Reklamelink*

Tour de France odds

Tour de France odds 20202020-udgaven af Tour de France skydes i gang d. 29. august og køres frem til 20. september, hvor rytterne traditionen tro ruller ind på Champs-Élysées i Paris. Tre spændende uger venter os, og alle de største stjerner er selvfølgelig med. Vi har samlet de bedste Tour de France odds her på siden, hvor du finder odds på vinderen, bjergtrøjen, pointtrøjen og meget mere. Få også adgang til live stream af Touren. Kan Egan Bernal forsvare sin gule trøje, eller sætter danske Jakob Fuglsang sig på tronen? Glæd dig til tre uger med tour-underholdning i topklasse.

Odds på Tour de France 2020

Bemærk: Oprindeligt skulle Tour de France være afviklet fra d. 27. juni til d. 19. juli, men pga. coronavirus er løbsstarten blevet rykket til d. 29. august.

Tour de France 2020 odds

Herunder finder du odds på vinderen af den gule trøje (klassementet) i Touren.

Hvem vinder den gule trøje?
Egan Bernal: 4,00 - SPIL HER >>*

Chris Froome: 6,00 - SPIL HER >>*

Primoz Roglic: 7,00 - SPIL HER >>*

Geraint Thomas: 8,00 - SPIL HER >>*

Nairo Quintana: 9,00 - SPIL HER >>*

Thibaut Pinot: 9,00 - SPIL HER >>*

Tom Dumoulin: 13,00 - SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 17,00 - SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 19,00 - SPIL HER >>*

Simon Yates: 21,00 - SPIL HER >>*

Adam Yates: 26,00 - SPIL HER >>*

Emanuel Buchmann: 26,00 - SPIL HER >>*

Richard Carapaz: 26,00 - SPIL HER >>*

Miguel Angel Lopez: 26,00 - SPIL HER >>*

Steven Kruijswijk: 34,00 - SPIL HER >>*

Mikel Landa: 34,00 - SPIL HER >>*

Vincenzo Nibali: 41,00 - SPIL HER >>*

Remco Evenepool: 41,00 - SPIL HER >>*

Jakob Fuglsang: 51,00 - SPIL HER >>*

Richie Porte: 51,00 - SPIL HER >>*

Bauke Mollema: 67,00 - SPIL HER >>*

Enric Mas: 67,00 - SPIL HER >>*

Romain Bardet: 81,00 - SPIL HER >>*

Oddsene er senest opdateret d. 17. april 2020 kl. 11:00.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se odds på etapevindere.

Spil på Tourens 21 etaper

Hvis du vil spille på dagens etape, kan du klikke på linket og blive ført direkte til bookmakeren med de bedste odds. Du kan spille både før etapestart og under selve etapen.

1. etape - (29. august): Nice Moyen Pays - Nice* (156 km.)

2. etape - (30. august): Nice Haut Pays - Nice* (187 km. TTT)

3. etape - (31. august): Nice - Sisteron* (198 km.)

4. etape - (1. september): Sisteron – Orcières-Merlette* (157 km.)

5. etape - (2. september): Gap - Privas* (183 km.)

6. etape - (3. september): Le Teil – Mont Aigoual* (191 km.)

7. etape - (4. september): Millau - Lavaur* (168 km.)

8. etape - (5. september): Cazères-sur-garonne – Laudenvielle* (140 km.)

9. etape - (6. september): Pau - Laruns* (154 km.)

Hviledag (7. september)

10. etape - (8. september): Île d’Oléron Le Château-d’Oléron – Île de Ré Saint-Martin-de-Ré* (170 km.)

11. etape - (9. september): Châtelaillon-Plage - Poitiers* (167 km.)

12. etape - (10. september): Chauvigny – Sarran Corrèze* (218 km.)

13. etape - (11. september): Châtel-Guyon – Puy Mary Cantal* (191 km.)

14. etape - (12. september): Clermont-Ferrand - Lyon* (197 km.)

15. etape - (13. september): Lyon – Grand Colombier* (175 km.)

Hviledag (14. september)

16. etape - (15. september): La Tour-du-Pin – Villard-de-Lans* (164 km.)

17. etape - (16. september): Grenoble – Méribel Col de la Loze* (168 km.)

18. etape - (17. september): Méribel – La Roche-Sur-Foron* (168 km.)

19. etape - (18. september): Bourg-en-Bresse - Champagnole* (160 km.)

20. etape - (19. september): Lure – La Planche des Belles Filles* (36 km. - ITT)

21. etape - (20. september): Mantes-la-Jolie - Paris Champs-Élysées* (122 km.)

Hos bet365* kan du spille på alle etaper LIVE. Altså, når de er startet. Så kan du se rytterne an og reagere på udbrud, punkteringer mv.

Tour 2020: Danskere, etaper og favoritter

Vi har taget et kig på de tre største favoritter til at vinde Tour de France i 2020. Afsnittene herunder opdateres, når vi kommer nærmere Tour-start.

Geraint Thomas
Det var oprindeligt Team Ineos-holdkammeraten Chris Froome, som bookmakerne havde udpeget til løbets største favorit, men da den firedobbelte Tour-vinder for nyligt styrtede grumt i opvarmningsløbet Criterium du Dauphiné, bliver han ikke klar i tide. Dermed tilfalder halvdelen af holdets kaptajnrolle Geraint Thomas, som da helt naturligt bliver en af de store favoritter til at vinde Tour de France 2019.

Det var Geraint Thomas, der løb med den gule førertrøje i Tour de France sidste år. Waliseren kørte et suverænt løb, og han er naturligvis opsat på at forsvare sin titel i år. Tidligt i 2019 florerede der rygter om, at Geraint Thomas skulle køre Giroen (og dermed nedprioritere Tour de France en anelse), men disse manede den forsvarende Tour-mester til jorden med bemærkninger om, at det store franske etapeløb naturligvis havde førsteprioritet.

Sidste år spillede Team Sky (nu Team Ineos) på to heste, og den mulighed har de sådan set stadig, selvom Chris Froome er ude. Brølestærke Egan Bernal er nemlig klar på en opgradering, og det bliver spændende at se, om han får lov til at køre sin egen chance (opdatering d. 1. juli 2019: Team Ineos har meldt ud, at de kører med en dobbelt kaptajn-rolle, hvor Thomas og Bernal deler lederskabet).

Geraint Thomas har ikke leveret noget nævneværdigt så langt i 2019, men det væsentligste for ham har også været at ramme nogle gode træningspas. Det var dog langt fra ideelt, at Geraint Thomas styrtede og udgik af Schweiz Rundt d. 18. juni.

Spil på Tour de France HER >>*

Egan Bernal
Fordi Chris Froome måtte udgå med en skade, er Egan Bernal, der fungerede som luksus-hjælperytter i 2018-udgaven af Tour de France, braget frem på favoritlisten. I skrivende stund (d. 1. juli 2019) vurderer bookmakerne faktisk Egan Bernal som det mest oplagte vinderbud.

Den blot 22-årige colombianer kan klatre som få, og Team Ineos har den fordel, at de kan satse lidt med ham (fordi konkurrenterne bliver nødt til at have et øje på Geraint Thomas). Hvilket hold har kvaliteterne til at forsvare sig mod to så store trusler på samme tid? Egan Bernal blev nr. 15 i Touren sidste år, og her kørte han altså ikke sin egen chance.

Egan Bernal har tidligt i 2019 vist klassen ved at vinde etapeløbet Paris-Nice foran landsmanden Nairo Quintana. Han formåede også at snuppe en 3. plads i Volta a Catalunya. I slutningen af juni måned triumferede han såmænd også ved Schweiz Rundt.

Spil på Tour de France HER >>*

Jakob Fuglsang
Jakob Fuglsang havde et skuffende Tour de France sidste år. Det hele handlede om danskeren på Astana-holdet, men benene var der bare ikke, og derfor endte det med en utilfredsstillende 12. plads. ”Fuglen” havde gang på gang svært ved at sidde med, når det blev rigtigt hårdt. Er han et bedre sted i 2019? Det er der meget, som tyder på.

Således har Jakob Fuglsang netop triumferet ved opvarmningsløbet Criterium du Daupiné (bemærk dog, at hverken Geraint Thomas eller Egan Bernal stillede til start), og inden da har han sådan set også vist gode ben i Vuelta a Andalucia og i flere af klassikerne.

Jakob Fuglsang er kaptajnen hos Astana, og det er ham, det hele handler om, når den står på Tour de France 2019. Har danskeren, hvad der skal til for at stryge helt til tops? Kun én gang er han gået i Top10 i verdens største cykelløb (nr. 7 i 2013), men danskeren virker stærkere end nogensinde før.

Spil på Tour de France HER >>*

Odds på Tour de France 2020

Danskere i Tour de France

I alt ni danskere stiller til start ved Tour de France 2019. Det drejer sig om den allerede omtalte profil Jakob Fuglsang samt Astana-holdkammeraten Magnus Cort – og så om Søren Kragh Andersen, der cykler for Team Sunweb, Kasper Asgreen og Michael Mørkov, der repræsenterer Quick Step, Michael Valgren og Lars Bak (begge Dimension Data), Christopher Juul-Jensen (Mitchelton-Scott) og Mads Würtz Schmidt (Katusha).

Magnus Cort
Den 26-årige bornholmer Magnus Cort trak overskrifter, da han i 2018-udgaven af Tour de France formåede at snuppe sejren på den 15. etape. At Cort kunne levere så sent i løbet, vidner om udholdenhed; noget han også demonstrerede i Vuelta a España i 2016.

Magnus Cort er en dygtig afslutter, men han har heller ikke noget imod at forsøge sig udefra. Det gør ham til en giftig kandidat på de flade etaper i anden halvdel af løbet. Tidligt i 2019 har Magnus Cort allerede vist klassen ved at vinde den 4. etape i Paris-Nice.

Spil på Magnus Cort HER >>*

Tourens rute i 2020: Fem nøgle-etaper

Tour de France 2020 starter i oplandet til Nice og slutter (som altid) i Paris på den 21. og sidste etape. Hele cykelløbet er rykket to måneder i forhold til vanlig dato, og det er sket som en konsekvens af coronavirussens indtog. I det følgende kigger vi nærmere på løbets fem største etaper.

6. etape: Mulhouse – La Planche des Belles Filles (157 kilometer)
Det er ikke fordi, at de fem første etaper er kedelige. Således har vi formentlig allerede haft flere medrivende massespurter, ligesom vi også allerede har haft en holdtidskørsel (2. etape). Men: Det er på 6. etape, at klatrerne for første gang kommer i rampelyset. Allerede efter små 17 kilometer kommer den første stigning, og herefter følger yderligere tre, inden mareridtet de sidste 10 kilometer. Målet ligger på toppen af det sidste bjerg, og undervejs skal rytterne kæmpe med udfordrende 20 i stigningsprocent.

13. etape: Pau – Pau (27 kilometer)
Løbets eneste enkeltstart afvikles d. 19. juli på 13. etape. En efter en skal rytterne ud i en kamp mod uret, og det er traditionelt en disciplin, der kan rykke markant ved klassementet. Man kan nå meget på 27 kilometer, så det er muligt for specialisterne at give sig selv et godt udgangspunkt forud for den sidste uge i Touren. Der skal forceres nogle bakker undervejs.

14. etape: Tarbes – Tourmalet (117 kilometer)
Dig, der kender Tour de France, ved godt, hvorfor den 14. etape bliver interessant… TOURMALET. En af de mest ikoniske stigninger i Tour de France er placeret helt til sidst på den 14. etape, og der skal her tilbagelægges 19 kilometer med en gennemsnitlig stigningsprocent på 7,4. De klatrere, der har tabt tid på enkeltstarten, får svært ved at modstå fristelsen på Tourmalet. Hvis ikke de da allerede er stukket afsted på Col du Soulor efter 48 kilometers penge.

15. etape: Limoux – Foix (185 kilometer)
Uden hviledag fra en opslidende etape henover Tourmalet, skal rytterne ud på 185 kilometers inferno fra Limoux til Foix. Hvem har noget tilbage i stængerne? Rytterne har tre bjerge at forcere, inklusive Mur de Peguere - der når en stigning på 18 procent, når den er stejlest - inden den afsluttende klatretur, der naturligvis har mål på toppen. En rigtigt ravage-etape, hvor man må antage, at der sker skridninger i klassementet.

19. etape: Saint-Jean-de-Maurienne – Tignes (123 kilometer)
Mens den 18. etape er spektakulær med legendariske bjerge som Col d'Izoard og Col du Galibier, er det den 19. etape, der for alvor kan udvikle sig til at blive en nøgleetape i Touren. Nok engang har vi en situation, hvor flere af rytterne kommer med trætte ben, og nok engang har vi en etape, der er alt andet end ligetil. Godt nok handler det ”kun” om 123 kilometer, men Col de I’iseran skal altså forceres i 2.770 meters højde (den højeste passage i alperne), inden der så også er muligheder for, at man kan lave ballade på de sidste 8-9 kilometer op mod Tignes.

Ruten i Tour de France

Rytterne skal i alt tilbagelægge 3.470 kilometer på de 21 etaper fra Nice til Paris. Der er 9 flade etaper, 3 bakkede etaper og 8 bjergetaper. Herudover er der en enkeltstart. Programmet giver plads til i alt to hviledage, der ligger på henholdsvis d. 7. og d. 14. september.

Til 2020-udgaven af Tour de France har man valgt at skrotte holdtidskørslen. Dermed har man kunnet klemme en enkelt bjergetape mere ind, og ved præsentationen af ruten konstaterede Chris Froome, at der var udsigt til den hårdeste Tour nogensinde. Hele cykelløbet afvikles i Frankrig, og der bliver således ikke krydset nogen landegrænser undervejs i denne ombæring.

Glæd dig særligt til løbets 17. etape, der ender på en nybygget vej hele 2.304 meter over havets overflade, på toppen af Col de la Loze. Dermed har du altså et plaster på såret, når man har valgt at forbigå ikoniske afslutninger på L’Alpe d’Huez og Mount Ventoux.

En række nye byer og nøglepunkter ser dagens lys i 2020-udgaven af Tour de France. Faktisk drejer det sig om i alt 13 stk. af de samlede 35.

Bonussekunder på udvalgte stigninger
Igen i år kan rytterne hente bonussekunder på udvalgte stigninger i løbet (8 sekunder til første mand, der passerer, 5 sekunder til anden mand og 2 sekunder til tredje mand).

2. etape: Col des Quatre Chemins

6. etape: Col de la Lusette

8. etape: Col de Peyresourde

9. etape: Col de Marie Blanque

12. etape: Suc au May

13. etape: Col de Neronne

16. etape: Montée de Saint-Nizier-du-Moucherotte

18. etape: Montée du plateau des Glières

Overblik over etapeprofilerne

Her kan du se, hvordan Tourens etapestruktur er i 2020.

1. etape: Flad (156 km.)

2. etape: Bjerge (187 km.)

3. etape: Flad (198 km.)

4. etape: Bakker (157 km.)

5. etape: Flad (183 km.)

6. etape: Bakker (191 km.)

7. etape: Flad (168 km.)

8. etape: Bjerge (140 km.)

9. etape: Bjerge (154 km.)

Hviledag

10. etape: Flad (170 km.)

11. etape: Flad (167 km.)

12. etape: Bakker (218 km.)

13. etape: Bjerge (191 km.)

14. etape: Flad (197 km.)

15. etape: Bjerge (175 km.)

Hviledag

16. etape: Bjerge (164 km.)

17. etape: Bjerge (168 km.)

18. etape: Bjerge (168 km.)

19. etape: Flad (160 km.)

20. etape: ITT – individuel tidskørsel (36 km.)

21. etape: Flad (122 km.)

Odds på Tour de France 2020

Sendeplan: Tour de France på TV2

Det er som altid TV2, der har rettighederne til at sende Tour de France. Det bliver muligt at følge cykelløbet på hovedkanalen TV2, og så også på TV2 Play og tv2.dk.

TV2 har en stolt tradition for at dække Tour de France, og foruden selve løbet kan du roligt regne med interessante op- og nedtakter, der indeholder både analyse og humoristiske indslag.

Tour de France live

Følger du Tour de France live, mens det ruller over skærmen, har du en særligt god mulighed for at tjene en skilling. Cykelløb, og Tour de France i særdeleshed (pga. den omfattende dækning), egner sig nemlig særligt godt til live betting. Motorcykelbillederne tillader dig at komme helt tæt på rytterne, og dermed har du fine forudsætninger for at vurdere, hvem er rytterne i udbruddet, der har mest tilbage i tanken. Der sker meget for bookmakerne, mens en etape står på – det giver sig selv, når der skal holdes styr på +170 ryttere – så hvis du har et mere snævert fokus, hvor du holder øje med et begrænset antal ryttere, har du gode forudsætninger for at fange nogle spændende Tour de France liveodds. Særligt hos bet365*, der traditionelt er flittigst med live-udbuddet på verdens største cykelløb.

Vender Jørgen Leth tilbage til Tour de France i 2020?

Reaktionen grænsede til folkesorg, da TV2 meddelte, at Jørgen Leth ikke ville blive en del af holdet i 2019. TV-stationen ønskede at lade Jørgen Leth operere fra Odense, men da den 82-årige ikoniske fortæller ikke var tilfreds med at blive rykket ud af Frankrig, kunne parterne ikke nå til enighed om et samarbejde. I skrivende stund er det endnu uvist, om Jørgen Leth vender tilbage og bliver en del af dækningen i 2020.

Kommentatorerne til Touren

TV2s kommentatorhold i Frankrig består af Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Rasmus Staghøj, Chris Anker Sørensen og Brian Nygaard. Hjemme i Danmark sidder Thomas Kristensen og Henrik Jul.

Vi gør dig klogere på det franske kommentatorhold herunder.

Dennis Ritter
Dennis Ritter er hovedkommentatoren på Tour de France. Han er uddannet journalist og har siden 2004 dækket flere sportsgrene, men er uden tvivl mest kendt for sin dækning af cykling og især Tour de France, som han har kommenteret siden 2007. Selvom navnet Ritter henleder tankerne mod forhenværende cykelrytter Ole Ritter, skulle der efter sigende ikke være nogen familiær relation, der kæder dem sammen. På kommentatorholdet har Ritter traditionelt sørget for dels at sikre overblikket, dels at sikre, at kommenteringen af den enkelte etape ikke løber af sporet, når Rolf bliver optaget af cykeltekniske udredninger.

Rolf Sørensen
Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde, er også på plads i Frankrig. I 2013 erkendte han at have benyttet doping, men dette ændrede imidlertid ikke på hans rolle som kommentator for TV2. Selvom Rolfs karriere som professionel cykelrytter er et overstået kapitel, er han dog stadig at finde på de franske landeveje under Tour-etaperne. Ved flere lejligheder er Rolf Sørensen nemlig ude på ruten bag på en motorcykel, og han har herfra mulighed for at få et indblik i løbet og gøre betragtninger, som det er svært at matche fra kommentatorboksen. Der bliver på disse etaper jævnligt stillet om til Rolf, der, foruden at kunne kommentere begivenhederne, har mulighed for at fange en udtalelse fra en af holdbilerne, mens løbet er i gang.

Rasmus Staghøj
Rasmus Staghøj benyttes som kommentator på den første del af etaperne, hvor han har Chris Anker Sørensen og Brian Nygaard ved sin side. Humøret er højt, og drillerierne flyver på tværs af den lille kommentatorboks. Cykelfans er vant til at se Staghøj foran kameraet, da han som cykelreporter ofte står klar ved målstregen, holdbussen eller et cykelholds hotel for at få en udtalelse fra én af aktørerne og for at berette det seneste nye.

Chris Anker Sørensen
”Oksen fra Hammel” har været et kæmpe hit som kommentator, og derfor kan både han, TV2 og seerne glæde sig over, at han er ved mikrofonen på første del af årets Tour-etaper. Chris Anker Sørensen stoppede karrieren som cykelrytter efter 2018-sæsonen. Det største, Chris Anker har opnået i sin karriere, var at tage en etapesejr i Giro d’Italia i 2010. Han har 12 Grand Tour-starter på CV’et, og han har stor viden om Tour de France, som han deler rundhåndet ud af, når han kommenterer løbet.

Brian Nygaard
Brian Nygaard er mest kendt som pressechef for indtil flere cykelhold – blandt andet Bjarne Riis’ hold frem til 2009. Brian Nygaard tilrettelagde desuden pressemødet, hvor den tidligere Tour-vinder afslørede sin brug af doping. Brian Nygaard har selv fortalt, at han ser meget op til Jørgen Leth, og at det faktisk er fortællerens skyld, at han har fået interessen for cykelsport. Nygaard kan folde sig ud bag mikrofonen under Tour-etaperne – dog kun i de første timer af transmissionerne, inden den etablerede kommentatorduo tager over.

Kan Jakob Fuglsang vinde Touren?

Det er ikke umuligt. Danskeren har, som nævnt tidligere i optakten, leveret en del flotte resultater i 2019 (senest med triumfen ved Dauphiné), og han har noget at bevise oven på den skuffende Tour-indsats i 2018. Det er Fuglsang, der igen får tilliden hos Astana, men spørgsmålet er naturligvis, om han kan matche de allerstørste på de hårdeste stigninger. Vi hælder til, at danskerens individuelle kvalitet efterhånden er i absolut verdensklasse, men cykelsport er en holdpræstation, og Team Ineos ser uhyggelige ud – selv uden Chris Froome.

Odds på Tour de France 2020

Top 3: Bookmakerne med bedste odds på Le Tour

Alle bookmakerne har naturligvis odds på verdens største cykelløb, og det betyder, at du har et hav af muligheder for at sætte dine spil. For at gøre det lettere for dig, har vi udvalgt tre bookmakere, som er særligt gode at have ved hånden, når rytterne tager hul på Tour de France i 2020.

1. bet365*
bet365* er den ubestridt bedste bookmaker at oddse på Tour de France hos. bet365* er stort set altid først ude med odds på næste etape, og rent faktisk kopierer mange andre bookmakere disse odds (bare lidt dårligere) fra bet365*. Samtidig oplever vi også, at bet365s* odds ofte er blandt de bedste på head-to-head og vinderen af etapen. Spiludvalget LIVE er desuden det største af alle, vi har set.

Spil på Tour de France HER >>*

2. Unibet*
Lige efter bet365* følger Unibet*, der også har stor fokus på Tour de France og cykling generelt. Spiludvalget er enormt, og ofte har Unibet* nogle spilmuligheder, som ingen andre bookmakere har. De satser også massivt på live odds, så du på hele etapen kan spille med, når TV-transmissionen er startet.

Spil på Tour de France HER >>*

3. Nordicbet*
Nordicbet* er også en rigtigt god bookmaker at søge mod, hvis du vil spille på Touren. Et solidt udvalg af spil kombineret med specials på danskerne, live betting og meget mere har gjort Nordicbet* til en af de tre bedste bookmakere, når det kommer til odds på cykling.

Spil på Tour de France HER >>*

Betting: Tips til Touren

I dette afsnit finder du vores forudsigelser til Tour de France 2019. Afsnittet er opdateret d. 1. juli 2019 kl. 14:06.

Egan Bernal vinder den gule trøje
Det er blevet meldt ud, at Geraint Thomas og Egan Bernal deler kaptajnrollen på Team Ineos, og dermed ligner det et grønt lys til, at den klatrestærke colombianer kan få lov til at køre sin egen chance. Han gav prøver på både talent og udholdenhed i 2018-udgaven af Tour de France, og mens det stadig er småt med erfaringen, så er klatreegenskaberne så anseelige, at det er svært at komme uden om Egan Bernal til den samlede løbssejr i 2019 (nu hvor Chris Froome ikke er med). Ruten passer godt til Bernal, og den værste konkurrent, Geraint Thomas, styrtede og udgik for nyligt ved Schweiz Rundt.

Spil på Egan Bernal som vinder af Touren til odds 3,00 - SPIL HER >>*

Peter Sagan vinder pointtrøjen
Det er svært at komme uden om Peter Sagan, når man skal pege på en vinder af den grønne pointtrøje. Den hurtige, robuste og placeringsstærke slovak har vundet pointtrøjen ved Tour de France i seks af de syv seneste udgaver (den eneste misser kom, da han blev diskvalificeret i 2017). Peter Sagan kan simpelthen tage point på flere etaper end de øvrige bejlere til pointtrøjen, da han er mere alsidig og holdbar i kuperet terræn.

Spil på Peter Sagen som vinder af pointtrøjen til odds 1,45 - SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe vinder bjergtrøjen
Julian Alaphilippe snuppede bjergtrøjen i 2018, og han kan gøre det igen i 2019. Han kommer næppe til at blande sig i det samlede klassement, men han har talentet og timingen til at lave store ting på nogle af de etaper, hvor der er rigtigt mange klatrerpoint på spil. Han er ganske eksplosiv, og han kan således køre fra sine eventuelle udbryder-kollegaer, når det gælder på de stejle stigninger.

Spil på Julian Alaphilippe som vinder af bjergtrøjen til odds 2,75 - SPIL HER >>*

Tidligere vindere af Tour de France

Her har du en oversigt over de sidste ti års vindere af Tour de France – samt hvem der vandt henholdsvis den grønne pointtrøje, den prikkede bjergtrøje og den hvide ungdomstrøje.

Samlet vinder
2019: Egan Bernal
2018: Geraint Thomas
2017: Chris Froome
2016: Chris Froome
2015: Chris Froome
2014: Vincenzo Nibali
2013: Chris Froome
2012: Bradley Wiggins
2011: Cadel Evans
2010: Andy Schleck
2009: Alberto Contador
2008: Carlos Sastre

Vinderen af den grønne pointtrøje
2019: Peter Sagan
2018: Peter Sagan
2017: Michael Matthews
2016: Peter Sagan
2015: Peter Sagan
2014: Peter Sagan
2013: Peter Sagan
2012: Peter Sagan
2011: Mark Cavendish
2010: Alessandro Petacchi
2009: Thor Hushovd
2008: Óscar Freire

Vinderen af den prikkede bjergtrøje
2019: Romain Bardet
2018: Julian Alaphilippe
2017: Warren Barguil
2016: Rafał Majka
2015: Chris Froome
2014: Rafał Majka
2013: Nairo Quintana
2012: Thomas Voeckler
2011: Samuel Sánchez
2010: Anthony Charteau
2009: Slettet
2008: Carlos Sastre

Vinderen af den hvide ungdomstrøje
2019: Egan Bernal
2018: Pierre Latour
2017: Simon Yates
2016: Adam Yates
2015: Nairo Quintana
2014: Thibaut Pinot
2013: Nairo Quintana
2012: Tejay van Garderen
2011: Pierre Rolland
2010: Andy Schleck
2009: Andy Schleck
2008: Andy Schleck

Tour de France kommer til Danmark i 2021

Det skal selvfølgelig først og fremmest handle om Tour de France 2020, men vi kan altså ikke lade være med at kigge en anelse frem mod udgaven i 2021 også. Her går starten nemlig i Danmark, nærmere bestemt København – fredag d. 2. juli. Først skal der køres enkeltstart i det københavnske, og på de efterfølgende to etaper ruller feltet så indover både Sjælland, Fyn og Jylland.

Lørdag d. 3. juli 2021 skal rytterne tilbagelægge cirka 190 kilometer over Storebæltsbroen fra Roskilde til Nyborg, inden Tourens tredje etape afvikles søndag d. 4. juli med start i Vejle og målby i Sønderborg (cirka 170 kilometer).

Odds på Tour de France 2020

Bookmakere med odds på Touren

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting

Flere odds på Touren

Se odds på outsidere til den samlede Tour-sejr.

Outsidere til klassementet
Sergio Higuita: 81,00 - SPIL HER >>*

Alejandro Valverde: 101,00 - SPIL HER >>*

Daniel Martinez: 126,00 - SPIL HER >>*

Rigoberto Uran: 126,00 - SPIL HER >>*

Fabio Aru: 151,00 - SPIL HER >>*

Ivan Ramiro Sosa: 151,00 - SPIL HER >>*

Rafal Majka: 151,00 - SPIL HER >>*

David Gaudu: 151,00 - SPIL HER >>*

Daniel Martin: 151,00 - SPIL HER >>*

George Bennett: 151,00 - SPIL HER >>*

Wilco Kelderman: 201,00 - SPIL HER >>*

Wouter Poels: 201,00 - SPIL HER >>*

Ilnur Zakarin: 201,00 - SPIL HER >>*

Tiesj Benoot: 201,00 - SPIL HER >>*

Oddsene er senest opdateret d. 17. april 2020 kl. 11:00.
Odds kan ændre sig.

Herunder opdateres med odds på vinderen af den grønne, den prikkede og den hvide trøje, så snart disse frigives.

Hvem vinder pointtrøjen?
TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

Hvem vinder bjergtrøjen?
TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

Hvem vinder ungdomstrøjen?
TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

TBA: TBA - SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere Tour de France 2020 odds.