18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til 7. show i Vild med dans d. 22. oktober 2021

For to år siden vandt to mænd Vild med dans. I år forsøgte TV2 sig med to kvinder, men den gik desværre ikke. I fredags blev det sidste sving-om for Freja Kirk og Claudia Rex. I øvrigt kort før et af sæsonens helt store delmål. På fredag danses der nemlig igen om at forblive i konkurrencen, men der er en lille ekstra indbygget bonus. De seks par, der går videre, får nemlig en kæmpe oplevelse, når de ugen efter skal danse På Det Kongelige Teater og samtidig er fredet, når TV2 afholder Knæk Cancer.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Der er allerede givet et 9-tal – karakterdevaluering på vej?

Det er klart, at efterhånden som nydanserne får mere og mere erfaring, lærer flere og flere trin og får såvel bedre kropskontrol som indsigt i, hvad det vil sige at danse, så følger karaktererne med. Men jeg har det altså svært med, at vi i fredags så det første 9-tal. Det var sjette program, altså præcis halvvejs mod finalen, og nu kan Michelle og Mads så på seks uger kun blive én karakter bedre. Det holder ikke.

Mon ikke TV2 snart laver sådan en klassisk “nu skruer vi bissen på” og “parrene bliver nu bedømt hårdere” – du kan vel kalde det en slags karakterdevaluering. Det greb er foretaget flere gange, hvor der bliver lavet et indslag med dommerne, som så fortæller, at NU skal der mere til for at score høje karakterer.


Der kommer showdans på fredag

Fredag er som sagt lidt speciel, da alle par gerne vil gå videre og have muligheden for at optræde på den gamle scene foran en fyldt sal på Det Kongelige. Fire par har spillet det klogt og har en ønskedans på programmet fredag, Her kan de vælge mellem street, show og moderne dans. Jeg forudser, at alle fire vælger en showdans, som er forholdsvis nem at lære, hvor der er plads til fejl og ingen strikse regler, og hvor karaktererne hænger på træerne.


Sidste gang i Vild med dans

Her får du lige en gennemgang af de syv tilbageværende pars præstationer i fredags og kommende dans, i den rækkefølge de sluttede i.


Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad
Samba, 41 point (sæsonrekord)

Nu har jeg brokket mig over den der 9er, men når det så er sagt… hold nu kæwer, hvor var hun god.

Michelle var vanvittig på gulvet, og hun udstrålede en enorm selvtillid og overskud i dansen.

Samba er Mads’ yndlingsdans, og det her var måske hans bedste af slagsen i 10+ år i Vild med dans.

Næste dans: Tango


OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Samba, 40 point

Hvor er hun vild! Klædt i en blå (ikke grøn, Britt) paillet-heldragt sambaede hun den på lækker vis igennem Mortens koreografi med brasilianske hofter og en enorm glæde og udstråling. Hun havde endda overskud til lige at stikke et smil og blinke til ham undervejs.

De er stadig mine favoritter til den samlede sejr.

Næste dans: Ønskedans


Krimiforfatter Michael Katz Krefeldt og Karina Frimodt
Showdans, 32 point

Superlækker start med silhouetter på en rød baggrund.

Karina var i sit es, og man kunne se hedens showdans-baggrund, og Michael… ja… jeg kedede mig sgu lidt.

Undskyld, men det var ikke den dans han har leveret, hvor jeg var mest underholdt. Seerne valgte da også at sende dem i omdans, hvor de overlevede for anden gang.

Næste dans: Jive


Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Vals, 32 point

Wauw, hvor så hun godt ud. Klædt i en elegant, lang, hvid kjole svævede hun hen over gulvet. Thomas havde så stor tillid til Maschas evner og udvikling, at han havde lavet en udfordrende koreografi, og den nailede hun.    

Det var hendes klart bedste dans, og det var dommerne også enige i, og for første gang fik parret over 30 point.

Næste dans: Pasodoble


Sanger Jimilian og Asta Björk
Tango, 30 point

Han vinder næppe Vild med dans, men det burde han. Han er lige præcis det, programmet handler om.

Han er modig, Han er kæk. Han er god på gulvet. Kort sagt: Han er vild med dans.

Efter sidste uges andenplads kom de dog lidt ned på jorden igen, men heldigvis røg de direkte videre.

Næste dans: Ønskedans


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Pasodoble, 28 point

Jeg tror ikke, mange kunne have forestillet sig en paso til Backstreets Back, men det kan Silas. Selvfølgelig. Hvor var det bare fedt. Det var lækkert. Det var underholdende. Og det var overraskende.

Jeg kunne godt have tænkt mig noget mere Lise, men overordnet set, er jeg lidt chokeret over, at de fik så hård kritik og dårlige karakterer.

Endnu en reminder til rebellen om at holde sig til dansens stramme regelsæt.  

Næste dans: Ønskedans


Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Quickstep, 27 point

Altså man ikke se på ham, at han er smårund. Han har rappe fødder og giver den fuld gas på gulvet. Den her quickstep var lige nøjagtig quick. Jeg blev henført til The Great Gatsby, og det var fedt at se dem med et lækkert løft igen.

Jeg synes, de fortjente mere i karakterer bare i ren performance og underholdning.

Næste dans: Ønskedans

*Reklamelink

Nu skal vi sige farvel til det sjette par i konkurrencen, og det er et virkelig stærkt felt, der er tilbage med hver deres styrker og svagheder.


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Så skete det. Bookmakernes fik omsider øjnene op for, at Pernille og Morten er sæsonens største favoritter. De giver nu det laveste odds for at vinde, så jeg håber, at du fik sat lidt mønt på dem, mens tid var. De giver nu blot odds 1,75* igen for en sejr, mens Lise og Silas pludselig giver hele odds 4,00*.

Mine outsidere Michelle Kristensen og Mads Vad gik fra omdans i forrige uge til en førsteplads i fredags. De er nu igen blandt de seriøse outsidere til en finaleplads. Odds 2,75* er der på dem til en top 3 placering.

Jeg ramte plet i sidste uge med min forudsigelse om exit. I denne uge er jeg mere i tvivl. Faktisk har kun to par prøvet være i omdans. Michael og Karina to gange, og Michelle og Mads en enkelt. Jeg tror førstnævnte igen må ud i en direkte duel, og så tror jeg, at Mascha og Thomas kan få problemer med deres paso. De to par ryger i omdans, og desværre må 50+ ambassadør Michael Katz Krefeld forlade programmet. 

Claus Elming anbefaler: Michael og Karina stemmes ud til odds 2,00 – SPIL HER >>*

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds er senest opdateret d. 20. oktober 2021 kl. 11:58. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER. Hos LeoVegas findes oddsene på Næste udstemte under “Vild med dans” og dernæst “Next elimination”.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar