Wycombe vs Charlton – 27. apr.

Fodbold League One
Wycombe
Charlton
27. apr.
14:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

27. apr.
14:30
Alfie May scorer når som helst
Push +0,00

Units

3/10
Alfie May scorer når som helst %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Sidste runde i League One. Hverken Wycombe eller Charlton har noget at spille for men det har Charlton’s Alfie May. Han kæmper om topscorer titlen.
  • Alfie May har med sine 23 mål, to mere end Bishop på andenpladsen. Mon ikke han går benhårdt efter titlen og et mål her burde sikre den.
  • Wycombe slutter sæsonen med et tæt program. Dette bliver deres sjette kamp på 17 dage. Charlton’s tredje.

| Sidst opdateret:


Analyse

Oprykkerne, nedrykkerne, playoff pladserne og topscorer titlen bliver afgjorde i disse uger. Hverken Wycombe eller Charlton har noget at skulle sige længere når det kommer til placeringerne i tabellen men Charlton har når det kommer til topscorer titlen. Her kæmper Alfie May mod Portsmouth’s Bishop om titlen.

Alfie May har scoret 23 mål på sine 42 kampe, har taget hele 147 skud, et snit på 3,5 pr kamp og er Charlton’s straffesparksskytte.

Wycombe kommer til kampen i fin form med blot to nederlag de sidste ti kampe. De har dog også spillet flere end de fleste, da nogle af deres tidligere kampe blev udskudt og rykket til sidst på sæsonen. Det betyder samme tid at dette bliver deres sjette på 17 dage. De har endda en kamp før denne, hvor Charlton sidder over. Der er ikke noget at sige til hvis de har trætte ben og ser frem til sommerferien.

Mål-linjen er O/U 2,75. Eftersom der ikke er noget på spil kan den meget vel gå over linjen. Her har topscorer title jagende Alfie May gode chancer for at bidrage.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar