Reklame*

Tour de France odds

Tour de France 20192019-udgaven af Tour de France skydes i gang 6. juli og køres frem til 28. juli, hvor rytterne traditionen tro ruller ind på Champs-Élysées i Paris. Tre spændende uger venter os, og alle de største stjerner er selvfølgelig med. Vi har samlet de bedste Tour de France odds her på siden, hvor du finder odds på vinderen, bjergtrøjen, pointtrøjen og meget mere. Få også adgang til live stream af Touren. Kan Geraint Thomas forsvare sin gule trøje, eller tipper hierakiet tilbage i Chris Froomes favør? Glæd dig til tre uger med tour-underholdning i topklasse.

Odds på Tour de France 2019

Odds på Tour de France 2019

Vi har samlet de bedste odds på vinderen af den gule trøje, og vi opdaterer listen med odds på den grønne, prikkede og hvide trøje. Du kan også spille på alle etaper via genvejene til højre (længere nede, hvis du læser med fra mobil).

Hvem vinder Touren?
Chris Froome: 2,10 - SPIL HER >>*

Geraint Thomas: 3,75 - SPIL HER >>*

Tom Dumoulin: 7,00 - SPIL HER >>*

Adam Yates: 12,00 - SPIL HER >>*

Richie Porte: 13,00 - SPIL HER >>*

Primoz Roglic: 13,00 - SPIL HER >>*

Nairo Quintana: 15,00 - SPIL HER >>*

Jakob Fuglsang: 17,00 - SPIL HER >>*

Egan Bernal: 23,00 - SPIL HER >>*

Steven Kruijswijk: 23,00 - SPIL HER >>*

Simon Yates: 26,00 - SPIL HER >>*

Enric Mas: 29,00 - SPIL HER >>*

Thibaut Pinot: 34,00 - SPIL HER >>*

Mikel Landa: 41,00 - SPIL HER >>*

Romain Bardet: 41,00 - SPIL HER >>*

Rigoberto Uran: 51,00 - SPIL HER >>*

Vincenzo Nibali: 51,00 - SPIL HER >>*

Miguel Angel Lopez: 51,00 - SPIL HER >>*

Oddsene er senest opdateret d. 1. maj 2019 kl. 16.06.
Odds kan ændre sig.

Spil på Tourens 21 etaper

Hvis du vil spille på dagens etape, kan du klikke på linket og blive ført direkte til bookmakeren med de bedste odds. Du kan spille både før etapestart og under selve etapen.

1. etape - (6. juli): Bruxelles - Brussels* (192 km.)

2. etape - (7. juli): Bruxelles - Brussels* (28 km. TTT)

3. etape - (8. juli): Binche - Epernay* (214 km.)

4. etape - (9. juli): Reims - Nancy* (215 km.)

5. etape - (10. juli): Saint-Die-des-Vosges - Colmar* (169 km.)

6. etape - (11. juli): Mulhouse - La Planche des Belles Filles* (157 km.)

7. etape - (12. juli): Belfort - Chalon-sur-Saone* (230 km.)

8. etape - (13. juli): Macon – Saint-Etienne* (199 km.)

9. etape - (14. juli): Saint-Etienne - Brioude* (170 km.)

10. etape - (15. juli): Saint-Flour - Albi* (218 km.)

Hviledag (16. juli)

11. etape - (17. juli): Albi - Toulouse* (167 km.)

12. etape - (18. juli): Toulouse – Bagneres-de-Bigorre* (202 km.)

13. etape - (19. juli): Pau - Pau* (27 km. – ITT)

14. etape - (20. juli): Tarbes - Tourmalet Bareges* (117 km.)

15. etape - (21. juli): Limoux - Foix Prat d'Albis* (185 km.)

Hviledag (22. juli)

16. etape - (23. juli): Nimes - Nimes* (177 km.)

17. etape - (24. juli): Pont du Gard - Gap* (206 km.)

18. etape - (25. juli): Embrun - Valloire* (207 km.)

19. etape - (26. juli): Saint-Jean-de-Maurienne - Tignes* (123 km.)

20. etape - (27. juli): Albertville – Val Thorens* (131 km.)

21. etape - (28. juli): Rambouillet - Paris Champs-Elysees* (127 km.)

Hos bet365* kan du spille på alle etaper LIVE. Altså, når de er startet. Så kan du se rytterne an og reagere på udbrud, punkteringer mv.

Tour 2019: Danskere, etaper og favoritter

Vi har taget et kig på de tre største favoritter til at vinde Tour de France i 2019.

Chris Froome
Chris Froome måtte nøjes med en tredjeplads i 2018-udgaven af Tour de France, men selvom sølvtøjet dermed ikke var af den fineste karat, har bookmakerne nu alligevel mest fidus til den rutinerede Team Sky-rytter. Chris Froome har da også flotte meritter i Tour de France, som han vandt i 2013 og siden tre gange i træk fra 2015 til 2017. Ift. ”misseren” sidste år bør man notere sig, at det var Chris Froomes holdkammerat Geraint Thomas, der løb med sejren (Chris Froome havde således ikke behov for at forsøge sig 100 %).

Chris Froome deltog ved, og vandt, Giro d’Italia forud for Tour de France sidste år, men Team Sky-fænomenet valgte at droppe årets første Grand Tour i år. Dét sender et klart signal om, at han satser benhårdt på at tilbageerobre tronen i cykelkalenderens mest prestigefulde cykelløb i juli måned. Team Sky-holdet ser generelt stærkt ud, og Chris Froome bør have tilpas mange vogtere til, at han kan spille konkurrenterne til den gule førertrøje ud en efter en.

Spil på Tour de France HER >>*

Geraint Thomas
Som det blev nævnt ovenfor, var det Geraint Thomas, der løb med den gule førertrøje i Tour de France sidste år. Waliseren kørte et suverænt løb, og han er naturligvis opsat på at forsvare sin titel i år. Tidligt i 2019 florerede der rygter om, at Geraint Thomas skulle køre Giroen (og dermed nedprioritere Tour de France en anelse), men disse manede den forsvarende Tour-mester til jorden med bemærkninger om, at det store franske etapeløb naturligvis havde førsteprioritet.

Det forlyder fra Team Sky-lejren, at der ikke er nogen første-leder. Holdet spiller tilsyneladende på to heste, og hvem end der har de bedste ben, når selve løbet afvikles, får tilliden. Geraint Thomas har ikke leveret noget nævneværdigt så langt i 2019, men det væsentligste for ham er også, at han rammer nogle gode træningslejre forud for løbsstart d. 7. juli.

Spil på Tour de France HER >>*

Tom Dumoulin
Team Sunweb-kaptajnen Tom Dumoulin cyklede sig til en samlet andenplads ved Tour de France anno 2018, og han er sulten efter mere. Hvor de to Team Sky-bud begge sidder over på Giro d’Italia, konkurrerer Tom Dumoulin i Grand Tour-løbet i maj måned. Det gjorde han også forud for Tour de France sidste år, og her leverede han altså en 2. plads i Giroen, inden han jo så også snuppede sølvet i Paris. Den 28-årige hollænder har altså vist, at han mestrer at toppe formen to gange på kort tid, og derfor skal han selvfølgelig også være en af favoritterne igen i 2019.

Tom Dumoulin har leveret en fornuftig start på 2019, men der er plads til forbedring. Giro d’Italia, som cykles fra d. 11. maj til d. 2. juni kommer til at give en fin indikation på, hvor stærk hollænderen er i år.

Spil på Tour de France HER >>*

Odds på Tour de France 2019

Danskere i Tour de France

Ikke færre end 17 danske ryttere har kontrakt med et World Tour-hold i 2019-sæsonen, men det er naturligvis ikke dem alle, der får lov til at deltage ved Tour de France. Et par af de sikre kort er dog Jakob Fuglsang og Magnus Cort.

Jakob Fuglsang
Jakob Fuglsang havde et skuffende Tour de France sidste år. Det hele handlede om danskeren på Astana-holdet, men benene var der bare ikke, og derfor endte det med en utilfredsstillende 12. plads. ”Fuglen” havde gang på gang svært ved at sidde med, når det blev rigtigt hårdt. Er han et bedre sted i 2019? Det er der meget, som tyder på.

Jakob Fuglsang har nemlig allerede leveret en række pæne resultater i år (heriblandt en 1. plads ved Liege-Bastogne-Liege, en 1. plads i Vuelta a Andalucia, en 2. plads i Stade Bianche og en 3. plads i Tirreno-Adriatico), så han bør helt afgjort komme ind til Tour de France med en god portion selvtillid i bagagen.

Spil på Jakob Fuglsang HER >>*

Magnus Cort
Den 26-årige bornholmer Magnus Cort trak overskrifter, da han i 2018-udgaven af Tour de France formåede at snuppe sejren på den 15. etape. At Cort kunne levere så sent i løbet vidner om udholdenhed; noget han også demonstrerede i Vuelta a España i 2016.

Magnus Cort er en dygtig afslutter, men han har heller ikke noget imod at forsøge sig udefra. Det gør ham til en giftig kandidat på de flade etaper i anden halvdel af løbet. Tidligt i 2019 har Magnus Cort allerede vist klassen ved at vinde den 4. etape i Paris-Nice.

Spil på Magnus Cort HER >>*

Tourens rute i 2019: Fem nøgle-etaper

Tour de France 2019 starter i Bruxelles og slutter (som altid) i Paris på den 21. og sidste etape. I det følgende kigger vi nærmere på løbets fem største etaper.

6. etape: Mulhouse – La Planche des Belles Filles (157 kilometer)
Det er ikke fordi, at de fem første etaper er kedelige. Således har vi formentlig allerede haft flere medrivende massespurter, ligesom vi også allerede har haft en holdtidskørsel (2. etape). Men: Det er på 6. etape, at klatrerne for første gang kommer i rampelyset. Allerede efter små 17 kilometer kommer den første stigning, og herefter følger yderligere tre, inden mareridtet de sidste 10 kilometer. Målet ligger på toppen af det sidste bjerg, og undervejs skal rytterne kæmpe med udfordrende 20 i stigningsprocent.

13. etape: Pau – Pau (27 kilometer)
Løbets eneste enkeltstart afvikles d. 19. juli på 13. etape. En efter en skal rytterne ud i en kamp mod uret, og det er traditionelt en disciplin, der kan rykke markant ved klassementet. Man kan nå meget på 27 kilometer, så det er muligt for specialisterne at give sig selv et godt udgangspunkt forud for den sidste uge i Touren. Der skal forceres nogle bakker undervejs.

14. etape: Tarbes – Tourmalet (117 kilometer)
Dig, der kender Tour de France, ved godt, hvorfor den 14. etape bliver interessant… TOURMALET. En af de mest ikoniske stigninger i Tour de France er placeret helt til sidst på den 14. etape, og der skal her tilbagelægges 19 kilometer med en gennemsnitlig stigningsprocent på 7,4. De klatrere, der har tabt tid på enkeltstarten, får svært ved at modstå fristelsen på Tourmalet. Hvis ikke de da allerede er stukket afsted på Col du Soulor efter 48 kilometers penge.

15. etape: Limoux – Foix (185 kilometer)
Uden hviledag fra en opslidende etape henover Tourmalet, skal rytterne ud på 185 kilometers inferno fra Limoux til Foix. Hvem har noget tilbage i stængerne? Rytterne har tre bjerge at forcere, inklusive Mur de Peguere - der når en stigning på 18 procent, når den er stejlest - inden den afsluttende klatretur, der naturligvis har mål på toppen. En rigtigt ravage-etape, hvor man må antage, at der sker skridninger i klassementet.

19. etape: Saint-Jean-de-Maurienne – Tignes (123 kilometer)
Mens den 18. etape er spektakulær med legendariske bjerge som Col d'Izoard og Col du Galibier, er det den 19. etape, der for alvor kan udvikle sig til at blive en nøgleetape i Touren. Nok engang har vi en situation, hvor flere af rytterne kommer med trætte ben, og nok engang har vi en etape, der er alt andet end ligetil. Godt nok handler det ”kun” om 123 kilometer, men Col de I’iseran skal altså forceres i 2.770 meters højde (den højeste passage i alperne), inden der så også er muligheder for, at man kan lave ballade på de sidste 8-9 kilometer op mod Tignes.

Ruten i Tour de France

Rytterne skal i alt tilbagelægge 3.460 kilometer på de 21 etaper fra Bruxelles til Paris. Der er syv flade etaper, fem bakkede etaper og syv bjergetaper. Herudover er der en holdtidskørsel og en enkeltstart. Programmet giver plads til i alt to hviledage, der ligger på henholdsvis d. 16. og d. 22. juli.

Seks af de syv bjergetaper er placeret fra den 12. etape og frem, så det er altså i anden halvdel af Tour de France, du skal se med, hvis du godt kan lide klatredramaet. Touren indledes uden de store stigninger, så hvis du er til intense sprinteropgør og håbefulde udbryderkonger, så kan du med fordel kigge med i løbets første halvdel. Du må dog ikke snyde dig selv for ”Magnus Cort-etaperne” (den 16. og den 17. etape), ligesom du selvfølgelig også skal have skrevet søndag d. 28. juli i kalenderen. Her cykler rytterne nemlig ind på den traditionsrige afslutning, Champs-Élysées.

Løbet foregår i Belgien og Frankrig, og der er debut til byerne Binche, Saint-Dié-des-Vosges og Pont du Gard undervejs.

OBS: Bemærk, at rytterne kan hente bonussekunder på udvalgte stigninger. Det drejer sig om:

3. etape: Côte de Mutigny

6. etape: Col des Chevrères

8. etape: Côte de la Jaillière

9. etape: Côte de Saint-Just

12. etape: Hourquette d’Ancizan

15. etape: Mur de Péguère

18. etape: Col du Galibier

19. etape: Col de l’Iseran

Overblik over etapeprofilerne

Her kan du se, hvordan Tourens etapestruktur er i 2019.

1. etape: Flad (192 km.)

2. etape: Holdtidskørsel (27 km.)

3. etape: Bakker (214 km.)

4. etape: Flad (215 km.)

5. etape: Bakker (169 km.)

6. etape: Bjerge (157 km.)

7. etape: Flad (230 km.)

8. etape: Bakker (199 km.)

9. etape: Bakker (170 km.)

10. etape: Flad (218 km.)

Hviledag

11. etape: Flad (167 km.)

12. etape: Bjerge (202 km.)

13. etape: Enkeltstart (27 km.)

14. etape: Bjerge (117 km.)

15. etape: Bjerge (185 km.)

Hviledag

16. etape: Flad (177 km.)

17. etape: Bakker (206 km.)

18. etape: Bjerge (207 km.)

19. etape: Bjerge (123 km.)

20. etape: Bjerge (131 km.)

21. etape: Flad (127 km.)

Odds på Tour de France 2019

Sendeplan: Tour de France i TV

Det er som altid TV2, der har rettighederne til at sende Tour de France. Det bliver muligt at følge cykelløbet på hovedkanalen TV2, og så også på TV2 Sport, TV2 Play og tv2.dk.

TV2 har en stolt tradition for at dække Tour de France, og foruden selve løbet kan du roligt regne med interessante op- og nedtakter, der indeholder både analyse og humoristiske indslag.

Vi opdaterer afsnittet her, når den endelige sendeplan foreligger.

Ingen Jørgen Leth i Tour de France 2019

Reaktionen grænsede til folkesorg, da TV2 meddelte, at Jørgen Leth ikke ville blive en del af holdet i 2019. TV-stationen ønskede at lade Jørgen Leth operere fra Odense, men da den 81-årige ikoniske fortæller ikke var tilfreds med at blive rykket ud af Frankrig, kunne parterne ikke nå til enighed om et samarbejde.

Kommentatorerne til Touren

TV2s kommentatorhold i Frankrig består af Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Rasmus Staghøj, Chris Anker Sørensen og Brian Nygaard. Hjemme i Danmark sidder Thomas Kristensen og Henrik Jul.

Vi gør dig klogere på det franske kommentatorhold herunder.

Dennis Ritter
Dennis Ritter er hovedkommentatoren på Tour de France. Han er uddannet journalist og har siden 2004 dækket flere sportsgrene, men er uden tvivl mest kendt for sin dækning af cykling og især Tour de France, som han har kommenteret siden 2007. Selvom navnet Ritter henleder tankerne mod forhenværende cykelrytter Ole Ritter, skulle der efter sigende ikke være nogen familiær relation, der kæder dem sammen. På kommentatorholdet har Ritter traditionelt sørget for dels at sikre overblikket, dels at sikre, at kommenteringen af den enkelte etape ikke løber af sporet, når Rolf bliver optaget af cykeltekniske udredninger.

Rolf Sørensen
Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde, er også på plads i Frankrig. I 2013 erkendte han at have benyttet doping, men dette ændrede imidlertid ikke på hans rolle som kommentator for TV2. Selvom Rolfs karriere som professionel cykelrytter er et overstået kapitel, er han dog stadig at finde på de franske landeveje under Tour-etaperne. Ved flere lejligheder er Rolf Sørensen nemlig ude på ruten bag på en motorcykel, og han har herfra mulighed for at få et indblik i løbet og gøre betragtninger, som det er svært at matche fra kommentatorboksen. Der bliver på disse etaper jævnligt stillet om til Rolf, der, foruden at kunne kommentere begivenhederne, har mulighed for at fange en udtalelse fra en af holdbilerne, mens løbet er i gang.

Rasmus Staghøj
Rasmus Staghøj benyttes som kommentator på den første del af etaperne, hvor han har Chris Anker Sørensen og Brian Nygaard ved sin side. Humøret er højt, og drillerierne flyver på tværs af den lille kommentatorboks. Cykelfans er vant til at se Staghøj foran kameraet, da han som cykelreporter ofte står klar ved målstregen, holdbussen eller et cykelholds hotel for at få en udtalelse fra én af aktørerne og for at berette det seneste nye.

Chris Anker Sørensen
”Oksen fra Hammel” har været et kæmpe hit som kommentator, og derfor kan både han, TV2 og seerne glæde sig over, at han er ved mikrofonen på første del af årets Tour-etaper. Chris Anker Sørensen stoppede karrieren som cykelrytter efter 2018-sæsonen. Det største, Chris Anker har opnået i sin karriere, var at tage en etapesejr i Giro d’Italia i 2010. Han har 12 Grand Tour-starter på CV’et, og han har stor viden om Tour de France, som han deler rundhåndet ud af, når han kommenterer løbet.

Brian Nygaard
Brian Nygaard er mest kendt som pressechef for indtil flere cykelhold – blandt andet Bjarne Riis’ hold frem til 2009. Brian Nygaard tilrettelagde desuden pressemødet, hvor den tidligere Tour-vinder afslørede sin brug af doping. Brian Nygaard har selv fortalt, at han ser meget op til Jørgen Leth, og at det faktisk er fortællerens skyld, at han har fået interessen for cykelsport. Nygaard kan folde sig ud bag mikrofonen under Tour-etaperne – dog kun i de første timer af transmissionerne, inden den etablerede kommentatorduo tager over.

Kan Jakob Fuglsang vinde Touren?

Det er ikke umuligt. Danskeren er, som nævnt tidligere i optakten, startet 2019 rigtigt pænt, og han har noget at bevise oven på den skuffende Tour-indsats i 2018. Det er Fuglsang, der igen får tilliden hos Astana, men spørgsmålet er naturligvis, om han kan matche de allerstørste på de hårdeste stigninger. Vi hælder til, at danskerens individuelle kvalitet efterhånden er i absolut verdensklasse, men cykelsport er en holdpræstation, og Team Sky ser uhyggelige ud nok engang.

Odds på Tour de France 2019

Top 3: Bookmakerne med bedste odds på Le Tour

Alle bookmakerne har naturligvis odds på verdens største cykelløb, og det betyder, at du har et hav af muligheder for at sætte dine spil. For at gøre det lettere for dig, har vi udvalgt tre bookmakere, som er særligt gode at have ved hånden, når rytterne tager hul på Tour de France i 2019.

1. bet365*
bet365* er den ubestridt bedste bookmaker at oddse på Tour de France hos. bet365* er stort set altid først ude med odds på næste etape, og rent faktisk kopierer mange andre bookmakere disse odds (bare lidt dårligere) fra bet365*. Samtidig oplever vi også, at bet365s* odds ofte er blandt de bedste på head-to-head og vinderen af etapen. Spiludvalget LIVE er desuden det største af alle, vi har set.

Spil på Tour de France HER >>*

2. Unibet*
Lige efter bet365* følger Unibet*, der også har stor fokus på Tour de France og cykling generelt. Spiludvalget er enormt, og ofte har Unibet* nogle spilmuligheder, som ingen andre bookmakere har. De satser også massivt på live odds, så du på hele etapen kan spille med, når TV-transmissionen er startet.

Spil på Tour de France HER >>*

3. Nordicbet*
Nordicbet* er også en rigtigt god bookmaker at søge mod, hvis du vil spille på Touren. Et solidt udvalg af spil kombineret med specials på danskerne, live betting og meget mere har gjort Nordicbet* til en af de tre bedste bookmakere, når det kommer til odds på cykling.

Spil på Tour de France HER >>*

Betting: Tips til Touren

Dette afsnit opdateres med spilforslag, når vi kommer nærmere løbsstart d. 6. juli.

Vincenzo Nibali vinder i Chris Froomes fravær
Vincenzo Nibali har været rigtig stærk i forårsklassikerne og kommer til Tour de France med stor selvtillid, og vi vurderer, at den 33-årige italiener er tæt nok på at være en komplet rytter til at kunne være ét af de bedste bud på en vinder af 2018-udgaven af Tour de France, hvis man ser bort fra Chris Froome.

Opdatering: Chris Froome har fået grønt lys, men man kan i skrivende stund (d. 2. juli kl. 14:05) spille Vincenzo Nibalo som vinder i et fiktivt felt uden Froome.

Spil på Vincenzo Nibali som vinder af Touren - SPIL HER >>*

Peter Sagan er feltets hurtigste mand
Peter Sagan har gang på gang vist, at han kan finde ud af at køre Tour de France. Slovakken har vundet pointtrøjen fem år i træk, men han blev smidt ud af Tour de France sidste år efter at have forårsaget et styrt. Motivationen må være stor for at sætte sig på sprintertronen igen. Sagan er hurtig, snu, og så slår han til, når de andre sover i timen.

Spil på Peter Sagen som vinder af pointtrøjen - SPIL HER >>*

Nairo Quintana vinder bjergtrøjen
Nairo Quintana er en vaskeægte klatrer, og han er eminent til at accelerere på selv de stejleste stigninger. Den 28-årige colombianer vil komme til at hente mange bjergpoint i dette års Tour de France, da han er nødt til at presse sine klassementskonkurrenter i bjergene for at have en chance for Tour-sejr i år. Vi tror derfor, at Quintana er stærkest i bjergene, men om det er nok til en samlet sejr, er mere tvivlsomt.

Spil på Nairo Quintana som vinder af bjergtrøjen - SPIL HER >>*

Tidligere vindere af Tour de France

Her har du en oversigt over de sidste ti års vindere af Tour de France – samt hvem der vandt henholdsvis den grønne pointtrøje, den prikkede bjergtrøje og den hvide ungdomstrøje.

Samlet vinder
2018: Geraint Thomas
2017: Chris Froome
2016: Chris Froome
2015: Chris Froome
2014: Vincenzo Nibali
2013: Chris Froome
2012: Bradley Wiggins
2011: Cadel Evans
2010: Andy Schleck
2009: Alberto Contador
2008: Carlos Sastre

Vinderen af den grønne pointtrøje
2018: Peter Sagan
2017: Michael Matthews
2016: Peter Sagan
2015: Peter Sagan
2014: Peter Sagan
2013: Peter Sagan
2012: Peter Sagan
2011: Mark Cavendish
2010: Alessandro Petacchi
2009: Thor Hushovd
2008: Óscar Freire

Vinderen af den prikkede bjergtrøje
2018: Julian Alaphilippe
2017: Warren Barguil
2016: Rafał Majka
2015: Chris Froome
2014: Rafał Majka
2013: Nairo Quintana
2012: Thomas Voeckler
2011: Samuel Sánchez
2010: Anthony Charteau
2009: Slettet
2008: Carlos Sastre

Vinderen af den hvide ungdomstrøje
2018: Pierre Latour
2017: Simon Yates
2016: Adam Yates
2015: Nairo Quintana
2014: Thibaut Pinot
2013: Nairo Quintana
2012: Tejay van Garderen
2011: Pierre Rolland
2010: Andy Schleck
2009: Andy Schleck
2008: Andy Schleck

Odds på Tour de France 2019

Bookmakere med odds på Touren

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars

Flere odds på Touren

Herunder kan du se odds på nogle af outsiderne til at vinde Tour de France.

Outsidere til Tour-sejren
Daniel Martin: 101,00 – SPIL HER >>*

Wouter Poels: 151,00 – SPIL HER >>*

Fabio Aru: 201,00 – SPIL HER >>*

Alejandro Valverde: 201,00 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 201,00 – SPIL HER >>*

George Bennett: 201,00 – SPIL HER >>*

Emanuel Buchmann: 251,00 – SPIL HER >>*

Daniel Martinez: 251,00 – SPIL HER >>*

Wilco Kelderman: 251,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 301,00 – SPIL HER >>*

Marc Soler: 301,00 – SPIL HER >>*

Johan Esteban Chaves: 301,00 – SPIL HER >>*

David Gaudu: 401,00 – SPIL HER >>*

Bob Jungels: 401,00 – SPIL HER >>*

Pierre Latour: 401,00 – SPIL HER >>*

Romain Kreuziger: 401,00 – SPIL HER >>*

Ilnur Zakarin: 401,00 – SPIL HER >>*

Warren Barguil: 401,00 – SPIL HER >>*

Bauke Mollema: 401,00 – SPIL HER >>*

Louis Mientjes: 401,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 1. maj 2019 kl. 15:36.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER og se endnu flere odds.*