18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

World Cup Fayetteville – Slutter Toon Aerts i top 3? – 13. October 2021 21:00

Units 2/10 Vundet
World Cup Fayetteville vs Slutter Toon Aerts i top 3?
Ne
13. oktober 2021 21:00
Unibet
Tippet til 2.90
Udgivet 12. oktober 2021 20:19
Cykelcross – World Cup i Fayetteville

World Cup-sæsonen indledes i USA. Efter søndagens World Cup i Waterloo fortsætter rytterne nu i Fayetteville. I det her spil kigger jeg på at spille imod Toon Aerts. Spillet går på at Toon Aerts IKKE ender i top3 til odds 2,90 – det findes under ”Præstation” hos bookmakeren.

Det er egentligt meget simpelt: Toon Aerts har et topniveau, der gør at han sagtens kan vinde løbet. I form er han blandt sportens allerbedste, og da han var allerskarpest var han ligefrem på niveau med Wout van Aert.

Men noget tyder på at han ikke helt er på toppen. I al fald har han i denne sæson kørt fem løb og i tre af disse er han endt uden for top3 – senest i Waterloo. Derfor virker odds 2,90 særdeles pænt betalt for at han i samme felt ikke ender i top3. I cykelcross er dagsformen dog også ganske vital, så man kan ikke bare sammenligne resultaterne og forvente det samme.

Det virker dog til at Eli Iserbyt formmæssigt er skarpest. Michael Vanthourenhout er den næstbedste i øjeblikket, og så er der Quinten Hermans, der også er i fin form. Lars van der Haar er den sidste, man kan forvente har niveauet til at gå forbi Aerts.

Med til historien hører at han vandt mudderløbet i Gieten. Et mudderløb kræver stor styrke, så det er ikke fordi han er helt bag om dansen. Det er fortsat mere sandsynligt, at han ender på podiet end at han ikke gør.

Jeg vil mene, den er interessant helt ned til odds 2,50.

World Cup Fayetteville – Slutter Toon Aerts i top 3? Odds


World Cup Fayetteville – Slutter Toon Aerts i top 3? Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Jeg ville lige sige Toons blev nr 4 og min bookmaker har taget det som et vundet spil

  2. Spillet er blevet resulteret forkert – Det ændrer vi med det samme.

    Tak for at være obs.

Skriv et svar