18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wolfsborg – Sevilla-29. September 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Wolfsborg vs Sevilla
Flest mål anden halvleg
29. september 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 2.08
Udgivet 29. september 2021 07:44

4x uafgjort blev det til i Gruppe Gs første kampe, som tæller holdene Salzburg, Sevilla, Lille og Wolfsburg. Ja, det er formentlig den “letteste” Champions League gruppe, hvor alle fire har rigtig pæne chance for at gå videre.

I og med at det er så tæt en gruppe, så tager en sejr også en rigtig langt mod målet om at gå videre. Det giver dog en helt anden nervøsitet til kampene, som vi også så da Wolfsburg spillede 0-0 mod Lille i første kamp.

Generelt er Wolfsburg heller ikke noget videre offensivt indstillet hold. Under Mark Van Bommel er kernen en sund defensiv, og specielt det bør der være ekstra fokus på, efter man tabte med 3-1 til Hoffenheim i weekenden.

Sevilla er gjort til smalle favoritter, hvilket nok også er fair, hvis man kigger på hvad de har præsteret de seneste år. Holdet er stærkt og med rigtig god bredde, hvor spillere som Ocampos, Lamela, Delaney og Rodriguez til tider må se til fra bænken.

Men også Sevilla bør kigge sig over skulderen en ekstra gang, for et nederlag virker så meget dyrere, end hvad man kan tjene på en sejr. Tre points difference til en direkte konkurrent over seks kampe, det kan næsten virke uoverskueligt at hente ind igen.

Vi forventer en meget afventende første halvleg, ikke mindst for at de to klubber finder ud af, hvem det er der skal tage teten. Målløst har vi dog svært ved at se, men vi kommer nok sent hen i kampen før vi ser tingene begynder at åbne op.

Wolfsborg – Sevilla Odds


Wolfsborg – Sevilla Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar