18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Spiltips til 5. show i Vild med dans d. 8. oktober 2021

I sidste uge var der premiere på den nye James Bond film, No Time to Die og i den anledning var der i fredagens Vild med dans, 10 danse til James Bond temaer. Musikken var fantastisk hele aftenen. Der er en grund til, at The Antonelli Orchestra er kåret til verdens bedste Vild med dans orkester. Blandt andet var deres udgave af Alicia Keys & Jack Whites Another Way to Die helt forrygende. Nu er vi klar til en ny uge med Vild med dans.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Et farvel til Abdi Ulad

Desværre måtte marathonløber Abdí Ulad sige farvel. Hans afslutningsreplik på spørgsmålet om, hvad han tager med sig fra Vild med dans, var dog legendarisk: “At jeg aldrig lærer at danse.” Hatten af for det og for at stille op.

Der er gået inflation i den fra dommerne

Som forudsagt har vi fået lidt karakterballade. Vi er altså kun færdig med program 4 og har allerede set tre 8-taller. Der er gået inflation i den for dommerne, men dejligt at se, at Britt holdt de høje karakterer i kassen i sidste uge. Det gjorde James Werner til gengæld ikke, da han hev 8eren op to gange af pistolhylsteret.


Sidste gang i Vild med dans

For de ni tilbageværende par bliver det Die Another Day. Her får du en gennemgang af deres præstation i den rækkefølge de sluttede i fredags.


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Cha Cha, 35 point (sæsonrekord)

De dansede netop til Madonnas Die Another Day… og man må bare tage hatten af for Silas og hans koreografier Det er altså fedt, og han kommer altid med noget overraskende. Lise har haft svært ved at lære cha cha’en, og jeg synes, det virkede en lille bitte smule forkrampet på gulvet. Men hvad ved jeg? Dommerne var vilde med det og gav dem topkarakter og blandt andet to 8ere.

Næste dans: Wienervals

OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Rumba, 34 point

Hun var en ægte Bond-babe. Sexet og elegant.

Wauw. Jeg fik kuldegysninger. Ét af at høre Stine Hjelm i orkestret levere en fabelagtig Adele, to af at se Pernille på gulvet. Hun var en ægte Bond-babe. Sexet og elegant, og hun dansede en meget flot rumba. Derudover var der en masse lækre og kontrollerede bevægelser. Det er meget imponerede at levere en dans af her kaliber efter så få ugers træning. Deres karakterer var også perfekte til aftenens tema. Fire gange 007 og lidt seks.

Næste dans: Tango

Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Slowfox, 31 point

Altså jeg er sgu lidt vild med ham. Han er overraskende let på tå, og så har parret altid et flot løft med. Det havde de også i fredags, hvor Jenna lå på Mickis skulder, mens han drejede rundt. Det er altså vildt imponerende. Anne Laxholm roste Micki til skyerne, og i det hele taget var dommerne begejstrede. Derfor var spændet fra Britts 4 til Jens Werners 8 i karakterer også lidt mærkeligt.

Næste dans: Rumba

Krimiforfatter Michael Katz Krefeldt og Karina Frimodt
Rumba, 30 point

De var det perfekte Bond-par. Hun lignede den nye Bond-babe, og han var taget direkte ud af Hitman-spillet. Jeg synes dog ikke, at det var hans bedste dans. Han har leveret mere overbevisende præstationer, mens han gik lidt for stift rundt i sin rumba. Til gengæld var hans blik også stift og passioneret fokuseret på Karina, og det gav et enormt stærkt udtryk.

Næste dans: Wienervals

Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Tango, 29 point

Fed, fed, fed tango med Bond-tema og fingerpistoler. Tangoen passede perfekt til Mascha, og det er tydeligt, at danse med mere karakter ligger bedre til hende (selvom hun selv siger noget andet). Der var lækre trin og tæt på en perfekt harmoni mellem de to. Det var klart deres bedste præstation indtil videre, og min forudsigelse om et exit blev skudt ned hurtigere end en russisk spion i en Bond-film.

Næste dans: Jive

Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad
Showdans, 27 point

De åbnede aftenen til nummeret Live and Let Die, og Mads havde valgt en showdans med et mix af flere danse, som Michelle endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Jeg var lidt bekymret. Ville de live eller die. Men Michelle er forrygende, og Mads havde lavet en lille Bond-koreografi. Showmæssigt var det topfedt, men et par af dommerne straffede dem lidt for det dansetekniske.

Næste dans: Vals

Sanger Jimilian og Asta Björk
Slowfox, 25 point

Han er en fest, og én jeg gerne vil drikke en Vodka Martini med. Mission accomplished.

Kæft han er sej. De dansede til den legendariske Diamonds are forever, og de funklede som diamanter på gulvet. Han lever sig 100% ind i det og danser med en enorm selvtillid og karisma. Danseteknisk var det ikke helt perfekt, så det kunne dommerne ikke se igennem fingre med, men det gør jeg gerne. Han er en fest, og én jeg gerne vil drikke en Vodka Martini med. Mission accomplished.

Næste dans: Cha cha cha

Sanger Freja Kirk og Claudia Rex
Wienervals, 24 point  

Frejas smil og jubelråb til allersidst sagde det hele. Hun er glad for at være med, men måske også glad for at wienervalsen var overstået. Det var tydeligvis en mission, som agent Kirk var lidt nervøs over og kom lidt vaklende igennem. De sluttede tredjesidste i karakterer, men jeg synes til gengæld, at hun gav den gas i sin omdans, så nu får parret lov at danse igen i næste uge. You only live twice.

Næste dans: Samba

Entertainer Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard
Pasodoble, 13 point

Der er naturligvis point på Elming-kontoen for at danse i lilla. Når det så er sagt, så kan man ikke kalde koreografien for ambitiøs. Der var meget gang og mange figurer, men meget lidt dans. Det er tydeligt, at Jacob har lidt svært ved at huske trinene og må kigge på Camillas bevægelser og mimik for at følge med. Hun er til gengæld ikke faldet i fælden som mange andre nye professionelle har gjort med at outshine nydanseren. Cadeau for det.

Næste dans: Quickstep

*Reklamelink


Jacob Haugaard er publikumsfavorit

Nu skal vi sige farvel til det fjerde par i konkurrencen, og jeg er virkelig i tvivl om, hvilken retning konkurrencen går i. Michael Katz Krefeld og Freja Kirk har begge overlevet en omdans, og de må også betragte sig selv som kandidater til den næste omdans. Popularitet hos seerne er vigtig, men det drejer sig altså også om at score højt hos dommerne, så man kan slippe væk fra farezonen inden sms’erne.

Med mindre man selvfølgelig hedder Jacob Haugaard. Han er enorm joker og det er vigtigt for de andre par ikke at fokusere på ham, men bare sørge for at danse så godt de kan og give sig selv den bedste chance for at gå videre. Jeg tror faktisk, at Jacob Haugaard kan komme i top 5 eller måske endda top 4, men at sms’erne derfra matematisk ikke længere kan redde ham.

Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Jeg synes, det er svært, at forudsige en omdans på fredag, men jeg tror Freja og Claudia befinder sig i farezonen og må på gulvet igen. Og hvem skal de møde? Går vi ud fra karakterer i fredags (og holder Jacob Haugaard ude af ligningen), så bliver det Jimilian og Asta, men jeg forudser, at de to piger må forlade programmet.

Bookmakernes favoritter til den samlede sejr er stadig Lise Rønne og Silas. De er gode og uden tvivl begge populære, men jeg tror ikke de vinder. Pernille Blume har imponeret mig, og lige nu ser jeg hende som favorit. Der er odds 3,00* på, at hun bliver den første svømmepige med en sejr i Vild med dans.

Mine outsidere Michelle Kristensen og Mads Vad er steget lidt i odds. Der er nu odds 3,65* for en Top 3, mens du får odds 15* for en sejr.

Claus Elming anbefaler: Freja & Claudia stemmes ud til odds 4,00 – SPIL HER >>*

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds er senest opdateret d. 7. oktober 2021 kl. 11:41. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER. Hos LeoVegas findes oddsene på Næste udstemte under “Vild med dans” og dernæst “Next elimination (Vild med dans 2021)”.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar