18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,1
TBP 106,4%
Hitrate 36,4%

World Cup Koksijde – Vinder (K) – 21. November 2021 13:40

Units 1/10 Tabt
World Cup Koksijde vs Vinder (K)
Ceylin del Carmen Alvarado
21. november 2021 13:40
Unibet
Tippet til 13.00
Udgivet 20. november 2021 10:51
Det er et langskud, men ikke desto mindre et jeg er klar til forsøge. Ceylin del Carmen Alvarado er i min optik feltets bedste cykelcross-rytter sammen med Lucinda Brand, men en skade og dårlig form har sat hende tilbage op til denne sæson. Derfor er hun givetvis ikke helt på toppen endnu.

Hun har holdt en længere pause, og selvom hun placerer sig fint i top6 i de fleste løb, er det også klart at hun er et stykke fra de allerbedste – men der er en klar forbedring fra løb til løb. Det er et spørgsmål om tid før hun kører med om sejrene igen.

Måske sker det allerede i Koksijde? Det er afgjort et løb, der passer hende godt. Som u23-rytter kørte hun løbet mod eliten i 2018, hvor hun blev nummer fire, blot 12 sekunder fra Denise Betsema. Året efter kørte hun som delvis eliterytter, dvs. hun var stadig u23-rytter i nogle sammenhænge, og her vandt hun World Cup-løbet i Koksijde foran hele eliten.

Der er ingen tvivl om at Koksijde er et løb, der passer godt til hende, og da der typisk er små tidsforskelle på ruten, er det en rute, der gør at det kan tilgodese hendes nuværende niveau en anelse – der er mange muligheder for samling på ruten, simpelthen fordi flowet går i stå.

Der er ingen tvivl om at Lucinda Brand er feltets bedste. Herefter er der Denise Betsema, der er en mere specialiseret type end Brand, mens Worst og Pieterse er dygtige, men ustabile. Til odds 13 kan jeg sagtens se værdi i Ceylin del Carmen Alvarado, også selvom formen ikke helt er i top endnu. Spilbar ned til odds 10 og den får én unit herfra.

World Cup Koksijde – Vinder (K) Odds


World Cup Koksijde – Vinder (K) Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar