Yves Lampaert vs Matteo Sobrero – 18. september 2022 05:40

Profit
51,4
TBP
105,7%
Hitrate
36,1%
335 Tips
Cycling icon
| VM 2022
Yves Lampaert vs Matteo Sobrero
Matteo Sobrero
Tippet til 2.05
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 17. sep. 17:41

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Matteo Sobrero har én af feltets bedste TT-coaches i form af Marco Pinotti. Jeg er overbevist om, at store dele af sæsonen er timet til VM.
  2. Sobrero vandt den lange enkeltstart under Giro d’Italia. Ruten bør passe ham ganske glimrende.
  3. Yves Lampaert er skarpere på de kortere enkeltstarter. Han har tidligere haft udfordringer på længere ruter som denne.

VM i Australien starter søndag nat og morgen (dansk tid) med enkeltstart. Herrerne kører lige til morgenkaffen, og jeg starter forsigtigt ud med et lille spil på en duel mellem italienske Matteo Sobrero og belgiske Yves Lampaert.

I topform er italienske Matteo Sobrero min klare favorit. Han har taget store skridt frem i karrieren i denne sæson og særligt arbejdet med Marco Pinotti virker meget frugtbart. Til gengæld har det dog set lidt halvsløjt ud i de seneste løb, og han virker ikke til at være på samme niveau, som da han vandt enkeltstarten i Giro d’Italia tidligere på året.

Men det ville være oplagt, hvis det skyldes et formpeak, der går 100 % mod at toppe her under VM. Det er i øvrigt på en rute, der er god for ham.

Yves Lampaert har også udviklet sig fornuftigt i enkeltstartsdisciplinen i de senere år. Som udgangspunkt er de lange ruter ikke altid optimalt for ham, og heller ikke han har imponeret meget i optakten til VM. Han vandt dog den korte enkeltstart i Tour de France og er tidligere blevet national mester på en lang rute, så det er slet ikke udelukket, at også han kan komme til VM i optimal form.

Jeg har Matteo Sobrero som smal favorit og går dermed mod hele markedet.

2,05 – Unibet, Mr Green, LeoVegas, 888sport, Bet25

2,00 – Nordicbet, Bet365, Bwin

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Yves Lampaert – Matteo Sobrero Odds


Yves Lampaert – Matteo Sobrero Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
Units 4/10
Tippet til 1.72
Units 3/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Skriv et svar