18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hvem bliver den næste James Bond?

‘No Time To Die’ havde verdenspræmiere d. 28. september og det var som bekendt den sidste film med legendariske Daniel Craig i hovedrollen. Spørgsmålet er nu; Hvem skal tage over på den prestigefyldte plads, og kan der komme en dansker i spil?

Odds på den næste James Bond

SkuespillerOdds
Regé-Jean Page3,50
Tom Hardy4,00
James Norton4,00
Henry Cavill8,00
Idris Elba9,00
Justin Hartley11,00
Lashana Lynch11,00
Michael Fassbender13,00
Luke Evans15,00
Adam Rayner15,00
Nikolaj Coster-Waldau15,00
Sope Dirisu17,00
Richard Madden17,00
Sam Heughan17,00
Mahershala Ali19,00
Cilian Murphy19,00
Ricky Whittle19,00
Tom Hiddleston23,00
Jack Lowden26,00
Henry Golding26,00
Oddsene i denne tabel er fra en udenlandsk operatør, og der kan altså ikke endnu spilles på den næste James Bond skuespiller i Danmark*

De tre favoritter

Regé-Jean Page

Født og opvokset i London er Regé-Jean Page det mest oplagte bud på den næste James Bond lige nu. Det vil dog være lidt af et skifte fra Pages seneste film, hor han spillede den ene hovedrolle i dramafilmen ‘Sylvie’s Love‘. Page har tidligere medvirket i action-spækkede film som ‘Mortal Engines‘ og ‘Survivor‘, men det har mest af alt været i bi-roller og en hovedrolle som James Bond vil derfor være et stort skridt for den 31-årige skuespiller.

Tom Hardy

Måske en af de mest velkendte navne på listen, i hvertfald hvis man tænker i action-film. Den populære skuespiller fra London har medvirket i et hav af film det seneste årti, og har både påtaget sig helteroller og skurkeroller. Seneste hovedrolle var i filmen ‘Capone’ hvor Hardy spillede rollen som den frygtindgydende gangster ‘Al Capone’. Vi har tidligere set ham i roller som ‘Bane’ i Batman eller i ‘Mad Max Fury Road’ hvor han indtager rollen som ‘Max Rockatkansky’. Tom Hardy ligner et oplagt bud på den næste nye ‘Agent 007‘.

James Norton

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at den tredjestørste favorit på listen også er født og opvokset i London – I hvertfald ikke når man søger en engelsk gentleman som den næste James Bond. Med fornavnet allerede på plads er James Norton i følge oddsene et ganske oplagt bud.

Dansker på listen

Efter at have haft flere danskere med i diverse roller i James Bond film, er det også glædeligt at se engelske bookmakere, nu mener vi har en chance for at tage en hovedrolle. Nikolaj Coster-Waldau sættes til odds 15, hvilket oversat alt afhængig af bookmakeren TBP betyder, som i dette tilfælde er lav, at man ca. giver ham 3% chance for at få rollen. Selvom Nikolaj Coster-Waldau har medvirket i flere internationale film, så blev han nok mest kendt, da han i 2011 indtrådte i den verdenskendte serie ‘Game of Thrones’, hvor han i otte sæsoner spilleder ‘Jamie Lannister’. For den 51-årige dansker vil det uden tvivl være den største spillefilm, som han nogensinde vil have haft hovedrollen i.

Skriv et svar