18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 84,6
TBP 107,5%
Hitrate 47,9%

Wolfsburg-Sevilla-29. September 2021 21:00

Units 3/10 Vundet
Wolfsburg vs Sevilla
Under 2.5 mål
29. september 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 1.95
Udgivet 23. september 2021 11:58
Uefa, Champions League
To stærke defensive hold tørner sammen i en kamp begge skal undgå at tabe. Kan ende mål-fattigt.

Wolfsburg har fået en god start under Van Bommel's ledelse. Pokalen blev tabt men efterfølgende har Wolfsburg spillet seks kampe uden at tabe, og holdt nullet i fire af dem (lukket to ind) og ligger side om side med Bayern i toppen af tabellen. Modsat mesterholdet Bayern er Wolfsburgs styrke dog ikke offensiven men defensiven. Offensiven har blot scoret syv mål og med en xG på 7.75 mens defensiven har holdt en xGA på blot 3.58. En af årsagerne til at Wolfsburg har fået så gode til at holde modstanderne fra fadet, skal findes i deres fire bagkæde og to centrale midtbanemænd der falder ned når modstanderne angriber. At have seks mand i og omkring feltet efterlader sjældent meget plads til modstanderne. Wolfsburg fik 0-0 i første runde ude mod Lille. De fik blot tilspillet sig en xG på 0.1 og tillod 1.6 xGA men forsvar Brooks blev udvist relativt tidligt i anden halvleg og sidder derfor ude her.

Sevilla er også med i toppen af deres liga og ligesom Wolfsburg grundet en stærk defensiv. Siden Lopetegui kom til har Sevilla været meget boldbesiddende og lukket færre mål ind. De sidste to sæsoner tredje færrest i La Liga men mere interessant ligaens laveste xGA. Der er mange stærke boldspillende spillere i truppen men færre offensive gennembruds-spillere. Ocampos, Gomez og nyankommende Lamela kan rykke bolden fra midten og ind i modstandernes felt. Fire af seks Sevilla kampe har set to eller færre mål indtil videre. Sevilla fik 1-1 mod Salzburg i første runde, i en kamp med hele fire straffespark dømt. Som følge heraf er xG for kampen høj men mere interessant her er at sidste sæson topscorer og startende angiber En-Nesyri sidder over med karantæne.

Wolfsburg og Sevilla har flere ting til fælles. Begge er boldspillende hold, har fire mand i bagkæde, to centrale midtbanemænd der kan forsvarer og angribere der er afhængige af at blive fodret. Alle i gruppe står med ét point efter første runde og det må være målet for gruppens to formodet bedste hold at tage point mod hinanden. Umiddelbart ville det ikke overraske mig hvis ét point er tilfredsstillende og det kan komme til udtryk i en forsigt og kontrolleret indsats fra begge hold.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Wolfsburg – Sevilla Odds


Wolfsburg – Sevilla Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar