18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til 8. show i Vild med dans d. 29. oktober 2021

Vi er halvvejs i årets Vild med dans. De startede 12. Nu er halvdelen sorteret fra. Og for at bruge mere Robinson-jargon, så har alle par en talisman på fredag. Desværre bliver det uden forfatter Michael Katz Krefeldt, der måtte erkende, at tredje gang ikke var lykkens gang, da han sammen med Karina Frimodt måtte forlade konkurrencen efter en omdans mod Michelle og Mads.

På fredag er der Vild med dans knækker cancer direkte fra Det Kongelige Teater, og alle par er i den anledning fredet og går videre til næste fredag. Det kan kun lade sig gøre, fordi programmet for tre år siden udvidede antallet af par i finalen fra to til tre, og derfor altså ikke behøver at sende et par ud hver uge.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Ingen ryger ud, men karaktererne tæller

Men det er ikke bare en friuge. Karaktererne og sms-stemmerne føres videre til næste fredag, så man kan ikke tillade sig at hvile på laurbærrene. Der skal kæmpes og danses til sidste blodsdråbe, for det er seks gode par, der er tilbage.  

Og så bliver det også første gang i år, hvor parrene skal ud i to danse, når de bliver delt ind i hold og skal danse en holddans. Den er dog udenfor bedømmelse.  

Der er også glædeligt gensyn på fredag med både Steen Lund og Michael Olesen, der begge vender tilbage til programmet for en enkelt aften. Det samme gælder Malene Østergaard, der blev slået ud tidligere i år. De tre skal alle på gulvet i en Knæk Cancer dans sammen med en dansker, der har eller har haft kræft helt tæt inde på livet.  

Her får du lige en gennemgang af de seks tilbageværende pars præstationer i fredags og kommende dans i den rækkefølge de sluttede i. 


Sidste gang i Vild med dans

Her får du lige en gennemgang af de seks tilbageværende pars præstationer i fredags og kommende dans, i den rækkefølge de sluttede i.


OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Moderne dans, 44 point (sæsonrekord)

Pernille lå på gulvet og lod kroppen pumpe, som et hjerte til stortrommen. Sådan startede dansen og sådan sluttede den. Det var fedt, og det var de 90 mellemliggende sekunder også.

Hun er lige nu den bedste danser i feltet og med rutinerede Morten Kjeldgaard ved sin side, skal meget gå galt, hvis hun ikke skal vinde.

I øvrigt gjorde hun kål på en masse svømmedrama på sidelinien ved at komme længst blandt de fire svømmere, der har deltaget gennem tiden. Således røg ugens mest omtalte svømmedarlings Jeanette Ottesen og Lotte Friis begge ud i program 7, mens Blume altså nu er kommet en tak videre.

Næste dans: Jive


Sanger Jimilian og Asta Björk
Streetdance, 43 point

De nåede lige at sætte sæsonrekord med vilde 43 for deres forrygende og farverige street dance, hvor Jimilian tog alle sine rytmer fra studiet med sig på gulvet, inden de blev overhalet af Pernille og Morten. Der var et par koks undervejs, så at give dem tre 9-taller var lige i overkanten, men underholdende var det. Det var anden gang på tre uger, at de dansede sig ind på andenpladsen og en finaleplads er ikke umulig.

Næste dans: Vals


Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad
Tango, 38 point

Michelle var klædt helt i rødt og dansede tango med en arrighed og elegance, så man var ved at få sin Sangria galt i halsen.

Til gengæld var der et par fodfejl undervejs, og det straffede dommerne, hvilket faktisk var rart. Hun er god, men der er plads til forbedring, og så er det jo godt, at parret ikke behøver frygte en ny omdans på fredag. De er faktisk det eneste af de tilbageværende seks par, der har prøvet at stå i en omdans.

Næste dans: Rumba


Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Pasodoble, 37 point

Okay, man skal virkelig være god for at blande sig i toppen. Mascha var sindssygt skarp i sin paso og blev kun nr. 4. Godt nok er det tyrefægterdansen, men hun lignede en sort svane i starten af dansen og havde en enorm indlevelse og intensitet hele vejen igennem. Og så var det rart, at høre spanske rytmer med en spansk guitar til en paso. Det gav bare følelsen af at være i Espana.

Næste dans: Ønskedans


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Moderne dans, 36 point

Der var trangt i toppen i fredags, men det er en bekymrende trend for årets store favoritter, at de placerer sig udenfor top tre. Man kan dog ikke beskylde dem for ikke at være kreative eller underholdende.

Et vildt løft undervejs og en fantastisk homogen dans, hvor det virkelig undrer mig, at dommerne ikke belønnede dem højere.

Marianne Eihilt gav dem 9, mens de fire andre danseeksperter hev mellem 6 og 8 frem fra karakterkassen.

Næste dans: Rumba


Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Moderne dans, 23 point

Jeg tror, de skal prise sig lykkelige for at være kommet gennem nåleøjet. Jeg er vild med ham, men det her var ikke deres bedste præstation. Til gengæld er Micki så likeable, at de kageelskende danskere gerne vil se mere til ham og Jenna. På trods af sidstepladsen og kun lige over halvdelen i karakterer af aftenens vinderpar, så stemte seerne dem direkte videre.

Næste dans: Jive

*Reklamelink


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Som sagt er der ikke farvel til et par i denne uge, men derfor har vi stadig en spændende fredag i vente. Hvem lægger sig i spidsen, og hvem tager færrest point med sig videre til næste fredag?

Pernille og Morten fortsætter deres himmelflugt og er favoritter til at løbe med hele baduljen. De giver nu kun odds 1,65* igen for en samlet sejr, og så kan man ikke længere spille på, om de når finalen. Det ligger lige som bare i kortene.

Jimilian og Asta har danset sig ind i hjerterne hos både dommere og seere. Deres charme og humor går rent ind, og de har nu overhalet Lise og Silas i favoritværdighed. De giver nu odds 4,00* for en sejr og odds 1,25* for en finaleplads, mens Lise og Silas pludselig giver hele odds 4,90* for en sejr.

Mine outsidere Michelle Kristensen og Mads Vad har været hele følelsesregistret igennem de sidste fire uger. Og så endda to gange. Fra en midterplacering til omdans til en førsteplads til en ny omdans. Vild med dans er ikke for sarte sjæle. Det er desværre tydeligt, at de ikke har seerne med sig, så derfor skal de nu danse sig ind i den absolutte top hver uge for at gå videre, men et exit er faretruende nært.  

Jeg har ramt plet de to sidste uger med min forudsigelse om exit, men vi skal som nævnt ikke sige farvel til et par i denne uge. Der kan ikke være nogen tvivl om, at Micki får lavest karakterer på fredag. Dem får han med sig videre, men som vi har set før, betyder det ikke nødvendigvis et farvel.

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspuntet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar