18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -7,6
TBP 95,6%
Hitrate 36,1%

Wolfsburg-RB Leipzig-29. August 2021 17:30

Units 5/10 Tabt
Wolfsburg vs RB Leipzig
Over 2.5 mål
29. august 2021 17:30
Nordicbet
Tippet til 1.88
Udgivet 25. august 2021 15:51
Begge hold har en bedre offensiv end i sidste sæson hvor begge indbyrdes kampe endte 2-2. Gode målmænd og forsvar, bestemt, men Leipzigs forsvar er delvist nykonstrueret, og jeg synes det lugter af mål.

Chancevurdering: 55-45

Leipzig starter sandsynligvis uden to markante offensiv-elementer fra sidste sæson, playmaker Sabitzer og den kvikke venstre wingback Angelino. Førstnævnte er nok på vej væk, den anden blev skadet i 1. runde. Men det gik fint uden dem i 2. runde mod Stuttgart (Sabizer blev skiftet ind 20 min før tid, ved 3-0) der fik tæv med 4-0. I sin første start for Leipzig (han kom til i januar, men en skade holdt ham ude hele foråret) demonstrerede offensivmand Szoboszlai sin overlegne sparketeknik og scorede to mål. Klasseangriber Silva, hentet i Eintracht, gjorde det også godt (efter en tung førstekamp mod Mainz). Den nye træner, Jesse Marsch, fik en skidt start med 1-0-nederlaget i Mainz, men med Silva og Szoboszlai på banen ser Leipzig ud til at have en uhyre giftig offensiv. Og Marsch ser ud til at holde fast i forgænger Nagelsmanns filosofi: Frem over stepperne med højt tempo!

Offensivmand Olmo er i øvrigt nok med i truppen; han missede de første to runder efter sen sommerferie (pga deltagelse i både EM og OL).

Bevares, Sabitzer kunne godt bruges på midtbanen, men den er skam også kvikfodet og fremadrettet uden ham. Og på Angelinos venstrebackplads viste Gvardiola (som egl er midterforsvarer!) de samme takter som for Kroatien ved EM hvor han også agerede venstreback-vikar: Meget offensiv og gennembrudsstærk. Han får nok endnu en start mod Wolfsburg, for Angelinos normale afløser Halstenberg er stadig ukampdygtig.

Gvardiola er ikke den eneste nye forsvarer hos Leipzig. Der er også midterforsvarer Simakan der er kommet til i stedet for Upamecano (og Konaté); den 21-årige franskmand spiller til venstre, mens rutinerede Orban indtager højrepladsen. Med andre ord en helt ny venstreside i Leipzigs forsvar. Gvardiol og Simakan er begge hurtige og stærke både fysisk og teknisk, men de er stadig unge og urutinerede, og det kan de snu Ulve fra Wolfsburg meget vel udnytte.

Wolfsburg har holdt fast i det stærke hold fra sidste sæson, samt hentet nogle spændende nye folk til, nemlig angriberne Lukas Nmecha (topscorer og tysk guldvinder ved sommerens U21-EM) og Waldschmidt, samt den hovedstødsstærke midterforsvarer Bornauw. Waldschmidt er kun lige kommet til, og han og Bornauw stødte desuden hovederne sammen under onsdagens træning, så de er tvivlsomme til kampen mod Leipzig, men Nmecha er i spil til startopstillingen efter, som indskifter, at have været vældigt livlig og scoret i sin BL-debut i seneste weekends 1-2-sejr hos Hertha Berlin. Uanset om han placeres på en venstrefløj eller som hængende angriber (bagved fyrtårnet Weghorst), så vil han kunne animere en Ulve-offensiv der ind i mellem kan være lidt kedelig.

Wolfsburg – trænet fra denne sommer af van Bommel der har holdt fast i forgænger Glassners 4-2-3-1-formation – har en solid defensiv, men det er værd at bemærke at folk som midterforsvarer Brooks samt def-midtbanefolk Arnold (dygtig spilfordeler) og Schlager ikke just er hurtigløbere. De skal være oppe på dupperne og placere sig rigtigt når de er oppe mod de kvikke Leipzig-folk.

Wolfsburg – RB Leipzig Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Wolfsburg
RB Leipzig
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 17:29.

Wolfsburg – RB Leipzig Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar