X Factor 2023 – 17. feb. 20:00

 icon
| X Factor 2023
X Factor 2023
Thomas Blachman vinder
Tippet til 3.50
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 15. feb. 15:10

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Thomas Blachman har vundet X-Factor fire ud af de seneste fem gange

✅ Blachman har en stærk gruppe i Sigalaz og en stærk, ung solist i Clara

✅ Kwamie Liv var ikke overbevisende sidste år, og Simon Kvamm er “ny” i gamet

X Faktor er endelig nået til årets liveshows. Thomas Blachman, Simon Kvamm og Kwamie Liv har udvalgt de ni deltagere, der skal dyste om sejren.

Læs optakten til X Factor 2023

Umiddelbart er det et meget jævnt felt i år. For mig at se er der ikke en Mads Moldt-type, der stikker ud og stikker af, men det hele handler derimod om hvem, der præsterer i de første par liveshows. Det kommer til at sætte retningen.

Hos Team Blachman har han et par stærke kandidater. Jeg er meget lun på drengegruppen Sigalaz, der består af brødrene Sigala. Modsat sidste års brødrepar virker Sigala til at have en noget stærkere vokal, samtidigt med at de har bibeholdt den store charme. De kan nå rigtig langt, og alt efter hvordan deres vokal har udviklet sig, kan jeg godt se et scenarie, hvor de går hele vejen. Samtidigt har Blachman også Clara, som ifølge bookmakerne er hans bedste bud. Clara synger rigtig stærkt, men jeg er stadig ikke helt solgt på hende – jeg kan dog godt se appellen i hendes vokal. Den sidste deltager er Rosita, der er en meget klassisk Blachman-type, men jeg har svært ved at se hende nå langt i konkurrencen.

Simon Kvamm har et stærkt hold med bookmakerfavoritterne Kristoffer og Theodeor, mens gruppen Rosa og Selma også ligner et solidt bud. Der er nok også noget metaltræthed at spore hos Blachman, om ikke andet så vil mange seere nok efterhånden gerne se en anden vinder af programmet. Blachman har vundet ved fire ud af de seneste fem udgaver. Simon Kvamm er dog ny i gamet, og Blachman ved om nogen hvordan man hylder konkurrenterne ud af den i liveshows.

Kwamie Liv skal nok sætte sin lid til Nambahlous, der er rigtig stærk, mens Henrik er meget, meget sympatisk, men i sidste ende nok ikke vokal stærkt nok. Jeg er ikke overbevist om Kwamie Liv som dommer endnu, og jeg kan frygte, at hendes valg bliver udstillet mere i denne sæson, nu hvor konkurrenten til siden hedder Simon Kvamm og ikke Martin Jensen.

Jeg er enig i, at Simon Kvamm ligner favoritten, da han har de stærkeste deltagere og han virker samtidigt til at være lige præcis det, programmet har manglet sin Remee: et reelt modspil til Thomas Blachman. Jeg kan sagtens købe præmissen om at Kvamm starter showet som årets favorit.

Jeg synes bare, at oddset på Blachman er for højt: Jeg ser både Sigalaz og Clara som reelle vinderkandidater, og ved at kombinere deres vinderodds (hhv. odds 8 og odds 5), får man et effektivt odds på 3,08. Der får man bedre hos på at spille på den vindende dommer hos både Kambi-bookmakerne og Bet25, og det dækker ovenikøbet Rosita, hvem hverken bookmakerne eller jeg tror alverden på.

Et par units afsted. Jeg ser den spilbar ned til odds 3.

Odds 3,50 – Unibet, Mr Green, LeoVegas, 888sport
Odds 3,25 – Bet25

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Flere Tips

16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar