18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vild med dans odds

Den 18. udgave af Vild med Dans nærmer sig, og på denne side finder du al den info, du har brug for, når du skal spille på Vild med Dans 2021. Find dine Vild med dans odds – både på næste udstemte og den samlede vinder. Læs også, hvad den tidligere Vild med dans-vært, Claus Elming, har af spiltips til Vild med dans forud for hvert show.

Teksten herunder opdateres frem mod eventstart.


Odds på Vild med Dans 2021

Herunder kan du se bookmakernes odds på Vild med Dans 2020. Spil på næste udstemte, vinder og top 3.


Hvem vinder Vild med Dans?

Merete Mærkedahl & Thomas Evers Poulsen: 1,53 – SPIL HER >>*

Albert Rosin Harson & Jenna Bagge: 3,60 – SPIL HER >>*

Nukaka Coster-Waldau & Silas Holst: 6,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 19. december 2020 kl. 07:10. Odds kan ændre sig.

Se Claus Elmings spiltips til finalen i Vild med dans lørdag d. 19. december


Spil på 17. sæson af dansekonkurrencen

Har du tænkt dig at følge med i Vild med Dans 2020? Den ekstremt populære dansekonkurrence kan overværes direkte på TV2 fra kl. 20:00 om fredagen, og hvis du har lyst til at krydre oplevelsen med lidt ekstra underholdning, har du muligheden hos flere bookmakere. Vi anbefaler tre fine Vild med Dans-bookmakere herunder.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
ComeOn
*


Odds eksperter til Vild med Dans 2021

På SpilXperten.com råder vi over kompetente eksperter til underholdningsbranchen i Danmark. Faktisk har vi allieret os med ingen ringere end Mr. Vild med dans, Claus Elming, som udkommer med optakt forud for hvert show. Du kan gå direkte til artiklerne herunder.

Inden konkurrencen gik i gang, afsagde Elming desuden sin samlede dom. Læs den her: Claus Elmings store optakt til Vild med dans – med vinderbud

Hold også øje med ekspertpanelet HER, hvor vores øvrige eksperter vil udkomme med spiltips, hvis de finder nogle interessante Vild med Dans odds 2020.

Spiltips fra Claus Elming


Optakt til årets udgave af VMD – her er deltagerne

I det følgende afsnit gennemgår vi alle de 12 nydansere, der deltager i den 17. udgave af Vild Med Dans.

Hilda Heick (Michael Olesen)
Hilda Heick bliver den ældste deltager til nogensinde at medvirke i Vild med Dans. Den 74-årige sangerinde, som udgør halvdelen af duoen Keld & Hilda, har sagt ”ja tak” til at deltage i den 17. udgave af Danmarks største danseshow. Hilda Heick er bevidst om, at hun ikke længere bevæger sig som en på 30, men hun håber, at rutinen kan gøre udslaget for hende.

Sara Bro (Morten Kjeldgaard)
Du kender hendes stemme, og om lidt kender du så også hendes dansetrin: Den 46-årige radiovært Sara Bro skal deltage i Vild med Dans. Sara Bro har demonstreret, at hun har styr på talegaverne i programmer som ”Hjerteflimmer” og ”Go’ Morgen P3”, men spørgsmålet er, om hun også mestrer dansegulvet. Sara Bro søger altid mod dansegulvet, når hun går i byen.

Merete Mærkedahl (Thomas Evers Poulsen)
38-årige Merte Mærkedahl er bekræftet som deltager i den 17. sæson af Vild med Dans. Det skarpe øje genkender Merete Mærkedahl som stuepigen Otilia fra ”Badehotellet”, og skuespillerinden, som også er en ganske erfaren revydeltager, er vant til at begå sig på de skrå brædder. Forud for konkurrencens start beskriver Merete Mærkedahl sig selv som lidt af et kontrolmenneske, hvorfor hun er kende nervøs ved løft.

Albert Rosin Harson (Jenna Bagge)
Albert Rosin Harson er årets yngste deltager. Den blot 18-årige skuespiller kender du formentlig fra julekalenderen ”Tinka og Kongespillet”, hvor han spillede hovedrolleindehaverens bedste ven. Albert Rosin Harson kan godt lide at danse, men han er ikke overbevist om, at det ser godt ud. Kan ungdommens gåpåmod bringe Albert Rosin Harson helt til tops i konkurrencen?

Wafande (Mie Moltke)
37-årige Wafande, som du kender fra den danske musikscene, er klar til Vild med Dans 2020. Wafande er en naturlig performer, og selvom han netop har valgt at tage en pause fra sangkarrieren (for i stedet at skrive), så man i ”Toppen af Poppen”, at kærligheden til scenen stadig er intakt. Wafande har danset lidt electric boogie og breakdance i sine unge år, og tiden må vise, hvor meget han husker herfra.

Janus Nabil Bakrawi (Karina Frimodt)
45-årige Janus Nabil Bakrawi kender du formentlig fra den ikoniske TV-serie, TAXA, hvor han spillede den karismatiske chauffør Valid. Har du ikke oplevet Janus Nabil Bakrawi her, har du måske bemærket ham i teaterforestillinger som ”Sult” og ”Hamlet”. Janus Nabil Bakrawi har danset en anelse på de skrå brædder allerede, og han håber, at han kan få lov at udleve sin indre latino i den 17. sæson af Vild med Dans.

Vicky Knudsen (Martin Reichardt)
Naturelskeren Vicky Knudsen (34 år) har også fundet vej til Vild med Dans 2020. Flere seere vil på forhånd holde af den nørdede biolog, som blev kendt med TV-programmet ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”, men spørgsmålet er, om den karismatiske naturformidler formår at overføre sin smittende entusiasme til dansegulvet. Gør hun det, bliver hun spændende at følge i konkurrencen.

Emili Sindlev (Mads Vad)
Emili Sindlev er nok først og fremmest et navn, der vækker genlyd blandt den yngre del af befolkningen. Den 24-årige stylist frister nemlig en tilværelse som influencer på de sociale medier, og i skrivende stund mønstrer hun 484.000 følgere på Instagram. Årets stilikon anno 2018 er meget stilsikker på stillbilleder; er hun også, når den står på in-motion i liveshows?

Faustix (Asta Björk)
Faustix, eller Morten Olsen, stiller op i Vild med Dans. Den 31-årige DJ-sensation plejer at trives, vuggende bag DJ-pulten, men nu skal han altså ud på den anden side – og svinge hofterne foran hele Danmark. Faustix medvirker i TV-programmet ”The Olsens” sammen med sin kone, influenceren Irina Olsen, så han er ikke helt ubekendt med at dele ud af sig selv.

Lars Krogh Jeppesen (Malene Østergaard)
Tårnhøje Lars Krogh Jeppesen er med i 17. sæson af Vild med Dans. Det var ikke ligefrem smørbløde hofter, der kendetegnede den 41-årige ex-håndboldspilleres bevægelser, når han tromlede igennem på halvgulvet, men måske det er kommet med tiden? I hvert fald holder han fysikken flittigt ved lige med en masse padel-spil i det koldingensiske, og hvis grundformen er på plads, hvad kan det så ikke blive til for den populære sportsmand?

Kristian Bech (Mille Funk)
Kristian Bech rimer ikke umiddelbart på Vild med Dans. Den 44-årige TV-vært er kendt fra programmer som ”Eftersøgt” og ”Station 2”, hvor stemningen mildest talt er ret seriøs. Nu står den på noget gladere dage med Danmarks største dansekonkurrence, og Kristian Bech glæder sig da også netop til at give slip på det kontrollerede menneske – og give seerne et mere personligt indtryk.

Nukaka Coster-Waldau (Silas Holst)
49-årige Nukaka, som blandt andet har en mindeværdig Miss Grønland-titel på CV’et, er klar til at teste dansetalentet i Vild med Dans 2020. Nukaka er fortrinsvis skuespiller (du har formentlig set hende i serier som ”Forbrydelsen” og ”Forsvar”), men hun er også talentfuld ud i blandt andet sangskrivning. Dansetalentet er dog forholdsvis uudforsket, og derfor bliver det spændende at se, hvad Nukaka kan drive det til i konkurrencen.

Afsnittet er blevet skrevet med inspiration fra TV2s deltagergennemgang fra d. 27. august 2020.


De professionelle dansere i Vild med Dans

Der er sat navn på samtlige de 12 professionelle dansere, der skal deltage i Vild med Dans 2019. Det drejer sig om: Silas Holst (sidste års vinder), Morten Kjeldgaard, Karina Frimodt, Asta Björk, Michael Olesen, Mille Funk, Jenna Bagge, Mie Moltke, Thomas Evers Poulsen, Martin Parnov Reichhardt, Mads Vad og Malene Østergaard. De to sidstnævnte er nye i forhold til den seneste sæson og erstatter Frederik Nonnemann og Marc Christensen.


Comeback til Britt Bendixen ved VMD 2020?

Dommerpanelet så anderledes ud sidste år, eftersom Britt Bendixen måtte melde afbud pga. en hjerteoperation. Det betød, at der blev plads til den tidligere professionelle danser Marianne Eihilt. Resten er dommerpanelet var, som vanligt, udgjort ved Jens Werner, Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe.

Nu forlyder det imidlertid, at Britt Bendixen er kampdygtig igen, og hun har således klarmeldt sig selv til sæson 17. Spørgsmålet er imidlertid, om TV2 vælger at tage den populære dommer tilbage i folden.

Opdatering d. 23. september: Britt Bendixen er blevet bekræftet med som dommer i Vild med Dans 2020, og dermed bliver dommerpanelet udvidet, så der er i alt fem dommere.


Før du oddser på Vild med Dans – reglerne i 2021

Den 15. sæson af Vild med Dans bød på et par regelændringer i forhold til sæsonen forinden. Væsentligst var det, at finaleformatet blev ændret, så der i finalen var tre par (og ikke kun to par). Herudover blev det vedtaget, at ingen par skulle elimineres i den første udsendelse – alle havde dermed en chance for lige at finde fodfæste på dansegulvet, inden det hårde udskillelsesløb gik i gang.

Ovenstående er fastholdt i den 17. udgave af konkurrencen, Vild med Dans 2020.


Tidligere vindere af Vild med Dans

Herunder får du et overblik over de tidligere vindere af den store danske dansekonkurrence.

2019: Jakob Fauerby & Silas Holst
2018: Simon Stenspil & Asta Björk
2017: Sofie Lassen-Kahlke & Michael Olesen.
2016: Sarah Mahfoud & Morten Kjeldgaard.
2015: Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen.
2014: Sara Maria Franch-Mærkedahl & Silas Holst.
2013: Mie Skov & Mads Vad.
2012: Joakim Ingversen & Claudia Rex.
2011: Sophie Fjellvang-Sølling & Silas Holst.
2010: Cecilie Hother & Mads Vad.
2009: Casper Elgaard & Vickie Jo Ringgaard.
2008: Joachim B. Olsen & Marianne Eihilt.
2007 (efterår): Simon Mathew & Viktoria Franova.
2007 (forår): Robert Hansen & Marianne Eihilt.
2006: Christina Roslyng & Steen Lund.
2005 (efterår): David Owe & Vickie Jo Ringgaard.
2005 (forår): Mia Lyhne & Thomas Evers Poulsen.