Wolverhampton vs Manchester City – 11. maj 2022 21:15

Premier League | Premier League
Wolverhampton +1.50 (AH)
Tippet til 2.09
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 9. maj 2022 10:28
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

England, Premier League

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Både Wolverhampton og Man City skal bruge tre point. Wolves for at rykke tættere på top 7 og Man City for at lægge afstand til Liverpool.

2️⃣ Man City må roterer defensivt. Dias måtte udgå senest og han gør Stones & Walker selskab på tribunen. Fine erstatninger men to af fire foretrukne forsvarsspillere sidder ude.

3️⃣ Wolves er ikke et sindsoprivende hold men gode til at holde kampene tætte. Ingen af deres ti kampe mod top 6 er tabt med 2+ mål denne sæson.

Wolverhampton har stadig en chance for at nå top 7 og dermed Conference League fodbold næste sæson. De har fem point op til West Ham men en kamp i hånden. Det kræver dog formentlig 7-9 point men man må forvente at Wolverhampton i det mindste prøver og ikke giver op, selvom Man City & Liverpool er to af deres tre sidste modstandere (West Ham har City & Brighton). Wolverhampton har spillet en fin sæson men man fornærmer ingen ved at sige de ikke har været det mest spændende hold. En stærk defensiv har blot tilladt 34 mål imod sig (en smule heldigt ifølge deres xGA) og de har selv blot scoret 35. Det har været en medvirkende årsag til at de sjældent taber stort. Blot fire af 15 nederlag har været på 2+ mål og ingen af dem til holdene indenfor top 6. Bruno Lage kan glæde sig over at blot midterforsvar Kilman (fast) & back Semedo (fast) sidder ude. Stamspillere men fine erstatninger i truppen.

Manchester City har sat kursen mod endnu et mesterskab. Tre kampe tilbage og tre point ned til Liverpool betyder at de behøver syv point i deres sidste tre kampe (forudsat Liverpool vinder deres tre). Et fortjent mesterskab og mere end et plaster på såret efter deres semifinale exit i Champions League. Netop deres CL kampagne betyder at dette bliver deres sjette kamp på 18 dage. Ikke uvant for dem men efter en lang sæson betyder det mere end tidligere på sæsonen. City må til kampen her roterer defensivt. Dias udgik senest og gør Walker og Stones selskab på tribunen. Det betyder formentlig at Zinchenko-Laporte-Ake-Cancelo udgør deres 4-back kæde. Fine spillere men ikke idealopstillingen.

Manchester City er storfavoritter og berettiget. Wolverhampton er dog ikke et hold man bare løber over, som City oftest gøre det mod holdene udenfor top 5/6. Værterne har også noget at spille for og man må derfor forvente at kæderne igen bliver holdt tætte og kamp-planen udført pragmatisk. Det har hjulpet Wolves til deres nuværende placering og været en medvirkende årsag til at hverken Chelsea, Arsenal, Man Utd, Tottenham, Liverpool eller City har slået dem med 2+ mål denne sæson. Gode chancer for en gentagelse.

Wolverhampton – Manchester City Odds


Wolverhampton – Manchester City Head 2 Head


Flere Tips

28. september 2022
18:00
Units 1/10
Tippet til 2.07
30. september 2022
21:00
Units 5/10
Tippet til 1.82
1. oktober 2022
Units 3/10
Tippet til 1.79
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar