18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Young Boys – Manchester United-14. September 2021 21:00

Units 4/10 Tabt
Young Boys vs Manchester United
Manchester United -1,25 (AH)
14. september 2021 18:45
bet365
Tippet til 1.93
Udgivet 12. september 2021 23:24
Vi skal sandsynligvis vænne os til at se Manchester United helt fremme i de store turneringer igen. Med CR7 har man fået den afgørende profil, der kan give de afgørende scoringer og løfte det generelle niveau på et United-hold, der har forbedret sig de seneste sæsoner, og som står med en enormt stærk start-11. Varane er ligeledes en stærk signing, og han bør med Maguire kunne skabe et solidt stopperpar, mens man med Sancho, Greenwood, Lingard osv. har masser af unge, selvtillidsfulde og pågående offensiv-spillere, der kan kreere chancer.

United så også stærke ud mod Newcastle, og jeg forventer, det bliver et offensivt anlagt mandskab, der kommer til at score mange mål. Nu spiller man igen på den helt store scene, og United skal godt fra start med en påkrævet sejr mod Young Boys, som er stærke i den hjemlige liga, og som nyder godt af kunstgræsset i Bern. Til gengæld mangler de den afgørende kvalitet, når de møder de allerbedste, hvilket man bl.a. så i foråret, da man tabte 2-0 og 3-0 til Ajax og blev kørt ud af brættet i begge kampe.

Young Boys har en ret offensiv stil, men de giver mange chancer væk, og der er da også gået mange mål ind på schweizerne i kvalifikationsturneringen. Til gengæld scorer Young Boys også mange mål, og de har fart og kreativitet, der bringer dem langt på det hurtige kunstunderlag, og som jeg heller ikke vil afvise, kan drille United – og særligt spillere som Maguire.

Med CR7, så har man en angriber, der er garant for mål, og med de nye signinger har United også sikret sig kvalitet i bredden. United-offensiven står fint til kuntgræsset, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis United dækker 2,5-linjen selv.

Jeg forventer faktisk ikke, at Young Boys kommer til at stå lavt fra start, for de skal gå efter overraskelsen her, og selvom de er stærke på omstillinger, så er deres styrke i offensiven, og det kræver, at man som hold ikke bevæger sig for langt væk fra Uniteds mål. Derfor tror jeg også godt, at Young Boys kan ende med at blive lidt åbne i holdet, hvilket vil give en målrig kamp.

United er fortsat uden Rashford, mens Young Boys er uden Nsamé og Lustenberger, hvor førstnævnte er en svækkelse, men faktisk har været godt erstattet hidtil.

Følg mig på Twitter som @HiguainBetting

Young Boys – Manchester United Odds


Young Boys – Manchester United Head 2 Head


Skriv et svar