18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vild med dans odds

Den 18. udgave af Vild med Dans er i fuld gang, og på denne side finder du al den info, du har brug for, når du skal spille på Vild med Dans 2022. Find dine Vild med dans odds – både på næste udstemte og den samlede vinder. Læs også, hvad den tidligere Vild med dans-vært, Claus Elming, har af spiltips til Vild med dans forud for hvert show.


Odds på Vild med Dans 2022

Herunder kan du se bookmakernes odds på Vild med Dans 2022. Spil på næste udstemte, vinder og top 3.


Hvem vinder Vild med Dans?

Pernille Blume & Morten Kjeldgaard: 1,68 – SPIL HER >>*

Jimilian & Asta Björk: 2,95 – SPIL HER >>*

Lise Rønne & Silas Holst: 5,60 – SPIL HER >>*


Hvem bliver næste udstemte i Vild med dans?

Lise Rønne & Silas Holst: TBA – SPIL HER >>*

Jimilian Ismali & Asta Björk: TBA – SPIL HER >>*

Pernille Blume & Morten Kjeldgaard: TBA – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 26. november 2021 kl. 13:52. Odds kan ændre sig. Hos LeoVegas findes oddsene på Næste udstemte under “Vild med dans” og dernæst “Next elimination”.

KLIK HER* og se flere odds på Vild med dans (inkl. top-3 odds og H2H).


Vild med dans spiltips – fra Claus Elming

Gå direkte til Claus Elmings seneste analyse for at se, hvad Vild med dans-eksperten anbefaler på det kommende show.


Spil på 18. sæson af dansekonkurrencen

Har du tænkt dig at følge med i Vild med Dans 2021? Den ekstremt populære dansekonkurrence kan overværes direkte på TV2 fra kl. 20:00 om fredagen (fra d. 10. september til d. 26. november), og hvis du har lyst til at krydre oplevelsen med lidt ekstra underholdning, har du muligheden hos flere bookmakere. Du kan blandt andet spille på Vild med Dans hos LeoVegas:

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Odds eksperter til Vild med Dans 2021

På SpilXperten.com råder vi over kompetente eksperter til underholdningsbranchen i Danmark. Faktisk har vi allieret os med ingen ringere end Mr. Vild med dans, Claus Elming, som udkommer med optakt forud for hvert show. Du kan finde alle Elmings artikler via billedet herunder.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

Claus Elming Vild med dans

Hold også øje med ekspertpanelet HER, hvor vores øvrige eksperter vil udkomme med spiltips, hvis de finder nogle interessante Vild med Dans odds 2021.


Optakt til årets udgave af VMD – her er de 12 par

I det følgende afsnit gennemgår Claus Elming alle de 12 par, der deltager i den 18. udgave af Vild Med Dans. Det mest interessante er konstellationen med to kvinder, der danser sammen.


Sanger Freja Kirk og Claudia Rex

Jacob Fauerby og Silas Holst vandt Vild med dans for to år siden som det første par af samme køn. Nu skal Freja Kirk og Claudia Rex forsøge at gøre dem kunsten efter. Sidstnævnte gør comeback efter en årrække væk fra gulvet. Pigerne lægger ud med en cha cha. 


OL-guldvinder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard

Den olympiske fanebærer og tredobbelte OL-medaljevinder Pernille Blume skal på gulvet med en af programmets mest populære herrer. Kan hun danse, kan de komme langt, og deres første dans er en quickstep 


TV-vært Lise Rønne og Silas Holst

Umiddelbart de største favoritter, inden de første trin overhovedet er danset. Skønne Lise Rønne og populære Silas Holst er et match made i heaven, og de er allerede godt i gang med at forberede den første vals. 


Entertainer Jacob Haugaard og Camilla Dalsgaard

Normalt ville 69 år være nok til at være den ældste i Vild med dans, men Jacob Haugaard er faktisk kun næstældst. Han har rytme, det ved vi, men aner ikke om han kan omsætte det til dans. Til gengæld glæder jeg mig til at høre ham i interviewet efter den første tango.   


Skuespiller Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichhardt

Jannie Faurschou er feltets nestor(ine) med sine 71 år, og hun lægger benhårdt ud med en quickstep. Du vil måske huske hende fra Borgen, Busters verden eller Gidseltagningen. Martin Parnov Reichhardt er i sit tredje år, og er røget ud som nr. 2 og nr. 3 – lad os håbe det går bedre i år. 


Blogger Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen

Det er ikke et spørgsmål om Mascha er klar til dansegulvet, men mere om Danmark er klar til Mascha. Hun er frisk, fræk og rap i kæften, så Thomas Evers Poulsen får sit hyr med både at lære hende Cha Cha’en og begå sig foran mikrofonen. 


Sundhedsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad

Grinebideren Michelle Kristensen skal skrue den bistre mine på til sin første Paso Doble sammen med Mads Vad. Han er med for 15. gang og har vundet to gange sammen med Mie Skov og Cecilie Hother. Kan Michelle danse, vil hendes smilende væsen bringe hende langt. 


YouTuber Rasmus Kolbe og Mille Funk

Ok, så jeg har hørt om Lakserytteren, men meget mere ved jeg ikke om Rasmus, men han har over en million følgere på diverse sociale medier. Kan han aktivere dem alle, når der skal stemmes, kan han komme langt. Det hjælper også, hvis han leverer en ond tango på fredag.


Bagemand og tv-vært Micki Cheng og Jenna Bagge

Klar, parat, Cha cha.. Micki er bare en dejlig dreng og har et smittende humør. Det er ofte nok til at komme igennem de første fredage, og det skal han bruge, mens Jenna kyndigt lærer ham at danse. Umiddelbart kandidat til den årlige: “Hvem har tabt flest kilo?” 


Sanger Jimilian (Ismaili) og Asta Björk

Med dejlige hits som Kærlighedssangen og Sommer Sindssyg er Jimilians musikalske evner kendt af de fleste, men kan han omsætte det til tango på fredag? Han har en fremragende lærerinde i den islandske vulkan Asta Björk, der nok skal gøre ham klar.


Marathonløber Abdi Ulad og Malene Østergaard

Han kan løbe en marathon på lige over to timer, men kan performe en Paso Doble  for fuld tempo i 100 sekunder. Det bliver udfordringen på fredag for den danske OL-deltager Abdi Ulad, der danser med skønne Malene Østergaard. 


Krimiforfatter Michael Katz Krefeldt og Karina Frimodt

Jeg håber virkelig at 55-årige Michael Katz Krefeldt kan svinge hofterne, for jeg vil gerne se Karina Frimodt vinde Vild med dans. Hun har en andenplads og tre tredjepladser, men har aldrig vundet.  Det kræver dog nok et eventyr eller drama af den karat Michael har gjort til sit levebrød. De lægger ud med en vals.


De professionelle dansere i Vild med Dans

11 af de 12 professionelle dansere, der skal deltage i Vild med Dans 2021, har erfaring fra tidligere deltagelser (alle på nær Camilla Dalsgaard). De professionelle dansere er: Claudia Rex, Morten Kjeldgaard, Silas Holst, Camilla Dalsgaard, Martin Parnov Reichhardt, Thomas Evers Poulsen, Mads Vad, Mille Funk, Jenna Bagge, Asta Björk, Malene Østergaard og Karina Frimodt.


Britt Bendixen med igen ved VMD 2021

Ligesom i den seneste udgave af Vild med dans, vil der igen i 2021 være fem dommere i panelet. Det drejer sig om Britt Bendixen, Marianne Eihilt, Jens Werner, Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe.


Før du oddser på Vild med Dans – reglerne i 2021

Den 15. sæson af Vild med Dans bød på et par regelændringer i forhold til sæsonen forinden. Væsentligst var det, at finaleformatet blev ændret, så der i finalen var tre par (og ikke kun to par). Herudover blev det vedtaget, at ingen par skulle elimineres i den første udsendelse – alle havde dermed en chance for lige at finde fodfæste på dansegulvet, inden det hårde udskillelsesløb gik i gang.

Ovenstående er fastholdt i den 18. udgave af konkurrencen, Vild med Dans 2021.


Tidligere vindere af Vild med Dans

Herunder får du et overblik over de tidligere vindere af den store danske dansekonkurrence.

2020: Merete Mærkedahl & Thomas Evers Poulsen
2019: Jakob Fauerby & Silas Holst
2018: Simon Stenspil & Asta Björk
2017: Sofie Lassen-Kahlke & Michael Olesen
2016: Sarah Mahfoud & Morten Kjeldgaard
2015: Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen
2014: Sara Maria Franch-Mærkedahl & Silas Holst
2013: Mie Skov & Mads Vad
2012: Joakim Ingversen & Claudia Rex
2011: Sophie Fjellvang-Sølling & Silas Holst
2010: Cecilie Hother & Mads Vad
2009: Casper Elgaard & Vickie Jo Ringgaard
2008: Joachim B. Olsen & Marianne Eihilt
2007 (efterår): Simon Mathew & Viktoria Franova
2007 (forår): Robert Hansen & Marianne Eihilt
2006: Christina Roslyng & Steen Lund
2005 (efterår): David Owe & Vickie Jo Ringgaard
2005 (forår): Mia Lyhne & Thomas Evers Poulsen

1️⃣ Hvem vinder Vild med dans 2021?

Lige nu spås Lise Rønne & Silas Holst de bedste chancer for at vinde, mens Pernille Blume & Morten Kjeldgaard regnes for nærmeste forfølger. Spil på Vild med dans vinderen her.

2️⃣ Hvem er med i Vild med dans 2021?

Deltagerene i 2021 er: Freja Kirk, 34 år (sanger og sangskriver), Rasmus Kolbe, 29 år (youtuber), Michelle Kristensen, 37 år (sundhedsekspert), Jannie Faurschou, 71 år (skuespiller), Lise Rønne, 42 år (tv-vært), Abdi Ulad, 30 år (løber), Michael Katz Krefeld, 55 år (forfatter), Micki Cheng, 32 år (bagekendis), Pernille Blume, 27 år (elitesvømmer), Jacob Haugaard, 69 år (entertainer, sanger og skuespiller), Jimilian Ismaili, 27 år (sanger), Mascha Vang, 42 år (iværksætter, influencer og tv-kendis).