aftenens største bifald for en fest af en dans med lækre løft og fart over feltet fra først til sidst.

Anne kaldte det hans livs dans, og de krænkelsesparate på diverse sociale medier svinede Britt for at sige, at han lignede en fyr på 70 kilo. Jeg synes, det var fedt, og det syntes Micki tydeligvis også.  

Næste dans: Wienervals

*Reklamelink


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Efter en uge, hvor alle seks par var fredede, bliver det nu alvor igen. På fredag skal vi igen sige farvel til et par, og der bliver hård kamp om at forblive i programmet.

Pernille og Morten er fortsat favoritter til at løbe med hele baduljen. De giver stadig odds 1,65* for at vinde.

Jimilian og Asta fortsætter med at imponere og er nu de næststørste favoritter til 4,00 gange pengene* for en sejr og blot 1,25 igen for en finaleplads, mens Lise og Silas nu giver hele odds 5,80* for en sejr og 1,35 for plads i top 3. 

Mine outsidere hele vejen har været Michelle Kristensen og Mads Vad, men jeg er bange for, at fredag bliver farvel til dem. De har overlevet to omdanse, og de er faktisk det eneste par blandt de tilbageværende seks, der har prøvet at stå i den nervepirrende duel. Det kan måske blive en fordel, hvis de står der igen, men jeg tror, at de danser for sidste gang på fredag.

Claus Elming anbefaler: Michelle og Mads stemmes ud til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Hvem de møder i en omdans har jeg svært ved at forudse, men mon ikke det bliver Mascha og Thomas eller Micki og Jenna, der i øvrigt begge skal danse Wienervals.

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspuntet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv første kommentar

Skriv et svar