18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 960,3
TBP 107,3%
Hitrate 47,5%

Young Boys FD – Herlev-18. September 2021 14:00

Units 5/10 Vundet
Young Boys FD vs Herlev
Young Boys FD vinder
18. september 2021 14:00
bwin
Tippet til 2.25
Udgivet 17. september 2021 22:05
Jeg synes, oddset er alt for højt på hjemmeholdet, der som tidligere nævnt har præsteret til væsentligt mere, end den 11. plads, man pt. befinder sig på. Udover Roskilde FC, som er totalt overlegne i 3. division, så har Young Boys produceret højest på expected goals. Man har dog været uskarpe i felterne, og det har kostet for meget på pointkontoen. Her har man alletiders chance for at tage et spring i tabellen med en sejr, da holdene ligger ekstremt tæt.

Herlev er bundprop, og de ligner klar det svageste hold i rækken. Oprykkerne er vant til at spille på kunstgræs hjemme, men banen på Jysk Park spiller ekstra hurtigt og udover den lange rejse, er det en stor fordel for Young Boys.

Herlev tabte senest til den anden oprykker fra den jyske gruppe, og man blev i de første 15 minutter trykket godt og grundigt tilbage med seks afslutninger mod mål og en indkassering, hvor det også burde være blevet 2-0. Young Boys var klart stærkere end Lyseng i deres seneste indbyrdes opgør, og mens de øvrige oprykkere ikke har forstærket sig synderligt, så har Young Boys oprustet ret betragteligt.

Herlev tabte forinden denne kamp også til den sidste oprykker, Karlslunde. Dette i et opgør, hvor man ikke have en eneste afslutning på mål og skabte sølle 0,08 i xG. Herlev er svage i defensiven, hvor en mindre bevægelig keeper ikke hjælper holdet specielt godt, og jeg tror, de kommer i problemer mod Young Boys, som har meget bevægelighed på det øverste led, og som kan true med noget fart.

Young Boys var en smule heldige med at hente point mod Frem på hjemmebane. Det var et stærkt resultat mod en god modstander. Til gengæld var man uheldig med at gå fra Jysk Park uden sejr mod Dalum og Vanløse, hvor man begge gange dominerede på spil og chancer. Jeg tror, det bliver med Young Boys klart i teten, og jeg forestiller mig ikke, at udeholdet har den defensive kvalitet til at holde Young Boys fra et stort antal af chancer. Young Boys har de seneste mange kampe kunnet stille i stærkeste opstilling, og det er naturligvis også en stor styrke.

OBS: Da markedet ikke er stort, har jeg sat units til 5U, som er værdien på odds 2,05, der kan fås hos Bet365. Odds 2,25 hos Bwin kan bære 6-7 Units.

Young Boys FD – Herlev Odds


Young Boys FD – Herlev Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar