18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Claus Elming: Spiltips til 11. show i Vild med dans d. 19. november 2021

Willkommen. Bienvenue. Welcome. Der var Cabaret-aften i fredags i Vild med dans, men selvom Liza Minelli byder velkommen på flere forskellige sprog i den legendariske film, så blev det til et dansk farvel til Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen efter omdans mod Micki Cheng og Jenna Bagge på en ellers underholdende aften, der bød på tre par i toppen med ens karakterer efter de individuelle danse. Du kan se den samlede stilling fra i fredags nederst i artiklen.

Nu er der så fire par tilbage, og dermed er det semifinaletid i Vild med dans, hvor vi dog i modsætning til normale semifinaler i andre sportsgrene kun skal sige farvel til ét par. Tre par går videre til finalen, men det gør de først efter to danse hver, hvor parrene for første gang i år skal have karakterer fra dommerne to gange. Og så er der ingen omdans!

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Sidste gang i Vild med dans

Her får du lige en gennemgang af de fire semifinalepars præstationer i fredagens individuelle dans og Charleston-marathonen i den rækkefølge, de sluttede i samlet.

Sanger Jimilian og Asta Björk
Rumba: 47 point (9, 9, 10, 9, 10) + 5 (nr. 1) for marathondans

Jimilian og Asta vandt aftenen efter deres 47 i rumbaen og 5 point som vindere af Marathondansen. Men hvis jeg nu skal være lidt kritisk, så var hans rumba meget stillestående, mens Asta lidt stjal rampelyset. Når det så er sagt, så var der masser af rytme og sexet lækkerhed over ham, og hans fremtoning og udstråling nærmest eksploderer ud gennem skærmen.

Næste dans: Wienervals


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Quickstep: 47 point (9, 9, 10, 10, 9) + 4 (nr. 2) for marathondans

Av, hun topper da på det helt rigtige tidspunkt. Efter et par uger, hvor man har haft på fornemmelsen, at hun havde nået grænsen for sin danseudvikling, så leverede Lise og Silas en lækker quickstep, der må give dem håb om en samlet sejr. Pludselig var der et løft med i deres koreografi, som de ellers har holdt sig fra, og så lignede Lise i øvrigt en million.

Næste dans: Samba


OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Pasodoble: 47 point (10, 9, 9, 9, 10) + 3 (nr. 3) for marathondans

Altså jeg ved godt, at de tre øverste par fik samme karakter (47) for deres individuelle dans, men Pernille og Mortens Paso var aftenens klart bedste. Der manglede lidt umpf over hendes march, men ellers var det her en vanvittig lækker dans. 

Dommerne var lidt uenige, men Hübbe sagde det perfekt: For-mi-dabelt. 

Næste dans: Vals


Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Samba: 38 point (7, 8, 7, 7, 9) + 1 (nr. 4) for marathonsdans

Jeg er ikke helt sikker på, at det var sådan ægte samba han dansede, men hold nu kæft det var en fest.

Han rystede booty, han blinkede til kameraet og smilede hele vejen og han gav den gas.

Parret krydrede det selvfølgelig med et vildt løft, der har været deres kendetegn hele sæsonen. Parret var dog det eneste, der ikke kom over 40 i karakterer i fredags.   

Næste dans: Tango

*Reklamelink


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Som sagt skal parrene nu for første gang bedømmes med karakterer to gange, og det betyder at nydanserne nu for første gang skal lære to hele danse med fuld koreografi.

Det bliver en kæmpe udfordring for alle og kan resultere i nogle koks undervejs, simpelthen fordi der er så meget info og så mange trin proppet i hovedet, at det hele lidt bliver blandet sammen.

Derfor ser man ofte parrene skynde sig ud på backstage-gangen efter den første optræden, så de kan glemme den første dans og øve den næste, inden de få minutter senere skal på gulvet igen. Og den næste er ikke hvilken som helst dans. Alle fire par skal nemlig prøve kræfter med den altid intense og lækre argentinske tango. 

Men ét er, hvordan man klarer sig i dansene, noget andet er, hvor populær man er hos seerne. Og der har vi altså lidt en joker i Micki og Jenna. Tidligere på sæsonen udråbte jeg Jacob Haugaard til dette års Allan Simonsen, men han røg ret hurtigt ud.

I stedet er det jo rent faktisk Micki Cheng, der, på trods af den ene sidsteplads efter den anden på gulvet, er favoritdræber og bliver ved at gå videre.

Nu er spørgsmålet så, om de ryger ud på fredag (som dansemæssigt vil være fair), eller seerne stemmer dem i finalen.  

Pernille og Morten samt Jimilian og Asta ryger i finalen. Det er jeg ikke i tvivl om. De er sæsonens to bedste par, og selvom Jimilian har haft sin dialekt lidt imod sig fra start, så har han charmet sig ind hos alle, der kigger med.

Derfor kommer den sidste finaleplads til at stå mellem Lise og Silas og Micki og Jenna, og så er spørgsmålet, hvem seerne stemmer på. Mere om det lige om lidt.

Meget overraskende, så er Jimilian og Asta efter to førstepladser i træk nu nogle bookmakeres favorit til at løbe med det hele. Hos LeoVegas giver de dog odds 2,50* for en sejr, mens Pernille og Morten giver odds 2,00*. Og der kan jeg kun sige: Skynd dig, at smide lidt mønt på Pernille og Morten, for jeg er stadig overbevist om, at napper titlen, æren, plastiktrofæet og det hele danserige.

I dansestudiet på ydre Østerbro bliver jeg velsagtens set som manden med leen lige nu.

Fire uger i træk har jeg ramt plet på min forudsigelse om, hvem der må forlade Vild med dans. Derfor håber jeg ikke, at danserne læser med på disse linjer, for her kommer min forudsigelse til på fredag.

Det mest logiske ville være, at Micki og Jenna bliver sendt hjem. De er også det eneste af de fire tilbageværende par, der har stået i en omdans. Men… der er ikke nogen omdans i semifinalen. De fire par danser deres to danse, og så bliver ét par sendt ud, når point fra karakterer og sms-stemmer er fundet.

Kigger vi på afgørelsen fra i fredags, så er det faktisk ikke umuligt, at Micki og Jenna får flere sms-stemmer end Lise og Silas.

ParKaraktererPointMulige sms’erSamlet
Jimilian + Asta47+5 = 5254 (2)9
Lise + Silas47+4 = 5142 (4)6
Pernille + Morten47+3 = 5035 (1)8
Mascha + Thomas42+1 = 4321 (5)3
Micki+Jenna38+2 = 4013 (3)4

Ovenstående skema viser de aktuelle karakterer fra i fredags, og så en mulig fordeling af sms’erne, som er ren spekulation fra min side, men bare for at vise, at Micki og Jenna på trods af fredagens omdans, faktisk godt kan have fået tredjeflest sms’er.

Hvis seernes sms-fordeling ser sådan ud på fredag, så kan Lise og Silas ryge ud, mens Micki og Jenna så kommer i finalen. Det kræver, at der maksimalt er én plads i stillingen mellem de to par, og at Micki og Jenna altså får flere sms-stemmer end Lise og Silas. Jeg er faktisk lidt i gang med her at overtale mig selv til at anbefale et overraskende exit til Lise og Silas, men logikken siger, at det er tid til, at Micki siger farvel og tak, og vi dermed får den flotteste finale med de tre bedste par.

Claus Elming anbefaler: Micki og Jenna stemmes ud til odds 1,50 – SPIL HER >>*

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds er senest opdateret d. 18. november 2021 kl. 10:45. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar