18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Young Boys FD-Dalum IF-18. August 2021 19:00

Units 5/10 Vundet
Young Boys FD vs Dalum IF
Young Boys FD +0.50 (AH)
18. august 2021 19:00
ComeOn
Tippet til 1.80
Udgivet 18. august 2021 10:20
Young Boys har fået en resultatmæssig skidt start, men de har været fuldt på højde med deres modstandere, og de var uheldige med ikke at få point i den seneste hjemmekamp mod Vanløse. Det er et svært step at tage til divisionerne, men Young Boys har forstærket sig ret markant til denne sæson og har et setup, der skal gøre dem bedre som sæsonen skrider frem.

Alene træningsmængden bør give dem et fysiologisk forspring, og der skal også være fordel i, at mange kan pause fra jobbet på en hverdagskamp, da flere spillere tilhører Young Business, hvorimod Dalum-spillerne har jobs på en hverdag og samtidig en halvlang bustur. Det er sjældent gode forudsætninger for at præstere.

Derudover spiller Young Boys deres kampe på Jysk Park, og selvom det er et væsentligt lavere niveau end Silkeborg IF i Superligaen, så kan de unge drenge drage stor fordel af det hurtige kunstgræs, som de er vant til at træne og spille kampe på.

Young Boys tabte 3-1 i Slagelse og senest 1-0 hjemme til Vanløse. Begge kampe vandt man dog på possession, antal afslutninger og xG, og det var med 2,60 i xG nærmest vanvittigt, at man ikke kom på tavlen. Vanløsekeeperen havde en vild redning på stregen bag støttebenet, og der var flere store tilbud. Alligevel scorede Vanløse på en afslutning fra distancen, og så endte det 1-0.

Ud fra de stats, så viser det dog, at Young Boys er kommet for at yde modstand og måske mere til, og jeg er ikke imponeret af Dalum på trods af deres sejr over VSK. VSK er nemlig i krise og har mistet adskillige spillere indenfor det seneste år – bl.a. et par stykker til netop Young Boys. Dalum vandt 2-0, men skabte et meget begrænset antal chancer, og jeg tror, de får det svært på kunsttæppet i Silkeborg. Man har mistet Jonathan Kjær til Fredericia, men har til gengæld hentet et par spændende spillere, hvor puertoricanske Lester Hayes med to mål i to kampe ser spændende ud. Han er en fysisk stærk angriber, der har spillet i Spanien tidligere, og han bliver helt klart udfordringen for Young Boys.

Mod den anden oprykker, Lyseng, i sæsonens 1. kamp blev man i perioder spillet under græsset. Man havde hele 25 afslutninger imod sig og kun 11 afslutninger selv. xG endte med Lyseng-favør på 4,72(!) mod 1,4 og alligevel vandt Dalum 4-3, da de scorede til 3-3 og 4-3 i 89’ og 91’ minut.

Markedet er gået mod Young Boys, og det har fået prisen op i et leje, hvor jeg ganske enkelt ikke kan undgå at finde værdi med tanke på holdenes præstationer de seneste runder, betydningen af en hverdagskamp, og det faktum, at det spilles på kunstgræs. Jeg kan rigtigt godt lide linjen, hvor man får gevinst ved uafgjort, men de mere modige spillere kan også snuppe 1-tallet, som er oppe i nærheden af odds 3.

Young Boys FD – Dalum IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 14:29.

Young Boys FD – Dalum IF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar