18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Spiltips til 6. show i Vild med dans d. 15. oktober 2021

Så gik den ikke længere for Jacob Haugaard. Feltets absolut dårligste danser fik ikke lov at leve videre på folkets nåde, og dermed har vi nu fået sorteret de svageste led fra og står tilbage med en meget åben konkurrence. På fredag er der igen temaaften i Vild med dans, og jeg glæder mig virkelig til at se de sidste otte par hoppe ind i Tidsmaskinen. De har alle fået lov at vælge et stykke musik fra en bestemt tidsalder, så derfor får vi på fredag musik og dans fra 1920erne og fremefter.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink

Strengere dommere fra nu?

Det var rart, at dommerne skruede lidt ned for charmen i fredags. Kun et enkelt 8-tal blev det til, mens resten af karaktererne primært lå mellem 4 og 6. Det er mere rimeligt end de alt for høje karakterer, sæsonen er åbnet med.

For de otte tilbageværende par bliver det en spændende fredag, hvor der for alvor bliver kamp om at forblive i konkurrencen. Der er to ønskedanse på programmet, og der har parrene frit valg på én af tre kategorier: Street dance, moderne dans eller showdans.

Sidste gang i Vild med dans

Her får du lige en gennemgang af deres præstationer i fredags og kommende dans i den rækkefølge de sluttede i.


OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Tango, 36 point (sæsonrekord)

De vandt i fredags og kan ikke undgå at komme i finalen. Så er det sagt.

Jeg har mødt Pernille ved flere lejligheder, og hun er meget charmerende. Men det er intet sammenlignet med, hvordan hun ser ud på et dansegulv. Hun er sexet, elegant, skarp i sine bevægelser, måske feltets bedste danser, og Morten får stille og roligt gjort hende bedre og bedre. De vandt i fredags og kan ikke undgå at komme i finalen. Så er det sagt.

Næste dans: Samba


Sanger Jimilian og Asta Björk
Cha Cha, 32 point

De dansede til Take my breath away, og det var præcis, hvad der skete. Hold nu kæwer, hvor er han bare en fest på dansegulvet. Han udstråler overskud og glæde, og de er virkelig gode sammen. De scorede deres højeste karakter og indtog for første gang andenpladsen på en fredag. De har lige danset sig ind favoritfeltet til en finaleplads.

Næste dans: Tango


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Wienervals, 31 point

Nu indbyder wieneren jo ikke ligefrem til fest og farver, men alligevel formåede Silas igen at skrue en koreografi sammen, som fik Lise til at fremstå både smuk, sårbar og elegant. Dommerne var ikke så gavmilde som tidligere over for parret, selvom jeg bedre kunne lide denne uges dans fremfor sidste uges Cha cha.

Næste dans: Pasodoble


Krimiforfatter Michael Katz Krefeldt og Karina Frimodt
Wienervals, 31 point

Han er måske den bedste mand på den anden side af det halve hundrede, der nogensinde har været med.

Her er et råd til alle mænd på 50+. Tænd for dit tv fredag og se Michael give den gas på gulvet. Han er måske den bedste mand på den anden side af det halve hundrede, der nogensinde har været med. Han er god, han lever sig ind i dansen, og han udstråler en glæde ved at være med. Michael og Karina fik 31 for deres wienervals, der var deres bedste karakterer indtil videre

Næste dans: Ønskedans (jeg gætter på Showdans)


Sanger Freja Kirk og Claudia Rex
Samba, 31 point

Jeg har tidligere skrevet, at Freja virkede lidt usikker, men i fredags var hun fyldt med de tre s’er: Charme, selvtillid og lækkert hår. Det var bedre hele vejen igennem, selvom hun af og til kiggede lidt for meget i gulvet, og at det hist og her blev lidt stift. Parret udelod et løft, og det bragte stor glæde hos Britt Bendixen, der gav parret en 7er.

Næste dans: Ønskedans


Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad
Vals, 26 point

Et uenigt dommerpanel gav Michelle og Mads mellem 4 og 6 for valsen, og det var tydeligt undervejs, at langsomme danse måske ikke ligger supergodt til parret. Til min store overraskelse røg de i omdans, selvom de sluttede fjerdesidst. Parret gik dog videre efter en direkte duel mod Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard. Nu får Michelle mulighed for at kaste sig ud i den hurtigere samba, som også er Mads Vads yndlingsdans.

Næste dans: Samba


Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Rumba, 24 point

Altså han kan godt danse, men rumbaen er sådan lidt besværlig i sin rytmik, og det passede ikke Micki supergodt. Han gik mere op i sine arme, end i at få benene, fødderne og hofterne med i den ellers meget sexede dans. Traditionen tro havde de et løft med, men det var ikke helt så extravagant som i de tidligere danse. Heldigvis gik de direkte videre.

Næste dans: Quickstep


Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Jive, 23 point

Bortset fra Jacob Haugaard sluttede de nederst i fredagens dansehierarki, men undgik alligevel omdansen. Hun smilede hele vejen og sang også med på Wake me up, men der var et par småfejl, og de var en smule ude af takt undervejs, og det overrasker mig faktisk, at det ikke gik bedre for Mascha i Jiven.

Næste dans: Vals

*Reklamelink


Elming er uenig med bookmakerne

Bookmakerne holder fast i, at Lise Rønne og Silas er favoritter til at vinde konkurrence, men jeg synes, vi i fredags endegyldigt fik bevis for, at Pernille og Morten er sæsonens bedste par. Det gælder på gulvet, og jeg tror også, at Pernilles OL-medaljer gør hende populær i stuerne. Der er odds 2,60 på hende som vinder, mens der er 1,08 på en finaleplads.

Lise Rønne & Silas Holst: 2,25 – SPIL HER >>*

Pernille Blume & Morten Kjeldgaard: 2,60 – SPIL HER >>*

Jimilian & Asta Björk: 7,00 – SPIL HER >>*

Freja Kirk & Claudia Rex: 12,50 – SPIL HER >>*

Mascha Vang & Thomas Evers Poulsen: 12,50 – SPIL HER >>*

Michelle Kristensen & Mads Vad: 15,00 – SPIL HER >>*

Micki Cheng & Jenna Bagge: 15,00 – SPIL HER >>*

Michael Katz Krefeld & Karina Frimodt: 18,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 15. oktober 2021 kl. 10:11

Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Mine outsidere Michelle Kristensen og Mads Vad måtte pludselig i omdans. Den havde jeg ikke set komme, men pointene faldt også lidt mærkeligt i fredags, da tre par sluttede med 7 point, og så var der et spring ned til 4, 3, 2 og 1 point til de fire nederste. Det er det der sker, når flere par ender uafgjort, som var tilfældet med de tre par, der alle fik 31 af dommerne. Men det er interessant, at både Mascha og Micki altså fik flere stemmer end Michelle. Jeg tror dog stadig på en finaleplads til dem, hvilket giver odds 4,10* igen.

Tror du, Jimilian og Asta bliver med at imponere og også kan sikre sig sms’er nok til at gå i finalen, så er der odds 2,25* at hente på det.

Mit bud på en omdans fredag må blive Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen mod Freja Kirk og Claudia Rex. Micki Cheng kunne godt ryge i problemer også, men jeg tror, han klarer frisag. Jeg forudser et exit til det rene kvindepar, der må forlade konkurrencen på fredag.

Claus Elming anbefaler: Freja & Claudia stemmes ud til odds 2,75 – SPIL HER >>*

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds er senest opdateret d. 13. oktober 2021 kl. 10:14. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER. Hos LeoVegas findes oddsene på Næste udstemte under “Vild med dans” og dernæst “Next elimination (Vild med dans 2021)”.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

1 kommentar

  1. Claus Elming fik ret i sin forudsigelse, da det blev Freja og Claudia, der måtte forlade programmet – Odds 2,75 ✅

Skriv et svar