X-Factor 2022 (næste udstemning) – 4. marts 2022 20:00

Lonrenzo & Charlo eller Oliver Antonio
Tippet til 3.94
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 3. marts 2022 21:04
Odds 3.94 opnår du ved at placere 43,75 % af din indsats på Lorenzo & Charlo til odds 9.00 hos Bet365, og 56,25 % af din indsats på Oliver Antonio til odds 7.00 hos DS.
Er din indsats eksempelvis 400 kr., skal du altså sætte 175 kr. på Lorenzo & Charlo, og 225 kr. på Oliver Antonio.

Første liveshow var tenderende til noget af det ringeste der har været sendt i mange år. Niveauet var tordnende lavt og dommerne havde også en stor offday.

Kåri er favoritten til at ryge ud i aften, men det er langtfra sikkert det går sådan.
Det er særdeles sjældent vi ser en dommer miste 2 af sine deltagere så tidligt i forløbet, og Kåri har den fordel at han på ingen måder er ringere end flere af hans konkurrenter.

Kåris største ulempe er helt utvivlsomt at hans dommer er Martin Jensen. Han har virkelig ikke gjort det godt som X-Factor dommer indtil nu, og det sangvalg han havde trukket ned over hovedet på Kåri forrige fredag var helt på månen.

Kåri synger meget bedre end flere af hans konkurrenter, og det må forventes at Martin Jensen trods alt forsøger at sætte ham til at synge en sang, hvor netop det kommer i fokus.

Lorenzo & Charlo kunne sammen med Oliver Antonio og Wela & Garcia, ligeså godt have endt i farezonen i fredags og jeg er ret sikker på at afstemningen har været uhyre tæt mellem de 3 og Kåri om den plads i farezonen som Kåri endte med at få.

Oliver Antonio er en stor flot fyr, men han var drønkedelig i første liveshow, hvor jeg også havde bettet på ham til at ryge hjem.
Han fik skidt respons fra dommerne og jeg tror ikke på han når langt i det her show.
Okay stemme, men mangler X-Factor og dommerne er umiddelbart ikke med ham.

Lorenzo & Charlo kom med til live på et wildcard/afbud og deres niveau er voldsomt lavt. De har charme og masser af X-Factor, men vokalerne er rigtig sløje.
Dommerne var rimelig positive overfor dem i fredags, men det var mest fordi de kom ind og satte gang i showet.

OBS! Mille har fået Corona og skal derfor optræde fra et "Coronasikret" studie. Hun var i forvejen ikke blandt favoritterne til at ryge i farezonen, og det her er kun til hendes fordel tænker jeg.
I forvejen høster hun masser af stemmer på charme og udstråling, og nu får hun også en bunke sympati stemmer med sig – og kommer næppe i nærheden af farezonen.
I nærheden af farezonen kommer Mads og Tina heller ikke – der lige nu står som de 2 helt store klare favoritter til at vinde hele showet.

I min optik ingen værdi på Kåri til 2.05 i aften, men derimod fine odds på både Lorenzo & Charlo og Oliver.

X – Factor 2022 (næste udstemning) Odds


X – Factor 2022 (næste udstemning) Head 2 Head


Flere Tips

28. august 2022
15:00
Units 3/10
Tippet til 2.00
19. august 2022
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21. august 2022
Units 2/10
Tippet til 6.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar