18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,1
TBP 106,4%
Hitrate 36,4%

World Cup Overijse – hvem vinder løbet? – 31. October 2021 15:05

Units 1/10 Tabt
World Cup Overijse vs hvem vinder løbet?
Quinten Hermans
31. oktober 2021 15:05
Unibet
Tippet til 4.50
Udgivet 31. oktober 2021 09:10
Quinten Hermans har øget sit niveau op til denne sæson, og i sæsonens første fire World Cups har han matchet de allerbedste. Bevares, Eli Iserbyt ligner den bedste, men dernæst har Quinten Hermans i store dele af løbene distanceret de øvrige. Han har været lidt uheldig undervejs, som fx da han missede en bom i USA, men overordnet set er han blandt de bedste.

Ruten her i Overijse passer ham rigtig godt. Det er en god rute for de lette ryttere, særligt fordi vejret ventes at være ringe, og Quinten Hermans har allerede demonstreret succes i mudderløb. Således var sejren i Fayetteville i et mudderløb, mens andenpladsen i Gieten også kom i hus efter et svært mudderløb.

Eli Iserbyt er favoritten, men han er ikke uovervindelig. Man må også nævne Toon Aerts, der sejrede i Zonhaven, men som ellers har haft svært ved at bryde ind i top3. Ham stoler jeg ikke alverden på, men topniveauet er højt. Lars van der Haar og Laurens Sweeck er formstærke, men har det svært i løbets sidste ti minutter. Og Michael Vanthourenhout er nok for tung og stor til at være en faktor på denne rute.

Der er odds 4,50 på at Quinten Hermans vinder løbet. Jeg har 25 % på belgieren, så jeg vil spille den ned til odds 4,00. Jeg sender én unit afsted.

World Cup Overijse – hvem vinder løbet? Odds


World Cup Overijse – hvem vinder løbet? Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar