Reklame

Tour de France odds

Tour de France 20172017-udgaven af Tour de France skydes i gang 1. juli og køres frem til 23. juli, hvor rytterne ruller ind på Champs-Élysées i Paris. Tre spændende uger venter os, og alle de største stjerner er selvfølgelig med. Vi har samlet de bedste Tour de France odds her på siden, hvor du finder odds på vinderen, bjergtrøjen, pointtrøjen og meget mere. Få også gratis adgang til live stream af Touren. Froome og Quintana er de helt store favoritter til årets Tour, men hvem ender med at kunne trække den gule trøje over hovedet på podiet på Paris? Glæd dig til tre uger med Rolf, Ritter, Leth og Touren!

Odds på Tour de France 2017

Af Peter Larsen
Google+: 
22-11-2012 15:09

Odds på Tour de France 2017

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på den gule, grønne, prikkede og hvide trøje. Du kan også spille på alle etaper via genvejene til højre (længere nede, hvis du læser med fra mobil).

Hvem vinder Touren?
Chris Froome: 1,67 - SPIL HER >>
Fabio Aru: 5,50 - SPIL HER >>
Richie Porte: 6,50 - SPIL HER >>
Nairo Quintana: 26,00 - SPIL HER >>
Jakob Fuglsang: 67,00 - SPIL HER >>

Hvem vinder pointtrøjen?
Arnaud Demare: 1,83 - SPIL HER >>
Marcel Kittel: 2,40 - SPIL HER >>
Michael Matthews: 9,00 - SPIL HER >>
Andre Greipel: 26,00 - SPIL HER >>
Alexander Kristoff: 67,00 - SPIL HER >>

Hvem vinder bjergtrøjen?
Thibaut Pinot: 4,50 - SPIL HER >>
Rafal Majka: 8,00 - SPIL HER >>
Pierre Rolland: 11,00 - SPIL HER >>
Thomas de Gendt: 34,00 - SPIL HER >>
Fabio Aru: 13,00 - SPIL HER >>

Hvem vinder ungdomstrøjen?
Louis Meintjes: 1,95 - SPIL HER >>
Simon Yates: 2,20 - SPIL HER >>
Emanuel Buchmann: 15,00 - SPIL HER >>
Pierre-Roger Latour: 15,00 - SPIL HER >>
Guillaume Martin: 34,00 - SPIL HER >>

Spil på Tourens 21 etaper

Hvis du vil spille på dagens etape, kan du klikke på linket og blive ført direkte til bookmakeren med de bedste odds. Du kan spille både før etapestart og under selve etapen.

1. etape - (1. juli): Düsseldorf - Düsseldorf
2. etape - (2. juli): Düsseldorf - Liège
3. etape - (3. juli): Verviers - Longwy
4. etape - (4. juli): Mondorf-Les-Bains - Vittel
5. etape - (5. juli): Vittel - La planche des belles filles
6. etape - (6. juli): Vesoul - Troyes
7. etape - (7. juli): Troyes - Nuits-Saint-Georges
8. etape - (8. juli): Dole - Station des rousses
9. etape - (9. juli): Nantua - Chambéry

Hviledag

10. etape - (11. juli): Périgueux - Bergerac
11. etape - (12. juli): Eymet - Pau
12. etape - (13. juli): Pau - Payragudes
13. etape - (14. juli): Saint-Girons - Foix
14. etape - (15. juli): Blagnac - Rodez
15. etape - (16. juli): Laissac-Sévérac l´Eglise - Le Puy-en-Velay

Hviledag

16. etape - (18. juli): Le Puy-en-Velay - Romans-sur-Isère
17. etape - (19. juli): La Mure - Serre-Chevalier
18. etape - (20. juli): Briancon - Izoard
19. etape - (21. juli): Embrun - Salon-de-Provence
20. etape - (22. juli): Marseille - Marseille
21. etape - (23. juli): Montgeron - Paris Champs-Élysées

Hos Bet365 kan du spille på alle etaper LIVE. Altså, når de er startet. Så kan du se rytterne an og reagere på udbrud, punkteringer mv.

Som ny spiller får du en velkomstbonus op til 1.000 kroner. Den kan du bruge til at oddse på cykling.

Spil på Tour de France hos Bet365 - KLIK HER!

Tour 2017: Danskere, etaper og favoritter

Vi har taget et kig på de tre største favoritter til at vinde Tour de France 2017.

Chris Froome
Chris Froome er den helt store favorit til at vinde Tour de France i år. Froome slog for alvor sit navn fast på cykelscenen, da han blev nummer to i Tour de France i 2012 efter Bradley Wiggins. Derefter er det kun gået en vej for briten. Den 32-årige brite har tidligere vundet Tour de France tre gange, og han har været virkelig stærk de seneste par år. Sidste år vandt Froome med hele 4 minutter og 5 sekunder ned til Romain Bardet på andenpladsen. Det siger lidt om britens dominans i løbet. Chris Froome er ikke blevet svagere siden sidste år, og han kan sætte enhver af de andre ryttere på de stejle franske bjerge. Chris Froome har også tidligere vundet OL-guld i enkeltstart, så det er ikke kun i bjergene, at Froome brillerer. Han har også kørt sig til en andenplads i Vuelta a Espana to gange. Chris Froome kører for det stærke Team Sky, og hans hold kan hjælpe ham, når det spidser til i bjergene. Froome er dog en eminent cykelrytter, så det er ikke sikkert, at Team Sky behøver at hjælpe briten så meget. Meget skal gå galt, hvis Chris Froome ikke skal vinde endnu en Tour de France-titel. Froome er god til at stå imod presset, men stærke ryttere som Porte og Quintana vil forsøge at presse briten til det yderste i løbet. Chris Froome har tidligere kørt for Team Barloworld og Team Konica Minolta.

Spil på Chris Froome som vinder af Tour de France til odds 1,67 – SPIL HER >>

Richie Porte
Richie Porte er den største trussel for Chris Froome. Den 32-årige australier vandt Romandiet Rundt i år, og her slog han blandt andet Chris Froome. Derudover har Porte vundet Paris-Nice to gange og Team Down Under en enkelt gang. Han blev den bedste unge rytter i Giro d´Italia i 2010. Han er en all-round rytter, og han kører ganske glimrende på flad vej og i bjergene. Porte kan også køre enkeltstart, og det beviste han i 2015, hvor han blev australsk mester. Australieren har tidligere kørt på Team Sky, Team Saxo Bank og Praties. Porte har faktisk været hjælperytter for Froome tidligere, og det bliver derfor interessant at se, om hjælperytteren kan slå den tidligere kaptajn. Porte kører nu for BMC Racing, og holdet har blandt andet rytteren som Tejay van Garderen og Samuel Sanchez. Portes store problem kan være hans hold, da holdet ikke har den samme kvalitet i bjergene som Team Sky. Porte bliver derfor nødt til at arbejde stenhårdt for at kunne følge med Froome og Team Sky. Porte er dog rigtig godt kørende i øjeblikket, og han kan derfor godt drille Froome på en god dag. Porte endte på en femteplads i sidste års Tour de France.

Spil på Richie Porte som vinder af Tour de France til odds 6,50 – SPIL HER >>

Nairo Quintana
Nairo Quintana er en rigtig bjergrytter, og han er eminent til at være eksplosiv på de stejle bjerge. Han var den bedste unge rytter i Tour de France i 2013 og 2015, og han har gang på gang vist, at han er en af de stærkeste bjergryttere. En af Quintanas svagheder er enkeltstarten, hvor colombianeren har tabt meget tid tidligere i Tour de France. Quintana kører på Movistar Team, og her kan han under Tour de France få hjælp af en garvet herre. Alejandro Valverde er i fremragende form, og ham og Quintana kan vise sig at blive meget farlige i bjergene. Quintana skal hente en masse tid i bjergene på Froome, så han har noget at give af til enkeltstarterne. Quintana blev nummer to i Giro d´Italia i år, og han vandt Vuelta a Espana sidste år, så han er i topform i øjeblikket. Sidste år endte colombianeren på en tredjeplads, og han er tidligere endt som nummer to i 2013 og 2015. Måske er det Quintanas Tour de France i år, men først skal han forbi stærke Froome, og det bliver en meget hård kamp. Quintana har tidligere kørt på Café de Colombia-Colombia es Pasión og Boyacá es para Vivirla.

Spil på Nairo Quintana som vinder af Tour de France til odds 26 - SPIL HER >>

Danskerne i Touren

Der er en række danskere, der stiller til start i Tour de France 2017. Vi giver dig her en gennemgang af de danske ryttere, samt hvilken af rytterne der har de største chancer i Touren.

Der er tre danskere, som stiller til start i Touren. De er som følger: Jakob Fuglsang (Astana), Michael Valgren (Astana), og Lars Bak (Lotto).

Jakob Fuglsang
Jakob Fuglsang har den største chance for at få en topplacering i dette års Tour de France. Fuglsang er stærk i bjergene, og Astana har et godt hold, der kan bakke danskeren op i bjergene. Fuglsang kan også køre en god enkeltstart, og det gavner hans samlede chancer i touren. Danskeren fik sølv ved OL i Rio, og han har tidligere vundet Post Danmark Rundt og en etape i Vuelta a Espana. Måske er det Fuglsangs år i år?

Spil på Jakob Fuglsang som vinder til odds 67 - SPIL HER >>

Michael Valgren
Michael Valgren er den anden dansker på Astana-holdet. Valgren fik sig en flot andenplads i Amstel Gold Race i 2016, og det er hans største resultat til dato. Danskeren har også tidligere vundet Post Danmark Rundt, og han blev danmarksmester i 2014. Han er en klassikerrytter, og Valgren kan komme til at hjælpe på de lidt fladere etaper, og måske selv gå i udbrud en af dagene.

Lars Bak
Lars Bak er en rutineret ræv i cykelverdenen, og han er en all-round rytter. Bak er aldrig bange for at gå i udbrud, og det kommer danskeren nok til i dette års Tour også. Han kører for Lotto, og Bak kommer til at få en del chancer i Touren på egen hånd. Danskeren har tidligere vundet en etape i Giro d´Italia og Vuelta a Espana. Derudover blev han dansk mester på landevej i 2005 og på enkeltstart i 2007.

Tourens rute i år: Fem nøgle-etaper

Tour de France består af 21 etaper, som er præget af fladeetaper, bjergetaper og enkeltstarter. Rytterne starter i år i Düsseldorf, og de slutter som altid i Paris. Vi har her samlet de fem største etaper fra dette års Tour de France.

5. etape: Vittel – La Planche des Belles Filles (160,5 kilometer)
På 5. etape skal rytterne over det stejle bjerg La Planche des Belles Filles, som har 8,5 procent i stigning. Bjerget er 5,9 kilometer langt, og her bliver rytterne for alvor sat på prøve. Bjerget er ikke blandt de hårdeste i dette års Tour de France, men bjerget kan stadig volde en del ryttere problemer, da bjerget kort før målstregen rammer 20 procent. Mange ryttere har stor respekt for dette bjerg, og det kan komme til at påvirke etapen. Etapen bliver tit afgjort mellem klassementsrytterne, men rytterne er samtidigt gode til at holde hinanden i snor. Rytterne har været oppe af La Planche des Belles Filles i 2012 og 2014. I 2012 vandt Chris Froome, og her slog han for alvor sit navn fast i cykelverdenen. I 2014 var det Vincenzo Nibalis tur til at komme først over målstregen. Det bliver interessant at se, om denne etape bliver lige så intens som i 2012 og 2014. Noget kunne godt tyde på det, og både Froome og Quintana er klar til at slå til, hvis chancen byder sig.

9. etape: Nantua – Chambéry (181,5 kilometer)
På 9. etape skal rytterne over mange voldsomme bjerge, og her kan rytterne ikke hvile på laurbærrene. Rytterne skal over Col de la Biche, Grand Colombier og Mont du Chat, og de stiger næsten 10 procent hver. Det er tre forholdsvist nye stigninger, som ikke har været brugt ret meget i løbet, men de er meget interessante. På denne etape kan bjergrytterne rigtig slå til, og der er ingen tvivl om, at en rytter som Nairo Quintana vil prøve at angribe på en af disse stigninger for at lægge ekstra pres på sine konkurrenter. Her får sprinterne meget svært ved at følge med, og nogle rytterne kan godt risikere at ryge ud af løbet på grund af tidsgrænsen. Det bliver en meget interessant etape med en masse aktion. Danske Jakob Fuglsang kan også gøre sig gældende på denne etape, hvis han har gode ben.

18. etape: Briancon – Izoard (179,5 kilometer)
På 18. etape skal rytterne over det hårdeste bjerg i Tour de France 2017. Det er 35. gang, at rytterne stifter bekendtskab med bjerget Col d´Izoard, men det er første gang, at en etape slutter på toppen af bjerget. Bjerget er 14,1 kilometer langt, og stiger i gennemsnit 7,3 procent. Her kommer rytternes op i cirka 2,5 kilometers højde. Stigningen er modbydelig hård, og bjerget bliver bare hårdere og hårdere for rytterne, jo længere de kommer op. Når rytterne kommer over 2 kilometers højde, kan det godt komme til at påvirke nogle af rytterne. Alejandro Valverde har tidligere vist svaghedstegn, når han er kommet op i tyndere luftlag. Den tidligere storrytter Andy Schelck vandt en meget flot etape i Touren i 2011, hvor han angreb på bjerget på egen hånd og vandt. Bjerget kommer til at trække tænder ud, og klassementsrytterne kommer helt sikkert til at slå til på bjerget for at tage ekstra tid, inden enkeltstarten på 20. etape.

20. etape: Marseille – Marseille (22,5 kilometer)
En enkeltstart på næstsidste etape af Tour de France er noget utraditionelt, da en bjergetape plejer at være kutyme på næstsidste etape. Denne etape bliver meget interessant, da den nemt kan komme at afgøre hele Tour de France. Det er en stor fordel for Chris Froome, som kan nå at hente meget på sine konkurrenter på enkeltstarten. Det handler derfor om for de andre ryttere at presse Froome så meget som muligt på bjergetaperne, så briten ikke kører sejren i hus på enkeltstarten. Det bliver spændende at se, hvordan løbet har udviklet sig, når vi når til 20. etape.

21. etape: Montgeron – Paris Champs-Elysees (103 kilometer)
21. og sidste etape i Tour de France er altid speciel. Rytterne slutter af i Paris på den prestigefyldte gade Champs Elysees, hvor der altid er god stemning. Danske Magnus Cort har mulighed for at vinde på denne etape, da han er en stærk sprinter, og derudover kan det være, at mange af sprinterne undervurderer danskeren. Det kan komme danskeren til gode på etapen, og han har før gjort det i Vuelta a Espana. Etapen er meget flad hele vejen igennem, så der kommer sandsynligvis ikke den store spænding i klassementet, men det gør ikke etapen mindre speciel, grundet historien omkring Champs Elysses.

Tour de France i TV

TV 2 dækker som sædvanligt Tour de France massivt med studie hjemme i Danmark og reportere samt kommentatorer i Frankrig. TV2 transmitterer løbet direkte fra cirka klokken 14.10 hver dag, og de sender inden da fra deres studie. Nogle gange sender TV2 fra klokken 11, når der er bjergetaper. Igen i år får vi glæden af at have Jørgen Leth, Rolf Sørensen og Dennis Ritter til at kommentere løbet, mens Thomas Kristensen og Henrik Jul er fast inventar i Tour-studiet.

Top 3: Bookmakerne med bedste odds på Le Tour

Selvom alle bookmakere har odds på Tour de France, er nogle meget bedre at spille hos end andre. Det skyldes tre ting: Der udvalg af spilmuligheder, oddsene på disse og så deres velkomstbonusser til dig som ny spiller.

1. Bet365
Bet365 er den ubestridt bedste bookmaker at oddse hos på Tour de France. Bet365 er altid først ude med odds på næste etaper, og rent faktisk kopierer mange andre bookmakere disse odds (bare lidt dårligere) fra Bet365. Samtidig er Bet365s odds ofte blandt de bedste på head-to-head og vinder af etapen. Spiludvalget LIVE er desuden det største af alle. Nye spillere får 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

2. 888sport (100 % bonus op til 1.200 kroner)
Lige efter Bet365 følger 888sport, der også har stor fokus på Tour de France og cykling generelt. Spiludvalget er enormt, og ofte har 888sport nogle spilmuligheder, som ingen andre bookmakere har. De satser også massivt på live odds, så du på hele etapen kan spille med, når TV-transmissionen er startet. Nye spillere får 100 % bonus op til 1.200 kroner

3. Danske Spil (100 % bonus op til 500 kroner
Ja, engang var Danske Spil bestemt ikke blandt de bedste Tour-bookmakere, men det er de nu. Øget fokus på Touren, masser af specials på danskerne, bedre live betting og meget mere har gjort Danske Spil til en af de tre bedste bookmakere, når det kommer til at oddse på cykling. Alle nye spillere kan få en 100 % bonus på 500 kroner.

Betting: Fire tips til Touren

Vi giver dig her fire tips til dette års Tour de France.

Chris Froome vinder Tour de France igen
Chris Froome har været ganske suveræn i Tour de France de seneste to år. Vi vurderer den 32-årige australier til at være den helt store favorit til at vinde Touren igen i år. Han er god i bjergene og på enkeltstarterne, og så tror vi, at ryttere som Porte og Quintana bliver sat på plads på 20. etape, som er en enkeltstart. Det er næstsidste etape, og det kommer til at afgøre dette års Tour.

Spil på Chris Froome som vinder af Touren - SPIL HER >>

Peter Sagan er feltets hurtigste mand
Peter Sagan har gang på gang vist, at han kan finde ud af at køre Tour de France. Slovakken har vundet pointtrøjen de seneste fem år, og han ser ud til at løbe med trøjen igen i år. Sagan er hurtig, snu og så slår han til, når de andre sover i timen. Vi vurderer, at ingen af de andre ryttere kan hamle op med Sagan i en spurt.

Spil på Peter Sagen som vinder af pointtrøjen - SPIL HER >>

Nairo Quintana vinder bjergtrøjen
Nairo Quintana er en vaskeægte klatre, og han er eminent til at accelerere på selv de stejleste stigninger. Den 27-årige colombianer vil komme til at hente mange bjergpoint i dette års Tour de France, da han er nødt til at presse Froome i bjergene for at have en chance for Tour-sejr i år. Vi tror derfor, at Quintana er stærkest i bjergene, men om det er nok til sejr, det er mere tvivlsomt.

Spil på Nairo Quintana som vinder af bjergtrøjen - SPIL HER >>

Louis Meintjes er den bedste af de unge
Louis Meintjes er en rigtig god bjergrytter, der er kendetegnet ved at kæmpe til det sidste. Den 25-årige sydafrikaner har tidligere gjort det blændende i Tour de France. I 2016 blev han samlet nummer otte i løbet, og i år sluttede han på en imponerende ottendeplads i Critérium du Dauphiné. Meintjes er et godt bud på en vinder af ungdomstrøjen i Tour de France 2017, da han kan sidde med de helt store ryttere på de stejle bjerge. Det tror vi ikke, at nogle af de andre ungdomsryttere kan præstere.

Spil på Louis Meintjes som vinder af ungdomstrøjen - SPIL HER >>

Odds på Tour de France 2017

01-07-2016 11:02

Bookmakere med odds på Touren

Reklame.

betfair2
leovegas
nordicbet
bwin
888sport
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull