18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvid jul odds

Får vi en hvid jul i 2024? Bookmakerne har åbnet for spil på, om Danmark bliver dækket af sne juleaften, og du kan sågar også oddse på, hvorvidt sneen falder i specifikke byer.

Tror du på, at mindst 0,5 cm. sne i 90 % af Danmark d. 24. december? Vi giver dig både historik, statistik og de bedste odds på hvid jul 2024 her.

Odds på hvid jul i 2024

Herunder kan du se oddsene på hvid jul i Danmark anno 2024.

Bliver der hvid jul i Danmark?

Ja: 5,60 – SPIL HER >>*

Nej: 1,11 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 18. december 2023.

Bliver der hvid jul i din by?

Aalborg: TBA – SPIL HER >>*

Aarhus: TBA – SPIL HER >>*

Esbjerg: TBA – SPIL HER >>*

Holsterbro: TBA – SPIL HER >>*

København: TBA – SPIL HER >>*

Odense: TBA – SPIL HER >>*

Rønne: TBA – SPIL HER >>*

Når bookmakerne resulterer deres odds, bruger de DMI som kilde til at afgøre spillene. Det kan altså sagtens betale sig at holde et ekstra vågent øje med DMIs prognoser, inden du placerer dine odds på den hvide jul.

Du finder bet25s odds på Hvid Jul via søgefunktionen eller stien “Specials” – “Danmark” – “Hvid Jul”.

Definitionen af hvid jul

Hos DMI defineres hvid jul som, at minimum 90 % af Danmark skal være dækket af sne juleaftensdag om eftermiddagen. Det er dog ikke nok, at jorden kun lige er dækket med sne – snedybden skal nemlig være mere end ½ centimeter, før det kan godkendes. Det spiller ingen rolle, om sneen har ligget der længe, eller om den er nyfaldet.

Det er forskelligt fra bookmaker til bookmaker, hvordan de definerer hvid jul, og vær derfor opmærksom på reglerne. Nogle bookmakere har som regel, at der skal falde 0,5 cm. sne (altså samme definition på hvid jul som DMI), mens andre bookmakere skal se 1 cm. sne for, at de vil karakteriseres det som hvid jul.

Bliver det hvid jul? Spil hos bet25 – KLIK HER!*

Hvor ofte får vi hvid jul?

Der er et par væsentlige krav, der skal opfyldes, før vi kan kalde det for en landsdækkende hvid jul, og det er da heller ikke noget, der sker særlig ofte. Tager man et kig i historiebøgerne, vil man opdage, at det blot er sket ni gange siden 1900, og det er derfor et sjældent syn. Vi har haft landsdækkende hvid jul i 1915, 1923, 1938, 1956, 1969, 1981, 1995, 2009 og 2010. Rent statistisk går der derfor mere end 13,5 år imellem hver hvid jul, hvilket gennemsnitligt medfører mindre end 7,4 % chance for hvid jul.

Bliver det hvid jul i 2024?

Hver dag frem til den 24. december tager TV2s Hvid Juls-barometer temperaturen på julesneen og vurderer dermed chancen for en landsdækkende hvid jul i år. Det er selvfølgelig svært at spå om vejret mange dage forud, og det betyder da også, at TV2s målinger først begynder at blive rigtigt troværdige og tillidsfulde, jo tættere vi kommer på juleaften. Først omkring en uge før juleaften begynder flere prognosemodeller at komme med bud på det endelige julevejr, og det er derfor, at vejrmålingerne bliver mere og mere troværdige, jo tættere vi kommer på juleaften. Tror du på en hvid jul i 2024?

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Glem ikke at tjekke andre populære underholdning odds her hos SpilXperten også.