18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vild med dans odds

Den 20. udgave af Vild med Dans, Vild med Dans 2023, er i fuld gang, og på denne side finder du al den info, du har brug for, når du skal spille på Vild med Dans 2024. Find dine Vild med dans odds – både på næste udstemte, den samlede vinder og top 3.

To unge voksne, en mand og en kvinde, vild med dans mobile.

Odds på Vild med Dans 2024

Herunder kan du se bookmakernes odds på Vild med Dans 2024. Spil på næste udstemte, vinder og top 3.


Hvem vinder Vild med Dans? (24-11-2023)

Par Udbyder Odds
Mette Sommer & Morten Kjeldsgaard bet365
1.90
Kasper Fisker & Karina Frimodt bet365
2.90
Frederik Trudslev & Jenna Bagge bet365
4.40
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 4. dec. 10:20.


Spil på 20. sæson af dansekonkurrencen

Har du tænkt dig at følge med i Vild med Dans 2024? Den ekstremt populære dansekonkurrence kan overværes direkte på TV2 og TV2 Play fra kl. 20:00 om fredagen (fra d. 22. september til d. 24. november), og hvis du har lyst til at krydre oplevelsen med lidt ekstra underholdning, har du muligheden hos flere bookmakere. Du kan blandt andet spille på Vild med Dans hos bet365:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
 • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Vild med dans 2024 tips

Vi skriver om hvert eneste show i Vild med dans. Vil du have inspiration til dine Vild med dans tips? Læs med her:


Odds eksperter til Vild med dans

På SpilXperten elsker vi Vild med dans. Hold øje med ekspertpanelet, hvor der løbende kan komme tips op på næste udstemte, hvis ellers de aktuelle Vild med Dans odds 2024 holder værdi, der frister vores skarpe odds eksperter til underholdningsbranchen i Danmark.

VMD optakt: Deltagerne i Vild med dans

I alt 10 kendte danskere skal prøve kræfter med dansegulvet i Vild med dans 2024. Bliv klogere på de 10 nydansere her.


Mette Sommer (Morten Kjeldgaard)

Socialpædagogen Mette Sommer er kendt fra tv-programmerne Bachelor og Bachelorette, hvor hun har ledt efter kærligheden.

I Bachelor forsøgte hun at vinde hovedpersonens opmærksomhed, mens hun i Bachelorette var i centrum for en stribe ungersvendes attrå.

Nu leder hun efter rytme og svedig dans, og det skal hun gøre med Morten Kjeldgaard, der danser i programmet for 12. gang. 

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard er klar til at danse løs.
Mette Sommer og Morten Kjeldgaard er klar til at danse løs. (Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix)


Katina Lærke Petersen (Mads Vad)

Katinka Lærke Petersen er endnu en skuespiller, der skal forsøge at spille rollen som danser. Hun har spillet med i serien Når støvet har lagt sig og i flere forskellige film og tv-serier. 

Katinka Lærke Petersen er 31 år gammel og uddannet ved Den Danske Scenekunstskole i Odense. Hun skal uddannes til danser af Mads Vad, der var med for første gang i 2006, og som har vundet konkurrencen med blandt andre Cecilie Hother og Mie Skov.


Dulfi Al-Jabouri (Malene Østergaard)

32-årige Dulfi Al-Jabouri er skuespiller og har flere flotte roller bag sig siden debuten i 2010. Han har for nylig været på pilgrimsrejse med en række kendte danskere, og nu er han så klar til en pilgrimsrejse ind i dansens verden. 

Hans spiritual animal og guru på danserejsen er Malene Østergaard, der vandt Vild med dans i seneste sæson. Hun har i alt været med fire gange, og to af de fire gange har været med skuespillere som partnere. Hun skal nok få gjort en danser ud af Dulfi Al-Jabouri.


Kasper Fisker (Karina Frimodt)

Den kendte influencer Stephanie Fiskers mand, Kasper Fisker, er næste bud på en kapabel dansker. Kasper Fisker har spillet fodbold for Brøndby, Randers og Hobro, men i dag er han podcastvært sammen med sin hustru og far til tre.

Den rutinerede danser Karina Frimodt har været med 11 gange tidligere, og hun er vant til at tumle tidligere sportsfolk, for hun har blandt andre danset med John Faxe Jensen, Daniel Svensson og Rolf Sørensen.


Sebastian Bull (Asta Björk)

Skuespiller Sebastian Bull er 27 år, og han har en stribe fornemme opgaver på sit cv allerede. Han har blandt andet været med i Submarino og Jagten, men nu skal han altså jagte succes på dansegulvet. 

Til det får han selskab og kyndig oplæring af Asta Björk, som er med for 6. gang og allerede har prøvet at vinde programmet. Det gjorde hun med Simon Stenspil tilbage i 2018.


Özlem Cekic (Thomas Evers Poulsen)

Forfatter. Foredragsholder. Generalsekretær i Brobyggerne og Danmarks fremmeste fortaler for dialogkaffe.

47-årige Özlem Cekic har mange kasketter, og nu får hun endnu en, når hun træder ud på dansegulvet i Vild med dans. 

Der bliver næppe tid til megen dialog, for der skal læres trin, løsnes hofter og koordineres i selskab med Thomas Evers Poulsen. Han har vundet programmet tre gange tidligere og er med for 18. gang.

Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen danser sammen i 'Vild med dans'2023.
Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen danser sammen i ‘Vild med dans’2023. (Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix)


Andreas Bo (Camilla Dalsgaard)

Andreas Bo er kendt som komiker og særligt for at parodiere andre mennesker. I årets Vild med dans skal han parodiere en danser, og spørgsmålet er, om han er lige så skarp til dét, som til at parodiere kendisser. 

Som 56-årig kan Andreas Bo hurtigt vise sig at være en potentiel publikumsfavorit, hvis han formår at udvikle sig på dansegulvet. Han får selskab på af Camilla Dalsgaard, der er med for tredje sæson.


Frederik Trudslev (Jenna Bagge)

Influencer Fredrik Trudslev er bare 23 år, men han har mere end 150.000 følgere på Instagram og omkring 100.000 følgere på Tiktok. Han har dog ikke gjort sig i korte dansevideoer endnu, men det kan jo komme. 

Han skal danse med Jenna Bagge, der er med for 10. gang. Bagge er uddannet folkeskolelærer, så mon ikke hun nok skal kunne lære Trudslev et trick eller to om en rumba eller tango?


Barbara Moleko (Damian Czarnecki)

Hvis der er lige så meget rytme i kroppen som i stemmen, kan Barbara Moleko nå langt i Vild med dans.

Sangerinden slog igennem i 2012 med hittet Dum for dig, og nu prøver hun igen at imponere men denne gang ved at Danse for dig snarere end at være dum. 

Molekos til dato største hit var et partnerskab med L. O. C (Helt min egen), og her skal hun indgå i partnerskab med Damian Czarnecki, der nåede semifinalen i sin debutsæson i programmet sidste år. 


Søren Le Schmidt (Mie Moltke)

Designer, kommentator og tv-personlighed Søren Le Schmidt har designet kjoler til Kongehuset, til røde løbere og til Vild med dans. 

Nu træder han så fra design af påklædningen i programmet til den anden side af kameraet, hvor han formentlig skal kommentere mindre og i stedet arbejde med at få trinene til at falde i rette orden. 

Til at lære sig den ædle kunst at danse får 35-årige Le Schmidt selskab at Mie Moltke. Hun var med i 15 sæsoner, men forrige år valgte hun at holde en pause, der altså varede to sæsoner, og hun er nu tilbage for fuld kraft.

Dommerne i Vild med dans 2024

I anledningen af jubilæumssæsonen af Vild med dans har TV2 besluttet, at der skal foregå lidt rotation i dommerpanelet.

Således vil der til hvert show være fire faste dommere, mens en “gæstedommer” sætter sig på den femte dommerstol.

De faste dommere er Nikolai Hübbe, Anne Laxholm, Marianne Eihilt og Sonny Fredie Pedersen, der alle har fået genvalg fra sidste sæson.

Mia Lyhne er gæstedommer i premieren (show 1), mens Jens Werner allerede er annonceret som gæstedommeren til jubilæumsshowet (show 6) og finalen (show 10).

Genvalg til værterne i Vild med dans

Martin Johannes Larsen debuterede som Vild med dans-dommer i den seneste sæson, og den 33-årige komiker har fået genvalg til denne 20. sæson.

Det bliver igen i selskab med rutinerede Sarah Grünewald, der har været vært på Vild med dans siden 2013.

Til næste år bliver TV2 dog tvunget til at ryste posen, for Sarah Grünewald har allerede annonceret, at 2023-sæsonen bliver hendes sidste som Vild med dans-vært.

Værterne i Vild med dans er igen i år Martin Johannes Larsen og Sarah Grünewald.
Værterne i Vild med dans er igen i år Martin Johannes Larsen og Sarah Grünewald. (Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix)

Udskiftning blandt de professionelle dansere

Efter et år i “skammekrogen” er Mads Vad igen at finde blandt de professionelle dansere. Et navn, der til gengæld glimrer ved sit fravær, er Michael Olesen, som er blevet fravalgt til jubilæumssæsonen.

Fravalgt er også Eugen Miu, der debuterede sidste år. Til gengæld er der blevet plads til Mie Moltke, der har hele 15 Vild med dans-sæsoner på CV’et (men ikke deltog de to seneste år).


De 10 professionelle dansere er i år:

 • Morten Kjeldsgaard
 • Mads Vad
 • Malene Østergaard
 • Karina Frimodt
 • Asta Björk
 • Thomas Evers Poulsen
 • Camilla Dalsgaard
 • Jenna Bagge
 • Damian Czarnecki
 • Mie Moltke

Reglerne i Vild med dans 2024

Ligesom i den seneste sæson gælder det, at ingen af de 10 par elimineres i den første udsendelse – alle har dermed en chance for lige at finde fodfæste på dansegulvet, inden det hårde udskillelsesløb går i gang.

Tre par deltager i finalen fredag d. 24. november 2023.

Måske du allerede er klar over det, men lad os da bare lige slå det fast:

Du er med til at bestemme, hvem der går videre i Vild med dans uge efter uge. Du kan nemlig stemme på dine favoritdansere via SMS, og så bliver dine stemmer sammenholdt med dommernes pointafgivning (1-10 point pr. dommer pr. par).

Tidligere vindere af Vild med Dans

Herunder får du et overblik over de tidligere vindere af den store danske dansekonkurrence.

 • 2022: Caspar Phillipson & Malene Østergaard
 • 2021: Jimilian & Asta Björk
 • 2020: Merete Mærkedahl & Thomas Evers Poulsen
 • 2019: Jakob Fauerby & Silas Holst
 • 2018: Simon Stenspil & Asta Björk
 • 2017: Sofie Lassen-Kahlke & Michael Olesen
 • 2016: Sarah Mahfoud & Morten Kjeldgaard
 • 2015: Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen
 • 2014: Sara Maria Franch-Mærkedahl & Silas Holst
 • 2013: Mie Skov & Mads Vad
 • 2012: Joakim Ingversen & Claudia Rex
 • 2011: Sophie Fjellvang-Sølling & Silas Holst
 • 2010: Cecilie Hother & Mads Vad
 • 2009: Casper Elgaard & Vickie Jo Ringgaard
 • 2008: Joachim B. Olsen & Marianne Eihilt
 • 2007 (efterår): Simon Mathew & Viktoria Franova
 • 2007 (forår): Robert Hansen & Marianne Eihilt
 • 2006: Christina Roslyng & Steen Lund
 • 2005 (efterår): David Owe & Vickie Jo Ringgaard
 • 2005 (forår): Mia Lyhne & Thomas Evers Poulsen

Læs også: Underholdnings odds på SpilXperten

1️⃣ Hvem er favorit i Vild med dans 2024?

Mette Sommer & Morten Kjeldsgaard er favoritter i Vild med dans 2023.

2️⃣ Hvem er med i Vild med dans 2024?

Vild med dans nydanserne i 2023 er: Mette Sommer, Katina Lærke Petersen, Dulfi Al-Jabouri, Kasper Fisker, Sebastian Bull, Özlem Cekic, Andreas Bo, Frederik Trudslev, Barbara Moleko og Søren Le Schmidt.