18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Zalgiris Wilna-Ferencvaros-27. July 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
Zalgiris Wilna vs Ferencvaros
Ferencvaros vinder
27. juli 2021 19:00
Cashpoint
Tippet til 1.82
Udgivet 27. juli 2021 09:09
De ungarske mestre Ferencvaros vandt det første opgør mod Zalgiris, som vandt mesterskabet i Litauen. Kampen blev 2-0, og Ferencvaros dominerede stort, og holdte Zalgiris fra de store chancer.

Zalgiris vandt det litauiske mesterskabet med blot to point ned til nummer to og tre point ned til nummer tre. Det er et mandskab, hvor størstedelen af spillerne er fra Litauen. I første kvalrunde slog de nordirske Linfield med samlet 5-2. I sidste års kvalifikation til Europa League tabte Zalgiris til norske Bodø/Glimt, mens de året forinden tabte 4-2 samlet til Ferencvaros’ landsmænd Honvéd. Det er et hold, der ikke har opnået noget besynderligt i europæisk regi i de seneste mange år. Tættest på var man i 2013, hvor RB Salzburg blev stopklodsen i play-off til Europa League.

Ferencvaros har modsat deres banemænd leveret godt i Europa. Bl.a. sidste år, hvor ungarerne nåede til gruppespillet i Champions League. I første kvalrunde i år satte Ferenvaros tingene på plads mod Prishtina fra Kosovo. Efter 3-0 hjemme, vandt de også 3-1 på udebane, og der var altså ikke tvivl om udfaldet.

Ferencvaros bør været et bedre hold end Zalgiris, hvilket også var tydeligt i den første kamp mellem de to. Og Ferencvaros viste i seneste kvalrunde, at de ikke har tænkt sig at forsvare føringen hjem, men snarere går efter en sikker sejr.

Zalgiris Wilna – Ferencvaros Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Zalgiris Wilna
Ferencvaros
Odds are subject to change. Last updated 27. juli 2021 18:56.

Zalgiris Wilna – Ferencvaros Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar