18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til 10. show i Vild med dans d. 12. november 2021

Claus Elming klæder dig på til det 10. show i Vild med dans. Der er endnu fem par med i Danmarks største dansekonkurrence, og Elming giver blandt andet sit bud på, hvem vi skal tage afsked med på fredag.

Claus Elming

Claus Elming NFL, Vild med dans

Vild med dans Claus Elming

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

*Reklamelink


Sidste gang i Vild med dans

Så gik den ikke længere for Michelle og Mads. Det har stået klart rimelig længe, at de ikke havde seernes opbakning og med kun seks par tilbage, var det deres tid til at sige farvel. Hun sluttede med bravour og blev med 43 i karakterer nr. 3 på en aften, hvor fem ud af seks par sluttede med over 40 fra dommerne. 

Nu har jeg flere gange harceleret over dommerne og deres meget høje karakterer gennem sæsonen, og jeg var da også ved at få min Espresso Martini galt i halsen, da Jens Werner hev 10-tallet op for første gang i år.

Det var til Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen, og Britt Bendixen var ikke enig og nøjedes med en 8er. Så forskelligt bør to dommere ikke vurdere den samme dans. Vi har altså stadig tre programmer tilbage, og selvom det var flot, så var det ikke en dans på 10-tals-plan, som parret leverede. Derfor skulle dommerne også op på den store klinge lidt senere i programmet, da Jimilian og Asta kom på gulvet. Mere om det lidt længere nede.


Nu på fredag: Marathondans

Nu er der så fem par tilbage, og det betyder traditionen tro, at alle par på fredag for første gang skal på gulvet og bedømmes to gange. Det er blevet tid til den altid sjove Marathondans, der minder lidt om prikkerunden fra danseskolen. Alle fem par er på gulvet samtidigt, og så prikker dommerne ét par ud af gangen, indtil der kun står et par tilbage. Det er enormt hårdt at vinde marathondansen, for parrene skal holde dampen oppe i små tre minutter. Last couple standing får tildelt 5 karakterer ekstra, næstbedste par 4 etc.

Hele showet fredag aften har kabaret-tema, hvor studiet får et kabaretlook, og alle de individuelle danse får et kabaret-præg, og maratondansen bliver en charleston, der nok skal give associationer til The Great Gatsby.

Men inden de fem par skal konkurrere i Marathondansen, så skal de også på gulvet i hver deres individuelle dans. Her får du lige en gennemgang af deres præstationer i fredags og kommende dans i den rækkefølge de sluttede i. 


Sanger Jimilian og Asta Björk
Jive: 49 point (10, 10, 9, 10, 10)

Wauw. Wauw. Wauw. Jeg skrev i sidste uge, at jeg glædede mig til parrets jive, og de skuffede ikke. Der var fuld knald på, masser af fart, lækre moves, hurtige synkroniserede fødder og for det utrænede øje ikke en eneste fejl. Det var sæsonens flotteste dans af alle par, og dommerne belønnede den med deres første førsteplads i sæsonen.

Næste dans: Rumba


Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen
Wienervals: 45 point (9, 9, 8, 9, 10)

Det var lige fra den ene yderlighed til den anden for Mascha i fredags. Hun startede dagen med migræne, hvilket betød, at Thomas måtte tage generalprøven alene. Hun kom på gulvet om aftenen og fik årets første 10-tal, hvorefter hun røg i omdans mod Michelle, og heldigvis gik videre. Kom ikke og sig, at Vild med dans ikke kan være nervepirrende. 

Næste dans: Slowfox


OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard
Slowfox: 42 point (8, 8, 8, 9, 9)

Efter en stribe uger helt på toppen, så var slowfoxen en svær opgave for Pernille, der ikke virkede lige så komfortabel, som vi har set hende tidligere. Der var et koks undervejs, og parret røg også ud af takt med hinanden. Jeg tror dog, at det var en enlig misser fra Pernille, der stadig er min favorit til den samlede sejr.

Næste dans: Pasodoble


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst
Tango: 41 point (8, 8, 8, 9, 8)

De åbnede ballet på flotteste vis, hvor parret var klædt helt i sort og studiet var klædt i rødt lys. De dansede til den gamle Pet Shop Boys sang It’s a sin, og det var næsten en synd ikke at belønne dem højere på en aften, hvor dommerne kastede om sig med 9-taller og 10-taller. Deres tango var energisk, dramatisk og sågar med et lille twist af sex og humor også.

Næste dans: Quickstep


Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge
Wienervals: 39 point (8, 8, 8, 7, 8)

Deres signatur i Vild med dans er blevet vilde løft, og igen i fredags var Jenna oppe at svæve, hvilket ellers hører til sjældenhederne i en Wienervals. Micki har tabt sig i løbet af programmet, og han bevæger sig nu med en lethed som er meget imponerende. Der er ingen tvivl om, at de er det svageste led rent danseteknisk, men jeg tror seerne elsker dem.

Næste dans: Samba

*Reklamelink


Claus Elmings spiltips til Vild med dans

Som sagt skal parrene nu på gulvet to gange, og det betyder øget træningsindsats og flere dansetrin at proppe i hovedet. Det er altså meget imponerende, så meget de når at lære på så kort tid, og hvor dygtige de bliver på få uger. Men nu nærmer vi os også et punkt i konkurrencen, hvor man kan skimte finalen, og et exit kommer til at gøre ondt.

Jeg tror dog, scenen er sat til hvilke tre par, der går i finalen og hvilke to, der må forlade programmet inden da. Pernille og Morten, Jimilian og Asta samt Lise og Silas virker som oplagte finalekandidater, med mindre… Micki og Jenna har så mange seerstemmer i ryggen, at de snigløber et af de tre favoritpar.    

Pernille og Morten er fortsat favoritter til at løbe med hele baduljen, men deres odds er faktisk steget lidt, efter Jimilians flotte fredag. Nu giver de odds 1,95* for at vinde. Jimilian og Asta vandt for første gang en fredag, og de kan altså også løbe med titlen, æren og det halve kongerige. De giver nu odds 2,85* for en sejr, mens Lise og Silas, der længe var bookmakernes favorit nu giver hele odds 5,25*.

Jeg har tidligere i år i denne artikel sendt Mascha og Thomas ud et par gange, men på fredag tror jeg, det kommer til at ske. De var i omdans i fredags på trods af en samlet tredjeplads efter de to sidste fredages sammenlagte point. Micki og Jenna og Lise Silas havde begge færre point, men gik altså direkte videre. Fredag går den ikke længere for Mascha, selvom det er tydeligt, at hun elsker at være med. Hvem de møder i en omdans har jeg svært ved at forudse, og vil heller ikke komme med et bud, men blot konstatere, at hvem der end kommer til at stå der, vil give os et vink med telefonspæl om, hvordan seerstemmerne fordeles.

Claus Elming anbefaler: Mascha og Thomas stemmes ud til odds 2,50 – SPIL HER >>*

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Odds er senest opdateret d. 12. november 2021 kl. 09:10. Odds kan ændre sig. Se flere odds på Vild med dans 2021 HER.

SpilXpertens Vild med dans-dækning er sponsoreret af LeoVegas.

Skriv et svar