18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til 3. show i Vild med dans d. 24. september 2021

Vild med dans sagde i fredags farvel til sit første par, og desværre – men ikke overraskende – blev det Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichhardt, der måtte forlade programmet. Det skete på trods af, hun langt fra var den dårligste efter to danse, men altså ikke appellerede nok til seernes sms’er til at fortsætte i konkurrencen.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Regelændring i Vild med dans giver stor variation

Nu gælder det så tredje fredag og anden udstemning, og som noget helt nyt får parrene resten af vejen selv lov til at bestemme, hvad de vil danse. Der er selvfølgelig de indlagte konkurrencer som marathondans, argentinsk tango og en eventuel holdkamp, men ellers er det nu op til hvert par (læs: den professionelle), hvad de skal danse hver fredag.

Man kan naturligvis kun vælge den samme dans én gang i løbet af sæsonen, og det bør give et mere varieret program hver fredag, hvad angår både danse, musik og udtryk.

Allerede på fredag vil du kunne opleve ni forskellige danse fordelt på de 11 par, og det er aldrig set før i programmets historie.


Sidste gang i Vild med dans

Her er en gennemgang af de 11 tilbageværende pars præstation og kommende dans i den rækkefølge de sluttede i fredags.


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Jive, 25 point

Det er svært ikke at være underholdt af Silas’ koreografier, og Lise er en fest på dansegulvet med overskud til at smile hele vejen igennem en 120 km/t jive. Men han skal som altid være varsom med ikke at lave for meget show ud af det. Heldigvis blev parret belønnet med 25 point, og så må vi se, hvordan det går i en slowfox på fredag.

Sanger Freja Kirk og Claudia Rex
Tango, 25 point

Man kan ikke andet end sige, at det var et festfyrværkeri i musik, farver og skarpe trin. Tangoen passede bedre til Freja end sidste uges cha cha, men selvom de også fik 25 af dommerne, synes jeg ikke, at deres dans var lige så god som Lise og Silas’ jive, men den får de så lov til at prøve kræfter med fredag.

OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Cha Cha, 24 point

Kæft det var fedt. Lækker start, hvor Pernille i silhouet løb i luften, og så var kombinationen af musik, dans, lys og tøj aftenens bedste.

Hun har masser af udstråling, og under Mortens kyndige vejledning kommer hun langt i programmet. Fredag skal hun svinges rundt i en wienervals.

Sanger Jimilian og Asta Björk
Quickstep, 22 point

Wauw han er god. Og modig. Han åbnede dansen med en lille solo, og i det hele taget dansede parret meget langt fra hinanden, hvilket er svært så tidligt i programmet, hvor nydanseren gerne vil have en hånd at holde fast i. Jeg er vild med ham, og så må vi se, hvordan han klarer sig i den svære samba på fredag.

Krimiforfatter Michael Katz Krefeldt og Karina Frimodt
Pasodoble, 22 point

En paso til Duran Durans Wild Boys. Jeg elsker alt ved det. Og Michael er sgu sej. Han fyrer den af, og det er sjældent, at se en mand på 55 turde give den så meget gas.

Han var lidt statisk i nogle bevægelser, men det kommer hen af vejen. Jeg glæder mig allerede til hans quickstep og musikvalg fredag.   

Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad
Wienervals, 21 point

Ingen tvivl om at hun kan danse, og hun har en rutineret lærer i Mads. Det var solidt, og det var pænt, men det var ikke wauw wauw. Til gengæld kan parret være glade for, at de nu er færdige med den altid lidt irriterende wienervals og kan i stedet se frem til den mere underholdende cha cha.

Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Vals, 20 point  

Micki er måske årets største overraskelse. Han ligner ikke en danser, men han lever og ånder for det. Han er overraskende let på tå, og for anden uge i træk lavede de et lækkert løft, som man ikke lige havde set komme. Jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at se den store dreng i en arrig paso på fredag.

Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Quickstep, 18 point

Mascha fik en flot start i første program, men kom lidt ned på jorden i fredags, da hun glemte et par trin og kom ud af koreografien. Hun kom til gengæld godt tilbage og fuldførte med smil og stil. Nu gælder det den svære rumba, men der tror jeg, hendes frækhed kan hjælpe hende.

Marathonløber Abdi Ulad og Malene Østergaard
Vals, 16 point

De fik aftenens næstlaveste karakterer, men egentlig var det en rigtig flot dans. Han gik lidt for meget hist og her i stedet for at danse, men ellers synes jeg udviklingen er fornuftig, og Malene gør et fint stykke arbejde. Fredag skifter de standarddansen ud med en cha cha, der burde ligge bedre til ham.

YouTuber Lakserytteren og Mille Funk
Jive, 16 point

Lakserytteren, med det borgerlige navn Rasmus Kolbe, var ikke lige så skarp i sin anden dans som i premiereugen. Han hoppede lidt for meget i sin jive, og det straffede dommerne. Til gengæld er han super-charmerende foran mikrofonen, og det skal også redde parret, når de skal  ud i en wienervals fredag.

Entertainer Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard
Cha Cha, 10 point

Altså lad det være sagt med det samme:

Han er ikke på niveau med de andre par i konkurrencen, men der er allerede opstået en slags Allan Simonsen-hype omkring ham, og han er ikke bange for at omfavne den.

Det kan blive en vild joker i programmet, men nu skal han først fokusere på fredagens vals.

*Reklamelink


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Fredag skal vi så sige farvel til det andet par i konkurrencen, og i min optik, er der desværre kun ét naturligt valg.

På trods af, at Jacob Haugaard helt uhørt havde hele fire point færre end det næstdårligste par, inden sms-stemmerne, så røg han direkte videre. Dvs. at han har scoret en del flere sms’er end de andre par i bunden, og det kan redde ham og Camilla Dalsgaard i mange uger fremover.

Det er altid kilde til frustration hos de par, der danser bedre, men det er nu en gang præmissen for konkurrencen. På fredag forudser jeg en omdans mellem Abdi Ulad og… ja, hvem er egentlig kandidat til at skulle i omdans? Jeg er i tvivl, men jeg tror Lakserytterne og Mascha Vang hænger lidt i vandskorpen, og jeg forudser, at sidstnævnte – lidt overraskende – skal ud i en direkte duel for at blive i programmet.      

Jeg ramte plet i min forudsigelse i sidste uge med en omdans mellen Jannie Faurschou og Abdi Ulad. Det blev Jannie, der røg ud, og på fredag, tror jeg desværre Abdi følger efter.

Claus Elming anbefaler: Abdi og Malene stemmes ud til odds 1,60 – SPIL HER >>*


Favoritværdigheden tilfalder stadig Lise Rønne og Silas, der med endnu en førsteplads på gulvet nu er faldet til odds 2,00* for en sejr.

Pernille Blume fortsætter sin udvikling, og jeg kan ikke se en finale uden hende og Morten Kjeldgaard. De er faldet til odds 1,35* for en Top 3 placering.

Michelle Kristensen og Mads Vad ligner også et finalepar. Der er odds 4,75* for en Top 3, men vil du have en outsider til titlen, så giver de odds 16* for en sejr.

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER. Hos LeoVegas findes oddsene på Næste udstemte under “Vild med dans” og dernæst “Næste udvisning (Vild med dans 2021)”.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar