18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Western United FC-Melbourne Victory-28. May 2021 11:05

Units 5/10 Vundet
Western United FC vs Melbourne Victory
Melbourne Victory +0.50 (AH)
28. maj 2021 11:05
Udgivet 25. maj 2021 20:19
Kamp: Western United – Melbourne Victory
Tip: Melbourne Victory + 0.5
Odds: 2.03
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Besøg bet365

*Reklamelink

Western er utroligt dårligt kørende for tiden og måske det dårligste hold i rækken lige nu. Derfor virker det også underligt, at de skal være klare favoritter mod Melbourne Victory, som nok har det laveste bundniveau i ligaen, men som har leveret bedre præstationer på det seneste.

Western United har fået 1 point i deres sidste 6 kampe og tilsvarende scoret sølle 1 mål. De har i de sidste 5 lukket 14 mål ind. Én ting er de reelle stats, men de har kun én gang i de sidste 9 kampe skabt over 0.89 xG i en kamp og er over hele sæsonen det dårligste hold af alle på det parameter. De er utroligt afhængige af at deres 38-årige anfører Diamanti skaber noget og samtidig har forsvaret sejlet rundt i de sidste kampe. De har hele sæsonen været blandt de dårligst præsterende på underliggende parametre, men hvor de i sæsonen havde marginalerne med sig, får de nu som de har fortjent.

Melbourne Victory er ikke meget bedre, men det er alligevel svært at se, de skulle være markant ringere. De har kun 1 point i deres sidste 7 kampe, men flere præstationer har egentlig været godkendte. Hvor de i april tabte 7-0 til lokalrivalerne City har de siden tabt 4 kampe med præcis 1 mål og 2 med præcis 2 mål, så det virker til, de har forbedret deres bundniveau. I starten af sæsonen havde de svært ved at skabe chancer, men det har været markant bedre i de sidste kampe. De snittede således 1.0 xG i deres første 17 kampe i sæsonen, mens de i de sidste 7 kampe har skabt i gennemsnit 1.65 xG. Set over hele sæsonen er de det mest ’uheldige’ hold rent defensivt, hvor de har lukket hele 58 mål ind på ’kun’ 44 xG, som dog også er det klart ringeste i rækken.

Western har intet at spille for, da de ikke kan nå top-6 mere og de har ikke nogen stor fanbase at spille for, da de er en nyopstartet klub, så hjemmebanefordelen er heller ikke kæmpestor. Melbourne Victory har som sådan heller ikke noget at spille for, men selvom man ikke kan rykke ud af A-League, er det stadig meget ydmygende at ende sidst og blive ’wooden spoon’, hvilket jeg godt tror de vil undgå. Især set i lyset af, at de er en af Australiens største og gennem A-Leagues levetid mest succesfulde klubber.

Jeg har i øvrigt selv en unit på det rene 2-tal til odds 4.


Western United FC – Melbourne Victory Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 10. juni 2021 04:23.

Western United FC – Melbourne Victory Head 2 Head


Skriv et svar