18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hvid jul odds

Får vi en hvid jul i 2020? Bookmakerne åbner snart for spil på, om Danmark bliver dækket af sne juleaften, og du kan sågar også oddse på, hvorvidt sneen falder i specifikke byer. Tror du på, at mindst 90 % af Danmark er dækket af ½ cm. sne om eftermiddagen d. 24. december? Vi giver dig både historik, statistik og de bedste odds på hvid jul 2020 her.

Odds på Hvid jul

*Reklamelink


Odds på hvid jul i 2020

Herunder kan du se oddsene på hvid jul i Danmark anno 2020.

Bliver der hvid jul i Danmark?
Ja: 10,00 – SPIL HER >>*

Nej: 1,05 – SPIL HER >>*

Bliver der hvid jul i din by?
Aalborg: TBA – SPIL HER >>*

Aarhus: TBA – SPIL HER >>*

Esbjerg: TBA – SPIL HER >>*

København: TBA – SPIL HER >>*

Maribo: TBA – SPIL HER >>*

Odense: TBA – SPIL HER >>*

Sønderborg: TBA – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 15. december 2020 kl. 06:15. Odds kan ændre sig.

Når bookmakerne resulterer deres odds, bruger de DMI som kilde til at afgøre spillene. Det kan altså sagtens betale sig at holde et ekstra vågent øje med DMI’s prognoser, inden du placerer dine odds på den hvide jul.


Definitionen af hvid jul

Med en hvid jul menes, at minimum 90 % af Danmark skal være dækket af sne juleaftensdag om eftermiddagen. Det er dog ikke nok, at jorden kun lige er dækket med sne – snedybden skal nemlig være mere end ½ centimeter, før det kan godkendes. Det spiller ingen rolle, om sneen har ligget der længe, eller om den er nyfaldet.

Bliver det hvid jul? Spil hos bet25 – KLIK HER!*


Hvor ofte får vi hvid jul?

Der er et par væsentlige krav, der skal opfyldes, før vi kan kalde det for en landsdækkende hvid jul, og det er da heller ikke noget, der sker særlig ofte. Tager man et kig i historiebøgerne, vil man opdage, at det blot er sket ni gange siden 1900, og det er derfor et sjældent syn. Vi har haft landsdækkende hvid jul i 1915, 1923, 1938, 1956, 1969, 1981, 1995, 2009 og 2010. Rent statistisk går der derfor mere end 13 år imellem hver hvid jul, hvilket gennemsnitligt medfører mindre end 8 % chance for hvid jul.

Bliver det hvid jul? Spil hos bet25 – KLIK HER!*


Bliver det hvid jul i 2020?

Hver dag frem til den 24. december tager TV2s Hvid Juls-barometer temperaturen på julesneen og vurderer dermed chancen for en landsdækkende hvid jul i år. Det er selvfølgelig svært at spå om vejret mange dage forud, og det betyder da også, at TV2s målinger først begynder at blive rigtigt troværdige og tillidsfulde, jo tættere vi kommer på juleaften. Først omkring en uge før juleaften begynder flere prognosemodeller at komme med bud på det endelige julevejr, og det er derfor, at vejrmålingerne bliver mere og mere troværdige, jo tættere vi kommer på juleaften. Tror du på en hvid jul i 2020?

Siden er senest opdateret d. 15. december 2020.

Odds på Hvid jul

*Reklamelink