18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til 4. show i Vild med dans d. 1. oktober 2021

Tirsdag nat kl. 00:07 var jeg til premiere på den nye James Bold film, No Time to Die. Og det er heller ikke gået folkene bag Vild med dans hen over hovedet, at verdens mest populære filmkarakter er tilbage. Derfor kan du på fredag glæde dig til en potpourri af James Bond musik, når de tilbageværende 10 par skal afgøre, hvem der bliver i programmet og for hvem det er: Time to Die.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Seerne sendte Lakserytteren ud

Vild med dans sagde i fredags lidt overraskende farvel til Lakserytteren og Mille Funk. Jeg kunne faktisk rigtig godt lide ham og synes, de var gode sammen. Hvorfor seerne ikke var enige, har jeg ingen anelse om. Omdansen var i det hele taget et bevis for, at Vild med dans, og ikke mindst seernes indflydelse, kan være svær at forudsige. Den direkte duel stod mellem nr. 5 og 7 ud af aftenens 11 par, mens fredagens fire nederste par kunne ånde lettet op.

Efter et par fredage med alt for høje karakterer ligger dommerne nu, som de har redt.

Vi er tre uger inde i programmet og har allerede set de første 7-taller. Der skal snart laves en korrigering, hvis ikke vi skal have 8-taller og 9-taller, inden vi er halvvejs i konkurrencen.


Sidste gang i Vild med dans

Her er en gennemgang af de 10 tilbageværende pars præstation og kommende dans i den rækkefølge de sluttede i fredags.


Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad
Cha Cha, 32 point

Dayum gurl. Don’t go breakin’ my heart. Michelle var både lækker i den hvide lårkorte og på gulvet i sin cha cha. Det var aftenens festmæssige højdepunkt, og det synes dommerne også, der gav dem aftenens højeste karakterer. For første gang for vi en ønskedans at se, altså en valgfri dans udenfor de 10 klassiske.

Sanger Jimilian og Asta Björk
Samba, 31 point

Er du dum, det var godt… Altså manden kan jo danse. Og samba er virkelig svær, men selvom det kun var tredje uge på gulvet så nailede han den.

Han er også super likeable, så hvis de mere konservative stemmer kan se igennem hans accent, så kan parret komme langt.

Fredag skal de slowfox den.

Sanger Freja Kirk og Claudia Rex
Jive, 30 point

Hmmm. Freja gør det godt, men der mangler et eller andet. Hun kan sine trin, men de bliver bare ikke leveret overbevisende. Samtidig kigger hun meget søgende på Claudia, som desværre får det hele til at virke lidt usikkert. Men hvad ved jeg? Dommerne gav dem 30 point, aftenens tredjehøjeste score. Fredag skal Freja danse Bond-tema i en wienervals.

OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Wienervals, 26 point

Lad det være sagt med samme. Jeg er ikke dansedommer. Derfor kan jeg ikke vurdere, om en fod eller en hæl er sat rigtigt. Jeg synes, at Pernille og Morten svævede over gulvet, og at deres wienervals var elegant. Dommerne kunne heller ikke finde fælles fodslaw og gav parret alt fra 4 til 6 i karakterer og en samlet fjerdeplads. Jeg glæder mig til at se hende i en rumba fredag.

TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Slowfox, 25 point

Altså man må give Silas, at han er modig.

Jeg havde aldrig forestillet mig, at man kan danse en slowfox til temaet fra Men in Black.

Lise er også modig, for hun kaster sig ud i alt, hvad Silas finder på. Show-mæssigt var det underholdende, men det faldt ikke i dommernes smag, og dermed fik parret en skuffende delt femteplads. Det skal der rettes op på i fredagens cha cha cha.

Krimiforfatter Michael Katz Krefeldt og Karina Frimodt
Quickstep, 25 point

Et enigt dommerpanel gav dem fem 5ere, og det synes jeg egentlig var meget fair. Han er en fest, men han var ikke lige så skarp som i sidste uge, og måske derfor røg han i omdans. Det var måske lidt et wake-up call til parret, men også til de seere, der måske glemte at stemme på ham. Fredag skal han danse rumba og ved godt at han har kniven på struben.

Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Rumba, 23 point

Rumbaen passede som forudset bedre til Mascha end sidste uges quickstep. Hun er en klassisk latinpige, der skal have lov at give den gas, vrikke med måsen og være sexet, mens de mere stringente standarddanse ikke får det bedste frem i hende. Derfor glæder jeg til mig til at se hende i tangoen, der ligger i grænselandet mellem de to.

Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Pasodoble, 21 point  

Jeg har lært Micki at kende over de sidste 4-5 år, og han er bare en glad, smilende dreng.

Og måske derfor kneb det med at finde den indre tyrefægter frem i fredags. Det var stadig pisse fedt, og han gav sig fuldt ud, men der var ikke meget arrig spaniak over ham, og så savnede jeg et nyt vanvittigt løft fra dem. Heldigvis gik han videre alligevel, men har en svær slowfox på fredag.

Entertainer Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard
Vals, 12 point

Det er lidt lige meget, hvordan han danser. Han er – som forventet – genial foran dommerne og i mikrofonen efter dansen.

Samtidig er rookie Camilla Dalsgaard frygtløst hoppet ind i den konkurrence, hun har set fra sidelinjen, siden hun var 14. De er gode sammen, seerne sendte dem direkte videre, og nu kan vi alle glæde os til deres Pasodoble.

Marathonløber Abdi Ulad og Malene Østergaard
Cha Cha, 11 point

Når Abdi løber er der ikke mange, der kan følge med. Han vandt DM i halvmarathon sidste uge, men han kommer næppe til at vinde Vild med dans. Der er for lidt dans over ham og for meget kapgang, og når Malene danser, kan Abdi endnu ikke følge med. Anne Laxholm sagde det bedst: “Bedre held i næste uge”, hvor de skal forsøge dig i tango.

*Reklamelink


Bizar afstemning i Vild med dans: Seerne har en agenda

Nu skal vi sige farvel til det tredje par i konkurrencen, og efter sidste uges bizarre afstemning er det meget vanskeligt at forudse, hvad der sker.

Abdi, Jacob og Micki sluttede alle med dårligere karakterer end de to par i omdans. Det betyder, at de alle har seertække og får en del sms’er flere end mange af de andre par. Hvordan de fordeles, ved vi naturligvis ikke, men det er bemærkelsesværdigt, at de alle kunne overhale Michael og Karina, der havde væsentligt flere point med fra dansen.

Abdi havde kun 1 point efter dansen, mens Michael havde 7 point, og dermed helt vildt, at Abdi kunne undgå omdansen.

Lidt hurtig hovedregning fortæller, at han har fået mindst 7 point af seerne og altså sjette-flest stemmer af alle. Det overrasker mig en del.

Det er altid irriterende for de par, der danser bedre, at de ryger i omdans eller må forlade konkurrencen, og åbenbart også for en del seere. Det er sikkert ikke dig, men hvis du kender nogen, der har lidt svært ved at styre temperamentet på de sociale medier, så bed lige vedkommende om at tage en dyb indånding og en GT, inden de farer til tasterne.

Deltagerne er Danmarks modigste dansere. Og det er de, fordi de har modet til at gå på gulvet, ikke for det de skal lægge ryg til på nettet. Og med denne lille svada, nu til mine forudsigelser for den kommende fredag.


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Jeg ramte plet i sidste uge med, at Lakserytteren hang lidt i vandskorpen, men jeg havde ikke set ham forlade konkurrencen. Nu er han ude, og det synes jeg ikke umiddelbart gør det nemmere at forudse den kommende udstemning.

Favoritværdigheden tilfalder stadig Lise Rønne og Silas, der nu giver odds 1,95* for en sejr.

Michelle Kristensen og Mads Vad vandt som sagt i fredags. Der er nu kun odds 3,65 for en Top 3, mens odds for en sejr er faldet til 14,00*, som dog stadig er fornuftigt.

Og for hvem er det så “Time to die” på fredag. Jeg synes, det er svært, men prøver at regne mig frem til, at det bliver en omdans mellem Micki og Mascha, og at sidstnævnte må forlade programmet.

Claus Elming anbefaler: Mascha og Thomas stemmes ud til odds 15,00 – SPIL HER >>*

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds er senest opdateret d. 30. september 2021 kl. 15:45. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER. Hos LeoVegas findes oddsene på Næste udstemte under “Vild med dans” og dernæst “Next elimination (Vild med dans 2021)”.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar