Wolfsburg vs Bayern München – 20. dec. 20:30

Profit
1.032,3
TBP
106,7%
Hitrate
47,2%
3345 Tips
Fodbold icon
Bundesliga | Bundesliga
Wolfsburg vs Bayern München
Begge hold scorer + Over 2,5 mål
Tippet til 1.83
Units 4/10
Vundet +3,32
Udgivet 20. dec. 12:17

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Der er normalt næsten garanti for mål, når de to mandskaber mødes.

✅ Begge hold er i en position, hvor de kan gå efter sejren.

✅ Begge mandskaber indeholder formstærke angribere i Harry Kane og danske Jonas Wind.

Det lugter i den grad af mål, når Bayern München gæster Wolfsburg, og der plejer da også at være tradition for mål, når de to mandskaber mødes på Wolfsburgs hjemmebane. De seneste resultater hedder 2-4, 2-2, 2-3, 0-4, 1-3, 1-2, og det ligner noget, der kan blive en gentagelse. Begge kan nemlig tillade sig at gå efter sejren. Bayern i jagten på mesterskabet, hvor man med en kamp i hånden pt. har 4 point op til Leverkusen. Wolfsburg ligger lidt i ingenmandsland og er nødt til at gå efter 3 point for at kunne hækle sig på subtoppen.

Bayern kommer med en 3-0 sejr over Stuttgart i bagagen. Her var man solide, men der har været udfordringer undervejs – bl.a. ugen forinden, hvor man tabte hele 5-1 ude til Frankfurt. Bayern har da også væsentligt sværere ved at kontrollere kampene på udebane, hvor man afgiver flere chancer.

Bayern har været involveret i 8 kampe med mål til begge og over 2,5 linjen i deres 14 sæsonkampe, mens det er hændt for Wolfsburg i 9 ud af 15 kampe. Jonas Wind har været forrygende for Wolfsburg med 9 scoringer, mens Harry Kane for Bayern har været outstanding med 20 mål i 14 kampe, og ligner en mand, der kan slå alle scoringsrekorder i Bundesligaen.

Joshua Kimmich og Leon Goretzka er fortsat tvivlsomme og selvom Guerrero og særligt Pavlovic gjorde det godt på den centrale midtbane mod Stuttgart, så vil det være en stor svækkelse og et område, hvor Wolfsburg kan udfordre Bayern, fordi de besætter de centrale rum med mange spillere og særligt udnytter Winds evner foran stopperne til at droppe ned i banen. Bliver der plads til det i kampen med en decimeret Bayern-midtbane, så får Wolfsburg bedre betingelser for at skabe offensivt output.

Wolfsburg har til gengæld slidt med at lukke af bagude. Dog har man set bedst ud hjemme, men overfor Bayerns maskine, så bliver det naturligvis en udfordring og 25 indkasserede mål i 15 kampe er i forvejen meget. Det ligner en målrig affære, og jeg synes, prisen bliver pæn af at skabe denne kombo.

Udover de tvivlsomme spillere hos Bayern, så mangler udeholdet fortsat Kingsley Coman og Serge Gnabry. Wolfsburg er uden Lukas Nmecha, som har manglet hele sæsonen. Maxence Lacroix er ude med karantæne, hvilket er en svækkelse, hvis Wolfsburg holder fast i at spille med 3 stoppere.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Wolfsburg – Bayern München Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Wolfsburg – Bayern München

Wolfsburg: Skader og karantæner

Bayern München: Skader og karantæner

Wolfsburg – Bayern München Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar