Reklame*

Tour de France odds

Tour de France 20172018-udgaven af Tour de France skydes i gang 7. juli og køres frem til 29. juli, hvor rytterne traditionen tro ruller ind på Champs-Élysées i Paris. Tre spændende uger venter os, og alle de største stjerner er selvfølgelig med. Vi har samlet de bedste Tour de France odds her på siden, hvor du finder odds på vinderen, bjergtrøjen, pointtrøjen og meget mere. Få også adgang til live stream af Touren. Kan Froome forsvare sin gule trøje, eller ender salbutamol-sagen med at spænde ben for briten? Porte, Quintana, Landa og Dumoulin byder sig samtidig kraftig til som den rytter, der ender med at trække den gule trøje over hovedet på podiet på Paris. Men hvem vil triumfere i år? Glæd dig til tre uger med Rolf, Ritter, Leth, Chris Anker og Touren!

Odds på Tour de France 2018

Odds på Tour de France 2018

Vi har samlet de bedste odds på vinderen af den gule trøje og opdaterer listen med odds på den grønne, prikkede og hvide trøje. Du kan også spille på alle etaper via genvejene til højre (længere nede, hvis du læser med fra mobil).

Hvem vinder Touren?
Chris Froome: 2,37 - SPIL HER >>*
Richie Porte: 5,75 - SPIL HER >>*
Nairo Quintana: 9,00 - SPIL HER >>*
Vincenzo Nibali: 11,00 - SPIL HER >>*
Mikel Landa: 12,00 - SPIL HER >>*
Tom Dumoulin: 15,00 - SPIL HER >>*
Romain Bardet: 17,00 - SPIL HER >>*
Geraint Thomas: 19,00 - SPIL HER >>*
Adam Yates: 21,00 - SPIL HER >>*
Primoz Roglic: 23,00 - SPIL HER >>*
Jakob Fuglsang: 23,00 - SPIL HER >>*
Rigoberto Urán: 29,00 - SPIL HER >>*
Alejandro Valverde: 34,00 - SPIL HER >>*
Egan Bernal: 34,00 - SPIL HER >>*
Daniel Martin: 51,00 - SPIL HER >>*

Oddsene er senest opdateret 5. juli 2018 kl. 09:17. Odds kan ændre sig.

Spil på Tourens 21 etaper

Hvis du vil spille på dagens etape, kan du klikke på linket og blive ført direkte til bookmakeren med de bedste odds. Du kan spille både før etapestart og under selve etapen.

1. etape - (7. juli): Noirmoutier-en-l'Ile – Fontenay-le-Comte*
2. etape - (8. juli): Mouilleron-Saint-Germain – La-Roche-sur-Yon*
3. etape - (9. juli): Cholet – Cholet*
4. etape - (10. juli): La Baule – Sarzeau*
5. etape - (11. juli): Lorient – Quimper*
6. etape - (12. juli): Brest – Mûr-de-Bretagne*
7. etape - (13. juli): Fougéres – Chartres*
8. etape - (14. juli): Dreux – Amiens*
9. etape - (15. juli): Arras – Roubaix*

Hviledag

10. etape - (17. juli): Annecy – Le Grand-Bornand*
11. etape - (18. juli): Albertville – La Rosière*
12. etape - (19. juli): Bourg-Saint-Maurice – Alpe d’Huez*
13. etape - (20. juli): Bourg d’Oisans – Valence*
14. etape - (21. juli): Saint-Paul-Trois-Chateaux – Mende*
15. etape - (22. juli): Millau – Carcassonne*

Hviledag

16. etape - (24. juli): Carcassonne – Bagnères-de-Luchon*
17. etape - (25. juli): Bagnères-de-Luchon – Col de Portet*
18. etape - (26. juli): Trie-sur-Baïse – Pau*
19. etape - (27. juli): Lourdes – Larunse*
20. etape - (28. juli): Saint-Pée-sur-Nivelle – Espelette*
21. etape - (29. juli): Houilles – Champs-Élysées*

Hos Bet365* kan du spille på alle etaper LIVE. Altså, når de er startet. Så kan du se rytterne an og reagere på udbrud, punkteringer mv.

Spil på Tour de France hos Bet365 - KLIK HER!*

Tour 2018: Danskere, etaper og favoritter

Feltet bliver fra løbets start en smule mindre end normalt, da der i år kun er otte ryttere til start fra hvert hold. Vi har taget et kig på de tre største favoritter til at vinde Tour de France 2018.

Chris Froome
Chris Froome er for nyligt blevet frikendt fra dopingspøgelset, og dermed er den forsvarende Tour-vinder storfavorit til at gentage, hvad han har gjort fire gange før. Froome slog for alvor sit navn fast på cykelscenen, da han blev nummer to i Tour de France i 2012 efter Bradley Wiggins. Derefter er det kun gået en vej for briten. Den 33-årige brite har tidligere vundet Tour de France fire gange, og han har været virkelig stærk de seneste år. Sidste år vandt Froome med 54 sekunder ned til Rigoberto Uran, hvor briten lavede et ægte hattrick med tre Tour-sejre i træk. Det siger lidt om britens dominans i løbet. Chris Froome har bevist gang på gang, at han kan sætte enhver af de andre ryttere på de stejle franske bjerge. Chris Froome har også tidligere vundet OL-guld i enkeltstart, så det er ikke kun i bjergene, at Froome brillerer. Han har også kørt sig til en sejr i Vuelta a Espana i 2017 og tre andenpladser. Chris Froome kører for det stærke Team Sky, og hans hold kan hjælpe ham, når det spidser til i bjergene. Froome er dog en eminent cykelrytter, så det er ikke sikkert, at Team Sky behøver at hjælpe briten så meget. Hvis Froome får lov at stille til start, skal en del gå galt, hvis ikke han skal tage endnu en Tour de France-titel. Froome er god til at stå imod presset, men stærke ryttere står klar i kulissen til at overtage Tour-tronen, hvis Froome ikke er med eller ikke er som bedst. Chris Froome har tidligere kørt for Team Barloworld og Team Konica Minolta.

Spil på Tour de France HER >>*

Richie Porte
Richie Porte er den største trussel for Chris Froome, eller også er han feltets umiddelbare favorit, hvis den firedobbelte Tour-vinder ikke stiller til start. Den 33-årige australier vandt Romandiet Rundt sidste år, har vundet Paris-Nice to gange, og han blev den bedste unge rytter i Giro d´Italia i 2010. Han er en all-round rytter, og han kører ganske glimrende på såvel flad vej som i bjergene. Porte kan også køre enkeltstart, og det beviste han i 2015, hvor han blev australsk mester. Australieren har tidligere kørt på Team Sky, Team Saxo Bank og Praties. Porte har faktisk været hjælperytter for Froome tidligere, og det bliver derfor interessant at se, om han kan få lov at slå den tidligere kaptajn. Porte kører for BMC Racing, og holdet har blandt andet ryttere som Tejay van Garderen og Samuel Sanchez. Portes problem kan være, at BMC-holdet ikke har den samme kvalitet i bjergene som blandt andet Team Sky. I 2016 endte Porte på en femteplads i Tour de France, mens han forrige år måtte udgå som følge af et styrt. Richie Portes forår er blevet ødelagt af sygdom, men hvis han når tilbage til den form, vi ved, at han kan have, er han bestemt én, som man skal forvente sig meget af i Tour de France.

Spil på Richie Porte som vinder af Tour de France (uden Chris Froome) til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Nairo Quintana
Nairo Quintana er en rigtig bjergrytter, og han er eminent til at være eksplosiv på de stejle bjerge. Han var den bedste unge rytter i Tour de France i 2013 og 2015, og han har gang på gang vist, at han er en af de stærkeste bjergryttere, der findes. En af Quintanas svagheder er enkeltstarten, hvor colombianeren har tabt meget tid tidligere i Tour de France. Det er dog heldigt for den 28-årige columbianer, at der kun er én enkeltstart i 2018-udgaven af Touren, og at den er præget af flere stigninger. Quintana kører på Movistar, og her kan han under Tour de France få hjælp af en garvet herre i form af Alejandro Valverde, der kan vise sig at være en vigtig hjælp i bjergene. Valverde var eneste mand, der sluttede foran Quintana i 2018-udgaven af Catalonien Rundt, som colombianeren dermed tog en andenplads ved.

Sidste år endte Quintana på en skuffende 12. plads i Tour de France. Men året før sluttede han nummer tre, og han er tidligere endt som nummer to i 2013 og 2015. Måske er det Quintanas Tour de France i år, men først skal han forbi blandt andet stærke Froome, hvis han vel at mærke får lov at være med, og det kan dermed blive en meget hård kamp for Quintana, der tidligere har kørt på Café de Colombia-Colombia es Pasión og Boyacá es para Vivirla.

Spil på Nairo Quintana som vinder af Tour de France (uden Chris Froome) til odds 4,50 - SPIL HER >>*

Odds på Tour de France 2018

Danskerne i Touren

Der er flere danskere, der stiller til start i Tour de France 2017. Den største profil er uden sidestykke Jakob Fuglsang.

Jakob Fuglsang
Jakob Fuglsang har den største chance for at få en topplacering i dette års Tour de France. Fuglsang har en hovedrolle på Astana-holdet i 2018, han er stærk i bjergene, og Astana har et godt hold, der kan bakke danskeren op. Holdtidskørslen i første uge af Touren kunne også give Fuglsang vigtige sekunder til klassementet, da Astana-holdet er fint rustet til at lave et godt resultat her. Fuglsang kan også godt køre en god enkeltstart, og det gavner hans samlede chancer i Touren. Fuglsang så stærk ud ved sidste års Tour, men blev oven på et styrt nødt til at udgå.

Spil på Jakob Fuglsang som vinder (uden Chris Froome) til odds 26,00 - SPIL HER >>*

Tourens rute i år: Fem nøgle-etaper

Rytterne starter i år i Noirmoutier, og de slutter som altid i Paris på den sidste og 21. etape. Vi har her samlet de fem største etaper fra dette års Tour de France.

9. etape: Arras – Roubaix (154 kilometer)
På 9. etape skal rytterne igennem en etape, der nemt kan skabe udfordringer for rytterne og lave lidt ballade i løbet. Fra Arras skal rytterne tilbagelægge 154 kilometer til Roubaix, hvor endagsløbet Paris-Roubaix også har sin afslutning. Klassementsrytterne kommer til at frygte denne etape. På ruten er der hele 15 brostenssektioner med en samlet distance på 21,7 kilometer, og det gør denne dag til en mindeværdig etape af årets Tour, hvor der nok ikke kommer til at mangle spænding.

12. etape: Bourg-Saint-Maurice – Alpe d’Huez (175 kilometer)
Det ligner kongeetapen i dette års Tour. Etapen fra Bourg-Saint-Maurice med mål på Alpe d’Huez vil få de fleste fans og ikke mindst bjergrytterne til at slikke sig om munden. Alpe d’Huez er nemlig med ved Tour de France for første gang siden 2015, hvor Thibaut Pinot kørte til sejr foran Nairo Quintana. På de 175 kilometer frem mod den legendariske alpetop skal rytterne også over Col de la Madeleine og Col de la Croix de Fer.

17. etape: Bagnères-de-Luchon – Col de Portet (65 kilometer)
Den korte bjergetape bliver mættet med dramatik. Tre bjerge er med, og den første top rammes efter blot 15 kilometer. Hele ruten fra Bagnères-de-Luchon til Col de Portet går enten opad eller nedad frem mod mål, så der kommer ikke til at være et roligt øjeblik. Den sidste klatretur for rytterne bliver 16 kilometer op ad den debuterende og krævende Col de Portet med onde stigninger på tocifrede procenter.

20. etape: Marseille – Marseille (31 kilometer)
En enkeltstart på næstsidste etape af Tour de France er noget utraditionelt, men det fandt dog også sted sidste år. Rytterne kører 31 kilometer fra Saint-Pée-sur-Neville. Det bliver ikke nogen let prøvelse, for der er fire stigninger, og etapens sidste byder rytterne på 21 procent. Her kan den endelige afgørelse af Touren finde sted, hvis ikke de 200 kilometer fra Lourdes til Laruns dagen forinden har sat klassementet på plads. Det kan være en stor fordel for Chris Froome med denne etape, da han kan nå at hente meget på sine konkurrenter på enkeltstarten. Det handler derfor om for de andre ryttere at presse Froome så meget som muligt på bjergetaperne, så briten ikke kører sejren i hus på enkeltstarten. Det bliver spændende at se, hvordan løbet har udviklet sig, når vi når til 20. etape.

21. etape: Houilles – Champs-Elysees (115 kilometer)
21. og sidste etape i Tour de France er altid speciel. Rytterne slutter af i Paris på den prestigefyldte Champs-Elysees, hvor der altid er god stemning. Det er en etape, som alle sprintere drømmer om at vinde. Dylan Groenewegen vandt etapen sidste år. Siden 2009 har ingen rytter prøvet at vinde denne etape uden også at genvinde den. Fra 2009 og fire år frem vandt Mark Cavendish, I 2013 vandt Marcel Kittel og genvandt den året efter. André Greipel kørte først over stregen i 2015, og det gjorde han igen i 2016. Etapen er meget flad hele vejen igennem, så der kommer sandsynligvis ikke den store spænding i klassementet, men det gør ikke etapen mindre speciel, grundet historien omkring Champs-Elysees.

Ruten i Tour de France

Årets rute, der samlet set strækker sig over 3.329 km. er præget af stor variation. Rytterne møder både flade etaper, varierede bjergetaper, grus og brosten foruden en enkeltstart og en holdtidskørsel. Ruten kommer igennem flere dele af Frankrig, som hidtil ikke har været udforsket af et Tour-felt, men der er selvfølgelig også berømte dele af løbet, som er med igen i form at stigningerne på Col de Tourmalet og Alpe d'Huez.

Den første uge, der normalt udelukkende er udgjort er flade etaper med en sprintafslutning, bliver i år krydret med flere stigninger og en holdtidskørsel i Cholet over 35 km. som 3. etape, der kan have stor indvirkning på klassementet. Området er kendt for kraftig vind, og det kan blive noget af en prøvelse for holdene at holde denne stramme formation. Denne holdtidskørsel kan være en fordel for Chris Froome, hvis han er med i løbet. Selvom han nok havde foretrukket flere kilometer at afvikle enkeltstart på, så må det stærke Team Sky-hold forventes at præstere rigtig godt i holdtidskørslen.

I den sidste uge er der tre vanskelige bjergetaper i Pyrenæerne, og det er også her, at Tourens eneste enkeltstart ligger, hvilket giver et håb for de ryttere i klassementet, der er kendt for at kunne stjæle sekunder på enkeltstart.

Tour-ruten kalder på ryttere, der kan lidt af hvert. Den har en del kuperede etaper, og det taler selvfølgelig til fordel for klatrerne i feltet, der også kun skal forholde sig til én enkeltstart.

Odds på Tour de France 2018

Tour de France i TV

TV 2 dækker som sædvanligt Tour de France massivt med studie hjemme i Danmark og reportere samt kommentatorer i Frankrig. TV2 transmitterer løbet direkte hver dag fra cirka klokken 14.10 med Jørgen Leth, Rolf Sørensen og Dennis Ritter som kommentatorer, men da det franske cykelløbs arrangører har udvidet tv-dækningen, viser TV2 samtlige løb fra første til sidste kilometer, og de sender inden da fra deres studie.

Kommentatorerne til Touren

Dennis Ritter, Jørgen Leth og Rolf Sørensen har i flere år været det faste kommentatorhold på TV2’s dækning af Tour de France. Men fra 2017 har Rasmus Staghøj, Chris Anker Sørensen og Brian Nygaard været en supplerende kommentatortrio, som har dækket løbenes start frem til kl. 14.00.

Bliv klogere på TV2’s kommentatorer i Frankrig her.

Dennis Ritter
Dennis Ritter er hovedkommentatoren på Tour de France. Han er uddannet journalist og har siden 2004 dækket flere sportsgrene, men er uden tvivl mest kendt for sin dækning af cykling og især Tour de France, som han har kommenteret siden 2007. Selvom navnet Ritter henleder tankerne mod forhenværende cykelrytter Ole Ritter, skulle der efter sigende ikke være nogen familiær relation, der kæder dem sammen. På kommentatorholdet med Jørgen Leth og Rolf Sørensen sørger Ritter for at sikre overblikket, og at kommenteringen af den enkelte etape ikke løber af sporet, når Rolf bliver optaget af cykeltekniske udredninger eller de historiske vingesus griber for hårdt fat i Jørgen Leth.

Jørgen Leth
Jørgen Leth er journalist, instruktør, foredragsholder, forfatter, digter og ikke mindst kommentator af cykelsport, som står hans hjerte meget nær. Leth fik sit folkelige gennembrud i 90’erne, da han sammen med Jørn Mader udgjorde det populære kommentatorpar, der gjorde Tour de France til den mest populære sportsbegivenhed at følge på tv. Jørgen Leth er garant for at dele ud af historier om de områder, som Tour-feltet kører igennem, og han kan som ingen anden tilføje poesi til løbene med sit på én gang elegante og særprægede ordvalg.

Rolf Sørensen
Det traditionelle trekløver bag mikrofonerne bliver fuldendt af Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde. I 2013 erkendte han at have benyttet doping, men dette ændrede imidlertid ikke på hans rolle som kommentator for TV2. Selvom Rolfs karriere som professionel cykelrytter er et overstået kapitel, er han dog stadig at finde de franske landeveje under Tour-etaperne. Ved flere lejligheder er Rolf Sørensen nemlig ude på ruten bag på en motorcykel og har herfra mulighed for at få et indblik i løbet og gøre betragtninger, som er svært fra kommentatorboksen. Der bliver på disse etaper jævnligt stillet om til Rolf, der foruden at kunne kommentere begivenhederne har mulighed for at fange en udtalelse fra en af holdbilerne, mens løbet er i gang.

Rasmus Staghøj
Rasmus Staghøj benyttes som kommentator på den første del af etaperne, hvor han har Chris Anker Sørensen og Brian Nygaard ved sin side, og humøret er højt, og drillerierne flyver på tværs af den lille kommentatorboks. Cykelfans er vant til at se Staghøj foran kameraet, da han som cykelreporter ofte står klar ved målstregen, holdbussen eller et cykelholds hotel for at få en udtalelse fra én af aktørerne og for at berette det seneste nye.

Chris Anker Sørensen
”Oksen fra Hammel” har været et kæmpe hit som kommentator, og derfor kan både han, TV2 og seerne glæde sig over, at han er ved mikrofonen på første del af årets Tour-etaper. Chris Anker Sørensen stopper karrieren som cykelrytter efter denne sæson, hvor han cykler for det danske Riwal-hold. Det største, Chris Anker har opnået i sin karriere, var at tage en etapesejr i Giro d’Italia i 2010. Han har 12 Grand Tour-starter på CV’et, og han har stor viden om Tour de France, som han kan dele rundhåndet ud af, når han skifter cykelsædet ud med kommentatorsædet.

Brian Nygaard
Brian Nygaard er mest kendt som pressechef for indtil flere cykelhold – blandt andet Bjarne Riis’ hold frem til 2009. Brian Nygaard tilrettelagde desuden pressemødet, hvor den tidligere Tour-vinder afslørede sin brug af doping. Brian Nygaard har selv fortalt, at han ser meget op til Jørgen Leth, og at det faktisk er hans nuværende kommentatorkollegas skyld, at han har fået interessen for cykelsport. Nygaard kan ligesom sit forbillede folde sig ud bag mikrofonen under Tour-etaperne – dog kun i de første timer af transmissionerne, inden den etablerede kommentatortrio tager over.

Kommer Chris Froome med i Touren?

Spørgsmålet på alles læber er, hvorvidt den forsvarende Tour de France-vinder, Chris Froome, kommer til at deltage i årets Tour. Tilbage i december 2017 blev det kendt, at en dopingprøve, der blev taget på Froome under Vuelta a España, som han desuden vandt, var positiv. Han er endnu ikke blevet dømt, men dopingsagen mod briten er trukket i langdrag, og det er meget sandsynligt, at der ikke falder en afgørelse hurtigt nok til, at Tour-ledelsen tør lade Froome deltage i årets løb. Hvis man lader ham deltage, og han sidenhen skal diskvalificeres, vil det give et ordentligt hak i tuden på løbet. Tiden op til Tour de France vil afgøre, hvad Froomes skæbne bliver, og om han får mulighed for at forsvare sin titel og tage den fjerde Tour-sejr på stribe.

Odds på Tour de France 2018

Top 3: Bookmakerne med bedste odds på Le Tour

Selvom alle bookmakere har odds på Tour de France, er nogle meget bedre at spille hos end andre. Det skyldes tre ting: Der er udvalget af spilmuligheder, oddsene på disse og så deres velkomstbonusser til dig som ny spiller.

1. Bet365*
Bet365* er den ubestridt bedste bookmaker at oddse på Tour de France hos. Bet365* er altid først ude med odds på næste etape, og rent faktisk kopierer mange andre bookmakere disse odds (bare lidt dårligere) fra Bet365*. Samtidig oplever vi også, at Bet365*’s odds ofte er blandt de bedste på head-to-head og vinderen af etapen. Spiludvalget LIVE er desuden det største af alle, vi har set.

2. 888sport* (100 % bonus op til 1.000 kroner)
Lige efter Bet365* følger 888sport*, der også har stor fokus på Tour de France og cykling generelt. Spiludvalget er enormt, og ofte har 888sport* nogle spilmuligheder, som ingen andre bookmakere har. De satser også massivt på live odds, så du på hele etapen kan spille med, når TV-transmissionen er startet. Nye spillere får 100 % bonus op til 1.000 kroner

3. NordicBet* (100 % risikofrit spil op til 500 kroner)
NordicBet* er en rigtig god bookmaker at søge mod, hvis man vil spille på Touren. Et solidt udvalg af spil kombineret med specials på danskerne, live betting og meget mere har gjort NordicBet* til en af de tre bedste bookmakere, når det kommer til at oddse på cykling. Alle nye spillere kan få en 100 % bonus i form af et risikofrit spil på op til 500 kroner, som meget oplagt vil kunne benyttes på Tour-spil.

Betting: Tips til Touren

Vi giver dig her tre tips til dette års Tour de France.

Vincenzo Nibali vinder i Chris Froomes fravær
Vincenzo Nibali har været rigtig stærk i forårsklassikerne og kommer til Tour de France med stor selvtillid, og vi vurderer, at den 33-årige italiener er tæt nok på at være en komplet rytter til at kunne være ét af de bedste bud på en vinder af 2018-udgaven af Tour de France, hvis man ser bort fra Chris Froome.

Opdatering: Chris Froome har fået grønt lys, men man kan i skrivende stund (d. 2. juli kl. 14:05) spille Vincenzo Nibalo som vinder i et fiktivt felt uden Froome.

Spil på Vincenzo Nibali som vinder af Touren - SPIL HER >>*

Peter Sagan er feltets hurtigste mand
Peter Sagan har gang på gang vist, at han kan finde ud af at køre Tour de France. Slovakken har vundet pointtrøjen fem år i træk, men han blev smidt ud af Tour de France sidste år efter at have forårsaget et styrt. Motivationen må være stor for at sætte sig på sprintertronen igen. Sagan er hurtig, snu, og så slår han til, når de andre sover i timen.

Spil på Peter Sagen som vinder af pointtrøjen - SPIL HER >>*

Nairo Quintana vinder bjergtrøjen
Nairo Quintana er en vaskeægte klatrer, og han er eminent til at accelerere på selv de stejleste stigninger. Den 28-årige colombianer vil komme til at hente mange bjergpoint i dette års Tour de France, da han er nødt til at presse sine klassementskonkurrenter i bjergene for at have en chance for Tour-sejr i år. Vi tror derfor, at Quintana er stærkest i bjergene, men om det er nok til en samlet sejr, er mere tvivlsomt.

Spil på Nairo Quintana som vinder af bjergtrøjen - SPIL HER >>*

Tidligere vindere af Tour de France

Her har du en oversigt over de sidste ti års vindere af Tour de France – samt hvem der vandt henholdsvis den grønne pointtrøje, den prikkede bjergtrøje og den hvide ungdomstrøje.

Samlet vinder
2017: Chris Froome
2016: Chris Froome
2015: Chris Froome
2014: Vincenzo Nibali
2013: Chris Froome
2012: Bradley Wiggins
2011: Cadel Evans
2010: Andy Schleck
2009: Alberto Contador
2008: Carlos Sastre

Vinderen af den grønne pointtrøje
2017: Michael Matthews
2016: Peter Sagan
2015: Peter Sagan
2014: Peter Sagan
2013: Peter Sagan
2012: Peter Sagan
2011: Mark Cavendish
2010: Alessandro Petacchi
2009: Thor Hushovd
2008: Óscar Freire

Vinderen af den prikkede bjergtrøje
2017: Warren Barguil
2016: Rafał Majka
2015: Chris Froome
2014: Rafał Majka
2013: Nairo Quintana
2012: Thomas Voeckler
2011: Samuel Sánchez
2010: Anthony Charteau
2009: Slettet
2008: Carlos Sastre

Vinderen af den hvide ungdomstrøje
2017: Simon Yates
2016: Adam Yates
2015: Nairo Quintana
2014: Thibaut Pinot
2013: Nairo Quintana
2012: Tejay van Garderen
2011: Pierre Rolland
2010: Andy Schleck
2009: Andy Schleck
2008: Andy Schleck

Odds på Tour de France 2018

Bookmakere med odds på Touren

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars