Wolverhampton vs Manchester United

Fodbold Premier League
Wolverhampton
Manchester United
1. feb.
21:15
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

1. feb.
21:15
Uafgjort
Tippet til 3.65*

Units

3/10
Uafgjort 3.65*

Tip-boosters

  • Kun tre point adskiller Wolverhampton og Manchester United i tabellen. Målt på xG, xGA & xP har de præsteret stort set ens denne sæson. Et meget lige match-up.
  • Manchester United har været offensivt tandløse denne sæson. Delt-tredje færrest mål scoret.
  • Wolverhampton er højst sandsynligt uden topscorer Hee-Chan. Neto er tilbage igen og kan true men et offensivt svækket hjemmehold.

Analyse

Manchester United bliver vurderet som et lidt bedre hold end Wolverhampton. Værterne er dog blandt sæsonens positive overraskelser og har vist at de kan spille op med de fleste. De tabte ufortjent R1 til netop United men havde fortjent point. Derudover har de taget point fra Chelsea, Tottenham, City, Aston Villa & Newcastle. Der er ikke noget at sige til klub og fans er tilfredse med ansættelsen O’Neil. Træneren har gjort Wolves mere offensive end tidligere og det klæder dem. Selvom defensiven sjældent holder tæt, bliver det til point i de fleste kampe. Topscorer Hee-Chan er yderst tvivlsom og hans fravær kan begrænse Wolves offensivt.

Manchester United har ikke just imponeret denne sæson. Hele ni kampe tabt allerede og blot seks gange har de holdt målet rent. Det er ikke ideelt når man samme tid har en offensiv som kun overgår Burnley og Sheffield United i mål scoret. Retfærdigvis har United spillet til mere offensivt men det har de også brug for når forsvaret sjældent holder målet rent.

Det er bemærkelsværdigt at Wolves og Man Utd har præsteret stort set ens på de mest nævneværdige underliggende stats. Både offensivt og defensivt. Det vidner om to hold der ikke er langt fra hinanden pt. Marked holder dog stadig United som smal favorit og det er formentlig berettiget. Wolves ude er dog ikke en nem opgave og mon ikke United gerne sælger den for ét point. Det kan meget vel været et resultat Wolves også er tilfredse med. Fine chancer for en point deling mellem to ligeværdige hold.

Manchester United vs Sheffield U.
Manchester United

Uafgjort

Sheffield U.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar