18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til 2. show i Vild med dans d. 17. september 2021

Første fredag er overstået. Alle 12 par var på gulvet, og heldigvis får alle lov til at danse igen på fredag. Men når de sidste trin er danset, og de sidste ord er sagt, så er der kun 11 par tilbage. Hvem der må sige farvel, kommer jeg med et bud på nederst.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

Vild med dans Claus Elming

Alt for høje karrakterer i fredags

Der blev desværre uddelt alt for høje karakterer i fredags. Hvordan en åbningsdans kan bedømmes til 5 eller sågar 6 point, er mig en gåde. Parrene gør det flot, træner hårdt, og fortjener ros, men hvordan skal de kun kunne få 4 point yderligere, når vi rammer semifinale og finale. Det var ikke sket på min vagt, siger jeg bare.

Jens Werners 1-tal til Jannie Faurschou var decideret latterligt, men ellers var han faktisk den mest moderate af dommerne på en overgearet premiereaften og hev som den eneste kun en enkelt 5er op (til Pernille Blume).

Britt var i det hele taget i det gavmilde hjørne og gav i alt 59 i karakterer til de 12 par, mens Jens Werner kun gav 37. Det er en forskel på 22, eller næsten 2 pr. par. Der bør programmet og dommerne være bedre afstemt efter 17 sæsoner.

Husk på at der igen er 5 dommere og dermed er fx. 20 i karakterer altså 4 i snit fra dommerne. Lad os gennemgå de 12 par i den rækkefølge, de var på gulvet.

*Reklamelink


Sådan gik premieren i Vild med dans

Her følger en gennemgang af, hvordan parrerne klarede sig sidste gang i Vild med dans.

Sanger Jimilian og Asta Björk
Pasodoble, 16 point

Det er ingen hemmelighed, at jeg bløder lilla, så derfor var det dejligt at se parret iklædt lilla fra top til tå. Jimilian gjorde det virkelig godt, men dommerne var meget uenige. Britt Bendixen gav 5, mens Jens Werner kun hev 2-tallet op.

Krimiforfatter Michael Katz Krefeldt og Karina Frimodt
Vals, 22 point

Det var en meget positiv overraskelse. Michael dansede en flot første dans, og fik sammen med Karina ros for både koreografi og udførsel. Jeg ved ikke, hvor langt han kan komme, eller hvordan han agerer i en lidt hurtigere eller lidenskabelige latinamerikansk, men det her var en virkelig god start.     

Sanger Freja Kirk og Claudia Rex
Cha Cha Cha, 19 point

Efter to herrer vandt Vild med dans som par for to år siden, er der store forventninger til Freja og Claudia, men deres første cha cha var lidt stiv.

Om Britt Bendixen fik det forkerte tal op af kassen ved jeg ikke, men hun gav en 6er.

Jeg har skrevet ovenover, hvad jeg synes om det.

Entertainer Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard
Tango, 7 point

Jacob Haugaard fik en lidt famlende start på dansegulvet. Han nærmest gik sin tango, og det var vist meget godt, at han havde Camilla Dalsgaard ved sin side. Fire dommere gav ham ét 1-tal, mens Britt igen var gavmild med en 3er. Til gengæld var hans jakkesæt en fest og han var sjov foran mikrofonen, og jeg håber, det sender ham videre til næste uge.

OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Quickstep, 24 point

Den tredobbelte OL-medaljevinder fik en forrygende debut på gulvet, hvor hun sammen med Morten dansede en quickstep med elementer af Charleston indbygget, Det var aftenens mest underholdende dans. Hun smilede hele vejen og er lige nu outsider til at vinde hele baduljen.

Marathonløber Abdi Ulad og Malene Østergaard
Pasodoble, 12 point

Kæft hvor han var cool. Totalt overskudsagtig og en kæmpe overraskelse. Han var lidt stiv hist og her, men der var god power og udstråling over ham. Jeg håber virkelig, at mange af de mere konservative seere, vil se igennem hans mørke look og stemme parret videre mange fredage. Det her kunne godt blive sjovt.

YouTuber Lakserytteren og Mille Funk
Tango, 16 point

Lakserytteren, eller Hr. Laks som Britt Bendixen døbte ham, med det borgerlige navn Rasmus Kolbe, fik en flot debut på gulvet. Han havde et fedt blik i øjnene, han svingede Mille rundt og var sjov foran mikrofonen. Han var en af aftenenes positive overraskelser, og måske er det ham, der skal føre Mille i finalen for anden gang. 

Skuespiller Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichhardt
Quickstep, 10 point

OK, det er vildt, at Jannie Faurschou er 71 år gammel. Hun havde rappe fødder og var en fest på gulvet. Dommerne straffede hende for ikke at være teknisk korrekt, men hun fik en flot debut. Hun virkede som en fisk i vandet på dansegulvet i modsætning til flere af de andre nydansere.

TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Vals, 25 point

Jeg så parret i træningslokalet for et par uger siden, og lad os bare sige, at de er bestemt ikke blevet ringere. De var klædt i hvidt, og det blå lys i studiet gav hele dansen en himmelsk skær. Det var elegant fra første til sidste trin. De delte aftenens førsteplads og er fortsat favoritter til at vinde i år. 

Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Cha Cha Cha, 19 point  

Det var ikke alt sammen lige elegant, men hold nu kæwer han var en fest på dansegulvet. Deres løft, hvor Jenna ruller ned, og Micki griber hende var aftenens showmæssige højdepunkt. Jeg tror ikke, der er nogen børn i Danmark, der ikke elsker Micki. Nu håber vi, at de voksne med stemmerne i hånden også elsker parret.  

Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad
Pasodoble, 20

De var som aftenens eneste paso-par ikke i lilla, og det trækker selvfølgelig ned i min bog. Men ellers må jeg bare sige, at Michelle var forrygende. The gurl can dance. Og i Mads Vad har hun en af de mest erfarne herrer. De kommer langt. 

Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Cha Cha Cha, 25

Wauw, hvor var hun god. Ok, så lidt af det virkede lidt stift, men når hun gav den gas og slog sig løs, var det en fest at se på. Parret havde nogle moves sammen, som sad lige i skabet, og især når hun struttede med bagdelen, virkede hun i sit es. Mere af det Thomas. Deres 25 point var aftenens højeste sammen med Lise og Silas.


Karakteroversigten efter 1. dans

Av, av jeg har svært ved at vurdere, hvem der skal i omdans på fredag, og hvem der skal forlade showet. Nogle klarede sig skidt på gulvet, men har enten en populær partner eller må forventes, at blive stemt videre af seerne, mens nogle klarede sig godt, men måske ikke er lige så populære hjemme i stuerne. Her er lige karakteroversigten efter 1. dans:

*Reklamelink


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Husk på, at der fredag indgår fire gange point til at afgøre, hvem der skal i omdans. Ovenstående plus point for næste dans, plus to gange point for sms-stemmer, der omregnes til point på samme måde. Altså flest stemmer får 12 point, derefter 11 etc. ned til 1 point for færrest sms-stemmer. 

Jeg tror godtm vi kan udelukke de syv øverste par fra i fredags. Og så har vi fem tilbage, der skal kæmpe om at undgå omdansen. Asta bliver heller ikke sendt ud på fredag, og det tror jeg heller ikke Jacob Haugaard gør, selvom han lige nu ligger med r**** i danseskorpen. Lakserytteren klarer også frisag sammen med Mille (og sine 1 million følgere). 

Dermed er det en omdans mellem Jannie Faurschou og Abdi Ulad. De danser med to professionelle, der har haft svært ved at trænge igennem til befolkningen. Hverken Martin Parnov Reichhardt eller Malene Østergaard er endnu kommet længere end program fire, og jeg tror en af dem må sige farvel igen på fredag.   

Favoritværdigheden tilfalder stadig Lise Rønne og Silas, der giver odds 2,25* for den samlede Vild med dans-sejr.

Pernille Blume overraskede positivt på gulvet, og det skulle undre mig meget, hvis ikke Morten Kjeldgaard får hende crawlet ind i en finale. Der er odds 1,42* for at de kommer i top 3. 

Michelle Kristensen og Mads Vad ligner også et finalepar. Hun kan danse, og han kender gamet. En finaleplads til dem giver odds 4,60*.


Abdi og Malene ryger ud fredag d. 17. september

Det er aldrig sjovt at blive det første par, der forlader Vild med dans. Faktisk er det sjældent sjovt at sige farvel, men fredag går alvoren op for de 12 par, og især de to par, der skal ud i en direkte duel om at forblive i programmet. Det er interessant at bemærke, at de to nederste par i klassementet skal danse en cha cha, mens Abdi og Malene skal ud i en vals, hvor man ikke kan gemme sig bag hurtige fødder og discoarme. Det kan blive skæbnesvangert for parret, og jeg forudser, at de må forlade Vild med dans, før de næsten er kommet i gang.

Claus Elming anbefaler: Abdi og Malene stemmes ud til odds 2,50 – SPIL HER >>*

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER. Hos LeoVegas findes oddsene på Næste udstemte under “Vild med dans” og dernæst “Klassifikation”.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

1 kommentar

  1. I aften skal Danmarks modigste dansere på gulvet. Showtime kl. 20:00. 🙂

    God fornøjelse!

Skriv et svar